NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 725.783
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: NBA liga
iron_guitar kaže...
JackD kaže...

@patch123

Pa bit je u tome sta se radi o Lakersima, ekipi koja pokusava treci put zaredom osvojit naslov. Moguce da je vama bilo dosadno, ali eto meni nije pogotvo sto navijam za miami.

U zadnje vrijeme nekak puno ljudi navija za Miami, pogotovo odkad su došli James i Bosh....-.-

Navijam za Miami jos od 2006 i O'Neala. A ovo oko velike trojke, nekako mi bas drago sta se masu ljudi zivcira, kad mogu SAS i BOS zasto nebi i Miami imao svoju trojku.

16 godina
JackD kaže...
iron_guitar kaže...
JackD kaže...

@patch123

Pa bit je u tome sta se radi o Lakersima, ekipi koja pokusava treci put zaredom osvojit naslov. Moguce da je vama bilo dosadno, ali eto meni nije pogotvo sto navijam za miami.

U zadnje vrijeme nekak puno ljudi navija za Miami, pogotovo odkad su došli James i Bosh....-.-

Navijam za Miami jos od 2006 i O'Neala. A ovo oko velike trojke, nekako mi bas drago sta se masu ljudi zivcira, kad mogu SAS i BOS zasto nebi i Miami imao svoju trojku.

To je u redu...nisam mislil na tebe/vas, mislil sam općenito da sad odjedanput puno ljudi navija za Miami.....{#}

16 godina
neaktivan
JackD kaže...

@patch123

Tebi je vjerovatno utakmica bila zanimljiva jer navijaš za Miami.

Stavi se u poziciju nekoga tko ne navija ni za jednu ekipu.

Utakmica je odlučena jako brzo,publika uopće nije u igri kao ni Lakersi koji su se predali.

To je za tvoju ekipu velika pobjeda i zbog toga si sretan ali nekom drugom je to dosadna utakmica,pogotovo ako je usporedimo sa 2 utakmice prije koje su bile neizvjesne do samog kraja i u kojima je publika bila nabrijana (posebno u Orlandu pred sam kraj)

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 22:59 (patch123).
15 godina
neaktivan
NBA liga

Tyreke Evans buzzer...{#}

17 godina
neaktivan
NBA liga

Odom.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
17 godina
kako bullsi danas suckaju :/
http://movies-monkey.blogspot.com/
15 godina
NBA liga

Spursi ubili OKC 27 raz.

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda!
16 godina
neaktivan
NBA liga

Mogu se pohvaliti da sam ovo gledao

15 godina
neaktivan

Da da, sad je bilo na Sport klubu{#}

15 godina
NBA liga

Evo nešto o jednom od najvećih boraca što se tiče povijesti košarke!

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda! (gledam koliko još znakova može ići.)(gledam koliko još znakova može ići.)(gledam koliko jo)
17 godina
najdrazi moj igrac...ludak zivi...baca se za loptom ko da mu je zadnja :D
16 godina
neaktivan
16 godina

Ha....ne bih rekel da je gluma, vidi se da je prije nek kaj je skočil da bu zakucal malo krivo stal....sad neznam, al ne vjerujem da je gluma....{#}

UP THE IRONS!!!
15 godina

da, nije gluma...

Vidi se kad je skočil odmah je podigel desnu nogu i vidlo se da nesto nije u redu {#}

16 godina
neaktivan
NBA liga

šteta kaj nemam na cemu gledati uživo utakmice ali svaku meni zanimljivu utakmicu skinem sa interneta pa pogledam ali nije to to kada znaš rezultat

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
17 godina
imas live streamove...myp2p.com rules
16 godina
neaktivan
NBA liga

jeb.es streamove kad je rezolucija 400x500 i kvaliteta loša,trebali bi na htv2 nba {#}

West Side
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 1:25 (al zagorec).
17 godina
ma glavno da se gleda...inace obozavao sam na obn gledat....vise slusam komentatore nego sto gledam
16 godina
neaktivan
NBA liga

e to su bili dobri prijenosi,a tek onaj Edin Avdić on je sve znao u vezi nba

West Side
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 14:04 (al zagorec).
17 godina
neaktivan
NBA liga

Shannon Brown.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 7:58 (Razer_Copperhead).
15 godina
protjeran
iron_guitar kaže...
JackD kaže...
iron_guitar kaže...
JackD kaže...

@patch123

To je u redu...nisam mislil na tebe/vas, mislil sam općenito da sad odjedanput puno ljudi navija za Miami.....{#}

Ma da, pa on je navijao za Miami i kad je bio najgora ekipa u ligi........prije koliko ono? 3 godine? Možda griješim....:))))))))), Eno sinoć od jedne od najgorih ekipa lige popušiše

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Top Bugovac kaže...

Lik je legenda, bez obzira na sve svoje mane. Neznam da li znate, neki da sigurno, da je on bio nekoliko godina zaredom, ranih 90-ih, najbolji skakač lige. Također, za one koji neznaju, jednom je bio, dok je bio u posjetu Hrvatskoj, u emisiji kod Malnara i kompanije hahah, gledao sam to, crkao sam od smjeha! hahahha

Btw, da bar sad kad krene kad ono u petak, kad Hrt 2 bude 24 sata dnevno imao prijenos, da napokon prenose NBA tekme, to bi im bio dobar potez.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 16:14 (Kora).
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Top Bugovac kaže...

Lik je legenda, bez obzira na sve svoje mane. Neznam da li znate, neki da sigurno, da je on bio nekoliko godina zaredom, ranih 90-ih, najbolji skakač lige. Također, za one koji neznaju, jednom je bio, dok je bio u posjetu Hrvatskoj, u emisiji kod Malnara i kompanije hahah, gledao sam to, crkao sam od smjeha! hahahha

Btw, da bar sad kad krene kad ono u petak, kad Hrt 2 bude 24 sata dnevno imao prijenos, da napokon prenose NBA tekme, to bi im bio dobar potez.

Bio je sedam puta zaredom najbolji skakač NBA lige, igrao na dvije All-Star utakmice i osvojio pet NBA naslova (2 sa Detroitom i 3 sa Chicagom). '92. i '93. u  Detroitu ima preko 18 skokova po utakmici, a bio visok tek nešto preko dva metra (mislim oko 2.01 ili 2.03m).

May the Force be with you!!
15 godina
protjeran
Linkosaan kaže...
Kora kaže...
Top Bugovac kaže...

Bio je sedam puta zaredom najbolji skakač NBA lige, igrao na dvije All-Star utakmice i osvojio pet NBA naslova (2 sa Detroitom i 3 sa Chicagom). '92. i '93. u  Detroitu ima preko 18 skokova po utakmici, a bio visok tek nešto preko dva metra (mislim oko 2.01 ili 2.03m).

Lažeš..........lol, šala

Dinamo živi vječno
15 godina
NBA liga

nezz zasto se svima svidja miami... meni se bas gadi onaj ledbron... wade je car jedino

15 godina
neaktivan

Chicago Bullsi, Joackim Noah i Derrick Rose. Iako su sinoć izgubili nema veze, meni bili i ostali najdraži tim.

17 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

nezz zasto se svima svidja miami... meni se bas gadi onaj ledbron... wade je car jedino

Moze razlog zasto ti se gadi ?

Ili je samo ono Haters gonna hate ?

16 godina
neaktivan
NBA liga

Kolko god ga svi mrzili Lebron je najbolje. Meni licno nije bas nesto drag igrac all ga ne mrzim i po meni je najbolji. A inace mi je Melo njadrazi igrac i nadam se da ce otci NY. 

dzix
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 12:14 (dzelo).
15 godina
neaktivan
NBA liga

Mislim da ove godine Boston osvaja ligu a Miami, vidit čemo možda sljedeću sezonu kada se malo uigraju.

A za mene su uvijek bili najbolji Dallas Mavericksi. GO MAVS!!

15 godina
neaktivan

Ma kad vam kažem moji Bullsi {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice