Liga prvaka 2010/2011

poruka: 983
|
čitano: 106.603
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

I meni se cini da je bio u zaleđu

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
Liga prvaka 2010/2011

jeli bilo zaleđe? sad ste vidili na tv-u,ali bitno da ja lažem.

15 godina
Re: Liga prvaka 2010/2011
N3N0 kaže...
Ma dobra je utakmica, nema previse faula i sve je dobro odsudjeno. Bar zasad...

kad Barca primi neregularan gol,onda je sve ddobro odsuđeno?

16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Ma dobra je utakmica, nema previse faula i sve je dobro odsudjeno. Bar zasad...

cool story bro

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
17 godina
Liga prvaka 2010/2011

i da je bilo zaleđe mislim da se nema barca šta buniti dobro znamo zašto{#}

16 godina
neaktivan
Antimadridista ja sam za Barcu, al nisam vidio snimku "zaleda" jer sam gledao u prokleti mobitel :D. Neznam, stavi anketu Jeli bilo zaledje? Da/Ne haha
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
15 godina
antimadridista kaže...

jeli netko primjetio da je United zabio iz zaleđa?

Dobar večer prijatelju Antimadrista, kako si večeras, hahahahaha {#} !!

Čini mi se da si samo ti vidio zaleđe, jer cijeli Wembley je ostao po tom pitanju {#} !!

P.S. pričekao sam s pisanjem, obzirom je završilo poluvrijeme, pa sam ponovno pogledao gol Rooneya, i kazat ću kako je igrač s kojim je Rooney odigrao dupli pas, u trenutku PRIMANJA lopte od Rooneya s nogama nije bio u zaleđu, nikako, bio je u ravnini sa zadnjim obrambenim igračem Barcelone, dok u "trenutku" slanja lopte od Rooneya prema tom igraču, asistentu daklem, tijelo igrača nije se, ponavljam nije se nalazilo više od 10 cm iza (maximalno 5, kako sam ja primjetio, možda sam primjetio i krivo, prihvaćam ispravke, argumentirane naravno), obrambenog igrača Barcelone (ovako gledajuć na konkretno zaleđe po tom pitanju govori i elaborira često i Mateo Beusan, masu puta sam imao prilike slušati njegove komentare na slične teme i slučajeve), stoga je za gol Manchester Uniteda kriv samo zadnji red obrane Barcelone {#} !!!!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 21:54 (ATJLučko).
16 godina
neaktivan
Leo Messiahhhhh!!!
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

pa jel igra on uopče?{#}

{#}

Bože, baci ciglu i budi jako precizan!
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
Jack Sparrow kaže...

pa jel igra on uopče?{#}

{#}

{#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
Liga prvaka 2010/2011

Koliko Barcelona plaća onog Ćosića da ju BAŠ toliko fali, ma da mu je na oko ispala ne bi toliko {#} !!??

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Voli čojek Barcu

17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Majko mila kako ljudi igraju...

I'm a fucking walking paradox. No I'm not.
16 godina
neaktivan
LUCKO kad smo kod Cosica, sta je s nasom OKLADOM? 3-1 ManU got owned :)
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

GO GO GO GO GOOOOOOOOOOOOO! i to CUDO GO!

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

jao Villa care n1 {#}

=)
15 godina
N3N0 kaže...
LUCKO kad smo kod Cosica, sta je s nasom OKLADOM? 3-1 ManU got owned :)

Bona serra caro N3N0, igra se do 90 ili i 120 minute, a utakmica "nije" još gotova, kaj ne {#} !!!!

Moram samo kazati, kako MU igrači puno petljaju, ipak su malo slabiji u kombinatorici, a Drago ga fali kao da su mu djeca ili obitelj u najmanju ruku hahahahahahahahahahahahaha {#} {#} !!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Cuj, malo slabiji.
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
15 godina
protjeran
Liga prvaka 2010/2011

BARCELONA FTW!!!

16 godina
neaktivan
Onda Lucko, meni odgovara 5kn na Paypal posto pivo ne pijem hahahhaha :D
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
16 godina
neaktivan
Navijam za Manchester odkad znam za sebe, ali lijepa utakmica bila. Volim dok se poslije ne govori o sudačkim odlukama, već zasluženoj pobjedi.

Bravo Barca!
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

A eto..Barca dobila .. ocekivao sam ipak vise od Man UTD-a, da budu cvrsci i da ako nista vise ( htio sam da pobjede ) izgube s manjom razlikom, no eto..mora se priznati da je Barca dns NAPOKON dobila regularno bez glume i s igranjem pravog nogometa protiv velikog Man UTDa .. =)

15 godina
Liga prvaka 2010/2011

pobjednici ostvaruju ciljeve,gubitnici traže isprike! Barca!!!!

15 godina
Liga prvaka 2010/2011

Čestitam Barcelona. Što je je najbolji ste!!!

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Sad mogu mirno spavat.

15 godina
ATJLučko kaže...
antimadridista kaže...

jeli netko primjetio da je United zabio iz zaleđa?

Dobar večer prijatelju Antimadrista, kako si večeras, hahahahaha {#} !!

Čini mi se da si samo ti vidio zaleđe, jer cijeli Wembley je ostao po tom pitanju {#} !!

P.S. pričekao sam s pisanjem, obzirom je završilo poluvrijeme, pa sam ponovno pogledao gol Rooneya, i kazat ću kako je igrač s kojim je Rooney odigrao dupli pas, u trenutku PRIMANJA lopte od Rooneya s nogama nije bio u zaleđu, nikako, bio je u ravnini sa zadnjim obrambenim igračem Barcelone, dok u "trenutku" slanja lopte od Rooneya prema tom igraču, asistentu daklem, tijelo igrača nije se, ponavljam nije se nalazilo više od 10 cm iza (maximalno 5, kako sam ja primjetio, možda sam primjetio i krivo, prihvaćam ispravke, argumentirane naravno), obrambenog igrača Barcelone (ovako gledajuć na konkretno zaleđe po tom pitanju govori i elaborira često i Mateo Beusan, masu puta sam imao prilike slušati njegove komentare na slične teme i slučajeve), stoga je za gol Manchester Uniteda kriv samo zadnji red obrane Barcelone {#} !!!!

pa kakve veze ima koliko se centimetara nalazio iza,i da je 1 cm to je zaleđe! ali mene to ne zanima,ja se nikada neću žaliti na suce i uvijek ću reći da je zaslužena pobjeda protivnika,ovo što sam napisao da je bilo zaleđe,samo sam htio da se više ne napada Barca da namješta utakmice i takve stvari.

15 godina
Liga prvaka 2010/2011

Ove godine je Barcelona El Campeone, moj naklon {#} {#} !!!!

Slijedjeće sezone, neke nove utakmice, neke nove pobjede, neki novi porazi, ce la vie {#} !!!!

A naša oklada, nema problema, izgubio sam, priznajem prijatelju, i nije mi žao {#}.

P.S. samo su me razočarali Sir Alex Ferguson s taktikom i Nemanja Vidić i Rio Ferguson s držanjem kao drvene marije u obrani u trenutcima kada su postignuti 2 i3 gol za Barcelonu. Ako mene pitate, Ferguson, ako je htio produžetke makar, trebao je odigrati bunker, ovako uz dva dilkana kao Vidić i Ferdinand, prođe lopta kao po rollercasteru vlakić, fluidno, he he he he he he {#} !

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Znaci kladili smo se u nista? E hebiga.
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
15 godina
ATJLučko kaže...

Ove godine je Barcelona El Campeone, moj naklon {#} {#} !!!!

Slijedjeće sezone, neke nove utakmice, neke nove pobjede, neki novi porazi, ce la vie {#} !!!!

A naša oklada, nema problema, izgubio sam, priznajem prijatelju, i nije mi žao {#}.

P.S. samo su me razočarali Sir Alex Ferguson s taktikom i Nemanja Vidić i Rio Ferguson s držanjem kao drvene marije u obrani u trenutcima kada su postignuti 2 i3 gol za Barcelonu. Ako mene pitate, Ferguson, ako je htio produžetke makar, trebao je odigrati bunker, ovako uz dva dilkana kao Vidić i Ferdinand, prođe lopta kao po rollercasteru vlakić, fluidno, he he he he he he {#} !

kakva oklada? o čemu ti pričaš,jesi zdrav?

edit: nisam vidio da se ne odnosi na mene,sorry.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 22:58 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Ima par tjedana Lucko se kladio sa mnom i jos jednim :)
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice