Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
1.Mourinho je išao na rezultat 0:0,i to je bio pametan potez,ali ga je onaj nepostojeći crveni karton omeo u toj namjeri
2.Da je ostalo kojim slučajem 0:0,mislim da bi Real imao puno veće šanse za prolaz,dao bi gol u Barceloni i-bunkerica
3.Sudac,definitivno nedostojan ovakve napete utakmice,uništio i ovu utakmicu i uzvrat i lišio gledatelje barem super neizvjesnog polufinala
4.Svi ovi treneri,komentatori,Štimci,Ivići i ostali "stručnjaci" su veliki generali nakon bitke,a jedina istina je da Messi uzme loptu, i ako je raspoložen napravi s lakoćom višak od 2 igrača i sva teorija o rasporedu,obrani,postavi pada u vodu,tako da su ove priče "uoči" i "nakon" utakmice smiješne i zabava za dežurne pijančine i PTSP-ovce po kladionicama
moj tata ima ptsp i šta je on manje vrijedan od tebe?
1.Mourinho je išao na rezultat 0:0,i to je bio pametan potez,ali ga je onaj nepostojeći crveni karton omeo u toj namjeri
2.Da je ostalo kojim slučajem 0:0,mislim da bi Real imao puno veće šanse za prolaz,dao bi gol u Barceloni i-bunkerica
3.Sudac,definitivno nedostojan ovakve napete utakmice,uništio i ovu utakmicu i uzvrat i lišio gledatelje barem super neizvjesnog polufinala
4.Svi ovi treneri,komentatori,Štimci,Ivići i ostali "stručnjaci" su veliki generali nakon bitke,a jedina istina je da Messi uzme loptu, i ako je raspoložen napravi s lakoćom višak od 2 igrača i sva teorija o rasporedu,obrani,postavi pada u vodu,tako da su ove priče "uoči" i "nakon" utakmice smiješne i zabava za dežurne pijančine i PTSP-ovce po kladionicama
moj tata ima ptsp i šta je on manje vrijedan od tebe?
i moj
izjednacavanje PTSPovaca i pijanaca??? koji je tebi k... usao u dupe? ti znas sta je uopce PTSP?
iako meni oni ratni PTSP je cisti humor, jer ga je tako 40.000 laznih predstavilo...
da vidis kad pravi PTSPovac dobije napad :p, molio bi rade onaj k u d sa pocetka mog komentara
Ocajan nogomet jucer, svake godine sve losije i losije. Mourihno mi je drag trener, bas zato sto je prgav, al je dopi*dio sa ovom buker igrom sad i prosle godine, a ove njegove mesare placenike treba zatvorit (bar Pepea). A one glumce iz umjetnicke skole Barcelona treba jednom stvarno zatuc pa da se onda mogu valjat po podu i grcit se od boli.
Di su vremena kad bi igraci pokusali ostati na nogama sto duze moguce i vuc loptu sto dalje, a ne kao danas padaju kad malo jace zapuse vjetar, cast iznimkama. Uglavnom tko god prosa od ova dva kluba nece daleko, ManU je strasan ove sezone i osvoja LP ove sezone.
Dosta je bilo Bare i Reala ove godine po medijima dosadili su. Ne biste vjerovali igra se nogomet i u drugim ligama i to dobar nogomet, bez glume i special efekata.
OMFG, do peteespea ste dosli????
LoL, bas gledam!
Da od jedne utakmice, pa rasprave o utakmici, pa malo zesce rasprave/svadje o utakmici dodjete do PTSP-a i 'mog cace vs. tvog cace' morate bas biti genijalni...
Bolje sutite i gledajte ovu sad utakmicu, odlicna je!
Porto je okrenuo na 2:1 proti Villareala... :)
http://androoolog.blogspot.com/
U 1. poluvremenu je Villareal bio dosta blizu postizanju nekoliko pogodaka, zabili su 1 gol, ali u drugom poluvremenu je Porto krenuo i unistili su Villareala, zuti nisu mogli preko centra... :)
Falcao je preodlican igrac, 4 gola i nekoliko odlicnih prilika.
I tandem Hulk - Falcao rastura, Hulk rastura, oba rasturaju... :)
Druge teme nemaju smisla ako cemo svaku utakmicu komentirati ovdje.
Just sayin'. 
Druge teme nemaju smisla ako cemo svaku utakmicu komentirati ovdje.
Just sayin'. 
Nema teme o Europskoj ligi, a tema Sve o nogometu mi se ne cini bas jako aktivnom..
A ova je tema na neki nacin povezana s Europskom ligom, pa sam htio tu komentirat utakmicu (a i da prestane ona svadja).
Ovako, meni nije jedno samo jasno.
Ako je Alves odglumio kontakt Pepea, kako je mogao nogom ići na loptu i onda se odmah onako unazad zarotirati (još dići nogu prema gore unazad)? Nije mi jasno kako je to fizički moguće...
Inače, super onaj (dugački) članak sa prethodne stranice koji je netko kopirao sa drugog portala.
Meni je od svih najgori Sergio Busquets, taj simulira gdje stigne. On je prošle godine odglumio kad je inter dobio crveni,odnosno thiago motta. Za svaki kontakt se baca dolje, on bi se trebao zvati Sergio Biscuit.
Mislim da bi uefa/fifa trebala uvesti strože kazne za simuliranje, pa čak tako da se igrači i poslje utakmice mogu kazniti za to.
@Pero Dinamit to ti se zove umjetnost simuliranja, za takvo što treba imati talenta. Pretpostavljam da barcini igrači treniraju simuliranje više od svega ostalog na svom treningu.
Ne, ja nebi glumio, ja bi igrao nogomet....
Inače mi je barca bila draga ali kad sam vidio da igraju ko tetkice zamrzio sam ju, pogotovo sad nakon ovoga s realom
.
lol pogledaj samo ovo:
A Di Maria nije glumac? Sigurno je Alves zaslužio žuti nakon "prekršaja" na njemu... I svaki onaj prekršaj na njemu nije odglumljen... Dajte...
A o Ronaldu se ne govori isto. Kao sve što je prije bilo, nije bitno. Ako je netko padavičar, onda je i on jedan od vođa... Naravno uz Bousquestsa i Pedra.
I mislim da ono Alves nije odlumio, udario ga je Pepe, samo koliko jako, to samo on zna. Možda se na snimci ne vidi kontakt punom nogom, ali zaboravljate da nogometaši imaju kopačke sa čepovima... Tako da mislim da se zato ne vidi da noga Pepea "sjeda" punom dužinom na Alvesa baš zbog čepova. To je samo moje mišljenje jer mi nekak po zakonima fizike noga ne može ići prema lopti (naprijed) i onda samo odjednom unatrag prema gore puni krug.
Nogometaši su danas pichke i točka.
Ne bi bas rekao da su pickhe, prije dio taktike...
Ma mislim na općenito danas sve nogometaše (čast iznimkama).
Igraci Barce u zanjih 7-8 godina nisu vise glumatali.... kao da na treningu vjezbaju kako ce da glume cim udju sa nekim u duel... navijam za Barcu ali ono je previse! (cast izuzetcima).
Nakon što sudac Realu isključi jednog igrača.
Nakon što sudac Realu isključi jednog igrača.
ali to nije problem za "The Special One-a" jer on se priprema sa 10 igrača. 

Problem je što će i njega isključiti

Problem je što će i njega isključiti
Problem je što je on već isključen za tu utakmicu.
Istina da su barcini igrači malo previše glumatali i bacali se, ali ni madriđani nisu anđeli, onaj pepe je za radit u nekoj čeličani ili šumi, a ne za nogomet....jeste da je nezasluženi ali nije mu ovo bio ni prvi a ni zadnji crveni karton!
evo jedna prigodna :
Uglavnom, kako Mourinho i Real igraju svoju igru ( prljavo ) tako i barca isto ima pravo odgovorit !
A Mourinho ko Mourinho, bahati i arogantan, neće da prizna poraz, nikad....ma ne mora, ali neće još dugo u Realu moći tako, kao Otto Barić, s 8 defenzivnih veznih, nije mu to Inter i Serie A!
Pošto je Posebni dobio isto crveni, to znači da njega nema na klupi također uz Ramosa i Pepea?
Nije neki nedostatak za Real, samo me zanima jer nitko ništa ne spominje to...
edit:
vidim da je netko iznad odg na pitanje već 
Inače, to su gluposti što se Mourinha okrivljuje za defanzivnu igru. Barcelona je trenutno najbolja ekipa na svijetu i Mourinho je toga svjestan. Real koliko god bio dobra ekipa, ne može parirat Barceloni i njezinom načinu igre.
S obzirom na tu činjenicu, Mourinho je morao pronaći način kako dobit tu utakmicu ili bar izdržat bez primljenog pogotka što mu je i uspjelo sve dok se Barcini igrači nisu par puta srušili i iznudili crveni karton. Činjenica.
Naravno zaslužena pobjeda Barcelone jer su igrali napadački i pokušavali nešto napravit, bez obzira na te silne simulacije. Po meni je to već odlučeno s obzirom da u uzvratu nema Ramosa, Pepea i najbitnije-Mourinha.