MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.717.557
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
MMA (mixed martial arts)
Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Statistička usporedba Jones vs Machida do sada u UFC-u. Malo iznenađujuće, bumo vidjeli u ned ujutro kako će završiti...

I da, Miguel Torres dobio otkaz jer je tvitao neki vic o silovanju.... tata White baš i nema neki smisao za humor {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
18 godina
neaktivan
Re: MMA (mixed martial arts)
Ima smisao za humor al nema smisao za narušavanje ugleda UFC-a i njegovih boraca.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
18 godina

Ako vas zanima što je Torresa koštalo otkaza, onda je to bio ovaj vic.

“Da autobus za silovanje zovu iznanađenje, mnogo žena ne bi imalo ništa protiv da se malo provozaju. Svi vole iznenađenja”, napisao je Torres koji se sada pravda da je isti vic čuo u popularnoj američkoj TV seriji “Uvijek je sunčano u Philadelphiji.”

I pazi sad ovo:

Kod Whitea to nije izazvalo previše suosjećanja. Pogotovo nakon što je sličnu šalu, na temu silovanja, prošlog mjeseca izrekao drugi UFC borac, Forrest Griffin. I jedan i drugi su bivši prvaci. Griffina su poštedili, Torresa nisu. - sve sa fightsitea

Po meni totalni bull. Skroz si je Torres narušio ugled, kako sebi tako i UFC-u... nooot {#}

18 godina
moderator
MMA (mixed martial arts)

Ti borci su malo glupi. Oni ne shvaćaju da su javne ličnosti i da nisu komedijaši, nego ekipa od koje se očekuje da budu uzori, gladijatori, heroji - dakle, ozbiljni ljudi, ljudi s poštovanjem prema drugim ljudima, a posebice prema slabijima od sebe ili žrtvama zločima, da su ljudi s integritetom. I sad se oni idu kur*it na tweeteru s takvim neukusnim vicevima? Jel ih neko tjerao da to idu raditi? Ako nisu sposobni normalno komunicirati s okolinom, nek si uzmu PR-a pa nek im PR kontrolira i šiba poruke na tweeter. Zbilja se nemaju pravo žaliti na ništa, pogotovo Torres jer je sigurno znao da su već dva borca prije njega imala probleme zbog toga i onda on napravi to isto. Kaže se - pametan uči na tuđim pogreškama, budala na svojim. {#}

18 godina

Sve super, ali ako se sviđaš Dani nećeš dobiti otkaz, ako ne - otkaz. Nije konzistentan.

Osim toga to je vic, šta sam ja sada rasist ako sam neki vic napisao o crncima ili židovima? Ili ti koji ih pričaš? Nije lijepo, to sigurno, ali to nije razlog da čovjeku daš otkaz. Mogao ga je drugačije kazniti, npr. da ode u neku žensku udrugu silovanih žena i tamo odradi neki društveno-korisni rad, ovo ono...

18 godina
moderator
Pero Dinamit kaže...

Sve super, ali ako se sviđaš Dani nećeš dobiti otkaz, ako ne - otkaz. Nije konzistentan.

Možeš na to gledati i s druge strane - ovi prije "nisu znali (da se to ne smije), nisu htjeli (time nikoga povrijediti)". Dvojica su zrukala svoje bedastoće - Torres je treća sreća. Mogao bi reći da nije konzistentan da je prvo jednog kaznio pa je jednom oprostio pa je opet jednog kaznio. Ovo što trenutno vidimo nije nekonzistentnost, nego kap koja je prelila čašu.

Pero Dinamit kaže...

Osim toga to je vic

Tip je borac, a ne komedijaš. Sad slobodno može pričati viceve koliko hoće. {#} Komedijaši mogu svašta pričati - to se od njih i očekuje. Borci moraju paziti što pričaju - to se od njih i očekuje.

18 godina

Sonnen je onda komedijaš{#} I što je najbolje, on je ovo svoje stavio kao vic, druga dvojica nisu. Griffin je nešto krivo protumačio pa je to stavio na tweeter, ali ne kao zezanciju, a Shuga je nešto pričao u vezi Phil Davisa s kime se bori.

Da je to napravio neko od njegovih miljenika (GSP, A.Silva, Bones) ne bi mu se to dogodilo. Meni je ovo skroz glup razlog. To da je on rekao "žene žele biti silovane" ok, otkaz što si budala bez mozga (od udaranja,jel), ali ovako...

Ugl, ko ga hebe, nije mi ga žao, samo mi nije pošteno.

Jedan prigodni:

No one here is making racist jokes, because racism is a crime, and crime is for niggers. Ovo je vic naravno {#}

18 godina
moderator
Pero Dinamit kaže...

Sonnen je onda komedijaš{#}

Definitivno! Ima nevjerojatno veliku lampu! {#}

Pero Dinamit kaže...

I što je najbolje, on je ovo svoje stavio kao vic, druga dvojica nisu.

Možda si je on to zabrijao, no ja njegovu "foru" nisam shvatio kao vic. Ako je to vic, onda je vrlo neukusan vic. Takve stvari može pričati neki standup komičar kojeg će izviždati na pozornici za tu foru (recimo bio sam na standupu nekoliko dana nakon što je Steve Jobs umro i jedan je zbijao šale na njegov račun), a za par minuta će se možda smijati na neki korektni vic, a kad siđe s pozornice više se nitko neće sjećati ni njega ni njegovih neukusnih šala. No jedan borac si tako nešto ne može dopustiti. Prešao je granicu, zbog toga je kažnjen i stvar riješena.

16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Statistička usporedba Jones vs Machida do sada u UFC-u. Malo iznenađujuće, bumo vidjeli u ned ujutro kako će završiti...

I da, Miguel Torres dobio otkaz jer je tvitao neki vic o silovanju.... tata White baš i nema neki smisao za humor {#}

Napeto u svakom slućaju. Odlučia sam skinit s neta ujutro cijelu borbu, pa je pogledat neki drugi dan jer su me uhvatili kolokviji :(

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ma Dana zadržava onog tko mu paše, to je tako.

Meni je ovo sa otkazom zbog vica na twiteru skroz glupo. Očito je da se radi o šali, mada nije smiješna, isto tako nije ni ozbiljna niti ruši ugled UFC-a i cijela stvar je ispala prenapuhala.

Ako pogledaš s druge strane, Sonnena je vratio u UFC iako je bio izbačen zbog korištenja "nedopuštenih supstanci", što je neznam koliko puta gore od jednog glupog vica, dok je pošten borac dobio otkaz zbog gluposti.

Znači bolje bi prošao da je koristio steroide, makar bi imao priliku vratiti se u UFC, ovako ju nema.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 13:51 (thesekiman).
18 godina
1.Lovac kaže...
Napeto u svakom slućaju. Odlučia sam skinit s neta ujutro cijelu borbu, pa je pogledat neki drugi dan jer su me uhvatili kolokviji :(

Past ćeš svejedno, bolje gledaj uživo da budeš među prvima {#}

thesekiman kaže...

Ma Dana zadržava onog tko mu paše, to je tako.

Meni je ovo sa otkazom zbog vica na twiteru skroz glupo. Očito je da se radi o šali, mada nije smiješna, isto tako nije ni ozbiljna niti ruši ugled UFC-a i cijela stvar je ispala prenapuhala.

Ako pogledaš s druge strane, Sonnena je vratio u UFC iako je bio izbačen zbog korištenja "nedopuštenih supstanci", što je neznam koliko puta gore od jednog glupog vica, dok je pošten borac dobio otkaz zbog gluposti.

Znači bolje bi prošao da je koristio steroide, makar bi imao priliku vratiti se u UFC, ovako ju nema.

Bingo!

Ali znaš, steoridi se ne vide, to je kao hrana dok ovo ostaje na netu do kraja (hint: Maye) {#}

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Pero umisto da mi poželiš sreću, ti tako :(

Ma ovo je spektakularnija borba nego Rampage vs Jones :D

A šta se ovi ostalih stvari tiće šta komentirate, sve je to glupost!

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Što bilo tko objavljuje na internetu, pa i Twitteru, je njegova lična stvar, i dobiti otkaz zbog toga je zakonom zabranjeno, tj. diskriminacija.

Po tome bi mogao i Dana npr. reći nekome gay borcu da kupi prnje jer ruši ugled UFC-a svojim opredjeljenjem.

Tako to inače funkcionira, ali ne i u UFC-u gdje su ugovori izrabljivački i robovlasnički, na sistemu pokretne trake, bez ljudskog pristupa istuaciji.

Upravo to i Fedor navodi kao razlog ne dolaska u UFC.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
18 godina
moderator
FlyBoy kaže...

Što bilo tko objavljuje na internetu, pa i Twitteru, je njegova lična stvar, i dobiti otkaz zbog toga je zakonom zabranjeno, tj. diskriminacija.

LOL Uzmi rječnik u ruke pa pogledaj što znači pojam diskriminacija, jer je očito da ne znaš. {#}

FlyBoy kaže...

Po tome bi mogao i Dana npr. reći nekome gay borcu da kupi prnje jer ruši ugled UFC-a svojim opredjeljenjem.

Vidiš, to bi bila diskriminacija. A situacija nema nikakve veze s prethodnom.

FlyBoy kaže...
Tako to inače funkcionira, ali ne i u UFC-u gdje su ugovori izrabljivački i robovlasnički, na sistemu pokretne trake, bez ljudskog pristupa istuaciji.

Upravo to i Fedor navodi kao razlog ne dolaska u UFC.

Fedor u UFC-u ne bi bio izrabljivan, nego bi bio plaćen kao kralj - kad bi pobjeđivao. Nije otišao u UFC jer si tamo ne bi mogao probirati protivnike, nego bi se borio s najboljima od najboljih - i gubio. {#}

18 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

LOL Uzmi rječnik u ruke pa pogledaj što znači pojam diskriminacija, jer je očito da ne znaš.  {#}

Vidiš, to bi bila diskriminacija. A situacija nema nikakve veze s prethodnom.

Fedor u UFC-u ne bi bio izrabljivan, nego bi bio plaćen kao kralj - kad bi pobjeđivao. Nije otišao u UFC jer si tamo ne bi mogao probirati protivnike, nego bi se borio s najboljima od najboljih - i gubio. {#}

Nije bitno što riječnik kaže, evo pogledaj malo ovdje.

(1) Ovim se Zakonom osigurava zaštita i promicanje jednakosti kao najviše vrednote ustavnog poretka Republike Hrvatske, stvaraju se pretpostavke za ostvarivanje jednakih mogućnosti i uređuje zaštita od diskriminacije na osnovi rase ili etničke pripadnosti ili boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, članstva u sindikatu, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog naslijeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije.

Posebno sam proučavao diskriminaciju na radu, i ljudi, ni poslodavci, ni sami ne znaju što sve spada pod diskriminaciju, i kolike to posljedice može imati.

Istina da je ovo zakon RH, ali ne vjerujem daje i u SAD-u puno drugačije.   Ovo boldano je upravo paralela koju sam ja naveo.

Naravno, budući da je zaposlenje u UFC-u ugovorno djelo, tutleki su si sami krivi kaj su potpisali i dali Dani odluku nad svime.

Ali to nije poanta.

Ja velim što je Fedor rekao, ne što ja mislim.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 23:08 (FlyBoy).
18 godina
moderator
FlyBoy kaže...

Nije bitno što riječnik kaže, evo pogledaj malo ovdje.

(1) Ovim se Zakonom osigurava zaštita i promicanje jednakosti kao najviše vrednote ustavnog poretka Republike Hrvatske, stvaraju se pretpostavke za ostvarivanje jednakih mogućnosti i uređuje zaštita od diskriminacije na osnovi rase ili etničke pripadnosti ili boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, članstva u sindikatu, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog naslijeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije.

Istina da je ovo zakon RH, ali ne vjerujem daje i u SAD-u puno drugačije.

Prvo - pronađi američki zakon o suzbijanju diskriminacije.

Drugo - zabrijao si si. Da ne smiješ diskriminirati na temelju izražavanja bi bilo nešto tipa - recimo nećeš nekome dati posao jer je kajkavac ili čakavac. Ponavljam - konzultiraj rječnik (ne riječnik!) o tome što je diskriminacija. Dovoljno je zapravo skočiti na Wikipediju: Discrimination is the prejudicial treatment of an individual based on their membership in a certain group or category.

FlyBoy kaže...
Ja velim što je Fedor rekao, ne što ja mislim. 

Dobro je izrecitirao ono što su mu iz M1 Globala naložili da kaže. {#}

18 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

1. Drugo - zabrijao si si. Da ne smiješ diskriminirati na temelju izražavanja bi bilo nešto tipa - recimo nećeš nekome dati posao jer je kajkavac ili čakavac. Ponavljam - konzultiraj rječnik (ne riječnik!) o tome što je diskriminacija. Dovoljno je zapravo skočiti na Wikipediju: Discrimination is the prejudicial treatment of an individual based on their membership in a certain group or category.

2. Dobro je izrecitirao ono što su mu iz M1 Globala naložili da kaže.  {#}

1. Ako gledaš iz drugog ugla, po tome, Dana može bilo kome dati otkaz za bilo šta da veli bilo gdje, i reći da ruši ugled UFC-a. Zar nije diskriminacija nekome dati otkaz jer je tweetao neukusnu foru, a drugome ne jer je tweetao ukusnu?

Također, to nije bilo niti za vrijeme nekog eventa, nego u slobodno vrijeme borca, u privatne svrhe.

Je li on negdje napisao da je to stajalište cijele organizacije (taj vic)?   Nije, i to je njegovo osobno stajalište, njegov osobni stav, i koliko god neprimjeren bio, ima pravo na njega.

Opet velim, stvar je tih ugovora između Dane i boraca.

Trenutno, taj odnos je nešto što mi se najviše gadi u UFC-u.

2. Nedvojbeno da je konkurencija veća u UFC-u i da su borci na višoj razini, ali ako ćemo biti fer, jel bio netko u Prideu da je objektivno imao dobre šanse vs Fedor a nije dobio priliku?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 23:25 (FlyBoy).
18 godina
moderator
FlyBoy kaže...
mbaksa kaže...

1. Drugo - zabrijao si si. Da ne smiješ diskriminirati na temelju izražavanja bi bilo nešto tipa - recimo nećeš nekome dati posao jer je kajkavac ili čakavac. Ponavljam - konzultiraj rječnik (ne riječnik!) o tome što je diskriminacija. Dovoljno je zapravo skočiti na Wikipediju: Discrimination is the prejudicial treatment of an individual based on their membership in a certain group or category.

2. Dobro je izrecitirao ono što su mu iz M1 Globala naložili da kaže. {#}

1. Ako gledaš iz drugog ugla, po tome, Dana može bilo kome dati otkaz za bilo šta da veli bilo gdje, i reći da ruši ugled UFC-a. Zar nije diskriminacija nekome dati otkaz jer je tweetao neukusnu foru, a drugome ne jer je tweetao ukusnu?

Ne, to nije diskriminacija - citirao sam s Wikipedije što je diskriminacija. Ne postaje nešto diskriminacija samo zato jer ti kažeš da je to diskriminacija.

FlyBoy kaže...
Opet velim, stvar je tih ugovora između Dane i boraca.

Trenutno, taj odnos je nešto što mi se najviše gadi u UFC-u.

Meni je OK da ima netko tko će paziti na to da se borci korektno ponašaju i izvan ringa.

FlyBoy kaže...
2. Nedvojbeno da je konkurencija veća u UFC-u i da su borci na višoj razini, ali ako ćemo biti fer, jel bio netko u Prideu da je objektivno imao dobre šanse vs Fedor a nije dobio priliku?

U Prideu mu nije bilo ravnoga, tu nema nikakve dileme. No nakon borbe s Filipovićem uslijedile su borbe s ocvalim (bivšim UFC-ovim) borcima, i K1 kickboxerima. Nije mi jasno kako nisu složili borbu s Overeemom. Već se kod Rogersa, kad je izgubio nešto mišića (bio je vidljivo slabiji u ramenima), vidjelo da se teško nosi s težim, jačim borcima. Potvrda tome je stigla sa Silvom, iako ni Werdum sa svojih 112 kila nije lagan. I kamo će onda takav u organizaciju gdje je za top teškaše normalno da imaju 112 ili više kila, tim više što je borcima u UFC-u tehnika jako napredovala, a Fedor nije ništa osobito napredovao?

18 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

1. Ne, to nije diskriminacija - citirao sam s Wikipedije što je diskriminacija. Ne postaje nešto diskriminacija samo zato jer ti kažeš da je to diskriminacija.

2.Meni je OK da ima netko tko će paziti na to da se borci korektno ponašaju i izvan ringa.

3. U Prideu mu nije bilo ravnoga, tu nema nikakve dileme. No nakon borbe s Filipovićem uslijedile su borbe s ocvalim (bivšim UFC-ovim) borcima, i K1 kickboxerima. Nije mi jasno kako nisu složili borbu s Overeemom. Već se kod Rogersa, kad je izgubio nešto mišića (bio je vidljivo slabiji u ramenima), vidjelo da se teško nosi s težim, jačim borcima. Potvrda tome je stigla sa Silvom, iako ni Werdum sa svojih 112 kila nije lagan. I kamo će onda takav u organizaciju gdje je za top teškaše normalno da imaju 112 ili više kila, tim više što je borcima u UFC-u tehnika jako napredovala, a Fedor nije ništa osobito napredovao?

1. U redu, nije diskriminacija, kršenje je ljudskih prava. Prava na svoje mišljenje i slobodno izražavanje.

Iako i dalje tvrdim da je diskriminacija dati nekome otkaz jer vam se ne podudaraju stavovi glede određene stvari.

2. Dana je smeće od čovjeka, čita mu se na licu, i jedino na što on brine su novci. Stvarno su jako lošu osobu našli a se igra moralnog policajca.

3. Više manje se slažem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 0:01 (FlyBoy).
18 godina
moderator
FlyBoy kaže...
1. U redu, nije diskriminacija, kršenje je ljudskih prava. Prava na svoje mišljenje i slobodno izražavanje.

Ajde nemoj molim više s tim izljevima nevjerojatne ignorancije. Uzmi knjigu iz etike pa čitaš što su ljudska prava. Je li Torresa Dana sprečavao da piše viceve na tweeteru, je li mu cenzurirao postove ili što? Nije. Pa o čem ti pričaš? Ti bi svom silom osuđivao sve ostale da su kršili Torresu neka prava, no to jednostavno nije istina.

FlyBoy kaže...
2. Dana je smeće od čovjeka, čita mu se na licu, i jedino na što on brine su novci. Stvarno su jako lošu osobu našli a se igra moralnog policajca.

A daj reci što zanima sve borce? Novac. Daj reci što zanima gledatelje? Zabava. Koju su spremni platiti. Mislim... U kojem ti to svijetu živiš? Što UFC uspije organizirati zanimljivije, atraktivnije borilačke događaje, to će ih gledati više gledatelja, koji će platiti više novca i slijedom toga više novca će dobiti i borci. Da, i Dana i ostatak organizacije, ali i borci.

18 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Ajde nemoj molim više s tim izljevima nevjerojatne ignorancije. Uzmi knjigu iz etike pa čitaš  što su ljudska prava. Je li Torresa Dana sprečavao da piše viceve na tweeteru, je li mu cenzurirao postove ili što? Nije. Pa o čem ti pričaš? Ti bi svom silom osuđivao sve ostale da su kršili Torresu neka prava, no to jednostavno nije istina.

Nevjerojatne ignorancije? O čemu ti pričaš?   Kakve veze etika, kao znanost, ima s ljudskim pravima, kao ustavnom apsolutnošću?

Pobij moju tvrdnju argumentom, ili citatom iz  knjige iz etike, prije nego meni isto preporučiš.

Kako bi se ti osjećao da ti npr. sutra dođe šef, i kaže:

"Gle mbaksa, čitao sam tvoje postove na BUG forumu (ili na facebooku), i mogu ti reći da si dobio otkaz jer one nisu   stajalište naše firme."

A ti mu veliš: " Da, ali ja nigdje nisam naveo da su to stavovi firme, neg moji osobni, također sama tematika nije niti blizu vezana za našu domenu.

A on ti odgovori: " Da, ali ja te nisam sprečavao da pišeš iste, niti ih cenzurirao ili što?

I STVARNO misliš da tu nisu prekršena tvoja ljudska prava?

Ali dobro, moja greška što sam misliod a razgovaram s nekim tko ima barem izbliza predodžbu o čemu je ovdje riječ.

ako imaš nešto za nadodati, javi s ena PM pa ćemo otići popiti kavu i prodiskutirati, glupo je da pretvaram(o) temu u dijalog, i to još ne usko vezan uz topic.

Lp!

18 godina
moderator
FlyBoy kaže...
mbaksa kaže...

Ajde nemoj molim više s tim izljevima nevjerojatne ignorancije. Uzmi knjigu iz etike pa čitaš što su ljudska prava. Je li Torresa Dana sprečavao da piše viceve na tweeteru, je li mu cenzurirao postove ili što? Nije. Pa o čem ti pričaš? Ti bi svom silom osuđivao sve ostale da su kršili Torresu neka prava, no to jednostavno nije istina.

Nevjerojatne ignorancije? O čemu ti pričaš?  Kakve veze etika, kao znanost, ima s ljudskim pravima, kao ustavnom apsolutnošću?

Prvo se informiraj o tome što je etika pa onda nećeš imati potrebe postavljati pitanje na koje je odgovor - "Sve".

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Tores je nebitan lik totalno....da je ovo izjavio npr. Kobe Brayant,Mike Tyson, Arnold Schwarzenneger,Will Smith ili neki drugi poznati americki star mogao je lako popusiti tuzbu od razno razni udruzenja zena koje su pretrpile silovanje.....

Ovaj vic ne da je neukusan nego je fuj fuj!

Slazem s Danom za otkaz!

Vaganje UFC 140

Mislim da The Dragon ima lijek za Jonesa,to sam govorio jos nakon borbe Jones-Shogun. Nadam se da ce dobit!

Mir se izgleda bacio na Lesnara i Overeema....jos malo pa ce morat skidat kg. da udje u 265lb{#}

Ortiz-Lil Nog: mislim da ce Tito dobit i onda ce Big Nog popicdit i shebat Mira{#}

18 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Vaganje UFC 140

Mislim da The Dragon ima lijek za Jonesa,to sam govorio jos nakon borbe Jones-Shogun. Nadam se da ce dobit!

Mir se izgleda bacio na Lesnara i Overeema....jos malo pa ce morat skidat kg. da udje u 265lb{#}

Ortiz-Lil Nog: mislim da ce Tito dobit i onda ce Big Nog popicdit i shebat Mira{#}

Što se tiče jonesa i Machide, volio bih isto to vidjeti. Nije to ni toliko nemoguće, a i meni isto Lyoto djeluje dovoljno disciplinirano i pametno u kavezu, čime jonesova neortodokstnost postaje manje izražena.

Da, Mir stvarno naporno trenira, koliko sam upoznat, iako ima dugu jezičinu, to mu se mora priznati.

Big nog je stara škola, i zato bih volio njegovu pobjedu.

Ortiz-Lil Nog, nemam nekih želja, nek pobjedi bolji.

Kakva će sutra večer biti, prvo el clasico pa UFC :D

16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Quilombo23 kaže...

Vaganje UFC 140

Što se tiče jonesa i Machide, volio bih isto to vidjeti. Nije to ni toliko nemoguće, a i meni isto Lyoto djeluje dovoljno disciplinirano i pametno u kavezu, čime jonesova neortodokstnost postaje manje izražena.

Da, Mir stvarno naporno trenira, koliko sam upoznat, iako ima dugu jezičinu, to mu se mora priznati.

Big nog je stara škola, i zato bih volio njegovu pobjedu.

Ortiz-Lil Nog, nemam nekih želja, nek pobjedi bolji.

Kakva će sutra večer biti, prvo el clasico pa UFC :D

Sutra sporta na pretek.....nogomet je u 22:00 cini mi se a UFC pocinje u ponoc (preliminarne). Pivo,cigarete,grickalice i sport!Bas pravi kombinejsn

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 12:21 (thesekiman).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Nestrpljivo očekujem jutro da mogu pogledat borbu!!!!!

Ukoliko se netko probudi i skine borbu prije 10 sati ujutro, nek mi pošalje poruku s linkom odakle je skinio i kakva je kvaliteta. Moram se naspavat :P

16 godina
neaktivan

Jos 2 sata i 40min do pocetka

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Zavrseni prelimsi na FB,sad slijedi onaj dio koji je prenosi Spike TV...ne mogu da nadjem linkove,u ovom djelu nastupa i Pokrajac....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice