Manchester United -- Barcelona Finale LP

poruka: 101
|
čitano: 19.396
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

...ja ne mislim da u dve najbolje nogometne ekipe spada Barcelona, već sama činjenica da su u finalu

je velika nogometna sramota...

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
18 godina
RE: Manchester United -- Barcelona Finale LP
Jurra kaže...

...ja ne mislim da u dve najbolje nogometne ekipe spada Barcelona, već sama činjenica da su u finalu

A koga bi ti htio u finalu? Tko je po tebi bio najbolji i najkonzistentniji ove sezone da zaslužuje igrati u finalu Lige prvaka?
Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
18 godina
neaktivan
Jurra kaže...

zašto to misliš... ove sezone igraju najljepši nogomet kao i zadnjih 5 Belji se, jedino jos Chelsea moze zasluženo istrčat na Olimpico
C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 22:55 (leo_819).
17 godina
neaktivan

Ne zelim puno pametovat ali sam siguran da cemo sutra gledat odlican nogomet.Imam jos vremena  do sutra da stavim neke pare na tocan rezultat.Vuce me na 2:2 nekakoNamigiva

Ako budem imao *uda stavit cu 200kn i kvraguNeodlučan

17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Jurra kaže...

zašto to misliš... ove sezone igraju najljepši nogomet kao i zadnjih 5 Belji se, jedino jos Chelsea moze zasluženo istrčat na Olimpico
 ...e vidiš i sam zašto to mislim, uz Chelsea može istrčati samo Manchester, Barcelona nikako...
18 godina

dosta priče o tome ko je zaslužio proć a tko nije, sustav ispadanja u LP je rulet i neko prođe netko ne

o finalu: pošto sam navijač Barcelone već godinama naravno da se nadam i priželjkujem da pobijede, mislim da u ovoj tekmi nema favorita i nijanse će odlučivati o pobijedniku(nadam se da to neće biti penali jer za to nikad nemam živaca za gledat)

također se nadam dobroj igri i bar 4-5 golova (narvno više njih u mreži ManU-a)

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hlada
17 godina
neaktivan

...ma o kojim golovima pričaš? Barcelona ne može dati Manchesteru gol da igraju 180 minuta...

17 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...ma o kojim golovima pričaš? Barcelona ne može dati Manchesteru gol da igraju 180 minuta...

Jel ti mislis na neku drugu Barcelonu?Ili?
18 godina
neaktivan
Jurra kaže...

ako misliš da Eto, Messi i Henry nisu u stanju zabiti Manchesteru onda stvarno nemam komentara... naravno ako si fan Manchestera da nemožeš o tome razgovarati objektivno ali nemožeš ni reć da Barca nije u stanju zabiti Machesteru Namigiva
C'est la vie
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

stavi ovo pod humor temu........prvo poluvrijeme cu igrati na kladionici 1-0 za barcu..... veliki sam obozavatelj barcelone ali isto mislim da ce biti gusto......al ipak ocekujem veliki nogomet nista vise =) =)
Fc Barcelona
17 godina
neaktivan
XFX Gamer kaže...
Jurra kaže...

stavi ovo pod humor temu...
 ...ma nema potrebe, možete se vi tome i ovde smijat...inače kol'ko je golova barca dala Manchesteru u
prošlogodišnjem polufinalu?
16 godina
neaktivan

pa koliko je barca prije 35 godina dala golova manchesteru?!!? pa nije bitno ovo je tema o danasnjoj utakmici prosla godina su bili drugi igraci.......vidit cemo sve veceras ne trebamo se ovdje prepirati...

Fc Barcelona
18 godina

Trebao bi United obraniti titulu, jer Barceloni, realno gledano i nije mjesto u finalu. Naravno, sudac, kao i u polufinalu Chelsea-Barcelona, može sve pokvarit...

17 godina

Ko god da pobjedi svejedno, ja ionako ne dobivam ništa, iako bi volio da Barca dobije. Kako god bilo da bilo, ja samo mislim da će ovo biti zanimljiva utakmica.

17 godina
Jurra kaže...
XFX Gamer kaže...
Jurra kaže...

stavi ovo pod humor temu...
 ...ma nema potrebe, možete se vi tome i ovde smijat...inače kol'ko je golova barca dala Manchesteru u
prošlogodišnjem polufinalu?
 a reci koliko mis samo jedan i to onaj udarac scholsa, mogu reč više srića nego da je tia onako pogotid rašlje,
ovo mi diže živce kad neko priča o prošlosti, po nekima je r.madrid najbolji klub jer su osvjili 9 puta ligu prvaka,
onda milan, ma to nema veze, ja gledan samo ono šta je danas, a da toliko blatiš barcu to nije fer,
koliko su golova zabili u primeri i koliko u ligi prvaka, pa onda nešto kaži....
polifinale je završli tako, na sramotu sudca, vidia si da je pepe čestita hidinku prije nego šta je iniesta zabija gol,
mis o tome se sad ne priča, sve ćemo vidit večeras i ja se nadam da će barca na kraju dignit pehar
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Makić kaže...
ovo mi diže živce kad neko priča o prošlosti...
po nekima je r.madrid najbolji klub jer su osvjili 9 puta ligu pronda milan, ma to nema veze, ja gledan samo ono šta je danas...
...smiri živce i iznesi svoje mišljenje a ne moraš pokušavati ispravljati moje...zašto bi moje mišljenje o Barci bilo blačenje?
A prošlogodišnje polufinale baš i nije neka prošlost...
18 godina

Danas je finale LP, možda najveće ili barem jedno od najvećih odkad se to natjecanje tak zove.

Man UTD, da, prošlogodišnji pobjednik kojemu je to ujedno 3. naslov.

Barcelona, prvak 06. ak se ne varam, ukupno 2. naslov.

Kad se pogleda pesimistično, imaju malo naslova LP (Kupa Kupova) jer Real ima 9, a Liverpool 5.

Po takvom stajalištu kakvog imaju neki u ovoj temi trebal bi biti Manchester prvak samo onak, jer se Barcelona "provukla" u finale.

S druge strane, finale bi stalno trebalo biti Real-Liverpool.

E nejde to tak i badava pratiti nogomet i sve kad bi se stvari odvijale tim putem.

Finale je jedno, jedna tekma, dva suparnika, tri suca i naravno jedan pehar za kojeg se ostavlja srce na terenu - govorim to iz razloga jer tu nikad nema favorita, pa da igra i onaj koji je u slaboj formi protiv nekog u velikoj, uvijek će se naći snage, a da ne govorim motiva.

Man UTD - Barcelona bit će spektakularna utakmica i tu NEMA favorita

Jedno je odabrati svog favorita i tipovati na njega, kladiti se, bio kaj, a drugo je fenboyevsi omalovažavati onaj drugi klub.

Eto tolko, vidjet ćemo

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
18 godina
neaktivan

Ja se nadam da će Barca pobjediti, ne volim baš klubove s otoka. Nadam se dobroj tekmi i fer sucu, a sad po pive i chips ;)

I lost one of my machines... I can ping it and everything, but I can't seem to find it in my apartment...
17 godina

Veliko finale!

Dvoboj dva sasvim različita stila igre, Barca igra lijepo za oko, tehnički dovedeno skoro do savršenstva dok Man Utd igra jedan svemirski nogomet sa puno trke u kojem se brane sa svih deset igrača a i dosta ih dolazi u završnicu i stvarno se nezna odakle prijeti veća opasnost.

Ovo je stvarno utakmica za nogometne sladokusce a pošto ne navijam za nijednu od ove dvije ekipe i svejedno mi je tko će dobit, želim samo da gledam nogomet.

17 godina

Počinjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!Cool

bubamara...hehehehehe:)))
17 godina
fromcelltohell kaže...

Počinjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!Cool

Počinje, počinje. Ja se nadam da će biti zanimljivo.
16 godina
neaktivan

Barcelona uvjerljivo vodi 1-0 gol samuel eto'o :D jako sam sretan sto vode premda je manchester bio bolji onih prvih 5-6 minuta ali onda Messi Xavi Iniesta sve to rjesavaju..... eto'o odlican pogodak....ronaldo mi igra solidno ja mislim da ce ga ser alex vratiti na poziciju gdje uvijek igra desno krilo....tj desni poluspic....ferdinand me najvise razocarao jer stvarno ima veliku tremu :D hehe.....bit ce jos 2 gola bit ce jako uzbudljivo jedva cekam :D

Fc Barcelona
18 godina
neaktivan

Manchester je osim tih prvih 5 min totalno dezorjentiran, imaju vise neuspjesnih pasova nego uspjesnih, ako ovako nastave, primit ce barem jos jedan.

17 godina
neaktivan

Mančester ko da je umro .

17 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Mančester ko da je umro .

Nije on umro već Barca dobro igra! Smijeh
Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
18 godina
neaktivan
Jurra kaže...

hehe... vidiš kako si se opekao.
što reći barcelona totalno nadigrala crvene vragove
čim su primili gol osjetio se veliki pad u njihovoj igri
nemam riječi Barci kapa do poda, Messi-u kapa do poda...
neki će reći nije zasluženo zbog Chelsea, ja bi rekao da je jer su se stvarno iskazali...
posebno me ugodno iznenadio Pique koji ce biti jedan od najboljih stopera svijeta za par godina.
cestitke Barci
C'est la vie
18 godina
neaktivan

Baaaaaaarcelooooooooooooonaaaaaaaaaaaaa! Nevinašce

18 godina

Žao mi je Uniteda ali nakon ovako loše partije kao večeras nisu ni zaslužili više. Čestitke Barci i njenim navijačima!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina

Barca je osvojila ligu prvaka, zasluženi ovu cilu sezonu igra najbolji nogomet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan

Evo sa razočarenjem u nogomet pišem ovo. Barcelona je ove godine jednostavno morala osvojiti ligu prvaka, a to se vidjelo u 2 utakmice, ovoj i onoj prethodnoj protiv Chelsea. Man. Utd je igrao na razini Hrvatskog trećeligaša ono što želim reć je da Manchester nije odigrao ovako lošu utakmicu zadnjih 100 godina i 99% je vjerovatno da je liga prvaka namještena.

Potpis
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice