Vidjet će murinjo kad mu dođe bayern sa robbenom i olićem....
Doći će oni na Santiago :)
Vidjet će murinjo kad mu dođe bayern sa robbenom i olićem....
Doći će oni na Santiago :)
nadam se da ce Inter proci, ali mislim da ce barca 2-1 dobiti
FORZA INTER
Ubjedjen sam da ce Barca proci... trenutko igraju ubjedljivo najbolji fudbal :)
Inter je zasluzio finale vise od Bayerna koji se provukao i protiv Fiorentine i Man Utd..
Slažem se s tobom da se bayern provukao pored Fiorentine i Man Utd-a, ali zar se nije tako i barcelona provukla prošle godine protiv chealsia. Je!! I nikako nisu zaslužili da budu u finalu prošle godine, ali eto bili su i osvojili ligu prvaka. A sad da barcelona igra najbolji nogomet neznam baš, najljepši sigurno uz arsenal, ali najbolji neznam baš. Mislim da bi ih jedan chealsi pokopao, kao što je to učinio i inter prije tjedan dana u milanu i kao što će to učiniti danas. Ajd uživajte
Ubjedjen sam da ce Barca proci... trenutko igraju ubjedljivo najbolji fudbal :)
Inter je zasluzio finale vise od Bayerna koji se provukao i protiv Fiorentine i Man Utd..
Pa tek promijenili su trenera,neke igrače pa morali su se i uigrat , a priznajem bilo je i malo sreće.
Dečki,nadam se da ste spremni za tekmu.
Tolko o tome da je prošlu tekmu sudac pomagao interu.
Tolko o tome da je prošlu tekmu sudac pomagao interu.
Nitko ne "POMAZE" nikome!
Vidi se da sudac navlaci od pocetka za Barcu...
...ali ovo... Pa ovaj Buskec je glumac i po'. Kao i mnogi u Farsinom timu...
Vidi se da sudac navlaci od pocetka za Barcu...
...ali ovo... Pa ovaj Buskec je glumac i po'. Kao i mnogi u Farsinom timu...
Da meni ovo ne priliči igri kakva bi trebala biti u polufinalu lige prvaka, tako odglumiti pa to je sramota i to još u takvoj tekmi.
Kažem ja da pomaže jer su se neki jadali da je interu pomagao sudac u milanu.
Busquets je pao kao da ga je netko snajperom skinuo.Dobro kaže Prasičko,ovakvih je situacija 30 po tekmi i ne bi nitko ostao na terenu da se svaki put daje crveni.Sad se Inter zatovrio i nije više to to.Navijam za Inter.
Kako mrzim ovu barcuuuu!

Nevjerujem da onaj kreten od suca dao crveni za ono, a Messi-a nije ni opomenuo za ono bacanje na reklame
E ovo je bilo napeto do samog kraja.Drago mi je da je Inter prošao jer su se borili k'o lavovi sa igračem manje.
Kako mi je drago što je Barca ispala.
By the way i onaj gol što su dali je bio iz debelog zaleđa.....
Bayern prvak....
OOOOOOOOOOooooooooooohohohohohohoohohooooooooooooooo Mrzim šugave talijane, ali neka su izbacili Barcu svaka im dala!!!!!!!!!!!!!!!!
80%+ imali su loptu u nogama i kur4c!!!
Murinho , eto i samuel su kraljevi nad kraljevima!!!!!!!
Tako mi je drago da je barcelona ispala,da je to neoguće opisati!
Ako ste primjetili, Eto je jedno vrijeme igrao ljevog beka i k tome je jako dobro odigrao tu poziciju.
Onaj gol mislim da čak nije bio zaleđe, teško je reči iz onog kuta. Ali mislim da nije bilo zaleđe.
A što reći na kraju Inter je definitivno zasluženo pobjedio, malo je sudac usrao tekmu sa crvenim pa se Inter morao braniti, ali jbg.
Evo viceve o Oliću LINK
Da meni ovo ne priliči igri kakva bi trebala biti u polufinalu lige prvaka, tako odglumiti pa to je sramota i to još u takvoj tekmi.
Kažem ja da pomaže jer su se neki jadali da je interu pomagao sudac u milanu.
Gledaj u današnje vrijeme svi nogometaši su pič*kice i glumci, i svaki bi tako odglumio da je bio na njegovom mjestu, a to što je ovo bilo polufinale to neznači ništa, baš naprotiv sve što je veći ulog više znači taj crveni karton koji je dobio motta.
Kad će današnji igrač napraviti
Svaka čast Jose-u.
Gledaj u današnje vrijeme svi nogometaši su pič*kice i glumci, i svaki bi tako odglumio da je bio na njegovom mjestu, a to što je ovo bilo polufinale to neznači ništa, baš naprotiv sve što je veći ulog više znači taj crveni karton koji je dobio motta.
Kad će današnji igrač napraviti
Svaka čast Jose-u.
Nebi odglumio Javier Zanetti.
Svaka cast Interu i Murinju na taktici :)
Prijatno su me iznenadili :)
Navijam za Inter u finalu :)
Nebi odglumio Javier Zanetti.
on nije igrač, on je legenda 
Ja navijam za Barcelonu i sudac je pogriješio što je dao crveni interovom igraču. Ali isto tako za 2 gol koji je poništen nije bilo igranja ruke. I 3 gol intera na san siru je bio iz zaleđa. TREBA uvesti ELEKTRONSKO suđenje. Neka iskoriste sve te šugave kamere a ne kod da je HNL. A sramota je da finalist lige prvaka u utakmici ne napravi jedan pošten napad...Jadno....