Zavrseni prelimsi na FB,sad slijedi onaj dio koji je prenosi Spike TV...ne mogu da nadjem linkove,u ovom djelu nastupa i Pokrajac....
Odgleda sam ovo na facebooku, i nisam našao nijedan link za gledat online :(
Zavrseni prelimsi na FB,sad slijedi onaj dio koji je prenosi Spike TV...ne mogu da nadjem linkove,u ovom djelu nastupa i Pokrajac....
Odgleda sam ovo na facebooku, i nisam našao nijedan link za gledat online :(
Ne mogu ni ja da nadjem link za ovu ion telveziju gdje se prikazuju trenutno borbe....u MP3 da idu
Ne mogu više gledat, nek mi neko pošalje link odakle ću ujutro skinit :(
Poki nokautirao Poljskog eksperimenata za 35sekundi
Odličan event.Bravo Igore to se traži.Što se tiče main eventa,očekivano Ortiz izgubio...Minotaur me razočarao jako,i Mir je opet dobio priliku da se šepuri.Mir je bio gotov na parteru i trebalo je samo nastavit udarat no iz nekog razloga Minotauro je krenuo po giljotinu i to sa osiguranom tek jednom nogom (hook) a protiv ovakve klase graplera to ipak ne prolazi,bilo je tu dosta jednostavnijih i efektnijih riješenja,razumijem da je adrenalin u igri i sve to ali jednostavno je Rodrigo pre iskusan da bi si mogao takvo što dozvoliti...Jones sasvim očekivano...ma da je Machida imao nekoliko solidnih pokušaja ali jednostavno nema fizičke predispozicije da bi mogao nešto u klinču...
Iša sam leć prije borbe, nisam moga držat oči otvorene, a sada nigdje ne mogu nač neki pošteni link za skinit cijeli event. Jel netko već našao pa da mi pošalje u inbox :D
Bravo Poki majstore! Baš mi je drago da je pobijedio, ima srca i ide na borbu.
Cijeli event je bio zanimljiv, skoro sve borbe završene KO ili sub.
Mir se dobro izvukao, mogao je Big Nog riješiti ali mislim da je krenuo na giljotinu jer ga je sudac počeo opominjati za udarce u glavu. Ode ruka čovječe, kako se vidi na replayu. Bravo Frankie, first person to knock him out and submit him.
Machida je postavio dobar tempo i distancu, iako je izgubio pokazao je kako je Jones ipak dodirljiv i da je samo čovjek od krvi i mesa. Prvu rundu bi dao Machidi. Jedino je problem što nema boraca sa Machidinim stilom, izgleda da bi se treba naći netko poput Chael Sonnena.
Tito se izgleda nije oporavio baš najbolje od Rashada, izgleda da ga *ebu ti udarci u tijelo. Ali drago mi je da se bori, on je jedan od ikona ovog sporta.
Hominik je pobrao brz nokaut, to se nisam nadao, ali eto, desi se.
Greg Jackson to Jon Jones: "Go check on Lyoto, get some fans"
dajte, zar nitko nije skinio ovu borbu, ja se cijelo jutro ko kreten mučim pronač i ništa :(
The Dragon je super stojao u prvoj rundi ali ga je kostalo desno koljeno koliko sam ja vidio. Na kraju runde kad je isao u svoj kut vidi se po hodu da koljeno ne valja. Zbog toga nije mogao nastavit s taktikom eskivaza,udji-izadji i izgubio je brzinu. Steta mislio sam da ce ga Machida dobit.
Jones treba svaki dan se Bogu zahvaljivat. Nije los,dobar je borac ali su njegove fizicke predispozicije 60% pojasa.
Lyoto sa zdravim koljenom je fuckin munja!!!!
Minotaour je ispao tako glup da je to za ne povjerovat!!!!Takav borac,toliko iskusan borac i imati protivnika nokautiranog (da je jos 2-3 puta udario ili pokusao udarit cekicem sudac bi prekinuo borbu) a onda napraviti glupost + ne tapkat jos pa si dopustiti strasan lom ruke
Mislim da je s UFC zavrsio!
Minotoro-Ortiz dobra borba: Ortiz napao,Minotor uzvratio pa ga dokrajcio udarcima u tjelo (strasno bolno).
Hominik izgubio prije nego je pocelo
trenirao 3 mjeseca i izgubio za 7 sekundi
to je da se upucas od muke.
Odlican event!!! Nikad vise prekida!
Nogova ruka, slomljeno rame i nadlaktica kod lakta.
Ovo je još jedan razlog više da mrzim Mira do kraja života 
Al drago mi radi Pokrajca i Jonesa <3
Odličan event! Sve brzo i kratko heheh!
Poki majstoreeee!!!! 
E onog Mira netko treba opet ušutkati, recimo Brock, Ubereem ili Cain... mrzim ga. Žao mi Minotaura, bio je dobar dok ga nije uhvatio u kimuru... šteta, sada ga neće biti pola godine-godinu...
Bem onog Jonesa, vidjelo se da mu Machida zadaje probleme. Uhvatio ga fino i to je to. Ajd bar mi je Barca pobijedila ako ništa 
edit:
gledam snimku Minotaurove ruke, ako je pukla samo iznad lakta to je onda ok, ne bi dugo trebao biti izvan stroja. Ali ako je i rame ili lakat, to je onda već frka...
Evo jedan video pa pogledajte :P Jones vs Machida
Ni meni se ne sviđa što je Mir Minotauru slomio ruku, međutim činilo mi se da je malo podcijenjen i drago mi je da je majstora Jiu-Jitse pobijedio njegovim oružjem. Da, istina je da Mir ima staklenu bradu, ali ako preživi napad, onda bome zna rasturiti.
Jel ima gdje snima borbe Mir - Minotaur? ili jos bolje snima cijelog eventa?
Obzirom na Minotaurove godine, zapravo više broj borbi u kojima je primao ogromne količine štete, ja se osobno ne bih čudio da više nikad ne bude onaj pravi. Mislim da bi se lako moglo desiti da odradi još jedan meč, izgubi i zaključi karijeru. Ako se to ne desi prije.
Ni meni se ne sviđa što je Mir Minotauru slomio ruku, međutim činilo mi se da je malo podcijenjen i drago mi je da je majstora Jiu-Jitse pobijedio njegovim oružjem. Da, istina je da Mir ima staklenu bradu, ali ako preživi napad, onda bome zna rasturiti.
Meni nije jasno da je većina ljudi Minotauru davala toliku prednost u parteru. Ja mislim da je Mir daleko najbolji BJJ borac u UFC-u. Općenito ga smatram precijenjenim, ali JJ mu je usporediv s bilo kime na svijetu.
Mir ne voli primati udarce, baš kao Lesnar primjerice. Popusti pod pritiskom i to se lako moglo vidjeti u njegovim mečevima kroz cijelu karijeru (Wes Simms, Vera, Carwin, Lesnar itd), ali definitivno je opasan ako borba uđe u njegov ritmu.
---
Što se Jonesa tiče, sad sam duboko uvjeren da dugo godina neće biti nekoga tko će ga uništiti - što mi je jako krivo. Vidjeti ćemo kako će i šta biti dalje, ali smrdi mi na superfight nakon još 2-3 obrane.
Pitanje je vremena kad će Jones u HW diviziju, jer se i dalje razvija, a i ovako je "prevelik" za LHW. Mislim da bi se lako mogao desiti Silva vs Jones, pod uvjetom da Silva dobije Sonnena.
A ja osobno ne bih imao ništa protiv JDS vs JBJ, jer vjerujem da bi Jones tu mogao biti konkurentan.
Ja bi također htio Bones vs Spider. Mislim da Spider ima arsenal udaraca da razmontira Bonesa. Vidi se kako Bones u zadnje 2,3 borbe dosta fula, udara na prazno. Silva je brutalno brz i precizan te zna kazniti pogreške. Pogotovo ako se naljuti (kao u zadnjoj borbi).
Bones vs JDS - aperkat JDS-a, Bones bi bio sam sporiji sa 15,20kg više. Mislim da takav udarac ne bi mogao apsorbirati, onaj od Machide je bio više direkt, to teško da će ikoga srušiti.
Mislim da će sada biti ili Shouga vs Bones ako pobijedi Phil Davisa ili Hendo. H-Bomb neće preživjeti ako ga Hendo pogodi.
Trenutno jos Hendo,Evans i revans sa Shogunom su ostali Jonesu u LHW.
Ponovit cu iz proslog posta 60% pojasa Joe Jonesu su donjele njegove fizicke predispozicije!
Ja bi samo uveo vaganje na dan borbe,pa neka se svako bori u svojoj kategoriji a ne jednu ili dvije nize!Aldo npr. skida dvije kategorije
....
Naravno UFC marketing pa i vaganje je bitno blabla...Napraviti oficijelno vaganje dan prije (kao do sada) a onda na dan borbe u svlacionici opet vaganje
Ono kaj je Bonesu prednost u LHW bi se istopilo u HW kategoriji.
Mislim da super borba izmedju Andersona Silve i J.Jonesa nije bas dobra za Silvu.
Silva ima oruzje da dobije Jonesa nema sumnje ali dosta stvari ide u korist Jonesu,od velicine do godina....
Palmer u Playboyu - najbitnija vijest ovog vikenda/tjedna 
Palmer u Playboyu - najbitnija vijest ovog vikenda/tjedna 
Ovu borbu bi trebalo obavezno stavit na net :P
mrzis ga zato sto si noob i ne razumijes MMA
sta bi on trebo kad on nece da preda borbu?šapnut na uhu mamicu ti ebem predavaj borbu slomit cu ti ruku?tko nece da preda ide se do kraja,isto kao i oni glupi japanci koji zbog časti nisu u PRIDE-u predavali.kakva čast mulac shebe samog sebe izgubi godinu dana da se ruka oporavi i da se opet bori.vrijeme i novac.ovako predas i šta,izgubio si i gotovo,biti će prilike opet.
sta bi on trebo kad on nece da preda borbu?šapnut na uhu mamicu ti ebem predavaj borbu slomit cu ti ruku?tko nece da preda ide se do kraja,isto kao i oni glupi japanci koji zbog časti nisu u PRIDE-u predavali.kakva čast mulac shebe samog sebe izgubi godinu dana da se ruka oporavi i da se opet bori.vrijeme i novac.ovako predas i šta,izgubio si i gotovo,biti će prilike opet.
Podcrtaj si "još jedan razlog više" ak ti nije jasno, Mira ne volim niti ću ga ikad voljeti jer je umišljeno g**** , a ne zato što je nekom slomio ruku (iako mi sve nekako čini da mu to i nije teško palo). Di je tu moje nerazumijevanje MMA-a?
I objasni mi što me to točno čini noob-om? Gledanje snimki borbi?
Ja isto mrzim tog prepotentnog Mira, gadi mi se kao čovjek. Pun je sebe kao da je osvojio UFC, kao da se zbog njega pune dvorane. Taj ne može udarac podnijeti, jedan aperkat JDS-a bi ga ubio.
Ruka pukne kao od šale, u pitanju su sekunde. Ovaj je mogao ranije tapkati, ali nije. Ako nije otišlo rame ili lakat, ne vjerujem da će tako dugo izbivati van kaveza.
pa jel si citirao poruku da mrzis jel je slomio ruku?jesi.
to je borba,to su profesionalci,to su novci i to nije za curice sport.MIR moze biti ovakav ili onakav,mozes ga voljeti ili mrziti,bas kao i ostale,ja tu nemam nista protiv,ali za taj lom ruke on nije nista protiv pravila ucinio.ja ga potpuno opravadam i njega i lom ako ce ga to dovesti do pobjede.
zamisli kad je big nog imao Cro Copa i da on nije predao.samo bi glup borac dopustio takav lom.
pa jel si citirao poruku da mrzis jel je slomio ruku?jesi.
to je borba,to su profesionalci,to su novci i to nije za curice sport.MIR moze biti ovakav ili onakav,mozes ga voljeti ili mrziti,bas kao i ostale,ja tu nemam nista protiv,ali za taj lom ruke on nije nista protiv pravila ucinio.ja ga potpuno opravadam i njega i lom ako ce ga to dovesti do pobjede.
zamisli kad je big nog imao Cro Copa i da on nije predao.samo bi glup borac dopustio takav lom.
Ajmo polako pa da završim ovaj off.
Dakle Mir je g**** kao što sam napomenula ranije, ne volim ga jer ne vidim borbu od veličine njegovog ega.
I onda se desi borba koja se desila, ne govorim da je Mir kriv, ne osvrćem se na ispravnost borbe niti dileme jel to trebo napravit ili ne. Uopće ne pričam o borbi već o borcu.
Činjenica koja me živcira je ta da će se sad još više dizat u nebesa (kajjaznam, prozvat će se bonebraker ili štogod u njegovom stilu). Točka. Ne moraš mi diktirati pravila sporta i uvjeravat me da ne kužim.
Mir je overrejtan i jako iritantan borac, međutim za onaj događaj nije on kriv - dapače.
Nog je napravio amatersku pogrešku kad nije tapkao, ne samo zato što sad ima strganu ruku, nego i zato što je očito stavio svoj ego ispred svega. To si veteran poput njega ne smije dozvoliti.
Mir je ovo odigrao pametno. Svi se valjda sjećaju da je Mir i Timu Sylviji slomio ruku. Mir je ovim lomom osigurao to da će ekipa dobro razmisliti kad idući put bude u nekom submissionu. Vjerujem da će nakon ovoga ekipa uredno predavati mečeve čim Mir uhvati dobru poziciju - bar oni pametni.
Gušenje možeš i pustiti, jer ćeš u najgorem slučaju zaspati na par sekundi, dok lom ruke, noge ili bilo čega može ostaviti trajne posljedice na karijeru. Pametni će ljudi odmah tapkati i ne pustiti da ide do kraja.
Na žalost, Nogov ego i njegovo uvjerenje da je najbolji BJJ borac na svijetu koštalo ga je u najmanju ruku 6 mjeseci stanke, ako ne i duže obzirom na 2 loma.
Iako mi se u jednom trenutnku i učinilo ko da je htio tapkat, ali s obzirom kolko su se previjali da mu to nije uspijelo?
Ne znam, možda sam sam samo krivo vidjela.
Sve u svemu, uopće nije upitno to da je Nog ispo glup i postupio ko zadnji amater.
The unfortunate part is that was Big Nog's wanking arm too... - komentar na sliku slomljene Minotaurove ruke 
Bit će da sam onda jedini kojem je Mir jedan od favorita
Meni je on odličan, pratim ga tamo od one borbe sa Tank Abbottom. Ali otom potom 
Evo jedan video gdje Dana White objašnjava "Miguel Torres" situacije i ostale Twitter incidente
Minotaur ipak neće trebati pod nož. Eto, ipak će se izgleda izvući i brže se vratiti borbama. Glupan je priznao da je htio borbu završiti sa stilom (polugom) jer već tako dugo nije nekoga pobijedio. Tako je i ostalo na kraju 
I da, Ubereem je dobio uvjetno zeleno svjetlo za borbu sa Lesnarom. Došlo je do nekih komplikacija kod doping testa (neke zavrzlame, nije dao na vrijeme urin bla bla), ali ipak mu je dopušteno da se bori.