MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.722.098
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: MMA (mixed martial arts)
FlyBoy kaže...

Također, oko Lesnar- Cain je bio daleko veći hype, i ja sam stvarno nestrpljivo isčekivao te rane jutarnje sate da odgledam borbu.

Lesnar je (sada znamo) obična prenapuhana vreća neuravnoteženosti i ego tripa. a neki su ga ovdje na forumu poredili s Fedorom (LOL!).

Sada je hype daleko manji, ali očekujem zanimljiviju borbu.

Nije bas sad ni Lesnar takav kakvim ga predstavljas! Ne zaboravi da je dobio Crazy Horsa,Mira,Coutura,Carwina. Lesnar je najbolji hrvac u HW sigurno i za svoju velicinu strasno brz borac. Udarcke tehnike mu nisu bas kao ni brada + covjek je imao problema i sa zdravljem ne povredom nego zdravljem

Daleko da je Brock najbolji ali jest medju boljim borcima HW divizije u UFC.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 1:15 (Quilombo23).
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Ova borba je značajna samo zato što je prva (i jedina) koja će se prikazivati na FOX-u. Hype je manji sigurno nego da se bori Brock, A.Silva ili GSP zbog kojih se uredno kupuje najveći broj PPV-a. Da su veći brbljavci sigurno bi bilo drugačije.

I daleko je to od toga da je to najznačajnija borba u povijesti (ta čast pripada Griffinu i Bonnaru za finale TUF1), ali svaka borba za pojas, pogotovo u "najprestižnijoj" kategoriji što je HW, je značajna. Dana malo prenapuhava, ali takav mu je posao {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

I'm back, and I feel good

http://www.ufc.com/media/ufc-141-ticket-on-sale-press-conf

FOX Wigh-ins

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Kada pocinje event po nasem vremenu? Trazim po netu ali nikako da nadem neki stream, ajd ako netko nesto zna da objavi tu :)

http://tragumjetnosti.net/
18 godina
neaktivan
Odgledao sam open workouts i nekako mi JDS djeluje jako nabrijano, jako fokusirano i vjerujem da je radio više nego ikad.

Ne mogu reći da za nekoga navijam i kad stavim sve na papir logičan odabir za pobjednika je Cain, ali nekako me šora pomisao da će JDS ovo uzeti prvenstveno zbog boljeg boksa. Ako uspije borbu zadržati na nogama, kao što je uspio protiv (istina dosta lošijeg) Carwina ova borba je njegova.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
18 godina
moderator
Danny_HR kaže...
Ne mogu reći da za nekoga navijam i kad stavim sve na papir logičan odabir za pobjednika je Cain, ali nekako me šora pomisao da će JDS ovo uzeti prvenstveno zbog boljeg boksa. Ako uspije borbu zadržati na nogama, kao što je uspio protiv (istina dosta lošijeg) Carwina ova borba je njegova.

Ja ne vidim način na koji bi JDS iz borbe mogao napraviti kickboksing meč. Cain nije Carwin.

18 godina
neaktivan
Vidit ćemo večeras. Odnosno, ja sutra ujutro jer čekam HD verziju. :)
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ima li koja borba večeras, tj. ujutro?

18 godina
mbaksa kaže...
Danny_HR kaže...

Ja ne vidim način na koji bi JDS iz borbe mogao napraviti kickboksing meč. Cain nije Carwin.

A čuj, nije baš ni Cain do sada bio previše na podu, dosta je boksao. Ali mislim da će sada sigurno pokušati borbu odvesti u parter.

1.Lovac kaže...

Ima li koja borba večeras, tj. ujutro?

Ne, biti će za 5 mjeseci tek {#}

Pričamo samo o toj borbi, a ti sada pitaš jel ima koja. I nije da smo pitali već u koliko sati je i to nekoliko postova iznad, al neka.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Nitko nije nasao stream? Ajde ljudi :)

18 godina
neaktivan
Streamovi su za papke. Pričekaj si do sutra ujutro i gledaj 720/1080p ujutro i uživaj kako treba.
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Streamovi su za papke. Pričekaj si do sutra ujutro i gledaj 720/1080p ujutro i uživaj kako treba.

Ja ne mogu čekati do jutra, moram gledati u živo.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
18 godina
neaktivan
U rezoluciji koju posrame mobiteli? Ne hvala. :)
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Danny_HR kaže...

Ja ne mogu čekati do jutra, moram gledati u živo.

Ja isto,ne da mi se cekat sutra :)

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

dajte onda ujutro pošaljite link na temu

da mogu i ja pogledat, ne mogu više čekat, premoren sam

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Jedan stream Link

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 1:08 (thechosenfreak).
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ja sam našao pristojan stream u 480p i s pristojnim bitrateom, ali vam nažalost neću udjeliti, jer što više ljudi to meni sporije  {#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

TOOOOOO KRALLJJJJJJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konacno i moj favorit da pobjedi!!!Bravo Cigano! Svaka cast!

Nisu ljudi imali sta vidit na FOXu{#}

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ovo nisam očekivao!!

JDS novi prvak, one-shot-fight.

Malo sam razočaran kratkom borbom.

Zahvatio ga je desni hook i gotovo.

Iako mislimd a bi se Cain čak oporavio, trebao je pustit još koju sekundu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 3:44 (FlyBoy).
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Nemogu vjerovati... svaka ćast Junioru.. stvarno mi je glup i neočekivan ovaj današnji ishod po meni čisti lucky punch...no to je MMA i sve je apsolutno otvoreno. ŠTETA nadao sam se lavovskoj borbi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 3:44 (Đapa club).
15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

HAHA, tko bi reko da će ovako brzo završiti. Kako ga je Cigano dobro opalio. Ma zaslužio je. Stvarno mi je drago.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 3:45 (fighterZu).
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

JDS plače, stvarno još jednom pokazuje dobrotu i karakter.

Drago mi je, ali sam kao ljubitelj sporta razočaran, jer nisam ništa vidio, osim razorne snage JDS-a.

15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Ovo nisam očekivao!!

Sličan prekid kao kod borbe Fedor-Henderson. Da je pustio ne bi pogriješio, ali i prekid je također realan.

16 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
FlyBoy kaže...

Ovo nisam očekivao!!

Sličan prekid kao kod borbe Fedor-Henderson. Da je pustio ne bi pogriješio, ali i prekid je također realan.

Nema sta pustat samo bi ga Cigano dotuko i napravio mu zdravstveni problema bespotrebno.

Drago mi je zbog Cigana odlican borac i dobar covjek (Cain takodjer). Zasluzio je titulu. Cekam njega i Overeema. Meni 2 najdraza teskasa,volim strikere.

Caina su mnogi prenapuhali kao najbolji teskas svih vremena,ne moze mu niko nista.....a covjek imao samo 9 borbi. Polako!

Odlican event sveukupno,dosta odlicnih borbi.

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Meni je žao što sam 2.5h gledao uvodnu emisiju i prematch gluposti, za 1min akcije :D

Ako je netko propustio (vjerojatno će video biti maknut do jutra)  

Ugl. sad čekam da Overeem rastavi Lesnara na integralne djelove pa da svjedočimo (po meni) najzanimljivjoj borbi od kad je UFC-a: Cigano - Alistair.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 4:20 (FlyBoy).
15 godina
FlyBoy kaže...

Meni je žao što sam 2.5h gledao uvodnu emisiju i prematch gluposti, za 1min akcije :D

+1

18 godina
moderator
Đapa club kaže...
FlyBoy kaže...

Ovo nisam očekivao!!

Daj ne pričaj gluposti. Gadno bi pogriješio u oba slučaja da je pustio. Fedor je na trenutak izgubio svijest i s facom zaronio u parket ako se dobro sjećam, a Cain je očito bio gotov i nije se branio. Nema nikakve dileme ni u jednom slučaju.

Svaka čast Dos Santosu, tek sam u ovoj borbi uočio koliko je dugačak, odnosno uz svoje kretanje, dugačke korake, kad se istegne može čovjeka strefit s pet metara udaljenosti. Pretjerujem, ali...

Da, malo liči na lucky punch, ali u stvarnosti dobro promišljen punch - navukao ga je, dao je Cainu da Cain njega pokuša pogoditi ljevicom i prešvercao mu je punch kad Cain desnu Ciganovu ruku nije ni vidio, a ako ju je i vidio, vidio ju je prekasno, kad se više nije mogao obraniti (nekako mi se čini da si je svojom lijevom rukom zaklonio pogled na Dos Santosovu desnu ruku, ako ju je uopće gledao - možebitno je gledao kamo će Dos Santosa opaliti lijevom rukom). Ako se još koji put nađu u borbi, mislim da će Cain puno bolje paziti i da mu se tako nešto više neće dogoditi. Ova borba me podsjeća na prvu borbu Mirka s Randlemanom, gdje mu je Randleman prošvercao punch, iako u malo drugačijem stilu.

Inače, pogledajte pažljivo što se dogodilo - ovo je isto tako moglo posve drugačije završiti - da se Cain snašao, da je bio dovoljno brz i spretan, on je mogao Dos Santosa svojom ljevicom pogoditi prije nego bi Dos Santosova desnica došla do Cainove glave. Dos Santos je vrlo brz i pokretan - brži i pokretniji nego sam očekivao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 4:23 (mbaksa).
18 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Dos Santos je vrlo brz i pokretan - brži i pokretniji nego sam očekivao.

Baš sam s prijateljem raspravljao prije borbe.

Po Cainu se na vaganju već vidjelo da nije u istoj formi kao prije 13 mj. Tu je još i operacija ramena.

Od početka je bio previše spor, Cigano se puno brže kretao, zamahivao i izmicao u oktagonu. Za nekoga tko ima reputaciju kondicijski najspremnijeg, daleko prespor je bio.

Ipak, Cain je krenuo s dobrom idejom, kickovi koji su trebali otvoriti put za što lakše rušenje, međutim jednostavno, JDS je baš tada odlučio pokazati zašto je cjenjen boksač.

A i taman je to bilo nakon neuspješnog obaranja Caina, pa je valjda JDS išao iskoristiti svoju priliku dok je još bio u stand-upu.

Ne znam,borba je mogla otići u oba smjera (preferirao sam JDS-a, zbog karaktera) i mislim da nikad u povijesti UFC-a nije bilo toliko puno izvrsnih boraca, koji svimogu ponijeti titulu prvaka, a nijanse odlučuju.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Moram reći da mi se svidjela produkcija Fox-a, kako su odradili sve profesionalno, Dana White i Brock Lesnar kao gosti, a s Lesnarom je uvijek zanimljivo. Predstavljanje boraca, kratka priča o svakom od njih, kad gledaš JDS-a i okružje u kojem je živio/živi, nešto te stisne oko srca. Odlično su pokazali kako izgledaju borci izvan oktagona i predstavili UFC kao sport, a ne kao krvoločno gladijatorstvo, što je jako bitno za onoga tko je prvi put gledao.

E da, bila je i borba..

Bilo je zanimljivo čuti Dana White kako traži isprike za Caina, neke strategije da je trebao prvi krenuti, iskoristiti svoje hrvanje, dok je s druge strane kritizirao JDS-a da se umori nakon nekog vremena. Izgleda da mu nije bilo drago što je borba tako brzo završila {#}

Dobra je bila borba, ono se ne može nazvati lucky punchom, isto kao kad je Randleman nokautirao Mirka, svi su se vadili na neki lucky punch, dok bi rijetko tko ostao na nogama s onakvim udarcem u bradu. Iako Cain ima neku reputaciju loše brade, ovdje to nije bio slučaj, ovo je to bio top koji ga je pogodio iznad uha i spustio na pod, a budući da je JDS veći od njega, bilo je samo pitanje vremena kad ce sudac prekinuti borbu. Cain se trgnuo dizati, ali prije toga se nije uopće branio, dobio je 4 udarca u glavu i bio je praktički gotov. I sam Cain je klimao Big Johnu da je sve u redu i tu nema ništa kontroverznog u odluci prekida.

Sljedeći tjedan: Shogun - Henderson, Wanderlei - Cung Lee

Sve bolje i bolje {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 10:07 (thesekiman).
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Kratka ali slatka borba. JDS kralj :D da je mene onako udria, ubia bi me :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice