NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 725.783
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: NBA liga
bulls rules
http://movies-monkey.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
dado16 kaže...
bulls rules

To brate {#}

May the Force be with you!!
17 godina
neaktivan
NBA liga

Amo mala rasprava posto mi je dosadno :P

Najbolji PG u ligi ?

Moze objasnjenje zasto vam je odredeni play najbolji ?

Moj glas ide D-Willu, momak ima sve, zna sutirat, odlican pregled igre, meni osobno najbolij u lizi trenutno. Kad Rondo nauci sutirat onda cu bez razmisljanja njemu dat glas, Rose mi je vise shooter nego play, a Paul je tu pri vrhu ali ne najbolji.

1 Rajon Rondo
8 Derrick Rose
2 Deron Williams
5 Chris Paul
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 14:58 (JackD).
15 godina
JackD kaže...

Najbolji PG u lizi ?

Moj glas ide D-Willu, momak ima sve, zna sutirat, odlican pregled igre, meni osobno najbolij u lizi trenutno. Kad Rondo nauci sutirat onda cu bez razmisljanja njemu dat glas, Rose mi je vise shooter nego play, a Paul je tu pri vrhu ali ne najbolji.

OMG ne provodi se sibilarizacija u riječi liga...{#}

17 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
JackD kaže...

Najbolji PG u lizi ?

Grammar Nazi ? jesi sretan sada ?

15 godina
JackD kaže...
Intel&ATI kaže...
JackD kaže...

Najbolji PG u lizi ?

Ma to je bila šala, nemoj se uzrujavati...{#}

15 godina
neaktivan
JackD kaže...

Najbolji PG u ligi ?

Damm, it's though! Kako Rose igra u Bullsima možda neću bit objektivan.

D-Will je super play, meni nakon Rosea najdraži. Kako ti reče ima sve, brzinu, pregled igre, sjajan šut pogotovo kad se lomi utakmica što napr. Rose nema. Rondo odlično dodaje i igra odbranu ali ostalo je jako loše, nigdje ulaza niti šuta.Zatim tu je Paul koji je zadnjih godina bio proglašavan najboljim playem, pa stara garda Kidd i Nash.

Zanimljivo ali neki dan sam gledao komentar Barkleya u vezi najboljeg playa u NBA-u i po njemu je Rose najbolji zato što Bullse drži visoko na istoku, a dobar dio sezone igra bez unutrašnje linije, tj. centara Boozera i Noahe.

Ako se tako gledaju stvari onda ispda da Rose i jeste najbolji play iako mora još da popravi svoju igru pogotovo u odbrani.

15 godina
protjeran
Intel&ATI kaže...
JackD kaže...

Najbolji PG u lizi ?

hahahah, nisko Intel, nisko....

On topic, po meni sam ja naj play lige u My Playeru haha

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 18:57 (Kora).
15 godina
neaktivan
JackD kaže...

Najbolji PG u ligi ?

Dobra lista ali po mom mišljenju 2. najbolji Play svih vremena je Jasson Kidd: 2. je po triple doubleovima sa njih 108, evo sinoć je imao 21 poen i 10 asista i čini mi se 5 skokova. Po broju asista je 2. u povijesti, po broju ukradenih baluna 4, a po broju trica 5. A uz to je i najbolji skakač za svoju poziciju. Je da je sad u godinama ali jo uvijek rastura .

17 godina
neaktivan

Ma namjerno nisam uvrstijo Kidda i Nasha u listu, ipak su to veterani i svi sa liste imaju sto da nauce od njih.

15 godina
neaktivan

Izabrani All-Star petorke:

Istok:

Derrick Rose, Dwyane Wade, LeBron James, Amar'e Stoudamire, Dwight Howard

Zapad: 

Chris Paul, Kode Bryant, Carmelo Anthony, Kevin Durant, Yao Ming

Rose i Stoudamire prvi igrači Bullsa i Knicksa nakon Jordana i Ewinga u petorci Istoka, Stern će naknadno objaviti zamjenu za Minga koji propušta čitavu sezonu.

17 godina
neaktivan

Ali nije na treneru da odluci tko ce zamjenit Minga, koliko znam Stern tu nema sta odlucit.

I sta je sa klupom Istoka, hoce li Allen i Shaq nastupit ?

15 godina
neaktivan

Treneri biraju ostale igrače, tj. klupu a Stern bira igrača/igrače koji su izabrani, a ne mogu da igraju radi povreda.

Biće zanimljivo na Istoku kad su zamjene u pitanju, Boston sa najboljim skorom daje barem dvojicu Pierce/Rondo a možda još kojeg Allen/Garnett/O'Neal, zatim bi se tu trebao naći Bosh, pa iz Atlante Johnson/Horford, pa Felton iz Knicksa, moguće je još neko iz Orlanda, a također je moguće da će po prvi put i Deng zaigrati na All-Star utakmici jer ima super sezonu u Bullsima. Možda i Boozer dobije svoje mjesto iako nešto sumnjam u taj ishod.

Što se Zapada tiče, Westbrook iz Oklahome, pa Gasol, moguće je i dvije zvijeri od četvorki Griffin i Love bez obzira na formu njihovih timova, Nowitzki je 100% siguran. Trebao bi i San Antonio dati barem dvojicu Parker/Ginobili/Duncan, mislim i da će Nash izboriti svoje mjesto, pa tu je i Williams iz Jazza.

Puno extra igrača zaslužuje svoje mjesto, a sad ko će izboriti svoje tek ćemo da vidimo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 21:22 (Linkosaan).
15 godina
neaktivan

Poznate rezerve za All-Star

Istok:

Rajon Rondo, Ray Allen, Paul Pierce, Kevin Garnett, Joe Johnson, Al Horford, Chris Bosh

Zapad:

Manu Ginobili, Deron Williams, Russell Westbrook, Tim Duncan, Blake Griffin, Dirk Nowitzki, Pau Gasol

17 godina
NBA liga
Istok mi ima bolju startnu petorku, dok Zapad klupu. Biti ce zanimljivo kako god proslo. I da,Garnett postaje rekorder sa 14 all-star nastupa. Ali brzo ce ga Bryant prestici,on je na jednom nastupu manje,kao i Shaq kojem je ovo takoder 13. All-star,mozda i jedan od zadnjih...
I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
15 godina
protjeran
Linkosaan kaže...

Treneri biraju ostale igrače, tj. klupu a Stern bira igrača/igrače koji su izabrani, a ne mogu da igraju radi povreda.

Biće zanimljivo na Istoku kad su zamjene u pitanju, Boston sa najboljim skorom daje barem dvojicu Pierce/Rondo a možda još kojeg Allen/Garnett/O'Neal, zatim bi se tu trebao naći Bosh, pa iz Atlante Johnson/Horford, pa Felton iz Knicksa, moguće je još neko iz Orlanda, a također je moguće da će po prvi put i Deng zaigrati na All-Star utakmici jer ima super sezonu u Bullsima. Možda i Boozer dobije svoje mjesto iako nešto sumnjam u taj ishod.

Što se Zapada tiče, Westbrook iz Oklahome, pa Gasol, moguće je i dvije zvijeri od četvorki Griffin i Love bez obzira na formu njihovih timova, Nowitzki je 100% siguran. Trebao bi i San Antonio dati barem dvojicu Parker/Ginobili/Duncan, mislim i da će Nash izboriti svoje mjesto, pa tu je i Williams iz Jazza.

Puno extra igrača zaslužuje svoje mjesto, a sad ko će izboriti svoje tek ćemo da vidimo.

Nece O'Neall igrati, pa neznam zasto i bi, nije on nesto igrao ove sezone da bi zasluzio. Neznam zasto su izabrali Minga ( dobro sad je ozlijedjen ) pa taj lik nije 3 godine odigrao postenu tekmu.
Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 14:33 (Kora).
15 godina
neaktivan

O'Neal se spominjao u kombinacijama jer je dobio velik broj glasova navijača.

Ming sa druge strane je izabran u petorku isključivo zbog glasova kineskih navijača koji u masovnom broju glasaju za svoje igrače. Prošle godine je malo nedostajalo da u petorci istoka završi Yi Jianlian koji nije imao ni 10-tak poena u prosjeku, a sve zbog kineskih glasova.

Meni se klupa istoka ove sezone ništa ne sviđa, smatram da su Bullsi zaslužili još nekoga pored Rosea.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 14:50 (Linkosaan).
15 godina
protjeran
Linkosaan kaže...

O'Neal se spominjao u kombinacijama jer je dobio velik broj glasova navijača.

Ming sa druge strane je izabran u petorku isključivo zbog glasova kineskih navijača koji u masovnom broju glasaju za svoje igrače. Prošle godine je malo nedostajalo da u petorci istoka završi Yi Jianlian koji nije imao ni 10-tak poena u prosjeku, a sve zbog kineskih glasova.

Meni se klupa istoka ove sezone ništa ne sviđa, smatram da su Bullsi zaslužili još nekoga pored Rosea.

Da potpuno si u pravu, nisam se toga sjetio, nemaju kosooki puno igrača u NBA-u (zapravo mislim samo 2) pa normalno da će glasat za svoje. E baš sad kad se sjetim, Dražen nikada nije zaigrao  na All-Star susretu, a i više je ngo zaslužio. O'Neall je ljubimac navijača, zato bi ga puno ljudi voljelo vidjeti. Po meni nebi trebali biti izabrani košarkaši koji imaju ime nego koji imaju ipak odličnu statistiku dotadašnjeg dijela sezone. Ja nebih ni Garnetta pozvao, al dobro, 90 % igrača je zaslužilo da budu na ovogodišnjem All-Staru

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
JackD kaže...
Intel&ATI kaže...
JackD kaže...

Najbolji PG u lizi ?

Ma to je bila šala, nemoj se uzrujavati...{#}

al opet dobro ti kaze :p

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan
JackD kaže...

Najbolji PG u ligi ?

ma meni je rose postao najbolji od ove godine kada je poceo vise sutirati,a odmah na drugom mjestu mi je Deron wiliams

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
15 godina
protjeran
NBA liga

Moram priznati da je Istok jači........

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
NBA liga

legenda još može

Zena zmija sedi za sankom, takne mi pivo zviznem je sakom
17 godina
neaktivan
NBA liga

Cestitke Ray Ray-u, presao je Reggiea u 3-icama, steta sta su izgubili od Lakersa bilo bi ljepse da su ih pobjedili.

Evo i tog trenutka:

15 godina
protjeran
JackD kaže...

Cestitke Ray Ray-u, presao je Reggiea u 3-icama, steta sta su izgubili od Lakersa bilo bi ljepse da su ih pobjedili.

Evo i tog trenutka:

Gledao sam tekmu, nemogu ti starci iz Bostona izdržat cijelu utakmicu na istoj razini.........

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
al zagorec kaže...

legenda još može

Dobro je rekao Silas, nemože on na duže vrijeme, ma čak ni na kraće. Ne samo da je današnja NBA košarka brža, treba malo-malo trčati s jednog kraja terena na drugi, pa makar to bila i jedna četvrtina. Drugo je trening a drugo tekma. Tako da je sve ovo pričanje da se u 48-oj vrati potpuno neutemeljene.....

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
NBA liga

možda su Lakersi bolji od njih,ali ti starci su još uvijek bolji od Heata

Odlazi Jerry Sloan nakon 23 godine u Utahu

Zena zmija sedi za sankom, takne mi pivo zviznem je sakom
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 16:11 (al zagorec).
15 godina
protjeran
al zagorec kaže...

Dvojka na Miami u nedjelju čista ko suza, čak i hendikep. Drugo je Miami sa početka sezone kad ih je Boston dobio 2 puta (jel tako?) a drugo je današnji Miami

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Kora kaže...
al zagorec kaže...

Dvojka na Miami u nedjelju čista ko suza, čak i hendikep. Drugo je Miami sa početka sezone kad ih je Boston dobio 2 puta (jel tako?) a drugo je današnji Miami

Da, samo ce biti u gusto u nedjelju.

Vrijeme Lakersa i Bostona opet se blizi kraju, u smislu moglo bi se dogodit da opet dominira neka druga momcad, prvenstveno mislim na Miami. Jos ako se dogodi da Melo I CP3 dodu u Knickse onda ce bit veselo, jos je i Chicago tu.

I LA i BOS su 'stare' momcadi sve velike zvjezde ove lige su vec negdje, osim Mela i Howarda (mislim da bi mogao promjenit fransizu ako ne dodu do finala ove godine). Trebat ce i LA i BOS vremena da stvore novu momcad koja ce se natjecat za prsten.

Doduse nemora se ovo dogodit ove sezone ali za sezonu dvije ce stvari vec drukcije izgledat.

15 godina
protjeran
NBA liga

Evo baš sam sinoć kad sam gledao tekmu nešto su govorili američki komentatori o mogućem trejdu Bynuma za Anthonya, teško će to proći, morali bi dodati još kojeg igrača uz Bynuma da pokriju salary cap. Zamisli Lakerse sa Bryantom, Anthonyem i Gasolom!

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

Znam od tome se govori vec nekoliko dana, ali sanse da se to ostvari su male, Melo je zapea za Knickse i gotovo. Ima je samo potpisat ugovor i presao bi u Netse pa nije, ne vjerujem da ce htjet u LAL. Iskreno rade bi ga htjeo vidjet u NYK, sa CP3 i Amare'e.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice