A to ti je sve isto na granici..
Ja sam vidio Tj-a kako plese vec na prvu a ako primjetis u snimci vidis da zapravo ne zna sto hvata a kamoli nogu.
Moglo je biti i tezih posljedica i onda bi se napalo suca sto je pustio borbu itd... sve je to tanka granica.. po meni ispravna odluka ali kao sto kazes mogo je primit jos par udaraca pa quit... ne znam sto bi TJ napravio dalje nego primio jos najmanje desetak takvih udaraca i pao u nesvijest ili bio ugusen...
Daleko od toga da nije bio uzdrman, ali opet, lik je preživio i jače udarce u fajtu s Codyem. A i ono, pokazivao je kakvu takvu želju da sruši Cejuda. Možda ne bi ništa promijenilo, ali i dalje mislim da kad je to fight takvog uloga treba borbu pustiti malo dulje i dati drugom borcu pravu šansu da izbjegne poraz. Da sam platio PPV zbog tog fajta, ne bih baš bio presretan.
Ali šta je tu je. Em je ta granica između nepotrebnog punishmenta i early stoppagea jako tanka, em su kriteriji sudaca stvarno svakakvi i nekad je stvarno nemoguće naći poveznicu između prekida jedne borbe u odnosu na (ne)prekidanje neke druge.

Neka, drago mi je, navijao sam za njega.
Odmori se u Istini!
, no vrijeme je za mirovinu ...