Man UTD - Arsenal

poruka: 64
|
čitano: 7.176
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

3:2 za UTD

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
neaktivan
RE: Man UTD - Arsenal

Masakrira ih manU,ako zavrsi 1-0 samo Wenger ce moc svijecu na kamenitim vratima zapalit,i još 3 na zidu plača...

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
17 godina
Man UTD - Arsenal

nadam se da će Arsenal proigrat 2. poluvrijeme i da padne još koji gol

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
16 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

Ma MAN je prejak za njih...

Srezali mi potpis :)
16 godina
neaktivan

bas to. nema sanse arsenal. Barcelona-Manchester FINALEEEEE

16 godina
protjeran
divines kaže...

bas to. nema sanse arsenal. Barcelona-Manchester FINALEEEEE

ajd shvacam za man united al barcelona
pa jucer su svoju sansu prokockali stvarno mislis da bu chelsea doma izgubil
8% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 92% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis Da se Facebook server sruši 10% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 90% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan

da itekako mislim. Jucer je Barcelona imala 80% napada naprotic Chelsea. jeste da su lose zavrsavali napade i imali nekoliko jako dobrih kontri i prilika ali jbg. Barca ce u Londonu igrati ili na pobjedu ili na x. tj. na 1-1. jer je u gostima dala gol i ici ce dalje. a igra bolje nego Chelsea sto sam i rekao tako da nema sanse

17 godina
Man UTD - Arsenal

Dudu usel upravo.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
Man UTD - Arsenal

Super tekma.

Manchester je zasluženo pobjedil, no to nije presudna prednost.

Koja bomba Christiana kaj je završila na gredi.

I svaka čast Almunii

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

nije ferrrr Plač

na ovom forumu me više NIŠTA ne može iznenaditi
17 godina
Man UTD - Arsenal

očekivao sam više, al zaslužena pobjeda ManU

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
17 godina
protjeran
Man UTD - Arsenal

arsenal nije ni do koljena man, svaka cas momcima Namigiva, izgleda da ce man potvrditi uzastopnu ligu prvaka Bogataš

Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
17 godina
deja_vu kaže...

arsenal nije ni do koljena man, svaka cas momcima Namigiva, izgleda da ce man potvrditi uzastopnu ligu prvaka Bogataš

Misliš to zbilja?
Jesi siguran da bu uopće Chelsea prešel Barcelonu?
Također i Manchester Arsenal, 1 gol sve vraća natrag
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
protjeran
Armor kaže...
deja_vu kaže...

Misliš to zbilja?
Jesi siguran da bu uopće Chelsea prešel Barcelonu?
Također i Manchester Arsenal, 1 gol sve vraća natrag
 ma man je velik klub, baca nema sta iskati u ligi pravaka jer joj je jako teska situacija u prevestvu i neka kriza ih hvata u prevestvu, ali gledaj moze sve prekokrenuti ali ja mislim da ce man dobiti bitku...
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
16 godina
protjeran
Man UTD - Arsenal

jos vjerujem u prolaz arsenala

8% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 92% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis Da se Facebook server sruši 10% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 90% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

jos vjerujem u prolaz arsenala

takodje...jer danas su pretstavili vrlo losu igu ,ne pamtim kad su tako slabo igrali
16 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

Man UTD će proci Arsenala, Arsenal nema šanse.

FINALE : Man UTD - Barcelona

17 godina
BlackHawk kaže...

FINALE : Man UTD - Barcelona

BARCA osvaja LPSmijeh
16 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

Kad su uzvrati?!

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
17 godina
troublemaker kaže...

Kad su uzvrati?!

Utorak i Srijeda.
Sad je obrnuto, pa oni kaj su igrali u srijedu, igraju u utorak - znači tekma o kojoj je riječ u temi trebala bi biti u  utorak (ovaj).
17 godina
Man UTD - Arsenal

Večeras uzvrat....

Emirates je domaćin "crvenim vragovima".

Vaša očekivanja?

Ja mislim da bi mogli gledati penale

16 godina
neaktivan

u koji crni penali. hahahhaha

5 golova treba zabit arsenal sad. NEMOGUCA MISIJA

GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!!

17 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

Cek kak ide tekma(zauzet tv:) dajte recite.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=115017
16 godina
Man UTD - Arsenal

Ovo vise ne mogu gledatMršti se. Svaka cast Manchesteru

17 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

Ali koliko je rezultat za sada please recite.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=115017
16 godina
neaktivan

3-1 pobjedio Manchester.

16 godina
neaktivan
divines kaže...

3-1 pobjedio Manchester.

nemoj me zezat..... ajme nisam znao!!! lol pa ddd......bar 80% je ovdje gledalo utakmicu........btw sutra je jos veci derbi ali dobit ce to barca nisu oni najbolji klub na svijetu za k.... :D tj najbolji nogomet igraju......bit ce odlicno ja stavljam 100kn na prolaz barce!!! GO BARCA!! :D
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
Man UTD - Arsenal

United gazi sve redom. Jedino ako prođe Barca ima nekakve šanse protiv njih. Za Chelsea iskreno sumnjam da im mogu išta!  Namigiva

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

Cestitke crvenim vragovima.Odlicna akcija za 3 gol.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
protjeran
Man UTD - Arsenal

ma to slucajnoSmijeh

amd-ati
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice