MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.707.517
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: MMA (mixed martial arts)
Navodno ima legalni recept za vutra i UFC je to znao od prije.
Znam da tu odlucuje komisija, ali marihuana nije PED pa ne kuzim po kojoj osnovi stoji na listi zabranjenih sredstava.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
MMA (mixed martial arts)

Na listi je jer je pain killer i opušta mišiće. Lakše se koncentrirat na task kada kad ti bol ne odvraća pažnju.

18 godina
neaktivan
Ali ti isto tako usporava motoriku pa nekak dvojim da je baš bio napušen za vrijeme meča kad bi mu painkiller efekt pomogao.

Ma dobro, šta je - tu je.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Prvi put cujem za ovog tipa, izgleda da je lud neki {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Prvi put cujem za ovog tipa, izgleda da je lud neki {#}

Lik bi moga Jonsa ubit ;)

15 godina
neaktivan

Ma samo se fura na Silvu {#}

16 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Ma samo se fura na Silvu {#}

Ne znam baš...

18 godina
Danny_HR kaže...
Navodno ima legalni recept za vutra i UFC je to znao od prije.
Znam da tu odlucuje komisija, ali marihuana nije PED pa ne kuzim po kojoj osnovi stoji na listi zabranjenih sredstava.

Zašto vutra ne bi bila na listi zabranjenih sredstava? Pa to je droga. Pa nije ni koka PED pa opet vjerujem da je na listi zabranjenih sredstava.

Koji je glupan taj Diaz {#}, ne zaslužuje biti u UFC-u. Koliko ih je već puta zahebao pa to je strašno. Kao ne da mu se ići na press konferencije, promovirati borbe bla bla bla, a drugi to mogu, jedino je on poseban.

Ako sad ne dobije otkaz, onda stvarno ne znam...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Cain Velasquez vs Frank Mir, Tito Ortiz vs Forrest Griffin, confirmed by Lorenzo Fertitta na sluzbenom tweeter profilu

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Takodjer Overeem vs. Dos Santos  26.5 u Las Vegasu

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Sve bolje od boljega,jedva cekam sva tri meca. Bas me zanima kako ce izgledati Mir u toj borbi, no premda dajem veliku prednost Cainu. A za naslov nemam favorita. No i veliki je razlog sto su mi osobno Cain i Junior najomiljeniji kao ljudi u cjelom Ufc-u.

Bf3 - Fallourorigins
17 godina
Jedva čekam da ga Cain ispraši!
18 godina
Arabarran kaže...

S Mirom se nikad ne zna, lisac je to.

Iako vjerujem da će ličiti kao na meč s Carwinom :D

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan

Mir će ga dobit i gotovo!

18 godina
moderator
Arabarran kaže...

Tek će ta borba pokazati kakav je Cain zaista borac. {#} Pitanje je u kakvom je stanju bio Lesnar u njihovom okršaju, a ovi prije njega nisu bili baš top-ten borci. To bi mogla biti dobra borba jer Cain neće dati Miru da umrtvi borbu pritiskanjem protivnika na drot.

BTW što su to napravili iz Sherdoga! Grozota - takav vizualni stil bio je aktualan u filmovima u drugoj polovici 80-ih godina prošlog stoljeća.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 2:57 (mbaksa).
18 godina
neaktivan
Da, meni je isto Sherdog bio bolji prije. Al nema veze...

Što se Caina i Mira tiče, ne mogu reći da sam siguran u Cainovu pobjedu. Puno manje je u svojoj karijeri hrvao nego što bi trebao i većinom se uzdao u svoje udaranje, što bi ga moglo koštati glave protiv Mira. Na stranu to što mislim da je Mir već godinama precijenjen (tu sam vjerojatno subjektivan), ali mislim da je jako velik zalogaj za bilo koga.

Druga stvar, Cain se vraća nakon prvog poraza, a to za borce zna biti velika prekretnica. Ili će se vratiti lošiji ili znatno bolji. Pitanje...

Ugl. jedva čekam meč, mogao bi biti dobar.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Da, meni je isto Sherdog bio bolji prije. Al nema veze...

Što se Caina i Mira tiče, ne mogu reći da sam siguran u Cainovu pobjedu. Puno manje je u svojoj karijeri hrvao nego što bi trebao i većinom se uzdao u svoje udaranje, što bi ga moglo koštati glave protiv Mira. Na stranu to što mislim da je Mir već godinama precijenjen (tu sam vjerojatno subjektivan), ali mislim da je jako velik zalogaj za bilo koga.

Druga stvar, Cain se vraća nakon prvog poraza, a to za borce zna biti velika prekretnica. Ili će se vratiti lošiji ili znatno bolji. Pitanje...

Ugl. jedva čekam meč, mogao bi biti dobar.

Ja sam se malo zaletio... Meni je Mir drag zbog svoje prgavosti :D ali dobro si ovdje napisao sve, al isto mislim da će ga Mir pobjedit, Cain je super i sve, al Mir je jednostavno prgav :D

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Ovo Cain dobivai. Pa Minotaur ga je uzdrmao sa svojim udarcem, gdje ga neće Cain.

Mir pada u prvoj rundi. + što mi je odvratan, pun sebe kao da je popio svu pamet svijeta. {#}

A biti će zanimljiva borba FoGif vs Glavonja. Navijam za to da Glavonja ode u mirovinu. {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 18:18 (Pero Dinamit).
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Koscheck vs Hendricks na UFC on Fox 3. Vjerojatno za #1 contendera.

Hendricks fura streak od 3 u borbu, a Kos je Kos. Zanimljivo, ali Kos je indirektno priznao da ne može pobijediti GSP-a i rekao je da ne želi da se GSP vrati od ozljede da bi on mogao biti prvak. U suprotnom planira u MW.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 8:56 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Koscheck vs Hendricks na UFC on Fox 3. Vjerojatno za #1 contendera.

Hendricks fura streak od 3 u borbu, a Kos je Kos. Zanimljivo, ali Kos je indirektno priznao da ne može pobijediti GSP-a i rekao je da ne želi da se GSP vrati od ozljede da bi on mogao biti prvak. U suprotnom planira u MW.

Bilo bi jako dobro vidit Koschecka u mw :D

18 godina

Ma taj Kos je za otpis, iako bi možda magao u MW odraditi par borbi i to je to. Ako ne može osvojiti naslov u WW, u MW ne bi ni trebao razmišljati o tome.

Ja jedva čekam da vidim Rampagea i Badera u Japanu. Nadam se da će Rampage dodati još koji element u svoj "široki" (krošei) repertoar alata koje posjeduje {#}

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Savladajte Kimuru uz Rhondu Rousey:

http://www.sherdog.com/mma-techniques/Ronda-Rouseys-Technique-of-the-Week-Kimura-Variation-40253

Totalno su mi guba ovi Sherdogovi "Technique of the week" prilozi.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Umro Mike Bernardo. Nema puno detalja, još se čeka više inf.

http://www.mixedmartialarts.com/news/385007/RIP-K-1-legend-Mike-Bernardo-1969-2012/

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Večeras UFC on FUEL TV 1 - Sanchez vs Ellenberger.

Odigrajte na sherdogu fantasy pickove pice {#}

Bori se i Stipe Miočić, mislim da bi mogao dobiti.

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Overeem otkrio da je za novi kamp odabrao Imperial Athletics (Blackzillians).

Odličan kamp za njega!

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Stipe Majosik by TKO udarci{#} jest se De Fries razmaho{#}

18 godina
Quilombo23 kaže...

Stipe Majosik by TKO udarci{#} jest se De Fries razmaho{#}

Baš tešku ruku ima Stipe :D

18 godina
MMA (mixed martial arts)

Vijest dana/mjeseca/godine, a nema baš direktne veze sa borcima hehe - napokon hehe! {#}{#}

I da, baš mi je drago Miočića, čak je pokupio bonus za KO večeri!

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Drago mi je zbog Miočića, ali još uvijek nisam nekako impresioniran, mislim da mu taj otvoreni guard neće prolaziti kod boljih boraca.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Lijepa pobjeda našeg Stipe :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice