Liga prvaka 2010/2011

poruka: 983
|
čitano: 103.183
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Liga prvaka 2010/2011
Jack Sparrow kaže...

Očito je da nisi gledao ni jednu tekmu, a tu meni soliš pamet bezveze jer da si gledao zao bi da je Aguero bio igrač utakmice, a massi je dobio samo 6.5 ocijenu kao i svaki drugi prosječni igrač. I to možemo odmah završiti naš raspravu jer si iz toga može zaključiti da nisi objektivan.

Ja nigdje nisam napisao da je messi loš, nego sam napisao da nije tako dobar kakvim ga opisuju(novi maradno i sl.) u argeniti igra kao prosječni igrač, a takve su mu ocijene 6.0-6.5.

jurica_m....{#}

da,ti znaš bolje od stručnjaka koji su ga proglasili najboljim igračem utakmice,i vidi se da nisi gledao niti jednu utakmicu Argentine na Copa Americi,onda pogledaj onaj tamo video kako je igrao protiv Bolivije,a i ovu zadnju utakmicu protiv Kolumbije je savršeno asistirao Lavezziju koji je promašio čistu šansu za gol.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Liga prvaka 2010/2011

evo ti stručnjake i njihove ocjene:

Colubmia

Bolivia

video ništa ne znači, treba pogledati cijelu utakmicau kako igrač igra ne samo 2 minute, kao ti i onda zaključiti ocjenu

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 12:54 (Jack Sparrow).
15 godina
Luuka kaže...

Messi je definitivno trenutno najbolji igrač na svijetu. Jedini koji bi mogli doć u konkurenciju su Xavi, Iniesta i Ronaldo. Ostali su dosta daleko iza.

Ali pričati o najboljem u povijesti nema smisla.

Nogomet je danas sasvim drugačiji nego prije 10god, a kamoli 40,50 i više. Ne možemo nikako znati kako bi se igrački velikani iz prošlosti snašli da su odrasli u današnje vrijeme, sa današnjom tehnologijom, u današnjem stilu nogometa. A čim nema istih uvjeta bilo kakvo uspoređivanje nema smisla. Možemo gledati statistike, al onda će se uvijek naći netko ko će reć : "Ma jebeš Pelea, on je većinu karijere igro u Brazilu, tim papcima bi i ja zabijo 3 gola po tekmi". Tako da nam ni statistika ne može pomoći u odlučivanju o najboljem ikad.

Učinak u reprezentaciji je također bitan. Svi koje smatramo najboljima su vodili svoje reprezentacije do velikih uspjeha. Messi to zasada još nije uspio. A koliko je važan uspjeh reprezentacije možemo vidjeti na jednom primjeru - Ryan Giggs. Nikad ni sudjelovao na svjetskom prvenstvu, a definitivno čovjek koji bi ušao u skoro svačiji dream team devedesetih. Da li ga se sjetimo kao jednog od najvećih? Većina baš i ne, baš zato jer su svi silni uspjesi koje je napravio s Unitedom zasjenjeni reprezentacijom koja nije sudjelovala na nijednom važnom natjecanju.

Svako vremensko razdoblje ima svoje velikane. Otkad ja pratim nogomet tu su debeli Ronaldo, Zidane, Ronaldinho. Sada je tu Messi i bolje bi bilo da svi uživamo u njegovim potezima nego se svađat o najboljem ikad.

p.s. Sneijder je zaslužio dobiti nagradu za najboljeg igrača svijeta za 2010.

sa ovim se u potpunosti slažem,osim djelomično sa zadnjom rečenicom.

Zašto Xavi ili Iniesta nisu zaslužili dobiti nagradu za najboljeg igrača? osvojili su Svjetsko prvenstvo što bi se trebalo gledati kao ključno natjecanje u toj godini,jer ipak se zna što Svjetsko prvenstvo znači u nogometu.Dogurali su s Barcom do polufinala Lige Prvaka,osvojili su Španjolsko prvenstvo,i po meni nisu zaslužili ništa manje tu nagradu nego Sneijder.A ni Messi nije bezveze dobio tu nagradu,čovjek je u toj sezoni zabio 49 golova uz preko 20 asistencija.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Jack Sparrow kaže...

evo ti stručnjake i njihove ocjene:

Colubmia

Bolivia

video ništa ne znači, treba pogledati cijelu utakmicau kako igrač igra ne samo 2 minute, kao ti i onda zaključiti ocjenu

Messi je proglašen za najboljeg igrača utakmice protiv Bolivije,tvoj je problem što ne vjeruješ i nisi gledao utakmicu.

Ali ostavimo se toga.Ja tebe pitam zašto si započeo ovu raspravu? kakav je ono dokaz da je Messi lošiji u repki nego u Barci? jedan slobodan udarac? ja mislim da je tebi bio cilj doći ovdje i početi raspravu,samo zbog toga što mrziš Messija i uživaš što njemu ne ide sa repkom na Copa Americi,to je opet tvoj problem,jer očito imaš komplekse.

16 godina

Po meni su i Xavi i Iniesta i Snijeder bili ispred Messija te godine. Messi je bio odličan te sezone, tu nema rasprave ali ipak mislim da je Sneijder zasluio odnesti tu nagradu.

Osvojen treble s klubom, finale SP s repkom, još par manjih trofeja s Interom. Messi je uzeo samo ligu, imao jako blijedo svjetsko prvenstvo bez ijednog gola, to nekako prevagne silne golove i asiste u klubu. Kaj će ti golovi ak iz njih niš ne osvojiš.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
Luuka kaže...

Po meni su i Xavi i Iniesta i Snijeder bili ispred Messija te godine. Messi je bio odličan te sezone, tu nema rasprave ali ipak mislim da je Sneijder zasluio odnesti tu nagradu.

Osvojen treble s klubom, finale SP s repkom, još par manjih trofeja s Interom. Messi je uzeo samo ligu, imao jako blijedo svjetsko prvenstvo bez ijednog gola, to nekako prevagne silne golove i asiste u klubu. Kaj će ti golovi ak iz njih niš ne osvojiš.

da,slažem se s tobom,i vidim da si objektivan,ali ovaj Jack Sparrow očito ima problema s time,njemu je dokaz da on igra lošije u repki nego u Barci jedan loš slobodan udarac koji je Messi izveo,ali svatko tko ima imalo pameti u glavi vidi da je on namjerno počeo ovu raspravu jer samo čeka da Messiju nešto loše krene.Takvi su mi najdraži,samo čekaju da netko negdje pogriješi,a onda izađu iz svojih rupa i počnu s*ati naveliko.

Dobro si rekao,umjesto da uživamo što imamo priliku gledati ovakvog igrača,treba pustiti svake usporedbe sa igračima iz povijesti to uopće nije bitno.Ali uvijek se netko nađe tko će pljuvati po uvjerljivo najboljem igraču današnjice.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 13:06 (antimadridista).
16 godina

A zašto ne sneijder, osvojio je ligu pravaka i došao do finala SP sa nizozemskom, te pritom na sp zabio puno golova(oko 5-6 neda mi se sad tražiti).

I ja se slažem da je messi dobar igrač, ali da je naj svih vremena to sigurno nije. Barem ne još sad, još treba puno dobrih utakmica odigrati ne samo za barcu nego i za argentinu da bi to mogao postati.

Evo opis Messijeve igre Bolivije by goal.com:
Had a few magical runs and solid through balls but looked nothing like the Barcelona version. Rarely tested the Bolivian goalkeeper.
I kolumbije:
Created Argentina's best chance of the game when he released Lavezzi in an excellent position in the 33rd minute. Tried hard to drive his team to victory, but looked a bit intimidated by the Colombians' passionate play. Spent most of the time shaking his head, instead of using it.

lol pa naravno da nisam mislio na taj slobodan udarac, pa mnogo igrača tako promaši, taj video sa slučajno našao u članku. Ja sam pokazujem ono što smo prije nekoliko stranica razglabali, a to je da messi u argentini igra kao prosječni igrač

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 13:09 (Jack Sparrow).
15 godina
Jack Sparrow kaže...

A zašto ne sneijder, osvojio je ligu pravaka i došao do finala SP sa nizozemskom, te pritom na sp zabio puno golova(oko 5-6 neda mi se sad tražiti).

I ja se slažem da je messi dobar igrač, ali da je naj svih vremena to sigurno nije. Barem ne još sad, još treba puno dobrih utakmica odigrati ne samo za barcu nego i za argentinu da bi to mogao postati.

Evo opis Messijeve igre Bolivije by goal.com:
Had a few magical runs and solid through balls but looked nothing like the Barcelona version. Rarely tested the Bolivian goalkeeper.
I kolumbije:
Created Argentina's best chance of the game when he released Lavezzi in an excellent position in the 33rd minute. Tried hard to drive his team to victory, but looked a bit intimidated by the Colombians' passionate play. Spent most of the time shaking his head, instead of using it.

lol pa naravno da nisam mislio na taj slobodan udarac, pa mnogo igrača tako promaši, taj video sa slučajno našao u članku. Ja sam pokazujem ono što smo prije nekoliko stranica razglabali, a to je da messi u argentini igra kao prosječni igrač

nemožeš reći da se taj video slučajno našao u članku kada si napisao riječ "dokaz" i klikom na nju se ide na taj link od slobodnog udraca.Kako to može biti slučajno?

16 godina
Liga prvaka 2010/2011

uh krivi članak evo onog kojeg sam htio dati LINK

15 godina
Jack Sparrow kaže...

uh krivi članak evo onog kojeg sam htio dati LINK

možda će ispasti malo smiješno,ali Argentina sada igra lošije nego kad je Maradona bio izbornik.Pa ovaj Batista nema mozga uopće,jedini kreativac u reprezentaciji Argentine mu sjedi na klupi i nije dobio ni minute priliku zaigrati,da Pastore igra to bi bila sigurno bolja Argentina,jer pogledajte malo veznu liniju,to su sve defanzivci,nema pravog kreatora igre kakvi su npr.Xavi,Sneijder,Modrić i ostali,a Pastore sasvim sigurno ima predispozicije da postane veliki igrač,a ovaj ga ne stavi ni minute,jedan Aguero mu sjedi naklupi a Lavezzi igra? dok prije Maradona još senilniji od ovoga Batiste na SP nije pozvao Zanettija ni Cambiassa,nego mu je na beku igrao Gutierrez.pa ja vas pitam,što je Messi Bog? pogledajte samo onaj gol Bolivije protiv Argentine,ja dajem ruku u vatru da u prvih 50 reprezentacija po Fifinoj listi,sve jedna ima bolju obranu nego Argentina.Ali polako već idemo u off topic.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 13:25 (antimadridista).
16 godina
Liga prvaka 2010/2011

Na granici offtopica smo stalno lol

Da istina maradno je previše gurao u napad i nije pozvao neke vrhunske igrače, a ovaj pak previše zanjih veznih, trebao bi umjesto banege staviti pastorea definitivno i aguera umjesto lavezija, ja bi čak i diega milita prija lavezija stavio.

Ali moraš priznati da mu u barci dosta pomažu xavi i iniesta, a u argentini nema takvih igrača i odmah igra slabije jer u repki on radi taj posao koju rade xavi i iniesta. Da igra tako kao u barceloni definitivno bi bio već sad kandidat za jednog od najboljih u povijesti, ali ovako se još mora dosta isprsiti i dokazati u reprezentaciji kako bi išao prema tom smjeru naj u povijesti nogometa. Možda bude u budučnosti ako dobije nekoga dobrog igrača iza sebe, sa sad bi taj kandidat mogao biti pastore.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 13:39 (Jack Sparrow).
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Na granici offtopica smo stalno lol

Da istina maradno je previše gurao u napad i nije pozvao neke vrhunske igrače, a ovaj pak previše zanjih veznih, trebao bi umjesto banege staviti pastorea definitivno i aguera umjesto lavezija, ja bi čak i diega milita prija lavezija stavio.

Ali moraš priznati da mu u barci dosta pomažu xavi i iniesta, a u argentini nema takvih igrača i odmah igra slabije jer u repki on radi taj posao koju rade xavi i iniesta. Da igra tako kao u barceloni definitivno bi bio već sad kandidat za jednog od najboljih povijesti, ali tako se još mora dosta isprsiti i dokazati u reprezentaciji kako išao prema tom smjeru naj u povijesti nogometa. Možda bude u budučnosti ako dobije nekoga dobrog igrača iza sebe, sa sad bi taj kandidat mogao biti pastore.

Istina je da mu fali neki kreativac,ne samo njemu nego i cijeloj reprezentaciji naravno,ne treba sad to biti Xavi ni Iniesta,nego solidan kreativac kakav je Pastore.Ne treba sad ići iz krajnosti u krajnost i govoriti da je Messi bez Xavi-a i Inieste loš igrač,jer čovjek je zabio 53 gola u sezoni,i imao je najviše asistencija,više čak i od toliko spominjanih Xavi-a i Inieste.

15 godina
odjavljen

Antimadridistaaa, nemas pojma. Argentina igra lose jos od svjetskog prvenstva, na kojem "najbolji igrac danasnjice" Messi nije zabio ni jedan gol, tako da me neuspjeh na Copa Americi nije previse iznenadio. To samo pokazuje da je Messi bez Inieste (i Xavija) na razini Boska Balabana. To pak znaci da nikako ne mozemo govoriti o najboljem igracu svijeta jer on to realno NIJE. Molim da se ne pozivate na lobotomirane hrvatske komentatore i trenere, jer oni nikako nisu "strucnjaci". Svakom pravom nogometnom strucnjaku (ukljucujuci i mene) je jasno da je u zadnje vrijeme najbolji CRISTIANO RONALDO (kompletan igrac, za razliku od Messija) i tu nema diskusije.

Mislim da bi se Messi trebao ostaviti nogometa i posvetiti necem drugom:

iPhone user. Hasta la victoria siempre.
15 godina
piksic kaže...

Antimadridistaaa, nemas pojma. Argentina igra lose jos od svjetskog prvenstva, na kojem "najbolji igrac danasnjice" Messi nije zabio ni jedan gol, tako da me neuspjeh na Copa Americi nije previse iznenadio. To samo pokazuje da je Messi bez Inieste (i Xavija) na razini Boska Balabana. To pak znaci da nikako ne mozemo govoriti o najboljem igracu svijeta jer on to realno NIJE. Molim da se ne pozivate na lobotomirane hrvatske komentatore i trenere, jer oni nikako nisu "strucnjaci". Svakom pravom nogometnom strucnjaku (ukljucujuci i mene) je jasno da je u zadnje vrijeme najbolji CRISTIANO RONALDO (kompletan igrac, za razliku od Messija) i tu nema diskusije.

Mislim da bi se Messi trebao ostaviti nogometa i posvetiti necem drugom:

a što bi rekao na ovo sve što si napisao? niti jedna rečenica ovdje nije istinita i objektivna. 

K O M P L E K S I

Barca je prvak,Messi je prvak,a Kristina Ronaldo neka namješta frizure i gleda Messiju u leđa.{#}

Ustvari,jednu rečenicu si točno izrekao,Ronaldo je kompletniji igrač od Messija,ali svi znamo da kompletniji ne znači i bolji,i to se najbolje vidi u ovom slučaju.

I mora se priznati da je Ronaldo poharao svijet sa Portugalskom reprezentacijom,nezna se gdje će s peharima koje je osvojio.{#}

16 godina
odjavljen
antimadridista kaže...

evo,kad vidima da će uvijek biti mrzitelja Messija koji ne mogu podnijeti da je on uvjerljivo najbolji igrač svijeta,evo vam jedan sasvim "nebitna" utakmica Španjolske lige u kojoj je tako reći sam pobijedio suparničku momčad,i to sa kakvim potezima,bez velike pomoći,Xavi-a i Inieste,to je samo jedan primjer njegove genijalnosti,a ima ih puno.Samo pogledajte ovo od početka do kraja pa onda nešto recite:

a evo vam i toliko spominjane igre Messija u repki,gol protiv Brazila,gdje je sam prošao cijelu obranu Brazila:

a meni je također zanimljivo kako neki govore da je Messi bez Xavi-a i Inieste nula od igrača i u takvim situacijama se Xavi i Iniesta nazivaju Bogovima,a kad se priča o nagradi za najboljeg igrača na svijetu,onda je to Sneijder

Ne želim se upuštat u raspravu oko Messi-a, slažem se da je najbolji igrač, ali samo želim prokomentirat ovaj prolazak kroz obranu Brazila. Već nekoliko puta sam čuo kako je Messi "sam prešao cijelu obranu brazila".

Koliko vidim, prešao je jednog igrača, ušao u sredinu i opucao i zabio gol. To je cijela obrana? {#}

Jedino to preuveličavanje ne podnosim, bez obzira o kojem se igraču radi.

av-gurus.blogspot.com/
15 godina
Cim se hvali da je strucnjak, odmah se zna koliko je sati. Pravi stricnjak nije na nicijoj strani, vec realno kaze. A ti se deklariras kao Ronaldov. Uostalom, o cemu mi raspravljamo? Jedni vole ove, drugi pljuju po tim istima i tak mozemo u nedogled. Ja se samo slazem u jednom, a to je da Messi je najbolji igrac danasnjice, no on se jos treba dokazati. Volim igru Barce i Messija.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
Liga prvaka 2010/2011

a gdje ste sad dežurni kritičari,ne oglašavate se? Messi je sinoć pokazao da može biti i Xavi kad treba,namjestio je najmanje 10 zicera,odigrao fantastičnu utakmicu i odveo Argentinu u četvrtfinale.

15 godina
Slazem se, gledao tekmu i Messi je vrhunski odigrao, jos da je Higuain ona dva zicera pogodio, bilo bi i vise. Messi sa svojim loptama stvara prostor, jedino mi je bilo zao sto on nije zabio jer je stvarno zasluzio.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
antimadridista kaže...

a gdje ste sad dežurni kritičari,ne oglašavate se? Messi je sinoć pokazao da može biti i Xavi kad treba,namjestio je najmanje 10 zicera,odigrao fantastičnu utakmicu i odveo Argentinu u četvrtfinale.

to je on trebao radit i protiv kolumbije i bolivije, messi je najbolji i tu uopce nema govora. ali cinjenica je da iza toga stoji fantasticni dvojac. xavi, iniesta.

opet u repki ne igra cesto promjenili su trenera i treba vremena da se sve to slozi pogotovo zato sta se tekme igraju rjetko.

vidjet cemo  u nadolazecim tekmama sa jacim repkama a ne tu jedne vrlo lose repke.

edit: više bih reko da je ona neymar napuhani medijski talent.. nego stvarno takav..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 14:15 (toxic).
15 godina
Gledali otac i sin El clasico i Barcelona razvali Reala i upita
sin oca : ''Oče,oče koji je ovo dobar film!''
Kaže njemu otac: ''Sine, ovo nije film ovo je serija!''
16 godina
Liga prvaka 2010/2011

Da,da razvalio je messi jučer. Svaka mu čast.

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Nemojte tu nešta seruckati protiv Messi-a, on je valjda među jedinim koji igraju u Argentini,skroz su se raspali,igraju 10 puta gore nego na SP,ako ovako nastave neće se ni kvalificirat na SP 2014.

15 godina
Jabulani kaže...

Nemojte tu nešta seruckati protiv Messi-a, on je valjda među jedinim koji igraju u Argentini,skroz su se raspali,igraju 10 puta gore nego na SP,ako ovako nastave neće se ni kvalificirat na SP 2014.

sinoć je bila savim druga priča,Argentina je stvorila dosta stopostotnih šansi,mislim da ih je sam Messi servirao 10-ak,a Higuain je odigrao kriminalno,sam je promašio 5 izglednih prilika za gol,rekao sam ja još poslije one druge utakmice da Aguero treba igrati od početka i pokazalo se točnim,i mislio sam da će ovako nekako izgledati formacija Argentine,samo me iznenadilo što je Messija stavio na poziciju playmakera,ja sam mislio da će tamo igrati Pastore a Messi u napadu,ali i ovako se pokazalo odličnim za Argentinu,Messi je odigrao fantastično pod ogromnim pritiskom,to ja zovem velikim igračem.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice