MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.565
|
čitano: 1.594.830
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Ne pratim nesto aktivno mma pa da mi misljenje ima tezinu, ali prilicno dosadna main event borba.

Kozojeb nije smio stojat, pa je i ocekivano rusio. Ako dodje najezda takvih boraca, morat ce postrozit uvjet aktivnosti na podu i dizat na noge svakih 30 sec ako nema akcije. 

16 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Jbg, bilo je kak je bilo. Totalna dominacija Khamzata u parteru i da, bila je stvarno dosadna borba, al' i to se piše.

Du Plessis je bio cijelo vrijeme u survive modu, ovaj ga bacao kak se sjetio.

Srećom pa sam odustao još na early prelimsima, da sam dočekao ovu borbu bio bih ljut sam na sebe.

Ovak' pogledao maloprije snimku, pa ajd'...

Tigar Krezumica
15 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Jel moguće da nas je sve ovdje ušutkao ovom izvedbom. Zanimljiv gameplan i vrhunska izvedba, koliko god mislili da je dosadno, imao je ogroman broj udaraca i zasluženo pobjedio.

Barbosa i Canonier... Eh, oba rezultata mi nisu po volji. Možda je vrijeme ipak za neke mirovine :(

2 godine
Re: MMA (Mixed Martial Arts)
1.Lovac kaže...

Jel moguće da nas je sve ovdje ušutkao ovom izvedbom. Zanimljiv gameplan i vrhunska izvedba, koliko god mislili da je dosadno, imao je ogroman broj udaraca i zasluženo pobjedio.

Barbosa i Canonier... Eh, oba rezultata mi nisu po volji. Možda je vrijeme ipak za neke mirovine :(

pa poprilično očekivano, igrao je na sigurno i pametno. da je ostalo u stand up borbi vjerojatno bi DDP slavio, ali ovako se poprilično osramotio jer da te u svakoj rundi protivnik sruši nakon 30 sekundi je jako zabrinjavajuće. taj ogroman broj udaraca ništa ne znači, tu su se brojala sva ona "tapkanja" i njih je napravio stotine, jako čudno, ali valjda se bojao da će ispucati energiju. ovo je baš bila taktički planirana borba od početka do kraja bez imalo kalkulacija. od bitnih udaraca je imao svega tridesetak, što kad se vidi da je imao preko 20 minuta potpunu kontrolu djeluje mizerno, 6 po rundi, a držiš borca cijelo vrijeme u podređenoj poziciji. zato i je na kraju dojam da je borba bila dosadna i neatraktivna.

Barboza, Andrade... prošla njihova špica.

Elliot - Asakura možda najzanimljivija borba i najveće iznenađenje.

7 godina
Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Ali, uz onakvu kontrolu na podu skoro niti jedan znacajan udarac. Niti jedan lakat, niti jedan GnP.. nista...

Oni udarcici iz lakta sa 20cm distance ne bih uopce brojao, i komentastori nsu rekli da je to nista i da tu stete nema.

Pa khabib je za njega avion. Khabib kada bi nekoga srusio dolje u roku pola minute ili GnP ili gusnje i stalno bi radio stetu.

Ovaj kozojeb nije napravio NISTA u u 23 minute koliko je ipao DDp-a pod sobom. Cak i pokusaji gusenja su bili nikakvi i takodjer ih je bilo malo s obzirom na vrijeme.

Uzasan mec ali dobro, uzeo mu je 5-0 u rundama i sto je tu je.

DDP-u svaka cast, pokazao je koliku snagu volje ima i da ne odustaje i ono sto je on izveo i prezivio u subotu je nevjerojatno. Veliki uspjeh.

Po meni je DDP izasao kao pobjednik kad se uzme u obzir sto je morao prozivjeti a s druge strane sto je chimaev napravio s obzirom u kakvoj je poziciji bio.

Usman ga je na short notice skoro dobio.

Kada mu dodje opet netko da ttd kao sto je usman, prica ce tu biti puno drugacija.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice