MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.569
|
čitano: 1.649.495
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
MMA (Mixed Martial Arts)

Ljudi u kolko h po našem vremenu je borba?

I always tell the truth.Even when I lie.
13 godina
neaktivan
Re: MMA (Mixed Martial Arts)

u kolko sati i gdje se moze pratit borba

mata091
14 godina
neaktivan
MMA (Mixed Martial Arts)

Budimo realni nitko neće gledat ovu borbu radi Diaza, čak i ovi koji navijaju za njega, ustvari samo žele vidjeti kako Conor gubi.

16 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Link za gledanje netko?

12 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Budimo realni nitko neće gledat ovu borbu radi Diaza, čak i ovi koji navijaju za njega, ustvari samo žele vidjeti kako Conor gubi.

Vidim da ih se dosta sada nabrijalo za borbu i svi govore najbolje o tome, a kad su prvi put iz UFC-a objavili da će raditi rematch tvrdilo se da je to bullshit koji nikoga ne zanima. Kako su ljudi nedosljedni svojim riječima i mijenjaju mišljenje kada im to odgovara, povremeno mi se gadi praćenje MMA samo zbog fanova.

12 godina
neaktivan
MMA (Mixed Martial Arts)

Za informacije: Borba bi trebala biti oko 6h u nedjeljno jutro po našem vremenu, gledanje dostupno na ufc.tv ili FightChannelTV. Piratske linkove ne bih dijelio ovdje.

11 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Ako hoces platit imas na fightsite-u

Piše da PPV pocinje 21.08. u 04:00h

15 godina
isuckatthisgame kaže...
Đapa club kaže...

Vidim da ih se dosta sada nabrijalo za borbu i svi govore najbolje o tome, a kad su prvi put iz UFC-a objavili da će raditi rematch tvrdilo se da je to bullshit koji nikoga ne zanima. Kako su ljudi nedosljedni svojim riječima i mijenjaju mišljenje kada im to odgovara, povremeno mi se gadi praćenje MMA samo zbog fanova.

Pa bullshit je i dalje kad cijela FTW divizija sad mora čekati da Connor odradi borbe u velteru da bi se moglo tamo nešto dogoditi. Živo me zanima što će se sad desiti ako Connor nekim čudom dobije. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Avensac kaže...

Jel za vjerovati?

17 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Idemo prognoza

6 Diaz
5 McGregor
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
protjeran
MMA (Mixed Martial Arts)

Svi meč gledaju radi Conora,jer je showmaker i čovijek koji je napravio puno toga za UFC zanje 2 godine.

Nate je nekakva seljačina koja je trebala biti deportirana iz Amerike davnih dana.Nezna za 2 riječi osim motherf*cker i bull*hit.

Iskreno se nadam pobjedi Conora jer je zanimljiviji i meni osobno draži zbog njegovog karaktera.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
isuckatthisgame kaže...
Đapa club kaže...

Pa bullshit je i dalje kad cijela FTW divizija sad mora čekati da Connor odradi borbe u velteru da bi se moglo tamo nešto dogoditi. Živo me zanima što će se sad desiti ako Connor nekim čudom dobije. 

Znači ne zanima te borba?

12 godina
neaktivan
Avensac kaže...

Nitko nije pitao kad počinje PPV nego kad počinje borba. A za plaćanje sam već naveo fightchannel koji je u sklopu fightsitea. ufc.tv je za one koji imaju malo više para.

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Svi meč gledaju radi Conora,jer je showmaker i čovijek koji je napravio puno toga za UFC zanje 2 godine.

Nate je nekakva seljačina koja je trebala biti deportirana iz Amerike davnih dana.Nezna za 2 riječi osim motherf*cker i bull*hit.

Iskreno se nadam pobjedi Conora jer je zanimljiviji i meni osobno draži zbog njegovog karaktera.

Daj molim te o kakvoj ti deportaciji pričaš, Diaz živi u Americi plaća porez i doprinosi cijeloj toj tvorevini na način na koji to Amerika voli. Uostalom Diaz ima američko državljanstvo i bez obzira što nema vokabular na razini Conora(za kojeg i ja navijam da sutra pobijedi), ipak ga je pobjedio u prvoj borbi bez previše priče.

12 godina
protjeran
Đapa club kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Daj molim te o kakvoj ti deportaciji pričaš, Diaz živi u Americi plaća porez i doprinosi cijeloj toj tvorevini na način na koji to Amerika voli. Uostalom Diaz ima američko državljanstvo i bez obzira što nema vokabular na razini Conora(za kojeg i ja navijam da sutra pobijedi), ipak ga je pobjedio u prvoj borbi bez previše priče.

To je bila zaje*ancija.

Svi pričaju o prvoj brbi kao da Conor nije uputio udarac cijeli meč a zapravo je on kontrolirao meč dok je imao snage.

12 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Eto ja sam govorio da ne bih želio gledati instant revanš Diaza i McGregora...kako se meč približava, sve sam nabrijaniji i što sad?

I dalje tvrdim da je ovaj meč nepotreban, jer imamo fw prvaka koji švrlja uokolo bez da i pomišlja na branjenje tog pojasi.

15 godina
isuckatthisgame kaže...

Znači ne zanima te borba?

Pa naravno da me zanima. Connorove borbe su uvijek zabavne. Ali poanta koju očito nisi shvatio je da su gunđanja oko instant rematcha opravdana. Niti ima smisla instant rematch jer prvi fight nije bio neki split dec ili na knap borba, niti ima smisla da je u 170, niti ima smisla da se FTW belt ne brani preko godinu dana, a prvak živ i zdrav.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Boixus Nois PS kaže...
Đapa club kaže...
Boixus Nois PS kaže...

To je bila zaje*ancija.

Svi pričaju o prvoj brbi kao da Conor nije uputio udarac cijeli meč a zapravo je on kontrolirao meč dok je imao snage.

Zvučiš kao netko tko upija mišljenja s MMA Mania i MMA Novosti komentara. Baš si bandwagon fangayština.

Tvoja rečenica kako ju čita normalna osoba: "Pa što ako je Njemačka izgubila WW2, cijelo vrijeme su vodili."

12 godina
protjeran
4ucker kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Đapa club kaže...
Boixus Nois PS kaže...

To je bila zaje*ancija.

Zvučiš kao netko tko upija mišljenja s MMA Mania i MMA Novosti komentara. Baš si bandwagon fangayština.

Tvoja rečenica kako ju čita normalna osoba: "Pa što ako je Njemačka izgubila WW2, cijelo vrijeme su vodili."

Smiri komplekse.Nikad nisam posjetio te stranice koje su tebi dobro poznate.

Inače ne pratim ovaj ''sport'' ali pogledat ću samo radi Conora.

Vidim da si pun gnjeva tako da više nemoj odogvarati na poruke ako ne možeš uvažiti tuđe mišljenje.

16 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

"AVAILABLE ONLY FOR CROATIA, SERBIA, BIH, SLOVENIA, MONTENEGRO, MACEDONIA AND KOSOVO"

Sta sad to znaci? Da ce korisnici u tim zemljama moci besplatno gledat ako imaju kanal FightChannel na tv-u?

12 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Samo se iz tih zemalja može kupiti PPV za 7 eura.

13 godina
protjeran
MMA (Mixed Martial Arts)

Gledam nogomet besplatno preko sopcasta i slika je bolja nego na TV-u,postoji li tako nesto za UFC?

17 godina
moderator
passat kaže...

"AVAILABLE ONLY FOR CROATIA, SERBIA, BIH, SLOVENIA, MONTENEGRO, MACEDONIA AND KOSOVO"

Sta sad to znaci? Da ce korisnici u tim zemljama moci besplatno gledat ako imaju kanal FightChannel na tv-u?

Kolko vidim, UFC-a 202 nema na programu FightChannela. UFC 202 je samo na FC PPV-u, kojega moraš platiti.

17 godina
neaktivan
MMA (Mixed Martial Arts)

Razmišljao sam možda kupiti PPV s UFC.tv-a, n e jer sam nešto previše nahajpan za borbu, nego da malo isprobam čari novog (smart) TV-a, ali vidim da su bolesno nabili cijene.

SD je 20 eura, a HD 25 eura, tako da no fricking way. Sjećam se kad sam kupovao PPV-e za 7-8€ u HD-u na istoj stranici, i to ne neke slabije evente, nego velike showove (prvi UFC Japan, JDS-Cain 1&2). Treba reći da da tada PPV-ovi nisu bili toliko razvodnjeni, danas 2, max 3 borbe vrijedne para po PPV-u.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
17 godina
moderator
FlyBoy kaže...

Razmišljao sam možda kupiti PPV s UFC.tv-a, n e jer sam nešto previše nahajpan za borbu, nego da malo isprobam čari novog (smart) TV-a, ali vidim da su bolesno nabili cijene.

SD je 20 eura, a HD 25 eura, tako da no fricking way. Sjećam se kad sam kupovao PPV-e za 7-8€ u HD-u na istoj stranici, i to ne neke slabije evente, nego velike showove (prvi UFC Japan, JDS-Cain 1&2).

To je bilo ono ispočetka, kad su konačno odlučili i nama dopustiit da platimo i gledamo prijenos. I tad je cijena za SD i HD bila ista ili možda razlika od 1 dolar. Ne sjećam se koliko je to trajalo - pola godine, godinu? I onda (nedugo nakon što smo ušli u EU?) su digli na te bijesne iznose, kao da imamo njemački standard. Od tada pratim preko FightChannela. Nažalost, nema Rogana, ali Rogan ne vrijedi 10-15 ili koliko već dolara (skoro duplo više od čitavog eventa), barem ne nama sirotinji. 

12 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Ta razvodnjenost je postala aktualna u posljednje vrijeme, i to uglavnom zbog toga što i prelimsi moraju sadržavati dobre borbe...zamisli kako bi brutalno bilo da su i Magny-Larkin te Cody-Mizugaki na PPV dijelu priredbe.

Slična stvar s 198 gdje su Maia i Brown bili na prelimsima itd...nije mi baš jasna logika, ali dobro.

No vezano za ovaj event, svejedno je card za prste polizati, Cerrone - Story, Rumble - Glover i main event...isplati se pljunuti neki novac za to.

15 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

linkajte stream 

17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

linkajte stream 

5 godina a još ne zna pravila foruma... 

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Đapa club kaže...
Boixus Nois PS kaže...

To je bila zaje*ancija.

Okej meni malo glupa zajebancija pa valjda nisam shvatio, ali nema veze..eto nadam se da ćemo obojica slaviti Conorovu pobjedu ujutro. Barem ćemo nakon toga gledat kvalitetan trash talk, a ne ove dvije riječi koje si naveo :) kao dio dosadnog vokabulara onog cholo gangstera.

13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

linkajte stream 

evo ga ovdje acestream linkova ko u prici.

klik

Alternativa nek bude ovdje, bude isto 5-6 acestream linkova plus flash streamovi koji uredno rade.

klik

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice