Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.781
|
čitano: 5.657.907
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
moderator
Kutak za ljubitelje Formule 1

S previše optimizma očekujete današnju utrku, osim nekih poteza na startu, tek kiša ili izlazak SC-a mogu donijeti neka uzbuđenja. Ali ako bude sve regularno, očekuje nas procesija, tek bi Alonso mogao unijeti malo živosti, ali i to će stati kada prođe sve ekipe iz druge lige... Volio bih da sam u krivu, ali toliko je puta do sada Monaco bio dosadan, pa nema logike da uz nova pravila - bude uzbudljiviji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 3:00 (Miro).
18 godina

još veća katastrofa je, što režiser jučer nije ni jednu jahtu uhvatio,a kamo li zgodne cure nakićene po jahtama i balkonima.

pozdrav svima
18 godina
neaktivan

Baš kreće formula renault i sunce sija u MC. Izgleda ništa od kiše i mokrih uzbuđenja, nebo je skroz čisto.

16 godina
neaktivan

:D
Asterix na olimpijskim igrama

Neznam šta da napišem :) xf:cerina14
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 11:53 (Cerina15).
17 godina
protjeran

Kakve su danas šanse za Mercedesovu bagru da pomete Monaco?

Ljubomorne duše, neka mi popuše!
18 godina

šumi je cijelo vrijeme vezan sa brojem 7 ili 6...pretežno 7.

danas garant sedmi.  niko možda i treći.

pozdrav svima
16 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
Armor kaže...
bistri kaže...

pomagajte drugovi, TV riknuo, stream bilokakav i da je na kineskom :))))

Skini ovo: http://thefreevpn.com/

Spoji se na UK3 free i onda posjeti ovu stranicu:

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport/formula_one/default.stm

Armor, je li prijenos počinje malo prije utrke ili ima neka emisija prije (kao na HTV 2 Smijeh Smijeh - morao sam uporediti da bolje razumijete pitanje Cool

c2920585@tyldd.com
17 godina
neaktivan
Ovo baš i nema veze sa F1, ali ako gledate na HTV 2, mogli ste vidjeti reklamu za Vulkal gume u kojoj su isječci iz videa koji možete pogledati na BOL Video, a zove se Renderirana auta!
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan

Timovi se nisu dogovorili oko guma ovdje u Monte Carlu pa ce sve prenosi i odgađa za Tursku...

Inace za one koji nisu pratili, vece sanse ima Pirelli (oko 75%), a nesto manje Michelin (oko 25%)...

Timovi bi naravno da ostane Bridgestone...

A sada utrka!

Go Vettel!!

17 godina
neaktivan
Safety car izašao
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Safety car izašao

Evo vec uzbudjenja....SC za "kladionicare" :))

Hulkenberg WOW!!

Button katastrofa start i onda engine blowup....jel to prvi Merc ove sezone? Ako uopce je motor...

Mercedes GP zaspali na startu...Vettel kao sto sam rekao...

A Ferrari, svaka cast....sada je Alonso odradio option i sada na prime-u moze do kraja voziti...bit ce tijesno..

17 godina
neaktivan

Kako su syebali Rosberga!!!!!!

Katastrofa, pa jel mora biti sve podredjeno ovom sugavcu :(((((((((((

17 godina
neaktivan
Mike, nemoj duplat postove...

Nije baš Barichello bio sretan kad je izletio, tko zna di je sad onaj volan, netko ga je pokupio :D
Što se tiče MS-a, čini se da je brži od Rosberga, tako da...
16 godina
neaktivan

Moze li mi neko objasnii zašto je izlazio SC sada u 44 krugu???

c2920585@tyldd.com
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Mike, nemoj duplat postove...

Nije baš Barichello bio sretan kad je izletio, tko zna di je sad onaj volan, netko ga je pokupio :D
Što se tiče MS-a, čini se da je brži od Rosberga, tako da...

LOOOOL...mmm da...sta radi maFIA opet. Kazna za Massu za jucer???? Nista...   za danas??? Nista...   sramota :((((

Volan je pokupio jedan od HRT-a...

17 godina
neaktivan
SC je izašao zato jer se neki 'kanal za vodu' odlijepio, pa rekao je komentator, a i pisalo je ispod.
Kubica odlično vozi
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
SC je izašao zato jer se neki 'kanal za vodu' odlijepio, pa rekao je komentator, a i pisalo je ispod.
Kubica odlično vozi

Hvala, gledam na BBC pa nisam razumio šta znači...

c2920585@tyldd.com
17 godina
neaktivan

Prva 2 red bull =)

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan

MS ahahahaha....

17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

MS ahahahaha....

Misliš na ono kako je prešao Alonsa? Heheh

18 godina

Zašto Rosberga nisu odmah zvali u boks nego se je vuko dva kruga iza Webbera?! Možda da ga Schumacher ipak prođe....

Alonso odličan plasman nakon starta iz boksa i odvožene cijele utrke na jednom setu guma. Samo ovo proklizavanje  mu nije trebalo. Ali ako je istina da se nesmije pretjecat prije ciljne ravnine, a i slučaj je na promatranju...

Just seeing a replay of the Alonso/Schumacher incident. Alonso was over the safety car line before the Mercedes man overtook him. Schumacher should be safe - sixth is his. I wonder what mood Alonso is like now?

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 16:07 (doktor1).
18 godina

Kako je Rubens bahat, sve više i više.

Nemrem vjerovati da je tolko glup da baci volan pred drugu formulu - mogli se odbiti u glavu njemu ili još puno gore, nekom od ljudi sa strane, koji nemaju kacigu...

Krhotina je prije nekih 10god s puno veće udaljenosti ubila čovjeka na Monzi, dobro se toga sjećam

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
neaktivan

MS je gad pokvareni... da bog da ga kazne zabranom vozenja ove sezone zbog ovoga na kraju

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
18 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Zašto Rosberga nisu odmah zvali u boks nego se je vuko dva kruga iza Webbera?! Možda da ga Schumacher ipak prođe....

Alonso odličan plasman nakon starta iz boksa i odvožene cijele utrke na jednom setu guma. Samo ovo proklizavanje  mu nije trebalo. Ali ako je istina da se nesmije pretjecat prije ciljne ravnine, a i slučaj je na promatranju...

Just seeing a replay of the Alonso/Schumacher incident. Alonso was over the safety car line before the Mercedes man overtook him. Schumacher should be safe - sixth is his. I wonder what mood Alonso is like now?

Dobra trka, a za Rosberga nebi rekao da se vukao iza Webbera, ipak je Webber bio najbrzi na stazi ;)

addicted to HD :)
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...

MS je gad pokvareni... da bog da ga kazne zabranom vozenja ove sezone zbog ovoga na kraju

Zašto bi ga kaznili kad je izgleda sve po pravilu uradio... mada će se to još dugo analizirati....

c2920585@tyldd.com
18 godina
odjavljen
dmanz kaže...

hahahahah kako ga je Schumi prešao,svaka častSmijeh

i sve je po pravilima,jer je safety car izašao

a gad pokvareni ti je Alonso,koliko je samo on imao gafova i nesportskog ponašanja(startanje na crveno,pretjecanje kolege u boksu...)

17 godina
M4X kaže...
dmanz kaže...

a gad pokvareni ti je Alonso,koliko je samo on imao gafova i nesportskog ponašanja(startanje na crveno,pretjecanje kolege u boksu...)

Pa ne bih baš rekao, koliko ja znam, nesmije se preticati u krugu u kojem je SC izašao, a to je bilo u istom krugu!

Ipak, ako netko zna pravila bolje od mene, nek me ispraviNeodlučan

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
M4X kaže...
dmanz kaže...

Pa ne bih baš rekao, koliko ja znam, nesmije se preticati u krugu u kojem je SC izašao, a to je bilo u istom krugu!

Ipak, ako netko zna pravila bolje od mene, nek me ispraviNeodlučan

Nije smio preticati samo u slučaju da je utrka završila pod SC ali pošto je SC ušao u boks (znači nije utrka završila pod SC) imao je pravo da pređe Alonsa ako za to ima priliku...

c2920585@tyldd.com
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...

Ja sam uvijek za Alonsa u ovogodišnjem pool-u, ali čemu takve riječi za MS-a, ( kojeg bi i ja najradije da izbace, ali to je čisto sentimentalno jer već godinama nije napravio ništa čime bi zaslužio izbacivanje od bilo kuda ). 

U svakom slučaju mislio sam da je pravilo na snazi da nema pretjecanja prije startno-ciljne crte, ali ako je istina da t onije tocno, nego da je to važi od Safet Auto linije onda je ipak Alonso to zakakio, isto kao i jučer...skoro sam zaplakao kad sam vidio kako je zatukao bolid, a najbrži je cijeli vikend, ovo mu je bila savršena prilika za pobjedu.

Ali dogodilo se, šta sad, ja sam extra zadovoljan da je uopće završio u bodovima, da je bilo malo više sreće mogao je bit i četvrti, ali i da je bilo malo manje sreće mogao je biti i 15ti. 

A sad šta bude saznat ćemo, iako čini mi se da je ipak to 7mo mjesto.

16 godina
protjeran
dmanz kaže...

LOL al moras priznat da ga je vrlo efikasno preso :p

Kimi - the King of Spa.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice