MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.569
|
čitano: 1.652.582
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: MMA (mixed martial arts)

Jedini koji me možda više živcira od Jonesa je Hendo. No opet, to je papak teške vrste koji većinu borbi odbije, a i ovo malo što ih dobije misli da njima automatski treba imati borbu za pojas. Lik je čak izjavio;

"Vjerojatno je Dana već bio obećao Rashadu da će dobiti priliku za pojas. Bilo bi bolje da sam to bio ja, a kasnije je mogao Evansu dati priliku da se bori s pobjednikom." {#}

O čemu taj lik brije?? Who the f*** he thinks he is?? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 12:31 (TracerCPP).
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Šta je ovo na fantasy-ju, svi bodovi su mi na nuli?

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Šta je ovo na fantasy-ju, svi bodovi su mi na nuli?

Ma sve ludo.....

nego dajte pickove vaše :D

17 godina
MMA (mixed martial arts)

Kad si zadnji put igrao?

Možda je u međuvremenu dovršena sezona. Mislim da je u 3. mjesecu počela ova trenutna.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Denny gade vodiš me al, uskoro ću te prestignut, a jedan event manje imam od tebe :P

17 godina
Guzit ću te i dalje. :)
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
17 godina

Vidiš moram i ja to odigrati pa da vas naguzim malo {#}

Ajmo da vidim vaše pickove ovdje za subotu, ja svoje stavim mal kasnije.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Moji pickovi, ajde da vidimo vaše :P

Jon Jones TKO 3

Rory MacDonald SUB 1 BOOST

Brendan Schaub TKO 1 BOOST

Miguel Torres SUB 2

Mark Hominick TKO 1 BOOST

Mark Bocek SUB 2 BOOST

Travis Browne TKO 2

Stephen Thompson DEC

Anthony Njokuani TKO 2

Mac Danzig SUB 1

Chris Clements TKO 2 BOOST

Maximo Blanco TKO 1 BOOST

17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Moram još odigrat, ali stavit ću na Evansa decision, pa šta bud,e iako znam da nema šanse.

Osim toga, jedine dvije borbe koje me zanimaju su R. McDonald i S. Wonderboy Thompson.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Moram još odigrat, ali stavit ću na Evansa decision, pa šta bud,e iako znam da nema šanse.

Osim toga, jedine dvije borbe koje me zanimaju su R. McDonald i S. Wonderboy Thompson.

A Mark Hominick? Mene više to zanima od McDonalda :D

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Meni je ovaj klinac McDonald pravo dobar borac a jos uvijek je klinac, uz Gustaffsona najvece osvjezenje i buducnost UFC-a. Ja se nisam regao na sherdog{#} nekaj mi se neda. Mislim da bi Rashad mogao dobiti GNP mozda u drugoj rundi

15 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Meni je ovaj klinac McDonald pravo dobar borac a jos uvijek je klinac, uz Gustaffsona najvece osvjezenje i buducnost UFC-a. Ja se nisam regao na sherdog{#} nekaj mi se neda. Mislim da bi Rashad mogao dobiti GNP mozda u drugoj rundi

Ma McDonald mi nije nešto napet. Gustafson s druge strane je kao šta si rekao osvježenje i jedva čekam da se bori protiv Machide, Evansa, Jonesa bit će to uzbudljivi mečevi i sigurno ću za njega navijat :D

17 godina
MMA (mixed martial arts)

McDonald će jednog dana biti prvak welter kategorije sigurno, čak se ne bi čudio da se dogodi ista stvar između njega i GSP-a kao u slučaju Evansa i Bonesa.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
17 godina
MMA (mixed martial arts)

Jones vs Evans - KO/TKO 4. runda

Macdonald vs Mills - odluka sudaca - boost

Schaub vs Rothwell - KO/TKO 3. runda

Torres vs McDonald - sub. 2 runda

Hominick vs Yagin - KO/TKO 1. runda - boost

Bocek vs Alessio - odluka sudaca - boost

Browne vs Griggs - odluka sudaca - boost

Brown vs Thompson - KO/TKO 3. runda

Makadessi vs Njokuani - odluka sudaca

Danzig vs Escudero - odluka sudaca

Wisniewski vs Clements - KO/TKO 1. runda - boost

Brimage vs Blanco - KO/TKO 3. runda - boost

Eto, to su moji pickovi.

17 godina
Kaj je na kraju sa Alistairom?
17 godina
Ništa se još konkretno ne zna.

Ima se pravo prijaviti za licencu, a hoće li je dobiti ovisi samo o pravnicima. :)
Ako dokažu da ga komisija nije smjela testirati dobit će je.
17 godina
po tome bi rekao da će je dobiti ;)
17 godina
Reem nije imao licencu za vrijeme testiranja, u tom ga slučaju komisija nema pravo testirati. Ali navodno je u ugovoru za borbu protiv Lesnara imao klauzulu da ga u idućih X mjeseci smiju testirati random.

Ovisno o tome što je istina odlučivat će se o licenci. Ako ga nisu smjeli testirati lako on dovede razinu testosterona u normalu i prođe ponovljeni test.

Mafija sused...
17 godina
ma,sve me sramota na trafici!
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Pero gdje su pickovi?
A Denny ugl. smo tu više manje sve isto odabrali, pa ćemo vidjet..
Usput jel vi stavljate dolje broj rundi, takedowna i sl..

17 godina
MMA (mixed martial arts)

Moji pickovi:

Jones vs Evans - KO/TKO 2. runda

Macdonald vs Mills - sub - 1. runda

Schaub vs Rothwell - KO/TKO 1. runda

Torres vs McDonald -odluka sudaca

Hominick vs Yagin - odluka sudaca

Bocek vs Alessio - odluka sudaca

Browne vs Griggs - KO/TKO 2. runda

Brown vs Thompson - odluka sudaca

Makadessi vs Njokuani - KO/TKO 1.runda

Danzig vs Escudero - odluka sudaca

Wisniewski vs Clements - sub - 1.runda

Brimage vs Blanco - KO/TKO 1. runda

Što se tiče onih broja TD i minuta, ja to stavim bzvz, ne znam gdje se to može vidjeti, tj šta se dobije ako pogodiš.

15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Što se tiče onih broja TD i minuta, ja to stavim bzvz, ne znam gdje se to može vidjeti, tj šta se dobije ako pogodiš.

Više manje su nam svima isti pickovi, baš stavite broj bodova koje dobijete,živo me zanima :D
A šta se tiče tih min i to. Ja to isto stavim bezveze i nikad ništa -.-'

17 godina
Bas Rutten u kralju Queensa ;)
15 godina
MMA (mixed martial arts)

Mislim da će Jones dobiti ovaj match. No volio bi da dobije Evans, da malo poremeti tu kategoriju. Ma mogo bi ga Evans dobro prodrmat makar mi Jones izgleda nekako nedodirljiv u zadnje vrijeme. Tu je i Rory Macdonald, ali i Mills je opasan borac, također dobar match. Što se tiče Rothwella i Schauba volio bih da pobijedi Rothwell, mislim da ovaj Schaub nije ništa posebno. Ne zato što je pobijedio Cro Copa nego općenito nekako nije borac koji može biti ''konstantan''. Tu je i dosta boraca koji imaju tek par pobjeda u ufc-u ili prvi put nastupaju. Ma biti će ovo dobar event za pogledati, nema sumnje.

edit: Hector Lombard dolazi u UFC, inače Bellatorov prvak srednje kategorije i odličan udarač . Volio bih vidjeti njega i Silvu u ringu. Link

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 21:19 (fighterZu).
15 godina
neaktivan
fighterZu kaže...

edit: Hector Lombard dolazi u UFC, inače Bellatorov prvak srednje kategorije i odličan udarač . Volio bih vidjeti njega i Silvu u ringu. Link

Dođe li Hector Lombard  u LH kategoriju, a mogao bi, bit će prvak sigurno i sve će ih pretuč. A sa Silvom vjerujem da bi bilo jako jako jako gusto, ali isto toliko i zanimljivo ;)

17 godina
MMA (mixed martial arts)

Pusti lovče, tako se mislilo i za Shieldsa, kao i za mnoge druge.

Neka on prvo odradi neki mid-level meč pa da vidimo.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Pusti lovče, tako se mislilo i za Shieldsa, kao i za mnoge druge.

Neka on prvo odradi neki mid-level meč pa da vidimo.

To se podrazumijeva....
Danny šta misliš koliko ćeš bodova dobit na ovom eventu?

16 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

ima li ikakvih novosti o stanju sa alistait overeemom

bas me zanima sta ce se desiti u daljnjem razvoju situacije

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Mir se bori protiv JDS, Dana je potvrdio jučer, iako je nedavno rekao da će sačekati 24.04. kad bude Overeemovo saslušanje pa će onda odlučiti šta će s njim. Nezna se zašto je već potvrdio Mira.

Što se tiče Jonesa i Rashada, neznam koga bi odabrao, razum govori Jonesa, srce Rashada {#}

Uglavnom mogu vidjeti i jednog i drugog kako pobjeđuju i mislim da meč neće trajati duže od 3 runde.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice