Manchester United -- Barcelona Finale LP

poruka: 101
|
čitano: 19.455
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Barcelona FTW!Cool

18 godina

Potpuno zaslužena pobjeda Barce!!

Joj kaj su od njih napravili, posebno u drugom poluvremenu

Bilo je i naših zastava i kockastih dresova i to u prvim redovima stadiona ak ste primjetili.

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
18 godina
neaktivan
RE: Manchester United -- Barcelona Finale LP
hellraiser1110 kaže...

Evo sa razočarenjem u nogomet pišem ovo. Barcelona je ove godine jednostavno morala osvojiti ligu prvaka, a to se vidjelo u 2 utakmice, ovoj i onoj prethodnoj protiv Chelsea. Man. Utd je igrao na razini Hrvatskog trećeligaša ono što želim reć je da Manchester nije odigrao ovako lošu utakmicu zadnjih 100 godina i 99% je vjerovatno da je liga prvaka namještena.

Nije ti ovo HNL, ne pričaj gluposti.
17 godina
neaktivan

pih...nisam ovo ocekivo od Manchestera

previse je podcjenio barcu...istina da je barca  vrlo dobra ekipa i ok sto su dobili ali ja sam jos uvjek za Manchester i ostat cu Smijeh

gg objema ekipamaNamigiva

18 godina
neaktivan

Imam samo jedno stajalište: Kako Barca nije zaslužila da uopće uđe u finale, tako Man Utd nije zaslužio da pobjedi u finalu i osvoji ligu prvaka. E sad vi izvlačite zaključke do mile volje(znam da hoćete)...

A priče kako su zalužili i jedni i drugi jer su cijelu sezonu bili bolji jednostavno spadaju u najveće bisere ikad izrečene. Pa ajmo onda pehar lige prvaka dat momčadi koja je imala najviše bodova na kraju svojih liga i gotovo.

"The Boss"
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 22:49 (coder_).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
hellraiser1110 kaže...

Evo sa razočarenjem u nogomet pišem ovo. Barcelona je ove godine jednostavno morala osvojiti ligu prvaka, a to se vidjelo u 2 utakmice, ovoj i onoj prethodnoj protiv Chelsea. Man. Utd je igrao na razini Hrvatskog trećeligaša ono što želim reć je da Manchester nije odigrao ovako lošu utakmicu zadnjih 100 godina i 99% je vjerovatno da je liga prvaka namještena.

Figurativno i doslovno nemoguce da je utakmica namjestena.Sta ti je?Pa nije ovo 3. Zupanijska.
Decki,a jel igrao Ronaldo veceras?............
17 godina
coder_ kaže...

Imam samo jedno stajalište: Kako Barca nije zaslužila da uopće uđe u finale, tako Man Utd nije zaslužio da pobjedi u finalu i osvoji ligu prvaka. E sad vi izvlačite zaključke do mile volje(znam da hoćete)...

A priče kako su zalužili i jedni i drugi jer su cijelu sezonu bili bolji jednostavno spadaju u najveće bisere ikad izrečene. Pa ajmo onda pehar lige prvaka dat momčadi koja je imala najviše bodova na kraju svojih liga i gotovo.

Najpametnija u cijeloj temi Smijeh
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...
hellraiser1110 kaže...

Uopće ne pričam gluposti. Manchester jednostavno nemože igrati ovako loše i svakom igraču su dali bar 3 metra prostora, nisu vršili nikakav pressing na igrače što man stalno radi i to je njihov stil igre nabijanje pressinga. Vidjelo se da je utakmica namještena jer man nije igrao.
Potpis
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...
naxeem kaže...
hellraiser1110 kaže...

Uopće ne pričam gluposti. Manchester jednostavno nemože igrati ovako loše i svakom igraču su dali bar 3 metra prostora, nisu vršili nikakav pressing na igrače što man stalno radi i to je njihov stil igre nabijanje pressinga. Vidjelo se da je utakmica namještena jer man nije igrao.
 Hej da li smijem ovo kopirati u sig?
18 godina
Jurra kaže...

...ma o kojim golovima pričaš? Barcelona ne može dati Manchesteru gol da igraju 180 minuta...

Moj Jurra, pushiona,ha? heheheeh! Poljubac
Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
18 godina
neaktivan

Možeš si i isprintat i zabit u guzicu ako hoćeš.

Potpis
18 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
hellraiser1110 kaže...
naxeem kaže...
hellraiser1110 kaže...

Hej da li smijem ovo kopirati u sig?
 Stari, pa ovo treba na dnevnik poslat.. :D
Ti stvarno misliš da bi Man Utd, jedan klub takve kvalitete, tradicije i prestiža, pristao izgubit utakmicu baš kada može napraviti povjesni rezultat?? hehe :D
"The Boss"
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 22:56 (coder_).
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Možeš si i isprintat i zabit u guzicu ako hoćeš.

Pa necemo se sad provociratSmijehNego,jel smijem?
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...
naxeem kaže...
hellraiser1110 kaže...

LoL
i ti ces sad zbog tog se je Man. spusio sizdit?
bit ces jos prilika da se Man. pokaze u pravoj formi trust me ;)
17 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Ja sam fan Barce oduvjek bio i ostat cu.......

Sto se tice utakmice u Londonu priznajem da je sudac trebao bolje da sudi ali   takvih slucajeva je bilo uvijek i bit ce.

jadno finale, na nivou HNL-a...zalosno da je na kraju barca prvak sa svojim smijesnim nogometom, barca kojoj je hiddink odrzao nogometnu lekciju za pamcenje, ali sto je bilo i kako je zavrsilo svi znate...no, nebitno, za mene je liga prvaka umrla s onim sramotnim polufinalem i ne bih se ni javljao da me ovaj citirani post nije iziritirao...valjda je uvazeni clan neki komicar s obzirom na nick i izjavu...kao sto bi rekao prof. pervan: nabroji mi jedan takav slucaj koji je bio...ili ces mozda navesti onaj koji ce tek biti? sanse su ti podjednake, koji god smjer odaberes...
17 godina
neaktivan

Decki Milan Tarot javlja da ce ova tema ubrzo biti zakljucana....

18 godina
neaktivan

Neću ja, stvar je u tome što ja uopće ne navijam za Manchester, ali je ovo tako iritirajuća utakmica bila za poludit.

Potpis
17 godina
neaktivan

zasluzena pobjeda barcelone u 2 poluvrijemu manchester je propao.....BARCELONAAAAAA,BARCELONAAAAAA,BARCELONAAAAAA,BARCELONAAAAAA,BARCELONAAAAAA,BARCELONAAAAAA :D :D :D

Fc Barcelona
18 godina
neaktivan

Barca je ZAKON!

18 godina

BARCELONA!!!!!!!!!!!!!!!!

Zasluženo osvojila finale, al me ManU razočarao. C.Ronaldo uopće nije igrao al nije igrala ni cijela momčad. ali je zato Barca bila savršena, igrali su atraktivno i lijepo.

BARCA!!!!!!!!!

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hlada
17 godina
neaktivan
Barcelona - Man. UTD LP

Tako je Barca RULEZ!!

PS: zar nije trebalo biti

Barcelona - Man. UTD naziv teme...Smijeh

Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
18 godina
neaktivan
RE: Barcelona - Man. UTD LP
Bellatrix kaže...

Tako je Barca RULEZ!!

tema je kreirana dok se nije znalo tko će bit "domaćin" a tko "gost"... al to nije ni bitno.. jelda? hhehehe
"The Boss"
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 23:09 (coder_).
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže..
naxeem kaže...
hellraiser1110 kaže...

Figurativno i doslovno nemoguce da je utakmica namjestena.Sta ti je?Pa nije ovo 3. Zupanijska.
 Ma daj luzeru, govoris o namjestanju a neznas ni dali Ronaldo igra, daj usuti.
AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
17 godina
neaktivan

Ne preferiram ni jedne ni druge ali Barceloni svaki cast odlicna igra tokom cijele utakmice, Ronaldo je samo jos jednom razocarao svoje navijace. Drago mi je da je Mesi zablistao jer je on ipak mnogo veci covjek i igrac negoli sto ce C. Ronaldo ikad biti.

Odi zuri u sunce ili tako nesto!
17 godina
neaktivan
RE: Barcelona - Man. UTD LP
coder_ kaže...
Bellatrix kaže...

Tako je Barca RULEZ!!

tema je kreirana dok se nije znalo tko će bit "domaćin" a tko "gost"... al to nije ni bitno.. jelda? hhehehe
 psssst.. nije bitno ali nije problem ni korigirati! ;)
Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
17 godina
brvak kaže...
Dr. Vicko kaže...

Ja sam fan Barce oduvjek bio i ostat cu.......

Sto se tice utakmice u Londonu priznajem da je sudac trebao bolje da sudi ali   takvih slucajeva je bilo uvijek i bit ce.

jadno finale, na nivou HNL-a...zalosno da je na kraju barca prvak sa svojim smijesnim nogometom, barca kojoj je hiddink odrzao nogometnu lekciju za pamcenje, ali sto je bilo i kako je zavrsilo svi znate...no, nebitno, za mene je liga prvaka umrla s onim sramotnim polufinalem i ne bih se ni javljao da me ovaj citirani post nije iziritirao...valjda je uvazeni clan neki komicar s obzirom na nick i izjavu...kao sto bi rekao prof. pervan: nabroji mi jedan takav slucaj koji je bio...ili ces mozda navesti onaj koji ce tek biti? sanse su ti podjednake, koji god smjer odaberes...
 da smješan je, zato su zabili najvuše golova u ligi prvaka i u primeri, osvojili svoju ligu i kup te sada i ligu prvaka, mis da je vrime da se prestanete izvlačit na ono polufinale
bia bi red, jer tu BARCA kao momčad nije ništa kriva i nju nemojte blatit sudac je bija taj kojega triba krivit i zato shut up...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Cestitam Barceloni na pobijedi zasluzenoj, manchester nije zasluzio pobijedit kao i sto barca nije zasluzila uc u finale, za mene je to isto, ali ipak cestitam.

AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
17 godina
neaktivan
ManchesterUTD kaže...
VirtUoso kaže..
naxeem kaže...
hellraiser1110 kaže...

Ma daj luzeru, govoris o namjestanju a neznas ni dali Ronaldo igra, daj usuti.
 Luzeru?Luzera gledas svaki dan u ogledalu...
Sto se tice  Ronalda,bio sam sarkastican.Po onome kako je igrao i uzevsi u obzir da je finale Lige Prvaka nije ga bilo na terenu.Uzmi u obzir sta se od igraca takvog kalibra ocekuje.
Ubuduce malo se kontroliraj sa izjavama-LuzeruNevinašce
17 godina
ManchesterUTD kaže...

Cestitam Barceloni na pobijedi zasluzenoj, manchester nije zasluzio pobijedit kao i sto barca nije zasluzila uc u finale, za mene je to isto, ali ipak cestitam.

ovo je pravi kralj i navijač koji može čestitat drugoj momčadi koja je dobila, a ne vi....
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Manchester je se uprskao kad je poceo igrat sa 4-2-4 i 4-3-3, to im je bilo dobro u jednoj utakmici i sad su to poceli primjenjivati u svim utakmicama, mislim da trebaju vratit na staru i njima najbolju 4-4-2.

Isto tako treba im jedan dobar vetni igrac, ne neki radisan kao carrck i flecher neko neko kao XAVI da dijeli lopte Rooneyu Ronaldu Tevezu itd

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 23:21 (ManchesterUTD).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice