Liga prvaka 2010/2011

poruka: 983
|
čitano: 110.075
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Liga prvaka 2010/2011
Vidlo se da nije bilo kontakta, tako da je zasluzeno zuti. S jedne strane mi je drago sto si dosao s ovim pitanjem da se razbije sva ova rasprava oko Barce i Reala jer mi je zlo od toga.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
neaktivan
steal kaže...

1.Mourinho je išao na rezultat 0:0,i to je bio pametan potez,ali ga je onaj nepostojeći crveni karton omeo u toj namjeri

2.Da je ostalo kojim slučajem 0:0,mislim da bi Real imao puno veće šanse za prolaz,dao bi gol u Barceloni i-bunkerica

3.Sudac,definitivno nedostojan ovakve napete utakmice,uništio i ovu utakmicu i uzvrat i lišio gledatelje barem super neizvjesnog polufinala

4.Svi ovi treneri,komentatori,Štimci,Ivići i ostali "stručnjaci" su veliki generali nakon bitke,a jedina istina je da Messi uzme loptu, i ako je raspoložen napravi s lakoćom višak  od 2 igrača i sva teorija o rasporedu,obrani,postavi pada u vodu,tako da su ove priče "uoči" i "nakon" utakmice smiješne i zabava za dežurne pijančine i PTSP-ovce po kladionicama

moj tata ima ptsp i šta je on manje vrijedan od tebe?

KCB
16 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
steal kaže...

1.Mourinho je išao na rezultat 0:0,i to je bio pametan potez,ali ga je onaj nepostojeći crveni karton omeo u toj namjeri

2.Da je ostalo kojim slučajem 0:0,mislim da bi Real imao puno veće šanse za prolaz,dao bi gol u Barceloni i-bunkerica

3.Sudac,definitivno nedostojan ovakve napete utakmice,uništio i ovu utakmicu i uzvrat i lišio gledatelje barem super neizvjesnog polufinala

4.Svi ovi treneri,komentatori,Štimci,Ivići i ostali "stručnjaci" su veliki generali nakon bitke,a jedina istina je da Messi uzme loptu, i ako je raspoložen napravi s lakoćom višak  od 2 igrača i sva teorija o rasporedu,obrani,postavi pada u vodu,tako da su ove priče "uoči" i "nakon" utakmice smiješne i zabava za dežurne pijančine i PTSP-ovce po kladionicama

moj tata ima ptsp i šta je on manje vrijedan od tebe?

i moj

[url=http://www.userbars.be][img]http://img689.imageshack.us/img689/6052/815.gif[/img][/url] [url=http://www.userbars.be][img]http://img839.imageshack.us/img839/2042/29393.gif[/img][/url]
15 godina
cod, sto je? po tvojim komentarima vidim da ovdje samo znas provocirat. Provociraj si onda nekog drugog. Ti i takvi kao ti koji provociraju, s takvim se ne zamaram. Nemam drugoga posla.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
18 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

izjednacavanje PTSPovaca i pijanaca??? koji je tebi k... usao u dupe? ti znas sta je uopce PTSP?

iako meni oni ratni PTSP je cisti humor, jer ga je tako 40.000 laznih predstavilo...

da vidis kad pravi PTSPovac dobije napad :p, molio bi rade onaj k u d sa pocetka mog komentara

potpis :D
17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Ocajan nogomet jucer, svake godine sve losije i losije. Mourihno mi je drag trener, bas zato sto je prgav, al je dopi*dio sa ovom buker igrom sad i prosle godine, a ove njegove mesare placenike treba zatvorit (bar Pepea). A one glumce iz umjetnicke skole Barcelona treba jednom stvarno zatuc pa da se onda mogu valjat po podu i grcit se od boli.

Di su vremena kad bi igraci pokusali ostati na nogama sto duze moguce i vuc loptu sto dalje, a ne kao danas padaju kad malo jace zapuse vjetar, cast iznimkama. Uglavnom tko god prosa od ova dva kluba nece daleko, ManU je strasan ove sezone i osvoja LP ove sezone.

Dosta je bilo Bare i Reala ove godine po medijima dosadili su. Ne biste vjerovali igra se nogomet i u drugim ligama i to dobar nogomet, bez glume i special efekata.

16 godina
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

OMFG, do peteespea ste dosli????

LoL, bas gledam!

Da od jedne utakmice, pa rasprave o utakmici, pa malo zesce rasprave/svadje o utakmici dodjete do PTSP-a i 'mog cace vs. tvog cace' morate bas biti genijalni...

Bolje sutite i gledajte ovu sad utakmicu, odlicna je! 

Porto je okrenuo na 2:1 proti Villareala... :)

http://androoolog.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011
Gotova utakmica, Porto razbio Villareala s 5:1!

U 1. poluvremenu je Villareal bio dosta blizu postizanju nekoliko pogodaka, zabili su 1 gol, ali u drugom poluvremenu je Porto krenuo i unistili su Villareala, zuti nisu mogli preko centra... :)
Falcao je preodlican igrac, 4 gola i nekoliko odlicnih prilika.

I tandem Hulk - Falcao rastura, Hulk rastura, oba rasturaju... :)
17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Druge teme nemaju smisla ako cemo svaku utakmicu komentirati ovdje.

Just sayin'. {#}

I'm a fucking walking paradox. No I'm not.
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Druge teme nemaju smisla ako cemo svaku utakmicu komentirati ovdje.

Just sayin'. {#}

Nema teme o Europskoj ligi, a tema Sve o nogometu mi se ne cini bas jako aktivnom..

A ova je tema na neki nacin povezana s Europskom ligom, pa sam htio tu komentirat utakmicu (a i da prestane ona svadja).

18 godina
Liga prvaka 2010/2011

Ovako, meni nije jedno samo jasno.

Ako je Alves odglumio kontakt Pepea, kako je mogao nogom ići na loptu i onda se odmah onako unazad zarotirati (još dići nogu prema gore unazad)? Nije mi jasno kako je to fizički moguće...

Inače, super onaj (dugački) članak sa prethodne stranice koji je netko kopirao sa drugog portala.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
17 godina
Liga prvaka 2010/2011

Meni je od svih najgori Sergio Busquets, taj simulira gdje stigne. On je prošle godine odglumio kad je inter dobio crveni,odnosno thiago motta. Za svaki kontakt se baca dolje, on bi se trebao zvati Sergio Biscuit.

Mislim da bi uefa/fifa trebala uvesti strože kazne za simuliranje, pa čak tako da se igrači i poslje utakmice mogu kazniti za to.

@Pero Dinamit to ti se zove umjetnost simuliranja, za takvo što treba imati talenta. Pretpostavljam da barcini igrači treniraju simuliranje više od svega ostalog na svom treningu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 11:43 (Jack Sparrow).
15 godina
Dinamit i Sparow, vi ste bas za gusarske filmove idealno povezani, vi bi to puno, puno bolje odglumili, siguran sam!
17 godina
Liga prvaka 2010/2011
jurica_m kaže...
Dinamit i Sparow, vi ste bas za gusarske filmove idealno povezani, vi bi to puno, puno bolje odglumili, siguran sam!

Ne, ja nebi glumio, ja bi igrao nogomet....

Inače mi je barca bila draga ali kad sam vidio da igraju ko tetkice zamrzio sam ju, pogotovo sad nakon ovoga s realom{#}.

lol pogledaj samo ovo:

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 11:09 (Jack Sparrow).
18 godina
Liga prvaka 2010/2011

A Di Maria nije glumac? Sigurno je Alves zaslužio žuti nakon "prekršaja" na njemu... I svaki onaj prekršaj na njemu nije odglumljen... Dajte...

A o Ronaldu se ne govori isto. Kao sve što je prije bilo, nije bitno. Ako je netko padavičar, onda je i on jedan od vođa... Naravno uz Bousquestsa i Pedra.

I mislim da ono Alves nije odlumio, udario ga je Pepe, samo koliko jako, to samo on zna. Možda se na snimci ne vidi kontakt punom nogom, ali zaboravljate da nogometaši imaju kopačke sa čepovima... Tako da mislim da se zato ne vidi da noga Pepea "sjeda" punom dužinom na Alvesa baš zbog čepova. To je samo moje mišljenje jer mi nekak po zakonima fizike noga ne može ići prema lopti (naprijed) i onda samo odjednom unatrag prema gore puni krug.

Nogometaši su danas pichke i točka.

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Ne bi bas rekao da su pickhe, prije dio taktike...

Mes que un Club! FCBarcelona!
18 godina
Liga prvaka 2010/2011

Ma mislim na općenito danas sve nogometaše (čast iznimkama).

16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Igraci Barce u zanjih 7-8 godina nisu vise glumatali.... kao da na treningu vjezbaju kako ce da glume cim udju sa nekim u duel... navijam za Barcu ali ono je previse! (cast izuzetcima).

blam blam, svaki dan sanjam auto ban..
15 godina
Radi svih ovih optuzbi sa strane vas i cijelog svijeta, Barca ce u utorak nadigrati Real i pokazati jos jednom sto je nogomet. Mislim da ih sve ove optuzbe mogu jos vise podici i nabrijati ih da razbiju Real, a to ce i uciniti.
17 godina
moderator
jurica_m kaže...
Radi svih ovih optuzbi sa strane vas i cijelog svijeta, Barca ce u utorak nadigrati Reali pokazati jos jednom sto je nogomet.

Nakon što sudac Realu isključi jednog igrača.

سمندری ڈاکو
18 godina
neaktivan
pirat kaže...
jurica_m kaže...
Radi svih ovih optuzbi sa strane vas i cijelog svijeta, Barca ce u utorak nadigrati Reali pokazati jos jednom sto je nogomet.

Nakon što sudac Realu isključi jednog igrača.

ali to nije problem za "The Special One-a" jer on se priprema sa 10 igrača. {#}

A life? Cool! Where do I download one of those?
18 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

Problem je što će i njega isključiti

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
Liga prvaka 2010/2011
vi ste sad sv tu pametni kad ste 15 sati poslije utakmice i nakon 50 pregledavanja usporenih snimki vidjeli da kontakta nije bilo...a recite mi,sto ste pomislili par trenutaka poslije prekrsaja,i sad svi pocinju svoje price o udruzenju uefe i barce,a bas taj mourinho je prosle godine prosao protiv barce na suce...barca je pokradena u finalu kupa prije 10 dana,i da je mourinho trener barce o tome bi se pricalo vjerujte mi.sam si je kriv,onakva igra podrazumijeva stalno biti na rubu kartona,i to im se obilo od glavu,.i sad svi pricaju o potezima barcinih igraca,a niko ne komentira udaranje adebayora (koji je on poslije komentirao da je nogomet muska igra,to vam govori dosta o karakteru igraca),namjerno gazenje marcela na nogu pedra,i isto tako simuliranje di marie i ronalda...ali sad vas je sve mourinho uvukao u svoju pricu nekakve urote,a on o tome prica samo da bi izbjegao price o igri svoje momcadi koja je bila katastrofalna,ljudi moji,Barcelona je bar dosla IGRATI NOGOMET!
16 godina
odjavljen
Paolo2612 kaže...
leo_819 kaže...

Problem je što će i njega isključiti

Problem je što je on već isključen za tu utakmicu.

...
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Istina da su barcini igrači malo previše glumatali i bacali se, ali ni madriđani nisu anđeli,  onaj pepe je za radit u nekoj čeličani ili šumi, a ne za nogomet....jeste da je nezasluženi ali nije mu ovo bio ni prvi a ni zadnji crveni karton!

evo jedna prigodna :

Uglavnom, kako Mourinho i Real igraju svoju igru ( prljavo ) tako i barca isto ima pravo odgovorit !

A Mourinho ko Mourinho, bahati  i arogantan, neće da prizna poraz, nikad....ma ne mora, ali neće još dugo u Realu moći tako, kao Otto Barić, s 8 defenzivnih veznih, nije mu to Inter i Serie A!

Good artists copy, great artists steal
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 14:29 (EraserHead).
18 godina
Liga prvaka 2010/2011

Pošto je Posebni dobio isto crveni, to znači da njega nema na klupi također uz Ramosa i Pepea?

Nije neki nedostatak za Real, samo me zanima jer nitko ništa ne spominje to...

edit:

vidim da je netko iznad odg na pitanje već {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 14:29 (Pero Dinamit).
16 godina
Liga prvaka 2010/2011
tako je,iducu utakmicu mora biti na tribinama.
16 godina
odjavljen
Liga prvaka 2010/2011

Inače, to su gluposti što se Mourinha okrivljuje za defanzivnu igru. Barcelona je trenutno najbolja ekipa na svijetu i Mourinho je toga svjestan. Real koliko god bio dobra ekipa, ne može parirat Barceloni i njezinom načinu igre.

S obzirom na tu činjenicu, Mourinho je morao pronaći način kako dobit tu utakmicu ili bar izdržat bez primljenog pogotka što mu je i uspjelo sve dok se Barcini igrači nisu par puta srušili i iznudili crveni karton. Činjenica.

Naravno zaslužena pobjeda Barcelone jer su igrali napadački i pokušavali nešto napravit, bez obzira na te silne simulacije. Po meni je to već odlučeno s obzirom da u uzvratu nema Ramosa, Pepea i najbitnije-Mourinha.

...
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 15:21 (kingmedo).
17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011
I'm a fucking walking paradox. No I'm not.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice