Liga prvaka 2009/10

poruka: 444
|
čitano: 56.916
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Liga prvaka 2009/10

Onaj start Riberya po meni je zaslužio crveni.

Vrijeme je da se takvi potezi počnu kažnjavati da igračima više ne pada na pamet to činiti.

Problem je što se to do sada često blagi ili nikako kažnjavalo pa su ovakvi crveni neopravdano bombastični.

Više mi je dvojben žuti Pranjića.

Inače Lyon je po svojoj igri trebao i gore završiti, samo što je na drugoj strani bio tek nešto bolji Bayern.

15 godina
protjeran
Liga prvaka 2009/10

ove godine Barca je zaista zaslužila da ju osvoji, ali prošle sigurno ne. Onakvu krađu protiv Chelsea ja nisam u životu vdio a pratim nogomet jako dugo.

No iako su ove godine ju zaslužili zaista, za sve ekipe vrijedi isto: ako si ti u svim utakmicama u sezoni pokazao da si zaslužio osvojiti Ligu Prvaka, i onda pokažeš u jednoj JEDINOJ utakmici da nisi a ipak prođeš, po meni ta ekipa nije zaslužila osvojiti Ligu Prvaka - samo zbog te jedne tekme

p>
16 godina
neaktivan
RE: Liga prvaka 2009/10
wyks kaže...

Onaj start Riberya po meni je zaslužio crveni.

Vrijeme je da se takvi potezi počnu kažnjavati da igračima više ne pada na pamet to činiti.

Problem je što se to do sada često blagi ili nikako kažnjavalo pa su ovakvi crveni neopravdano bombastični.

Više mi je dvojben žuti Pranjića.

Inače Lyon je po svojoj igri trebao i gore završiti, samo što je na drugoj strani bio tek nešto bolji Bayern.

U čemu je stvar..Mislim da si čuo da je Ribery optužen zbog neke seksa sa mololjetnicom,prostitucija ovo ono.Čovjek je direkt sa policije otipšao igrati..Igrao je pod velikim pritiskom i teretom tako da su mu malo progledali kroz prste..

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
17 godina
Fish Sandwich kaže...

ove godine Barca je zaista zaslužila da ju osvoji, ali prošle sigurno ne. Onakvu krađu protiv Chelsea ja nisam u životu vdio a pratim nogomet jako dugo.

No iako su ove godine ju zaslužili zaista, za sve ekipe vrijedi isto: ako si ti u svim utakmicama u sezoni pokazao da si zaslužio osvojiti Ligu Prvaka, i onda pokažeš u jednoj JEDINOJ utakmici da nisi a ipak prođeš, po meni ta ekipa nije zaslužila osvojiti Ligu Prvaka - samo zbog te jedne tekme

p>

Prošle godine su osvojili nezasluženo, zato ove godine neče ništa osvojiti jer su zaslužili.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
15 godina
protjeran
Liga prvaka 2009/10

a najjače mi je u onom tekstu ono "na muci se poznaju junaci", omg svi su nogometaši "junaci", i između svih njih postoje samo 3 razlike: 1. neki su manje plaćeni, neki više 2. neki se više trude, neki manje 3. neki su talentiraniji od nekih manje talentiranih

16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Fantastična igra Bayerna,a ovaj dan mi je najviše uljepšao hat-trick našeg Olkea.Bravo majstore!!!Ali moram napomenuti da je igra Lyona bila sramotna za jedno polufinale Lige Prvaka.

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 22:35 (dncrmt).
18 godina
Liga prvaka 2009/10

Stvarno sramotna igra Lyona!! Olić? No comment. Bravo

ššššš - možda su u šumi
17 godina
Liga prvaka 2009/10

Ma Olić je kralj, ja sam mislio da će zabit 5 golova minimalno xD

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
18 godina
Olić rastura. Nevjerojatno je koliko igrač sa nevelikim talentom može napraviti svojim radom i trudom.

Svaka čast Ola!
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
18 godina
Liga prvaka 2009/10

Zabit će pet golova u finalu, pomalo.... :)

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 22:42 (doktor1).
16 godina
neaktivan

svaka čast oliću, još u finalu zabije 2 gola i prestići će messija i postat najbolji strijelac lige prvaka

Mrog
17 godina
neaktivan
Da, ali u finalu mu trebaju 2 gola u slučaju da Messi ne zabije nijedan sutra i u finalu.
Olić je... nešto nevjerojatno! Samo da Van Gaal to shvati pa mu da prednost ispred Mullera i inače. Ola care, svaka ti dala (vode iz bunara)! :)
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
Šef kaže...
Da, ali u finalu mu trebaju 2 gola u slučaju da Messi ne zabije nijedan sutra i u finalu.
Olić je... nešto nevjerojatno! Samo da Van Gaal to shvati pa mu da prednost ispred Mullera i inače. Ola care, svaka ti dala (vode iz bunara)! :)

Nekako mislim da za ovo neće imati ni priliku xD

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Vjerojatno najbolji igrač Lige Prvaka.

tino
17 godina
neaktivan
Tino1 kaže...

Vjerojatno najbolji igrač Lige Prvaka.

Ne...

(...) Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON.
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Mislim da messi neće ni sutra dati nijedan gol, mislim svaka mu čast ali mislim da je inter jedna iskusna momčad i da  im je imperativ igrača poput messija izolirati, kao što su to učinili u milanu, a i sumnjam da će barcelona proći u finale, možda sve je moguće ali ja bi se prije kladio na inter. Tako da postoji realna šansa da u finalu budu bayern i inter, a sad da će olić i tamo stisnuti 2 komada teško, al jednog bi mogao sigurno tako da bi se tada izjednačio s messijem.

Mrog
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 23:04 (mrog 33).
18 godina
Liga prvaka 2009/10

OLE junačino naša!

Vjerojatno najbolji golgeter današnjice

Ne znam, preporučih danas frendu i kuspimo Braviu za 6k - na njoj se gledalo - ma za povijest

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
18 godina
neaktivan
Armor kaže...

OLE junačino naša!

Vjerojatno najbolji golgeter današnjice

Ne znam, preporučih danas frendu i kuspimo Braviu za 6k - na njoj se gledalo - ma za povijest

Također gledao na BRAVIA-i i uživao sam i igri Bayerna i Olića. Iako nisam simpatizer Bayerna.

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
18 godina
Liga prvaka 2009/10

Slika govori deset tisuća riječi

Ole legendo Ole legendo

16 godina
neaktivan

Svaka čast oliću, on je tek drugi igrač koji je uspio zabiti hattrick u polufinalu lige prvaka.

A i danas nas čeka jedna fenomenalna utakmica iz koje nek prođe bolji, a nadam se da će to biti inter, nek da pobjedi barcelonu  pa da dokaže da za onu pobjedu u milanu nije kriv vulkan.

!!alkoholom protiv droge!!
17 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

Svaka čast oliću, on je tek drugi igrač koji je uspio zabiti hattrick u polufinalu lige prvaka.

A i danas nas čeka jedna fenomenalna utakmica iz koje nek prođe bolji, a nadam se da će to biti inter, nek da pobjedi barcelonu  pa da dokaže da za onu pobjedu u milanu nije kriv vulkan.

Ma sta bayern je dokazo da vulkan nije kriv za prvi poraz lyona. sta je najbolje jos je bayern odigro utakmicu u ligi a lyon uzeo predah... a bayern ih potopio u gostima..

vulkan haha ma daj molim te

17 godina
neaktivan

Ja stavljam 20 kn na Inter pa sta bude xD

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 14:29 (tony THE Noob).
16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Ja stavljam 20 kn na Barcu pa sta bude xD

i koliko dobijas? 30? xD

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
tony THE Noob kaže...

Ja stavljam 20 kn na Barcu pa sta bude xD

i koliko dobijas? 30? xD

Ne..krivo sam xD na inter. 7.5 je koeficijent =)

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Pa koliko je onda na Barcu? 1.30 koeficijent?

17 godina
neaktivan
Ja bih stavio na to da je sve moguće.
:D
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
stipica_zd kaže...

Pa koliko je onda na Barcu? 1.30 koeficijent?

Na barcu je 1.50, na x je 4.80, a na inter 7.80. Gledao sam u germaniji.

Ja bi tu stavio x i uz to je jako dobar koeficijent, neznam ko je to pravio ovu ponudu ali mora da se zahebao.

Stavili su koficijente kao da igraju barca i dinamo.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 14:37 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Bolesno nizak koeficijent na Barcu nakon one predstave prije tjedan dana...

stavit ću vjerojatno 30-40 kn na Inter pa što bude, bude...

18 godina
Liga prvaka 2009/10

Ma nikakva Barca nema šanse protiv našeg Olea, on je sad jači od svihCool

16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Vidjet će murinjo kad mu dođe bayern sa robbenom i olićem....

Naslov ide u MUNCHEN

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 14:38 (caky).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice