Ima li na ovom forumu još navijača Liverpoola, osim mene, i da što mislite kako će odigrati danas sa Benficom, ja mislim da će Liverpool pobijediti i proći dalje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima Liverpool & Milan 4ever
ima Liverpool & Milan 4ever
kako li si samo nasao ovu temu, valjda je vec na dno pala, nego pohvalno je to, mozda se jos neko odazove
Chuck Norris sve nađe
totalno neorganiziran klub, u igračkom smislu, pa kako jedna momčad sa Gerrardom (koji po mojem mišljenju prosječan igrač) i sa Torresom nemože se kvalificirati u Ligu Prvaka? a ove godine im visi i Europa Liga, a da ne spominjem da igraju još sa Chelseajem! a i taj Benitez! Pa njega su trebali još tamo 2006 smjenit, pa kakva je to uprava kad im je svake godine dosta 2,3 ili 4 mjesto u prvenstvu i neosvojen nijedan trofej, pa čak ni onaj u kupu?
totalno neorganiziran klub, u igračkom smislu, pa kako jedna momčad sa Gerrardom (koji po mojem mišljenju prosječan igrač) i sa Torresom nemože se kvalificirati u Ligu Prvaka? a ove godine im visi i Europa Liga, a da ne spominjem da igraju još sa Chelseajem! a i taj Benitez! Pa njega su trebali još tamo 2006 smjenit, pa kakva je to uprava kad im je svake godine dosta 2,3 ili 4 mjesto u prvenstvu i neosvojen nijedan trofej, pa čak ni onaj u kupu?
Slažem se da je eniteza trebalo davno otjerat, ali da si pravi fan znao bi da nije bitno jesu li se kvalificirali ili ne, meni je bitno da moj klub ima tradiciju, 11 osvojenih Liga prvaka, jest da je zadnja bila 1996, ali ih je 11, a ne kao ovi klubovi, Chelsea, Barcelona, tko je za njih cuo prije 10 godina , Chelsea pogotovo...
Slažem se da je eniteza trebalo davno otjerat, ali da si pravi fan znao bi da nije bitno jesu li se kvalificirali ili ne, meni je bitno da moj klub ima tradiciju, 11 osvojenih Liga prvaka, jest da je zadnja bila 1996, ali ih je 11, a ne kao ovi klubovi, Chelsea, Barcelona, tko je za njih cuo prije 10 godina , Chelsea pogotovo...
A 2005?
Tko je čuo za Barcu prije 10 g? lol
Nije bitno jeli su se kvalificirali ili ne? lol , reci to onima što se deru na tribinama na Anfieldu
Nitko ne gleda prošlost u sadašnjosti, ugodne uspomene im neće dati dodatne bodove na konto
p>totalno neorganiziran klub, u igračkom smislu, pa kako jedna momčad sa Gerrardom (koji po mojem mišljenju prosječan igrač) i sa Torresom nemože se kvalificirati u Ligu Prvaka? a ove godine im visi i Europa Liga, a da ne spominjem da igraju još sa Chelseajem! a i taj Benitez! Pa njega su trebali još tamo 2006 smjenit, pa kakva je to uprava kad im je svake godine dosta 2,3 ili 4 mjesto u prvenstvu i neosvojen nijedan trofej, pa čak ni onaj u kupu?
Zašto to misliš?
Zašto to misliš?
Zato, što sam ga gledao n-puta i on mene nije sa ničim oduševio
p>Ne luduj...on je igračina!
Ne luduj...on je igračina!
nema igračina u nogometu, neki su manje talentirani, neki više, on je prosječno talentiran,
p>Ma ne može klub igrati sa 3-4 dobra igrača. Kad im se onda jedan ozlijedi počnu gubiti utakmice. Problem Liverpoola je što kupuju polukvalitetne igrače. Za vrh Premier lige i za osvajanje Europske, odnosno Lige prvaka, trebaju samo vrhunski igrači. Posljednje "veliko" pojačanje je ako se ne varam bio Aquilani a njega je saplela neka ozljeda i nije se baš iskazao. I sam je Benitez, koji je po meni jedan od boljih trenera današnjice, rekao da Liverpoolu trebaju 3-4 prava igrača te da će od vlasnika kluba tražiti 60 mil. eura za kupovinu ovog ljeta.
Anfield is my church, Liverpool is my religion. al salu na stranu Lazio,Barca,Liverpool i naravno Hajduk su klubovi za koje san navija odmalena a tako planiran i nastavit.
Ma ne može klub igrati sa 3-4 dobra igrača. Kad im se onda jedan ozlijedi počnu gubiti utakmice. Problem Liverpoola je što kupuju polukvalitetne igrače. Za vrh Premier lige i za osvajanje Europske, odnosno Lige prvaka, trebaju samo vrhunski igrači. Posljednje "veliko" pojačanje je ako se ne varam bio Aquilani a njega je saplela neka ozljeda i nije se baš iskazao. I sam je Benitez, koji je po meni jedan od boljih trenera današnjice, rekao da Liverpoolu trebaju 3-4 prava igrača te da će od vlasnika kluba tražiti 60 mil. eura za kupovinu ovog ljeta.
Benitez jedan od boljih trenera današnjice? lol, najbolji treneri današnjice su oni koji su u stanju podići na noge i do vrha svaki klub, kao što je to napravio Redknapp s Tottenhamom, e to ti je pravi trener, prošle godine su igrali očajan nogomet a vidi ove sezone, mala promjena i odmah vrh.
A ako su ovi u Liverpoolu zadovoljni s konstantnim 4 mjestom na kraju sezone (s iznimkom ove) onda sretno im bilo, ali ponovno, daleko je Benitez od najboljih trenera današnjice.
Evo npr Mourinho, to je trener, ima jezičinu al doveo je Inter iz predgrađa Lige Prvaka u polufinale, a nije daleko ni od finala, jer teško da će Barca dat 2 gola kod kuće a ne primit nijedan.
p>Ja navijam za Milan i Hajduk od kad znam za sebe,to su jednostavno najbolji klubovi s velikom poviješću.Hajduk je najtrofejniji,a Milan je odmah poslije Reala po broju naslova LP..Ja sam iz zagorja gdje svi navijaju za dinamo a ja za hajduk.A kakvi su tek igrači igrali i još igraju:Cafu,Kaka,Dida,Schevchenko,Inzaghi,Maldini,Nesta,Seedorf,Serginho,Gattuso,Pirlo,Rui Costa,
to je samo par njih.Za Liverpool navijam radi Gerrarda i Biščana
Ja navijam za Milan i Hajduk od kad znam za sebe,to su jednostavno najbolji klubovi s velikom poviješću.Hajduk je najtrofejniji,a Milan je odmah poslije Reala po broju naslova LP..Ja sam iz zagorja gdje svi navijaju za dinamo a ja za hajduk.A kakvi su tek igrači igrali i još igraju:Cafu,Kaka,Dida,Schevchenko,Inzaghi,Maldini,Nesta,Seedorf,Serginho,Gattuso,Pirlo,Rui Costa,
to je samo par njih.Za Liverpool navijam radi Gerrarda i Biščana
pazi ti ovo, spomene Didu , Seedorfa, Serginha, Ruia Costu a ne spomene jednu od legendi Milana Zvonu Bobana lol
Spomenuo je samo igrače koji su obilježili ovo desetljeće...nije spominjao prijašnje legende....
Prije 5-6 godina dosta sam ih simpatizirao, al što jest jest Benitez nije trener za onu ekipu, neka njegova "pojačanja" stvarno nemaju nikakvog smisla... koliko je samo para spiskao na Kuyt-a koji je samo prosječan igrač, treba im tri igrača jedan obrambeni, jedan veznjak i jedan u napadu kad se Torres ozljedi. I onda tek mogu računat na europu i borbu za naslov Premier Lige.
Spomenuo je samo igrače koji su obilježili ovo desetljeće...nije spominjao prijašnje legende....
Kuyt je, uz Torresa i Gerrarda jedan od boljih igrača. Nije neki tehničar, al čovjek se trudi i odrađuje posao.
Kuyt je, uz Torresa i Gerrarda jedan od boljih igrača. Nije neki tehničar, al čovjek se trudi i odrađuje posao.
za 18 milijuna eura koliko je plaćen bilo je puno boljih rješenja... Bar ja tako mislim.
Torres je definitivno najbolji napadac na svijetu uz messija....
jer zaista u onako slabom liverpoolu toliko golova postizati i igrati na onom nivou je nevjerovatno...
ronaldo igra u realu i vecinu lopti dobije na tanjiru jer iza ledja ima sve najbolje igrace..
da torres kojim slucajem igra u takvom timu bio bih definitivno van konkurencije...
ali hvala bogu LFC je doveo sjajnog luisa suareza koji ce torresu biti velika pomoc u napadu....
smatram da ce dovodenje ovog igraca u liverpool napraviti veliki preokret u igri liverpoola
i sada imaju mnogo vece sanse za prikljucak u prva 4.
Torres je definitivno najbolji napadac na svijetu uz messija....
jer zaista u onako slabom liverpoolu toliko golova postizati i igrati na onom nivou je nevjerovatno...
ronaldo igra u realu i vecinu lopti dobije na tanjiru jer iza ledja ima sve najbolje igrace..
da torres kojim slucajem igra u takvom timu bio bih definitivno van konkurencije...
ali hvala bogu LFC je doveo sjajnog luisa suareza koji ce torresu biti velika pomoc u napadu....
smatram da ce dovodenje ovog igraca u liverpool napraviti veliki preokret u igri liverpoola
i sada imaju mnogo vece sanse za prikljucak u prva 4.
Potpis
Ode Torres u Chelsea.Toliko o vjernosti oi svemu. Nažalost danas pare diktiraju sve i jako je malo igrača koji ostaju skoro cijelu karijeru vjerni svom klubu za koji igraju (eto jedan od njih je baš liverpulovac-Gerard.Mada mislim da ulogu u prelasku u Chelsea odgralo još to što više nije Benitez trener Poola,koji je insistirao na tome da on dođe dok je još trenirao momčad,i nedostajali su mu trofeji, koje će u Londonu imati mnogo veće šanse da osvoji, barem po meni. A i da pomenem da su se njegovim odlaskom zato dosta ojačali.Dovesti Suareza i Carrola nije mala stvar.Mislim da vrlo lako mogu bit ubitačan tandem u napadu :)
Liver ima puno veće probleme od napada da bi se mogao priključit u borbu za top4. Carroll je doveden, dobar igrač s puno potencijala, ali nema Liver pravih krila koji bi ga mogli posluživati loptama (Maxi je odigro ako 3 dobre tekme otkad je došo, Kuyt je radilica, ostalih krilnih ni nema). A to da su ga triput više platili nego kaj vrijedi je presmiješno.
Uz to, obrana je veliki problem, pogotovo jer Carragher više nije na razini od prije par godina, a Škrtel i Agger su poprilično skloni kixevima.
Sve u svemu, mislim da će prodaja Torresa dobro doć Liveru, napokon su tu 2 napadača koja nešt vrijede, Carroll visok, jak, borac, koji može većinu zračnih duela dobit, i vižljasti Suarez da skuplja njegove lopte. Za pretpostaviti je da će se igrati
Lucas Meireles
Kuyt Gerrard Suarez
Carroll
a to bi trebalo biti bolje od Jovanovića, Maxija, Babela i sličnih poluigrača u postavi. Čak je sličan profil ekipe kao što ima Chelsea (sidrun naprijed, Gerrard u ulozi Lamparda, Malouda, Anelka/Kalou, Essien, Obi Mikel). Koliko će im trebati da se uigraju vidjet ćemo.
Iako sam navijač Uniteda, žao mi je vidjeti rivale tako nisko na tabeli, Liver je velik klub i zaslužuje biti u gornjem rangu engl nogometa
Evo kad smo već kod ove teme, jel netko od vas gledao jučer Chelsea-Pool??
Mislim da su crveni imali više sreće no pameti, ali dobro.. :)
Zato to kažem jer mislim da nije bio dosuđen za Chelsea penal kad se igralo rukom u šesnaestercu.
Najrealniji rezultat po meni bio bio nerešen ishod..ali eto ima i toga. I Torres se nije baš fino predstavio..i Liverpulovci su dokazali da su jedni od najboljih navijača na svijetu :)
I kad to kažem mislim da nisam subjektivan.. :)
Evo kad smo već kod ove teme, jel netko od vas gledao jučer Chelsea-Pool??
Mislim da su crveni imali više sreće no pameti, ali dobro.. :)
Zato to kažem jer mislim da nije bio dosuđen za Chelsea penal kad se igralo rukom u šesnaestercu.
Najrealniji rezultat po meni bio bio nerešen ishod..ali eto ima i toga. I Torres se nije baš fino predstavio..i Liverpulovci su dokazali da su jedni od najboljih navijača na svijetu :)
I kad to kažem mislim da nisam subjektivan.. :)
Potpisujem sve ovo
Navijači su stvarno pravi, ali momčad nije ono što je nekada bila, i to već nekoliko godina.
Naravno da se ne može poredit kao sa nekim ranijim timom Poola, ali vide se znaci tome, da žele da podmlade sadašnji tim, dolaskom Kerola i Suareza, i da razmišljaju o budučnosti.Valjda će se vratiti na staze stare slave. Jer pored MU-a, oni su mi najbliži.. :)