MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.721.316
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: MMA (mixed martial arts)

Fedoru dajem veliku prednost ovdje.
Rogers je dobar borac, ali tek se treba dokazati na velikoj sceni.

Od "velikih" imena do sada se borio samo sa Arlovskim koji moramo priznati nije onaj isti koji je tukao i bio moćan.

Inače, ovaj mi je tvoj post zapravo dao do znanja da premalo pažnje pridajemo ostalim organizacijama. Sve se diskusije svode na UFC.

Pa eto da kažem da je prije 2 dana održan Dream 12, i da su pobjede uglavnom odnjeli favoriti.

Overeem je još jednom pokazao koliko je dobar pobjedivši Thompsona nakon samo 33 sekunde i to gušenjem.

Mislim da ćemo Overeema uskoro vidjeti na UFC sceni ako odluči malo smanjiti broj nastupa u K1.

Overeem je vrhunski all round borac. Zbilja je. Svakom svojom borbom, bilo po K1 ili mma pravilima me privuče još više.

A borio se i naš Zelg Galešić, tukao je Sakurabu poštenski ali ipak izgubio zbog nepažnje, dopustio mu je polugu na koljenu. :(

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Da, pogledao sam više manje sve borbe sa DREAM-a... solidno sve u svemu, prvi put su bili u oktagonu i tak...

A što se tiče Overeema, lako je pobijeđivati likove koji iza sebe imaju hrpu nokauta na svojoj glavi (npr. staklena brada Thompsona) ili one koji nisu ni blizu njemu bilo po veličini ili tehnici. Da bi bio dobar po meni trebao bi otići u UFC, razbiti 3,4 lika iz top10 i onda se dokazati a ne ovako. A osim toga, bilo je dosta priče oko njegove mase i mišića... pa možda zato ni ne bi u UFC gdje su strože doping kontrole.Ali je rekao da bi se borio sa Fedorom za naslov prvaka u Strikeforce-u koji on trenutno drži (Overeem), ali tek negdje u proljeće slijedeće godine.

A žao mi Zelga, Sakuraba ga odmah uhvatio za zglob i nije ga puštao, ovaj mu je facu uništio ali se Sakuraba nekako okrenuo i napravio mu polugu na koljenu. Da se bar za njega pripremao neko vrijeme, Sakuraba ga ne bi ni dotaknuo. Šteta, dobro se borio...

I mislim da Fedor ne bi trebao imati problema protiv Rogersa, puno je kompletniji i iskusniji borac tako da ne dajem neku šansu Rogersu, osim možda ako ga nekim lucky punchem pogodi i to je to...

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Da, pogledao sam više manje sve borbe sa DREAM-a... solidno sve u svemu, prvi put su bili u oktagonu i tak...

Gledao sam event i moram reći da me se jako dojmio, lijepo je za promjenu malo pogleat DREAM, sviđa mi se jer je puno više orijentirano na parter i samu tehniku. Ovo iznad sam podcrtao samo da naglasim da nije oktagon nego heksagon ^^

Music is my life :)
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

jeste pogledali novi TUF, cini se da se mozda kimbo vraca

18 godina
neaktivan

Da, izgleda da se bude borio opet.

Nego...

Gledam upravo Strikeforce: Fedor vs Rogers.

Neću vam spoilat. Ali Mousasi je CAR! Jako bi volio da uleti u UFC i da se bori sa Evansom npr, da ga malo natambura.

A što se tiče Fedora i Rogersa. samo ću reći....

W O W ! ! ! !

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 5:10 (Danny_HR).
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

I ja pogledao Strikeforce maloprije....

Čovječe kakve je udarce Fedor primio prije nego je pokušao armbar.....

Koja desnica.......Pljas.....laku noć....

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
18 godina
neaktivan
Nikad nisam vidio da je Fedor dobio takve batine.
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Strikeforce, WOW kakav event! Svaka borba mi je bila odlična, vrhunac večeri dakako Rogers vs Fedor, senzacionalna borba! Neću nikome spoilat.

18 godina
neaktivan

Strikeforce mi se zbilja čini OK.

I po viđenim borcima izgleda da svog konja za trku imaju!

Nego, dam se kladit da će Rogers vrlo brzo dobit šansu UFC.

Mislim da ima talenta i da će mu popularnost porasti, a Dana će sigurno uletiti.

Ne, nije mu slomljen nos! LOL

OUCH! OUCH!
Good night! Good night!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 9:40 (Danny_HR).
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Evo pogledao i ja neke borbe i mogu reći da sam također zadovoljan. Jako dobre borbe, pogotovo Mousasia i Fedora. Ovaj Mousasi je zvijer, kako brzo udara. E kad bi barem došao u UFC da još više zaoštri konkurenciju u poluteškoj hehe! A što se tiče Fedora, nemam riječi. Slomio je nos i šaku je nešto ozlijedio, ali ga je tako fino krošeom spojio da je milina to gledati... Rogers je stvarno jak i velik, da ima malo više iskustva možda bi ga mogao dobiti.

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Evo sutra je UFC 105 Couture vs Vera sa prijenosom na dnevnik.hr-u u 21h. Svaka im dala što će biti live stream...

http://sport.dnevnik.hr/clanak/ufc/video-randy-couture-opet-napada-ne-mora-nista-a-zeli-sve.html

Šta mislite kako će završiti? Ja bi htio da Couture razbije Veru iako bi to trebala biti borba hrvača protiv kick-boxera, malo na nogama pa opet malo u parteru...

Osim toga bit će dosta američko/kanadskih-britanskih borbi - Bisping-Kang, Swick-Hardy, Brown-Wilks i još mnogo drugih. I zanima me kako će Bisping protiv Kanga, trebala bi i to biti zanimljiva borba...

17 godina
neaktivan

ja mislim da ce kang razbit bispina, sjecam se jos da je kang bio odlican u prideu i ako to ponovi nece imat problema protiv bispinga.

Jos mislim da ce swick pobjedit, a za vera-randy stvarno neznam.

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Evo počinje uživo prijenos...

http://sport.dnevnik.hr/rubrika/ufc/uzivo

samo neka budu kratke borbe Namigiva

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Bio mi je zanimljiv UFC105, ali ne previše....

Dan Hardy je pobijedio Swicka i zaradio borbu za naslov protiv GSP-a. Mislim da svi znamo kako će to završiti Osmijeh

Borba Couturea i Vere po meni najdosadnija borba. Couture ga veliku većinu borbe držao u klinču i to je to, bzvz... Je da ga je Vera par puta uzdrmao svojim udarcima nogom ali da je bio bolji, nije...

I da, onaj KO kojim je Delgado poslan na spavanje... obavezno pogledati.

Eto sada u subotu opet novi UFC, i naravno opet sa prijenosom na dnevnik.hr-u Poljubac

18 godina
neaktivan
Ma bljuje mi se na 'prijenos' na novoj.

Rađe pogledam stream.

Uz to ja sam već odgledao event i chillam si po malo šaltam programe na tv, kad ono tek borba couture - vera. LOL

Jak mi je prijenos sa 45 minuta kašnjenja i mutavim voditeljima.
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Ček, na novoj je bio prijenos sa našim voditeljima? Jer inače nemam tv u stanu pa gledam preko neta... Tako ću gledati i ovaj sada u subotu, isto na dnevnik.hr-u.

18 godina
neaktivan
Naravno.

Naši briju gluposti.

Ma bolje to ne gledati.

Rađe stream sa lošijom kvalitetom nego naši panjevi.

Mislim, za svaku je pohvalu prijenos UFC-a, ali da bar ostave njihove komentatore i bok.
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Nažalost ne mogu ostaviti voditelje jer ipak gledatelji većinom ne razumiju Engleski.A koliko sam skužio baš svi gledaju.

Moramo biti jako zahvalni novoj tv jer (pazi sad ovo) mi smo prvi u svijetu koji ne plaćaju prenos.

Čak ni spike tv ne prenosi borbe uživo.A sad što se tiče eventa ništa posebno ali zato već sljedeću subotu novi Smijeh

Slažem se s onim da svi znamo kako će Hardy završiti

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Hardy jedino može krenuti kao manijak i pogoditi kojim sretnim udarcem jer kad ga GSP sruši tu se nema

više što pričati.Zna li tko zašto više nema na popisu Lesnar vs Carvin?

Možda čuvaju za novu godinu il tak nešt.

Znam da je bilo na popisu za event 106 sad uopće nema

18 godina
neaktivan
Spaz kaže...

Nažalost ne mogu ostaviti voditelje jer ipak gledatelji većinom ne razumiju Engleski.A koliko sam skužio baš svi gledaju.

Moramo biti jako zahvalni novoj tv jer (pazi sad ovo) mi smo prvi u svijetu koji ne plaćaju prenos.

Čak ni spike tv ne prenosi borbe uživo.A sad što se tiče eventa ništa posebno ali zato već sljedeću subotu novi Smijeh

Slažem se s onim da svi znamo kako će Hardy završiti

Shvaćam ja to.

Nego, već sam negdje bio napomenuo da je Nova napravila hvalevrijedan potez. Da, jedini imamo besplatni prijenos. Nevjerojatno jelda. :)

Spaz kaže...

više što pričati.Zna li tko zašto više nema na popisu Lesnar vs Carvin?

Možda čuvaju za novu godinu il tak nešt.

Znam da je bilo na popisu za event 106 sad uopće nema

Lesnar je teško bolestan. Ima mononukleozu i hospitaliziran je, uz to, nisu mu to jedini zdravstveni problemi, čak je nekoliko puta gubio svijest.

Ima nešto teško, za sada ne govori o tome, a rekao je samo da nije rak ni AIDS.

Izgleda da će biti van ringa jako dugo, jer samo za oporavak od mononukleoze su potrebni mjeseci. Čak je Dana rekao da će napraviti Interim titulu, dok se Lesnar ne vrati jer je zbilja teško bolestan.

Nego, od borbe je zbog bolesti morao odustati i Minotauro, pa je bilo logiično da će u ring ipak Carwin vs Velasquez. Ali Carwin je odradio operaciju koljena.

Svi su nešto ozlijeđeni.

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Da, dosta ih je ozlijeđeno...

Sada je glavna borba Ortiz i Griffin 2 iako je trebao biti Brock pa poslije njega Minotauro ako se ne varam.

Kako će Ortiz i Griffin završiti? Mrzim tog prepotentnog Ortiza, ne mogu vjerovati da je netko tako umišljen. Lik je pun sebe. Samo bi htio da mu Griffin izbije još ta 3 zuba što ima hehe!

I baš gledam malo tko se još bori ali nema nekih velikih imena... Koscheck vs  Johnson, Sadollah vs Baroni i to je to, za ostale baš i nisam čuo...

edit: evo zna se valjda šta je Brocku... uglavnom, nije dobro...

http://www.index.hr/sport/clanak/ufcov-teskaski-prvak-brock-lesnar-boluje-od-teskog-oblika-divertikulitisa/460432.aspx

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 10:26 (Pero Dinamit).
18 godina
neaktivan
Je, baš čitam na Sherdogu.

Koliko god mi je ponekad bio antipatičan volio sam gledati njegove mečeve.
Iskreno se nadam da će biti bolje i da će se ipak boriti još bar koji puta.
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Samo sam se htio nakloniti vjerovatno samo jednoj osobi s vizijom na NovojTV koja je donijela odluku da se prenose UFC turniri ili MMA općenito. Zbilja pun pogodak, sad više nemoram gledat 320*240 live stream u 4 sata ujutro i molit boga da prijenos jednog dana u nekom obliku dođe i u moju vukoje****. Sport je zanimljivošću, a već godinama čak i vještinom, daleko ispred razvikanog boksa; pa bi bilo pošteno pružiti mu barem jednak tretman (nije da ne volim pogledat i dobar boks meč, ali 12 rundi Valuev geganja i čekanja infarkta nisu moj pojam dobre zabave).

Why so serious???
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Evo upravo gledam po MMA forumima, GSP je izjavio da želi u Middleweight kategoriju i postati p4p borac. Kaže da ga Anderson Silva ne brine, no mene bi zabrinuo! :) Isto tako saznalo se šta je s Brockom, neka bakterijska infekcija je u pitanju, zasad se još nezna kad se vraća u UFC svijet.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ovaj Fedor to je borac kojemu nema konkurencije na planeti trenuto,samo pogledajte vi njega,izgleda ko da iz birca izaso onak sa stomakom sav mlitav,a ispod toga se krije ona sirova snaga,nevjerovatan borac,nas mirko bi nakon ovakvog loma nosa odma pokleknuoCool

CHE
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Evo i ja pročitao... A možda je i bolje, Machida je nešto operirao pa dok se vrati u formu i tako.

Sad u sub opet UFC sa streamom na dnevnik.hr. Svaka im dala!

Samo da Forrest razbije onog prepotentnog Ortiza, uf šta bi dao. Ali bit će to duga borba vjerujem. Ovaj se nije borio 2,3 godine, a opet Forresta ne ide u posljednje vrijeme...

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Evo večeras u 3 sata UFC 106 Griffin vs Ortiz 2 live stream na dnevnik.hr.

http://sport.dnevnik.hr/rubrika/ufc/uzivo

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Evo odgledo prvu borbu i bila je pre dobra.Amir je rasturio,totalno ga je rastavio.

Vid majke ti dva minotaura :-)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice