- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A jel se to meni čini ili ovi Mercedesovi bolidi imaju očajan dizajn? Mislim, rugobe teške....., a pogotovo Schumacherov, evo dokaza
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5e/Schumacher_Mercedes_Jerez_%28cropped%29.jpg
"The problems identified during the final lap of the Monaco Grand Prix, counting for the 2010 FIA Formula One World Championship, showed a lack of clarity in the application of the rule prohibiting overtaking behind the Safety Car."
Vidis, bas me zanima oce li ljubitelji Ferrarija i Alonsa sad reci da IPAK nije sve tako jednostavno, a i pokvareno od strane Shumija.
Kimi vrati se. Smrc, nema muskih :p
Meni ove sezone strašno nedostaje Kimi, on je šofer i pol za mene.
Mislim da bi bila 100% bolja sezona s njim.
Kimi vrati se
Vettel dobiva novu šasiju za Tursku jer su na staroj otkrili defekt.
Lotus najavio prekidanje razvoja za T127 bolid i prebacivanje resursa na bolid za slijedeću sezonu.
FIA najavila promjenu pravila oko SC-a u poslijednjem krugu.
A jel se to meni čini ili ovi Mercedesovi bolidi imaju očajan dizajn? Mislim, rugobe teške....., a pogotovo Schumacherov, evo dokaza
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5e/Schumacher_Mercedes_Jerez_%28cropped%29.jpg
Meni nije ružan. Al nije mi ni pretjerano lijep.
Inače, ako zumirate ovu sliku, vidi se da je već tada mercedes imao jednostruki rollbar koji je obojan u crno na mjestu na kojem prolazi kroz otvor za zrak pa ga je jako teško primjetit. Ja to nisam skužio sve dok to Brawn nije spomenuo prije 2-3 tjedna.
Odlična stranica sa rezultatima treninga, kvalifikacija, utrka (1950-2010) za download u pdf formatu.
Odlična stranica sa rezultatima treninga, kvalifikacija, utrka (1950-2010) za download u pdf formatu.
Ma odlicna stranica, ne samo kvali i utrke, sve....razvrstano po sasijama, vozacima, gumama, motorima....ludnica!
Za "skromni" iznos od 600.000,00€ možete postati novi vlasnik posljednjeg napravljenog Bugatti-a EB110 SuperSport (ili Sport Stradale). Bivši vlasnik stanoviti M.S.
Za "skromni" iznos od 600.000,00€ možete postati novi vlasnik posljednjeg napravljenog Bugatti-a EB110 SuperSport (ili Sport Stradale). Bivši vlasnik stanoviti M.S.
A ne znam, kolika je kilometraža na urici? I pitanje je da li se uopće može vjerovat tom M.S.-u, da nije vraćao kilometre?
Trebalo bi vidjet malo koliko ulja gubi, izmjerit kompresiju i dobro provjerit da nije šta trulo na podvozju, nebi baš htio da moram ić limaru čim kupim polovni auto.
A i koliko dodju dijelovi za veliki servis? Remeni, filteri, svjećice, pumpa vode...itd? Ima za njega zamjenskih dijelova?
I na kraju, jel netko zna koga od ovih majstora po doma da radi baš Bugatti-e? Ili bi i to morao odraditi u ovlaštenom servisu?
Ovako na slici izgleda dobro, ali malo me muči šta je boja odlična, da nije on to razbio negdje pa nanovo prefarbao, a šta ja znam kakav je taj prijašnji vlasnik vozač, možda neki smotani, ili ako ga je možda klao ko svinju, koliko bi meni taj motor još izdržao...
A ne znam, oglas na toj stranici mi i ne ulijeva baš neku sigurnost, ali uostalom šta drugo i mogu očekivat za takvu siću, to je auto koji kupiš pa ajde ako se raspadne brzo nije ti žao jer si ipak jeftino prošao, a i boja je stvarno ko nova...
A čuješ, čovjek valjda nije dobio plaću par mjeseci (ipak radi za privatnika) pa prodaje auto jer nema para...
A čuješ, čovjek valjda nije dobio plaću par mjeseci (ipak radi za privatnika) pa prodaje auto jer nema para...
Pa to je onda još gore, jer ako ga prodaje jer mu treba lova onda pitaj Boga kako je taj auto i dosad održavao...ono kupiš a na njemu Tigar gume ( da ne kažem plastike ), NGK svjećice po 4 kn komad, jedan far bixsenon a drugi modan da prima H4 jer nije imao para za bixsenon kupit, auspuh varen...
EDIT:Ups, ošao ja u OT, evo prestajem.
Podignuta optužnica protiv Lewisa zbog divljanja na cesti.
Evo i jedan screensaver za McLarenovce:)
Zanimljivo je da na se na ovim slikamavidi uzrok Buttonovog odustajanja a na nekima iz Monte Carla taj dio uopće nije vidljiv Ili je otpao prije ili su slike fake.Na kojoj se ono stranici moze pogledat prosla utrka?
http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-news/235474/istanbul-weather-update-pleasant-weekend-expected/
vrijeme u Turskoj sunčano... zakon!
http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-news/235474/istanbul-weather-update-pleasant-weekend-expected/
vrijeme u Turskoj sunčano... zakon!
Booooring... Taman da Massa još jednu procesiju odradi.
A čuj.. fućkaš sezonu ako mora biti kiša i kaos svaki put..
Na kraju je utrkivanje ono kaj je bitno, pa se nadam suhoj i čistoj utrci sa dobrim utrkivanjem. ;)
Ja se nadam da će RedBull-u nešto crknuti u bolidu na kvalifikacijama da vidimo kako oni voze kad moraju preticati, do sad su uglavnom vozili naprijed.
I da, samo da se to ne dogodi McLarenu
Ja se nadam da će RedBull-u nešto crknuti u bolidu na kvalifikacijama da vidimo kako oni voze kad moraju preticati, do sad su uglavnom vozili naprijed.
Wow, pravi navijac....bljaaaaaaaak :(((((((((
Wow, pravi navijac....bljaaaaaaaak :(((((((((
Nažalost, to "nam" je sad jedina nada da će utrka biti zanimljiva, u protivnom će RB odjuriti naprijed i ostali se mogu j*bat!
Znam da nije baš navijački, ali takva je sad situacija u F1
Nema šta, RB-u se treba skinut kapa jer su stvarno napravili prebrz bolid,a kad ktome dodaš odlične vozače poput Webera i Vetela.
Osobno bi želio da Vetel osvoji sezonu.
Nema šta, RB-u se treba skinut kapa jer su stvarno napravili prebrz bolid,a kad ktome dodaš odlične vozače poput Webera i Vetela.
Osobno bi želio da Vetel osvoji sezonu.
Skidam kapu Adrianu, kao i mnogo puta do sad, isto tako i Renaultu, i timu i motorima.
A inače ako netko od RBR-a mora osvojit naslov ja bi malo sretniji bio da to bude Mark. Nemam niš protiv Sebastiana samo bi volio da Mark to osvoji.
Od 2012. do 2021., staza će se tek izgraditi. Iskreno se nadam da neće biti još jedan Tilkedrom.
Od 2012. do 2021., staza će se tek izgraditi. Iskreno se nadam da neće biti još jedan Tilkedrom.
Nadam se da će staza biti malo otvorenija, da ne dobijemo još jednu procesiju....
Pa gle...u zadnje vrijeme nekako razmisljam...nisu oni toliko ni losi...mislim na Tilkedrome...Sepnag je cisto OK, Shanghai isto...
Turska je preje.bena!! Jedino sto su sranja je Bahrain i Abu Dhabi, to je ono, stvarno katastrofa...totalno beskarakterne staze :((
Dobro, Valencia i Singapore, sta ces, to je u gradu i tu nema neke filozofije, sve pod 90 stupnjeva i udri...
Zanima me jos jedno... Kako nikome (Tilkeu )nije palo napamet napraviti stazu koja prelazi sama sebe, ono, u obliku "osmice"...osim Suzuke i Fiorana ja neznam nijednu...bila bi fora...
Pozz
Kad bi to bila ova staza nebih imao ništa protiv. Samo da tilke nema prste u gradnji nove staze.
Speaking to ESPN, Hellmund said the track and grandstand would be built "within 10 miles" of the Austin airport and would be at least three miles long. He declined to release further details, including the total cost, but he did say the facility would be privately financed.
Pa gle...u zadnje vrijeme nekako razmisljam...nisu oni toliko ni losi...mislim na Tilkedrome...Sepnag je cisto OK, Shanghai isto...
Turska je preje.bena!! Jedino sto su sranja je Bahrain i Abu Dhabi, to je ono, stvarno katastrofa...totalno beskarakterne staze :((
Dobro, Valencia i Singapore, sta ces, to je u gradu i tu nema neke filozofije, sve pod 90 stupnjeva i udri...
Zanima me jos jedno... Kako nikome (Tilkeu )nije palo napamet napraviti stazu koja prelazi sama sebe, ono, u obliku "osmice"...osim Suzuke i Fiorana ja neznam nijednu...bila bi fora...
Tilke radi sterilna govna, a ne staze... Kako je samo osakatio Hockenheim... To mu nikad neću oprostiti iako to sve ide po naredbi Ecclestonea.
Sepang je u redu, jedina svjetla točka njegova opusa, 'novi' A1 ring je isto donekle, ali za Tursku i Kinu se ne bi složio da su dobre. Turska je dosad uvijek bila procesija, a Kina je žešće sranje - nikad mi nije pasala i nikako da memoriziram dijelove staze, pogotovo središnji dio.
Bahrain, UAE, Europa i Singapur su sve odreda govna od staza, još je tenkre išao izmjenjivati Bahrain pa smo vidjeli kako su fino bahrejnski cestograditelji izradili neravnu stazu - pretpostavljam da su to napravili po Tilkeovoj naredbi kako bi malo oživili utrku pošto je sad tamo veća mogućnost gubitka gripa. Naravno, neuspješno.
Ne krivim ja samo njega, napravio je jednu super stazu, ali s ostalih 7 staza (s tim da ih ima još koje nisu u F1) naravno da će izgubiti inspiraciju.
A onaj izrod od Ecclestonea bi mogao umjesto novih staza, uvrstiti u kalendar starije staze. Magny-Cours su izbacili, a staza je bila jedna od najboljih u F1.
Tilke radi sterilna govna, a ne staze... Kako je samo osakatio Hockenheim... To mu nikad neću oprostiti iako to sve ide po naredbi Ecclestonea.
Sepang je u redu, jedina svjetla točka njegova opusa, 'novi' A1 ring je isto donekle, ali za Tursku i Kinu se ne bi složio da su dobre. Turska je dosad uvijek bila procesija...
Turska je bomba od staze....ne mozes uvijek kriviti stazu, pogotovo kad se zna da je do bolida to sto nema pretjecanja...kao negdje drugdje ima vise, na Nurbu ili u Albert Parku...nemoj tako....Turska je predobra :)
Turska je bomba od staze....ne mozes uvijek kriviti stazu, pogotovo kad se zna da je do bolida to sto nema pretjecanja...kao negdje drugdje ima vise, na Nurbu ili u Albert Parku...nemoj tako....Turska je predobra :)
Kod Turske mi se ne sviđa to što je tako široka - ciljna ravnina ili ona druga ravnina bi komotno mogle poslužiti kao piste za avione. Ne sviđa mi se ni što nema šljunčanih zamki, većinom je sve asfalt ili trava, a ograde nisu ni blizu staze dakle staza je (pre)tolerantna na greške.
Nije ni sve u pretjecanju. Albert Park i Nurburgring izgledaju atraktivno, uvijek vrve životom, a Tilkeove staze su poput groblja. Nikad neću zaboraviti prizor u Abu Dhabiju s kamerom u nekom VIP loungeu gdje šeici stoje naslonjeni na gelender i kao ovce bleje u formule...
Pregršt vijesti danas....
Pirelli je na pragu ulaska u F1. Još samo treba definirati ugovor, ali više manje je sve riješeno. Najvažnije je da minimalno do 2013. ostaju trinaestice! Great!!
Dalje, ART se prijavljuje na entry list za 2011. godinu. Mislim da bi moglo nesto od toga biti. Evo nam opet Todta u Formuli 1.
U Turskoj ce stewardsima pomagati Herbert, a ono cega sam se najvise bojao, kako ja tako i svi vi vjerujem, Tilke ce radit Austin :((((((
Pozz