Prvo da kazen ja san navijac barce.prvo o sudenju:Neznan koliko je vas igralo balun i koliko znate o pravilima ovako gledajuci mozda je treba dobit samo zuti jer je to opasna igra al ako sudac procijeni da igrac nije isao samo na balun to je za crveni karton ja nisan vidija da je povuka nogu nego je isa do kraja i mislin da sudac nije falia sta mu je da crveni al to je cista procijena suca.mislin da netriba nekome slomit nogu da bi se dobilo crveni karton.
Ja da san bija sudac i ja bi mu da crveni i mislin kad igrac ide onako da je samo pitanje vremena kad ce nekome slomit nogu.
I mene kao navijaca barce poceli su zivcirat neki igraci barce sa svojom glumom al jeb..a sve se radi samo da se pobijedi i mislin da real jucer nije uradija nista po tom pitanju i da su zasluzeno izgubili.
Moran jos rec da me je jedino bilo sram kad smo izbacili chelsea jer su stvarno zasluzili prolaz i jer su jedini nadigrali barcu u ovih par zadnjih godina.
I za kraj moran jos napomenit bili navijac barcelone ili ne morate priznat da barcelona igra najlipsi nogomet.
VISCA BARCA

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................