MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.569
|
čitano: 1.648.972
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Vjerujem da ste već svi vidjeli ovo ali ako niste a zanima vas..

#!

Gracie Brakedown Werdum-Fedor

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 18:18 (DadoZG).
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

grozno mi je ovo - da je fedor pobjedio ne bi werdum mogao ni sanjati o uzvratnoj borbi prije fedorovog meča s overeemom... šta će bit idući put, fedor će se spotaknut na njegovu šaku?

borbu je definitivno izgubio radi nepažnje, ali šta je tu je, glupo mi je to šta dobija revanš prije werdumove zaslužene borbe za pojas...

ali koga briga za to - lesnaw vs carwin, jedva čekam. moje predviđanje - lesnar u prvoj tko.

leben je legenda, mlatio se prije 2 tjedna a već prihvatio zamjenit wanderleia

a mlati se i hrvat jedan - goran reljić protiv tufovca kendalla grovea, nadam se da će bit nešto od reljića

17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ovo je žalosno:(

Michael Kirkham je preminuo nakon svog prvog profesionalnog nastupa u kavezu od poslijedica teških udaraca u glavu.

It's a bird...It's a plane...No, it's just Mark Webber
16 godina
neaktivan
RE: MMA (mixed martial arts)
F1-IVO kaže...

Ovo je žalosno:(

Michael Kirkham je preminuo nakon svog prvog profesionalnog nastupa u kavezu od poslijedica teških udaraca u glavu.

Slažem se ali mislim da to ipak nije problem borlilačkih sportova nego doktora tužno preminulog, u dobrim organizacijama su i kvalitetni doktori koji ne dopuštaju borcu da se bori ako nije na "100%"

U nogometu je u zadnje vrijeme više smrtnih slučajeva negu u mma isto zbog pogrešaka doktora ili zataškavanja ozljede ili bolesti.

Slažem se da je žalosno i da se nije smijelo dogoditi ali nije tu kriv sport, naravno moje mišljenje a vjerujem i svih zaljubljenika u borilačke sportove.

17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Definitivno krivica doktora....Ipak nije ostao mrtav na mjestu  nego 2 dana poslje

što je i više nego dovoljno za pravilnu dijagnozu i reakciju....

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Nije željen u UFC-u

http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ufc/ne-zelim-cuti-za-fjodora-on-je-prelos-za-ufc.html

Možda i pomalo neočekivani komentar Whitea, iako možda ima i pravo.

17 godina
MMA (mixed martial arts)

UFC116 Lesnar vs Carwin, da čujem predviđanja...

Ja mislim da bi Carwin mogao dobiti Lesnara, pogotovo što se Lesnar nije borio više od godinu dana. Osim toga ima tešku šaku, i veću od Lesnara. Lesnar nosi 4XL, Carwin 5XL Smijeh Strašno, kao blokovi cigli hehe!

Akyama vs Leben - stvarno ne znam tko bi tu mogao dobiti, Leben je u zadnji trenutak uskočio umjesto ozlijeđenog Silve. Mislim da je ovo Akyami tek 2. borba u UFC-u, dok je Leben već dugo ovdje. Zato dajem malu prednost Lebenu.

K-Sos vs Bonnar - uzvrat, prva borba mi je bila odlična, očekujem da će i ova biti isto takva.

Grove vs Reljić - Reljić dobiva Osmijeh Vjerujem da je Reljić iskusniji od zadnjeg poraza. Iako je Grove malo višlji od njega, neće mu biti svejedno lako. Reljić ima vrhunske sparing partnere i vjerujem da se dobro pripremio i da će nokautirati Grovea.

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Tak si i ja nekak to slažem u glavi..

17 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Nije željen u UFC-u

http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ufc/ne-zelim-cuti-za-fjodora-on-je-prelos-za-ufc.html

Možda i pomalo neočekivani komentar Whitea, iako možda ima i pravo.

White tako svako malo govori, pogledaj njegove komentare o bilo kojem borcu.

Jedan dan je najbolji, drugi dan nevalja, treći dan je najbolji.

Uglavnom, sve što White kaže treba uzeti s rezervom.

Sjeti se samo priče oko mirka prije borbe sa Al Turkom.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

da da, đavo nosi onog ko dani whiteu dade twitter account :D:D

15 godina
neaktivan

Jedva čekam lesnar vs carvin, nekako imam osjećaj da bi carvin mogao nokautirati lesnara, ako borba pređe u parter tu mislim da lesnar ima više šanse, jel čini mi se da je tjelesno jači, no carvin ima top u ruci i jednim udarcem može nokautirati lesnara

17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

carwin ima yamato cannon u ruci, al iskreno, većinu borbi on pobjedi na sirovu snagu, protivnici se ne mogu nosit s njim i radi toga spuše. s lesnarom će bit drugačije, i premda mislim da postoji velika šansa da ga carwin ko-a (lesnar nisko drži ruke, stav mu nije baš nešto općenito, nema puno kretanja glave; protiv couturea u prvoj rundi je ako se dobro sjećam dobio par dobrih po njuški) vidim da ova borba definitivno ide na pod ili kavez, a lesnar je dosta bolji u hrvanju tako da mislim da borba ide lesnaru. to a i volio bi vidjet lesnar vs cain :D

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Vidio sam Carwinove borbe, i nije me baš  impresionirao, pa dajem mali plus lesnaru.

15 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ovako pošto se Lesnar već godinu dana nije borio dao bih prednost Carwinu koji je u top formi, ali opet Lesnar iako ga nije bilo godinu dana mislim da je u top formi jer je treniro ko lud smršavio je koju kilu i dobio JOŠ brzine. Ova borba bi lagano mogla otiči i na jednu, ali i na drugu stranu, po meni Carwin je bolji udarač, a Lesnar parteraš, ali ne toliko bolji parteraš koliko je ovaj bolji udarač tako da je po meni Carwin minimalni favorit.

BC2 ingame:Croat-hunter
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reljić razočarao.....Leben ugodno iznenadio......

Lesnar još ugodnije.........Svaka čast izdržao je Carvina cjelu rundu i zato je zaslužio pobjedu......

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
15 godina
MMA (mixed martial arts)

Carwin ga je mlatio cjelu 1. rundu al onda u 2. Lesnar okreće i jednim laganim gušenjem ugušio snove Carwinu za naslov.Nadam se da će sad napokon Cain Velasquez dobit priliku borit se protiv Lesnara.

15 godina
neaktivan

Baš sam pogledao snimku na dnevnik.hr, i borba je bila fenomenalna. Carcin je svojim bombama u prvoj rundi krenuo na Lesnara, koji je samo bježao od njega. Raskrvatio ga je i mislio sam sad je gotovo, no brock je preživio rundu, i u drugoj srušio carvina na pod napravio mu trokut i ovaj se morao predati. Totalno neočekivano nakon onakve prve runde. What a fight...

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Ma recite vi što hoćete ali ja sam 100% siguran da bi fedor razbio lesnara, i to ne sa puno muke.

17 godina
MMA (mixed martial arts)

Evo pogledao borbe...

Grove vs Reljić - mislim da je Reljić bio bolji, Grove ga je ono jednom sa poda udario i to je to, Reljić se više trudio, bio na njemu... I ne kužim onog suca koji je dao sve runde Groveu...

K-Soz vs Bonnar - odlična borba, pravi rat. Moglo je otići i na jednu i na drugu stranu.

Lytle vs Brown - isto dobra borba, kako ga je Lytle uhvatio u polugu, strašno!

Leben vs Akyama - lud ovaj Leben, ima dobar JJ, skoro ga je par puta prije trianglea uhvatio polugom na ruci.

Carwin vs Lesnar - Carwin je klasu iznad Brocka, ovaj nema ni približno takve udarce, sudac je mogao komotno prekinuti u 1.rundi da je Carwin malo više udarao. Šteta, ali dobit će ga drugi puta.

Sveukupno - jako dobar event sa puno "submissiona", nije bilo samo ležanja i držanja jedan drugoga, bilo je finih izmjena udaraca što me iznenadilo.

15 godina
neaktivan
Cevi kaže...

Ma recite vi što hoćete ali ja sam 100% siguran da bi fedor razbio lesnara, i to ne sa puno muke.

Neznam baš da bi ga bez puno muke al jučer smo vidjeli ne baš tako svemogućeg Lesnara tako da mislim da bi Fedor imao šanse al opet Lesnar ima nevjerovatnu snagu u parteru vjerovatno bi borba izgledala slično ovoj između Carwina i Lesnara samo što bi Fedor završio borbu u prvoj rundi ako bi se našao u situaciji kao Carwin jučer jer Fedor ima više konde to sigurno.

17 godina
MMA (mixed martial arts)

Fight of the Night— Stephan Bonnar vs. Krzysztof Soszynski and Chris Leben vs. Yoshihiro Akiyama
Submission of the Night — Brock Lesnar
Knockout of the Night— Gerald Harris

Zašto Lytle nije dobio Sub of the night? Ono što je Brock napravio nije nešto posebno, trebao je Lytle dobiti. Malo nepravedno... A KO ko the night.... nešto strašno! Kao kada je Rampage Aronu u PRIDE-u Osmijeh

17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Carwin vs Lesnar - Carwin je klasu iznad Brocka, ovaj nema ni približno takve udarce, sudac je mogao komotno prekinuti u 1.rundi da je Carwin malo više udarao. Šteta, ali dobit će ga drugi puta.

Ma kakvu klasu?

Pa za dve klase je lošiji!

Da, pokazao je da je bolji udarač, ali to je to. To smo i znali. Lesnar ga je nadhrvao, izdržljiviji je očito i ima generalno bolji ground game. Lesnar je kompletniji borac, to je bitno.

Pokazao je volju, srčanost i činjenicu da može primiti udarac i ostati sabran. Carwin je na početku druge runde bio umoran totalka, što samo pokazuje da je failao u pripremama.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 21:08 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Baš mi je žao šta nije pobjedio Carwin ali biti će još šansi....
Svaka čast Lesnaru kroz muke što je prošo sa debelim crjevom trebalo se oporavit i obranit titulu...

A eto i novosti, nije dugo prošlo od UFC 115 i borbe Mirka več planira u budučnosti da se vrati u Octagon:
http://www.net.hr/sport/page/2010/07/04/0175006.html

"Imam 35 godina, i iza sebe 26 mečeva u slobodnoj borbi i K-1, a prije toga još 44 amaterskih boksačkih mečeva. To je triput više od Couturea."

- Istina da Mirko ima više borba od Randy Coutura ALI Mirko je zaboravio reči da je Randy više osvojio (three-time former heavyweight champion and a two-time light-heavyweight champio ) i obranio od Mirka...
Ali bilba bi legendarni okršaj...

Što se tiče borbe protiv Minutaura bio bi legendarni revaš bivših Pride boraca!

17 godina
Danny_HR kaže...

Ma kakvu klasu?

Pa za dve klase je lošiji!

Da, pokazao je da je bolji udarač, ali to je to. To smo i znali. Lesnar ga je nadhrvao, izdržljiviji je očito i ima generalno bolji ground game. Lesnar je kompletniji borac, to je bitno.

Pokazao je volju, srčanost i činjenicu da može primiti udarac i ostati sabran. Carwin je na početku druge runde bio umoran totalka, što samo pokazuje da je failao u pripremama.

Carwin je rekao da nije umoran bio, da ga je samo uhvatio... Ali bio je i Carwin u 1.rundi na Lesnaru koji je čak zahvalio sudcu što nije prekinuo borbu Osmijeh

17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Carwin je rekao da nije umoran bio, da ga je samo uhvatio... Ali bio je i Carwin u 1.rundi na Lesnaru koji je čak zahvalio sudcu što nije prekinuo borbu Osmijeh

Sudac je napravio dobro jer Lesnar nije bio ugrožen i pametno se branio.

Na stranu što je Carwin rekao, ali pogledaj između rundi kako je zadihan a i na početku druge runde koliko je sporiji i koliko se teže kreće nego prije.

Definitivno mora poraditi na cardiu.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Pero Dinamit kaže...

Na stranu što je Carwin rekao, ali pogledaj između rundi kako je zadihan a i na početku druge runde koliko je sporiji i koliko se teže kreće nego prije.

Po meni i jedan i drugi su bili dosta uzdihani, a da borba nije bila toliko važna i velika svaki bi sudac prekinuo meč, ali drago mi je vidjeti Lesnara da se vratio jer gubitak jednog takvog borca bio bi velik udar za tešku kategoriju u UFC-u, a Carwinu je ovo ionako tek prvi poraz tak da je Lesnaru pobjeda puno više značila, a poraz bi ga doveo na smiješan skor 4-2. Inače po meni Carwin je tehnički bolji borac jer svi njegovi udarci su bili vrlo precizni, a i Lesnar je bio u strahu da ne dobi nokaut i znao je da jedino u parteru ima šanse za pobjedu po meni dva najbolja teškaša današnjice, ali su jučer pokazali i svoje slabe točke i mislim da Fedor da dođe u UFC-i ima šanse protiv jednog i drugog.

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Pero Dinamit kaže...

Ja se slažem s tobom da je sudac postupio ispravno jer je Brock bio pri svijesti. A što se tiče Carvin-ove kondicije, to mu  je veliki hendikep i ona je  presudila ovu borbu na kojoj Lesnar nije apsolutno ništa pokazao kao ni protiv protiv Randy Coture-a koji je tada imao 45 godina. Hoću reći da ja ne simpatiziram Brocka jer i nema neke boksaške kvalitete, a ni   u parteru nije nešto, pa  nikako ne možeš reći da je on kompletniji od Carvina. Ja stvarno ne vidim po čemu je kompletniji, aj objasni mi molim te.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 22:52 (Cevi).
17 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

tek sad sam pogledao event.

sve su borbe bile lude, nažalost nisam reljića vidio, to ću trebat na dnevniku il di već nać, šteta šta je izgubio.

drago mi je šta su leben, bonar, lesnar pobjedili. leben je bog

za sve ove koji govore "carwin klasu bolji" itd. radi čega? ima bolji standup, dobro je lesnara drmnio i nije uspio kapitalizirat. ako to pokazuje višu klasu borca onda ja stvarno trebam prestat gledat mma...

da je dao još par udaraca pobjedio bi, da mu je bolje legao onaj prvi pobjedio bi i onda, da ga je subbao pobjedio bi... lesnar je imao i discipline, snage i snalažljivosti da rješi ovu borbu dok carwin nije - gotova rasprava.

ako se drugi put budu tukli (a siguran sam da hoće) još ću bit sigurniji u lesnara ako išta.

cain vs lesnar - možda bude dobra borba jer se cain pokazao kao odličan hrvač, ali nakon ovog - lesnar 100%

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

kako to da lesner ima skor 4-1 sada 5-1 i vec ima pojas, a npr carvin je imao skor 12-0 i tek u 13. borbi je dobio priliku za pojas.

Malo je glupo postavljeno pitanje, al nadam se da razumijete kaj hocu rec.

17 godina
neaktivan
Pinc kaže...

kako to da lesner ima skor 4-1 sada 5-1 i vec ima pojas, a npr carvin je imao skor 12-0 i tek u 13. borbi je dobio priliku za pojas.

Malo je glupo postavljeno pitanje, al nadam se da razumijete kaj hocu rec.

Sve ti je to stvar publiciteta, Lesnar kao  bivši "kečer" privlači publiku, pogotovo skeptike koje žele vidjeti šta on zapravo može u pravoj borbi a ne nekom showu. Sve je to biznis, nažalost... Komercijalizirao se i UFC jako, eh da je kao PRIDE.. :(

Music is my life :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice