Liga prvaka 2010/2011

poruka: 983
|
čitano: 103.230
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Liga prvaka 2010/2011

Ozil najbolji asistent sezone. A tko je drugi? {#}

Naravno, sad ćete opet da Messi ne može ništa bez Xavia i Inieste, a Ronaldo bez Ozila može?

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
16 godina
odjavljen
Re: Liga prvaka 2010/2011
Ramo kaže...
Don Strongtoni kaže...
Pero Dinamit kaže...
Ramo kaže...

TCR7 ima Di Mariu - obicno krilo koje samo zna trcat i ubacit, Kaku-Jbn igrac, vraca s nakon ozljede(nije na 100%), Ozila -Bice nes od njega, al za 2-3god, Khediru - Ma lol, Xabia - Vrhunski ZADNJI vezni... Sve su to klase, tako da ne stoji to da je Messi bolji samo zbog Xavia i Inieste.

Budi realan, ko su Di Maria i Khedira? Jesi cuo prosle sezone za njih? Ja nisam a pratim RM...

Trebao bi malo izvaditi glavu iz Murinjove gu..ce, pa bi znao tko su oni. Nije njima problem sto nemaju klasu, vec trener, koji napuni gace kad igra s Barcom, pa im zapovjedi da nitko ne smije preci centar, osim Ronalda.

Uostalom, ti isti Ozil i Khedira su harali na svjetskom prvenstvu, i igrali odlican nogomet. Dakle, nije da ne znaju, vec ocito im ne da special five.

Posao Khedire i je da bude na centru, tj. da igra više obranu nego napad. On nema veze s asistencijama i potpuno je drugačiji tip igrača od Ozila, Xavia, Inieste, X. Alonsa i ostalih.

...
17 godina

Istina, ali isto je za Njemacku na svjetskom prvenstvu pokazao i da zna iskreirati nesto ako je blize protivnickom golu. Nije klasični razbijac, koji samo ceka da mu netko dodje da ga polomi. Nije bas Ozil, ali nije ni Pepe kad ga Murinjo stavi u vezu. Uostalom i Xabi Alonso je puno plemenitiji igrac bio u Liverpolu nego sto je sad, jer je bio ofenzivniji.

16 godina
odjavljen
Ramo kaže...

Istina, ali isto je za Njemacku na svjetskom prvenstvu pokazao i da zna iskreirati nesto ako je blize protivnickom golu. Nije klasični razbijac, koji samo ceka da mu netko dodje da ga polomi. Nije bas Ozil, ali nije ni Pepe kad ga Murinjo stavi u vezu. Uostalom i Xabi Alonso je puno plemenitiji igrac bio u Liverpolu nego sto je sad, jer je bio ofenzivniji.

Pričaš gluposti. Alonsko igra jednako ofenzivno kao u Liverpoolu te je sada u znatno boljoj formi. To što ti imaš nešto protiv Mourinha tvoja stvar.

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 18:34 (kingmedo).
15 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Xabi Alonso je pravi primjer plemenitog igrača {#}

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
16 godina
Liga prvaka 2010/2011

Kako bi barca tek rasturala da nisu zamjenili Etoa za Ibru.

Eto je zabio ove sezone sveukupno 37golova. Evo i jedne kompilacije svih njegovih golova iz ove sezone, jeste da ima oko 5 penala ali svejedno impresivna sezona.

14 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Ma kakva Barca, Arsenal je budućnost! Vidjet će te vi ko će osvojiti sljedeću lp.....

MC
15 godina
neaktivan
Asfalt kaže...

Ma kakva Barca, Arsenal je budućnost! Vidjet će te vi ko će osvojiti sljedeću lp.....

Barca!

A tko drugi?

[url=http://www.userbars.be][img]http://img689.imageshack.us/img689/6052/815.gif[/img][/url] [url=http://www.userbars.be][img]http://img839.imageshack.us/img839/2042/29393.gif[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Asfalt kaže...

Barca će još neko vrijeme dominirat,imaju dosta mladih igrača,a i bogat klub su...

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Barca ne da je bogata, nego ono, doslovno se kupaju u milijardama.

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Potvrdi to što si rekao.

Can't find a better Jam!
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

/ *sarcasm* filter is currently on.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 22:13 (PLASMAorLCD).
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

/ *sarcasm* filter is currently on.

Zato i velim jer pretjeruješ i govoriš gluposti...

Da si rekao Man City, ok...

Većina klubova danas ima milijune na raspolaganju, al to što su dužni po 400 milijuna, nitko na to ne gleda...

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 22:22 (Gunner_V).
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Zato sam i rekao to, ironija, ovaj govori da su medu bogatijima, a ovi imaju po 600M duga, jos uzeli onaj quatar foundation logo da im pomognu otplatit...

15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Zato sam i rekao to, ironija, ovaj govori da su medu bogatijima, a ovi imaju po 600M duga, jos uzeli onaj quatar foundation logo da im pomognu otplatit...

Koji klub danas nije u dugovima?

17 godina
Jabulani kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Dinamo, mamić zna ukrasti dovoljno da se pokrije....

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
16 godina
Jabulani kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Bayern kojeg ja znam, a sigurno nije jedini, mislim da je i porto u plusu, a ima i još.

evo jedne slike koju su dali taljani u novine kad su usporđivali inter i bayern, to je ono kad su igrali u ligi prvaka ove godine.

17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Arsenal imao prošle sezone nekih 45 mil. profita. Samo je šteta što se taj novac ne ulaže kako bi se trebao...

Igradnja novog stadiona ograničila na neko vrijeme.

Can't find a better Jam!
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Mislim da Ozil ne moze da se poredi ni sa jednim igracem Barcelone, jer Real nije ni blizu tog sustava koji forsiraju Katalonci..

Jeste on dobar nogometaš, ali daleko je od Xavi-ja Inijeste i kompanije. Mislim da je Real-u ovo ključni prelazni rok kad su u pitanju  transferi..ako ne dovede još nekog kvalitetnog veznjaka, doćiće do reprize od prošle sezone...

16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

znas kako,barca je upravo suportno,.....klub se nalazi u najvecim dugovanjima od svih,slijedi odmah manchester,.....mislim da je 600 mil dug barce,....skontaj da moras davati sedmicno barem 2 mil na igrace ,......ali vidjecete sledece sezone 2012/2013 UEFA uvodi takozvani FAR PLAY KUPOVINA IGRACA,...da pojasnim,klubovi bogati kao manc.city ,chelsea i ostali nece moci kupovati igrace od para vlasnika,moce samo kupovati od para koje zarade od TV prava,takmicenja......zato ocekujem ove god prave transfer bombe

15 godina
dogman kaže...
PLASMAorLCD kaže...

znas kako,barca je upravo suportno,.....klub se nalazi u najvecim dugovanjima od svih,slijedi odmah manchester,.....mislim da je 600 mil dug barce,....skontaj da moras davati sedmicno barem 2 mil na igrace ,......ali vidjecete sledece sezone 2012/2013 UEFA uvodi takozvani FAR PLAY KUPOVINA IGRACA,...da pojasnim,klubovi bogati kao manc.city ,chelsea i ostali nece moci kupovati igrace od para vlasnika,moce samo kupovati od para koje zarade od TV prava,takmicenja......zato ocekujem ove god prave transfer bombe

ovo što je on napisao je bila ironija.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Liga prvaka 2010/2011

Znam da je lagna provokacija i da oživljavam malo staru temu, ali jednostavno moram.

Evo dokaz na ono što smo govorili da je Messi najbolji u barci radi onih koji igraju iza njega, a navijači barcelone tvrdili drugačije

kako mi je samo žao što sneijder nije dobio zlatnu loptu prošle godine jer je igrao i u klubu i u repki istim tempom, a messija nije bilo vidjeti u repki.

15 godina
Messi u reprezentaciji igra dva puta godisnje, s tim igracima igra dva puta godisnje, a s Barcinom ekipom igra cijelu godinu preko 40 tekmi, tako da ne mozes nista pricati. Sto se tice reprezentativnih ekipa diljem svijeta, sve su podjednake i nema pravog nogometa jer igraju tako malo zajedno. Jesi gledao prosle godine svjetsko prvenstvo, ni n od nogometa, a kada gledas Ligu prvaka to je druga prica.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
Liga prvaka 2010/2011

Ali kako onda neki drugi igrači u repki rasturaju ako igraju samo nekoliko tekma? Naprimjer: Forlan, Sneijder, Muller, Robben, Xavi, Villa itd.

To što se igrao dosta loš nogomet na SP nema veze s time kako igrač igra jer ako je najbolji on će i u tom trenutku preokrenuti utakmicu, kao što su to radili ovi gore koje sam naveo.

Igrač se ne zaslužuje zvati najboljim od najboljih(kao što govore za messija) ako samo može u jednoj ekipi igrati na svome nivou, a kad dođe drugdje nemože odigrati poštenu loptu i još k tome osvoji titulu najboljeg igrača godine

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 10:31 (Jack Sparrow).
15 godina
Messi je pokazao zasto je najbolji igrac na svijetu. Mozes li i ti igrati svaki dan u vrhunskoj formi, e pa ne mozes, ne moze nitko. To sto ti imas nesto protiv Messija, tvoj problem. On je pokazao klasu vec mnogo puta.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Znam da je lagna provokacija i da oživljavam malo staru temu, ali jednostavno moram.

Evo dokaz na ono što smo govorili da je Messi najbolji u barci radi onih koji igraju iza njega, a navijači barcelone tvrdili drugačije

kako mi je samo žao što sneijder nije dobio zlatnu loptu prošle godine jer je igrao i u klubu i u repki istim tempom, a messija nije bilo vidjeti u repki.

čekaj,nadam se da griješim,tebi je to dokaz da on igra u bolje u Barci zbog suigrača? ajde sad ti meni objasni kako slobodan udarac ima veze sa suigračima? uostalom,to se može dogoditi svakome,koliko se samo puta to dogodilo Ronaldu koji bolje izvodi slobodnjake od Messija,znalo se to dogoditi i Beckhamu koji je isto tako odličan izvođač slobodnjaka.

A da ti imalo gledaš utakmice Argentine na Copa Americi vidio bi da Messi uopće nije toliko loš kako se govori,a to govore samo oni koji pogledaju rezultat utakmice i ništa drugo.Za tvoju informaciju,Messi je bio najbolji igrač utakmice protiv Bolivije,i ajde ti meni sad reci dali je ovo loše odigrana utakmica?

i BTW: pogledaj samo gol Bolivije na toj utakmici pa će ti biti jasno zašto mu ne ide sa reprezentacijom,s kakvim igračima igra,i kakvu Argentina ima obranu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 12:32 (antimadridista).
15 godina
Ma pusti ga, on je imao i ispade kad smo smo govorili o Ligi prvaka pa se bahatio protiv Barcelone pa je Barca sve pokazala osvojivsi Ligu prvaka. Uvijek ce biti netko tko ce kenjat
15 godina
Liga prvaka 2010/2011

evo,kad vidima da će uvijek biti mrzitelja Messija koji ne mogu podnijeti da je on uvjerljivo najbolji igrač svijeta,evo vam jedan sasvim "nebitna" utakmica Španjolske lige u kojoj je tako reći sam pobijedio suparničku momčad,i to sa kakvim potezima,bez velike pomoći,Xavi-a i Inieste,to je samo jedan primjer njegove genijalnosti,a ima ih puno.Samo pogledajte ovo od početka do kraja pa onda nešto recite:

a evo vam i toliko spominjane igre Messija u repki,gol protiv Brazila,gdje je sam prošao cijelu obranu Brazila:

a meni je također zanimljivo kako neki govore da je Messi bez Xavi-a i Inieste nula od igrača i u takvim situacijama se Xavi i Iniesta nazivaju Bogovima,a kad se priča o nagradi za najboljeg igrača na svijetu,onda je to Sneijder

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 12:45 (antimadridista).
16 godina
Liga prvaka 2010/2011

Očito je da nisi gledao ni jednu tekmu, a tu meni soliš pamet bezveze jer da si gledao zao bi da je Aguero bio igrač utakmice, a massi je dobio samo 6.5 ocjenu kao i svaki drugi prosječni igrač. I to možemo odmah završiti naš raspravu jer si iz toga može zaključiti da nisi objektivan.

Ja nigdje nisam napisao da je messi loš, nego sam napisao da nije tako dobar kakvim ga opisuju(novi maradno i sl.) u argeniti igra kao prosječni igrač, a takve su mu ocijene 6.0-6.5.

jurica_m....{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 12:50 (Jack Sparrow).
16 godina

Messi je definitivno trenutno najbolji igrač na svijetu. Jedini koji bi mogli doć u konkurenciju su Xavi, Iniesta i Ronaldo. Ostali su dosta daleko iza.

Ali pričati o najboljem u povijesti nema smisla.

Nogomet je danas sasvim drugačiji nego prije 10god, a kamoli 40,50 i više. Ne možemo nikako znati kako bi se igrački velikani iz prošlosti snašli da su odrasli u današnje vrijeme, sa današnjom tehnologijom, u današnjem stilu nogometa. A čim nema istih uvjeta bilo kakvo uspoređivanje nema smisla. Možemo gledati statistike, al onda će se uvijek naći netko ko će reć : "Ma jebeš Pelea, on je većinu karijere igro u Brazilu, tim papcima bi i ja zabijo 3 gola po tekmi". Tako da nam ni statistika ne može pomoći u odlučivanju o najboljem ikad.

Učinak u reprezentaciji je također bitan. Svi koje smatramo najboljima su vodili svoje reprezentacije do velikih uspjeha. Messi to zasada još nije uspio. A koliko je važan uspjeh reprezentacije možemo vidjeti na jednom primjeru - Ryan Giggs. Nikad ni sudjelovao na svjetskom prvenstvu, a definitivno čovjek koji bi ušao u skoro svačiji dream team devedesetih. Da li ga se sjetimo kao jednog od najvećih? Većina baš i ne, baš zato jer su svi silni uspjesi koje je napravio s Unitedom zasjenjeni reprezentacijom koja nije sudjelovala na nijednom važnom natjecanju.

Svako vremensko razdoblje ima svoje velikane. Otkad ja pratim nogomet tu su debeli Ronaldo, Zidane, Ronaldinho. Sada je tu Messi i bolje bi bilo da svi uživamo u njegovim potezima nego se svađat o najboljem ikad.

p.s. Sneijder je zaslužio dobiti nagradu za najboljeg igrača svijeta za 2010.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 12:50 (Luuka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice