MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.719.643
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: MMA (mixed martial arts)

Odlična vijest, no uzmi u obzir koji je portal objavio tu vijest :)

Music is my life :)
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Da znam ali u svakoj laži ima nešto i istine:))))

Ajmo sa predviđanjima za sljedeći UFC-ov turnir.

Mislim da Shogun čak i da postigne staru formu i agresivnost koju je imao u Prideu ne može dobiti Machidu.

Što su borci agresivniji i što više kreću prema napred to Machidi više ide na ruku.A i ne vidim još uvjek

nekoga tko bi ga mogao skinuti.Kao što je Joe Rogan rekao WELCOME TO THE MACHIDA ERASmijeh

Veselim se i da ponovno vidim Velasqueza.Ovo će mu biti najteža borba do sada.

Navijat ću za njega.A imat će pune ruke posla.

Evo sada i nešto što me dosta zaintrigiralo u zadnje vrijeme.Na UFC.com na vrhu stranice odmah uz najavu

UFC 104 eventa stoji kao i kad je bila Mirkova borba znak on nove tv.Nadam se da su shvatili da i kod nas

ima dosta fanova ali i jednostavno onih koji vole pogledati dobru šoru pa da će nastaviti sa trendom prenošenja

svakog eventa.Je da imamo priglupe komentatore i volio bih rađe slušati Joea i Mikea ali sve je teže pronaći

dobar streaming i ovo je jedan ogromni plus za novu tv.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
18 godina
neaktivan
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ništa čudno.Obojica su pre spori i ispušu se u prvih pedesetak sekundi.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Evo uskoro će UFC 104, točnije u sub 24.

Lyoto Machida Vs. Mauricio Shogun Rua

Cain Velasquez Vs. Ben Rothwell

i ostali Osmijeh

Kakva su vaša predviđanja? Volim stil i od Machide i od Shoguna, bit će to zaminljiva i nadam se ne preduga borba....

A i Velasquez bi trebao razbiti Rothwella, pogotovo ako bude agresivan kao protiv Konga.

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
18 godina
neaktivan
Volim obojicu (Lyoto, Rua) ali moram priznati da bi bilo jako zanimljivo da Rua pobijedi.

Vjerujem da će Velasquez pobijediti, ali ne tako lako.

U svakom slučaju obećavajući event, mislim da će biti mega zanimljiv.
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Rua je brz i brutalan borac sa puno iskustva.Kad je u top formi predstavlja opasnost za bilo koga.

Ali stvar je u tome da Machida obožava borce koji agresivno idu prema njemu.I onda ih kontrira

sa nevjerovatnom preciznošću.Mislim da jedini protiv njega ima šanse Vitor Belfort.

A što se tiče Velasqueza navijat ću za njega a ovo će mu biti najteža borba u karijeri.

Naj iskusniji protivnik do sad a usto je i stvarno ogroman.Ako dobije njega dobit će i priliku za naslov.

Jako dobar i uzbudljiv event i što je još bolje moći ćemo ga pratiti uživo na novoj.

Iako su nam komentatori priglupi ne da mi se više mučiti sa streamingom koji malo,malo puca.

Ionako ću sutradan skinuti cijeli event i poslušati što su Joe i Mike rekli.Ali u svakom

slučaju ovo je izvanredno.Nova tv je druga u povijesti koja prikazuje UFC na nacionalnoj televiziji

i svaka im čast na tome.HVALA NOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!

18 godina
neaktivan
Definitivno hvale vrijedno od nove.

Ali mislim da ću skinut event pa gledat.

Nema do Joe Rogana i Mike Goldberga. hehe

Najjače je od Mikea:

'Are you kidding me?!?! FIGHT IS OVER!!!'

Haha
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Ideš, nisam znao da Nova prenosi event.... Svaka im dala Smijeh

Samo me zanima hoće li se moći gledati preko neta, kao npr Ligu prvaka ili samo preko tv-a jer trenutno nemam tv-a u stanu,samo preko neta sve gledam.

A što se tiče Machide i Shoguna, Machida je karataš,ima precizne i brze direkte pa brže kontrira dok ga ovaj npr. krošeom ide udariti... Bit će kratka borba sigurno.

A čitao sam na cagepotato malo o Cainu i Benu, oni daju šansu Benu jer je bolji udarač i dosta je valjda veći od Caina tako da bi i to trebala biti uzbudljiva borba...

18 godina
neaktivan
Rothwell je jako iskusan borac sa 36 borbi iza sebe i sigurno je da tu ima veliku prednost.

Cain se do sada od zvučnih imena borio samo sa Kongom i porazio ga na bodove na podu, di Kongo vjerojatno ne zna ništa više od svakoga od nas.
Ipak, Cain je jako samokritičan što mu može biti jako dobra stvar budući da je sigurno radio na svemu što mu je bilo slabo u posljednjem meču.

Zbilja očekujem dobru borbu kako god završila.
18 godina
MMA (mixed martial arts)

E sad me zanima jedno... piše na dnevnik.hr da je livestream u 3 sata... taman kad se pomiče sat unatrag na 2 sata. Šta onda moram čekati još jedan sat ili je ovo po starom? Osmijeh

18 godina
neaktivan
Erm, mislim da bi trebalo biti po starom budući da se u Americi još ne pomiče sat nekoliko sati.

A event se odvija po njihovom vremenu tako da mislim da ostaje.
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

U SAD-u se sat pomiče 1. studenog, tako da ostaje isto sve ! :)

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ja sam mislio da će biti na tv-u već sam odljepio tražeći po programu.A kakav bi tek urnebes bio da nema naših komentatora?ma ludnica!!!!!!

18 godina
neaktivan
Mislim da ću baš zbog komentatora ili naći stream, ili ako ne budem mogao ostati budan skinuti sutra ujutro event. Nema do Rogana i Goldberga.
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Mislim da je ipak u 4 sata po "starom" vremenu. Na ufc.com ima odbrojavanje do početka, piše još 4h:37min. Osim opet ako je to do glavnih borbi, na dnevnik.hr su rekli da će prenositi i preliminary fights... Tko bi ga znao...

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Evo počeo je stream... I nisu naši komentatori, Rogan i Goldberg su  Osmijeh

edit: evo pogledao i ne znam šta da kažem, predobra borba Shoguna i Machide, odlična! Ali opet... ne sviđa mi se kraj borbe kakav god bio (da ne kažem odmah sve) Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 5:47 (Pero Dinamit).
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Idem spavat,odgledao upravo sad.Velasquez rasturio a Machida nije zaslužio pobjedu.Sramota je što su Shogunu napravili sudci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Što se mene tiče Shogun je prvak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dominirao je cijelom borbom...

18 godina
MMA (mixed martial arts)

A kažu kao da ako želiš biti prvak, moraš pobijediti (nokautirati) prvaka. Meni je to osobno glupo "pravilo". Ovaj je dominirao cijelo vrijeme... nije zaslužio pobjedu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 5:49 (Pero Dinamit).
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

A kako je onda Griffin dobio Rampagea?????Na istu foru!Još nije ni približno ispalio toliko udaraca kao Rua.....

18 godina
neaktivan
Mislim da je Rua trebao pobijediti, ali eto, nije bio dovoljno dominantan u očima sudaca.

Da je ovo bilo bilo koji drugi meč a ne za prvaka sigurno je da bi Rua izašao kao pobjednik.

Što se tiče Velasqueza, očito je bio bolji, puno, i sigurno je da bi do kraja pobijedio bez razgovora.
Sudac je mrvu prerano prekinuo meč, i sam Velasquez je to rekao ali eto, šta je tu je. Dobra pobjeda Caina i dokazao je da se protiv jako velikih protivnika može dominantno boriti.

Sljedeći mu je meč sigurno za naslov, tako mu je obečao Dana White, i bit će sigurno jako zanimljivo gledati dvojicu užasno snažnih boraca, bez obzira bio mu protivnik Lesnar ili Carwin.
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Jel meni moze netko objasniti te klase, itd, pojmove bla bla, zanima me to, gdje kupiti rukavce i posto su, posto ja sad treniram taekwondo mislim i to poceti, tko je najjaci i tak, rivali itd itd, kad se to kod nasih prenosi itd...

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 15:30 (4ucker).
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ja bih ga volio vidjeti protiv Lesnara.Jer i on pobjeđuje uz pomoć svoga superiornog hrvanja.

Mislim da  i tu Lesnar imao prednost zbog svoje sirove snage i veličine.Znam da je Cain u zadnje dvije orbe kontrolirao ogromna 2 čovjeka ali pitanje

je kako bi kontrolirao Lesnara koji se bori sa istom taktikom kao on a čak je po odličjima i daleko bolji hrvač....

Tu borbi jedva čekam vidjeti....

17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Jel meni moze netko objasniti te klase, itd, pojmove bla bla, zanima me to, gdje kupiti rukavce i posto su, posto ja sad treniram taekwondo mislim i to poceti, tko je najjaci i tak, rivali itd itd, kad se to kod nasih prenosi itd...

khkm...mogu dobiti odgovore na sve sto sam postavio =)))

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
18 godina
neaktivan

Evo kreni ovako, najlakše ćeš pohvatati sve.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mixed_martial_arts

http://en.wikipedia.org/wiki/Ultimate_Fighting_Championship

http://www.ufc.com/

Za rukavice ne znam gdje možeš kupiti ali reći će ti netko od ekipe koja trenira.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 15:35 (Danny_HR).
18 godina

Ako misliš na klase u UFC-u, tamo su klase u funtama ako se ne varam (pounds) a idu ovakvim redom:

Lightweight - Over 145 lbs. to 155 lbs

Welterweight - Over 155 lbs. to 170 lbs

Middleweight - Over 170 lbs. to 185 lbs

Light Heavyweight - Over 185 lbs. to 205 lbs

Heavyweight - Over 205 lbs. to 265 lbs

Rukavice imaš na  http://www.pride.hr i http://profightstore.com

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 19:56 (Pero Dinamit).
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Evo upravo sam pogledao Preliminary borbe s sinoćnjeg UFC-a. Odlične 3 borbe, savršena najava za main event, čiju snimku upravo sada gledam. Javim dojmove :)

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Z a rukavice i ostalu opremu idi na www.pride.hr

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Jedva čekam Fedor vs Rogers.

Što mislite tko će pobijediti?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice