ja se nekako nadam da bi MS mogo bit prvi.... 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ferrari ce prvi red! I nakon toga slijedi dvostruka pobjeda!
Now that's a cool story, bro.
ima ko stream kakav da nabaci za kvale?
Ja mislim da gotovo svi imaju od četiri najbolje momčadi i Kubica šansu za osvojiti pole. Ovaj puta će uistinu odlučiti hrabrost i talent vozača. Jedino mi Button izgleda puno sporije od Lewisa..
Ja mislim da gotovo svi imaju od četiri najbolje momčadi i Kubica šansu za osvojiti pole. Ovaj puta će uistinu odlučiti hrabrost i talent vozača. Jedino mi Button izgleda puno sporije od Lewisa..
Fala Bogu pa je Lewis puno bolji šofer od njega...
Alonso neće vozit kvalifikacije!!!
Šteta. Bio je brz na svim treninzima... A i utrka bi bila zanimljivija, ovako će se iza borit sa jazavcima...
WTF, ovo garantira ljutnju i pokazivanje vozačke genijalnosti Španjolca.
Mislim da ćemo sutra od njega "See unseen" :)
Iako ga ne volim mislim da i dalje ima velike šanse za bolji plasman koliko god to nestvarno zvučalo u Monacu no Alonso je sjajan, a pogotovo ako padne kiša onda ima realne šanse...
ma u penis i njima, dok se drugi krse na treninzima normalno idu na kvalifikacije, sta nema zamjenskih bolida ili necega? ili su to ukinuli...
Iako ga ne volim mislim da i dalje ima velike šanse za bolji plasman koliko god to nestvarno zvučalo u Monacu no Alonso je sjajan, a pogotovo ako padne kiša onda ima realne šanse...
Alonso je za mene uz Kubicu trenutno najbolji šofer
Mislim da bi u sutrašnjoj trci moglo grmjeti - iz bolida Ferraria :D
i Alonsovih ušiju...
Ali ja mislim da sljede jedne od boljih kvalifikacija (gužva, riskiranje udarca u ogradu hvatajući najbolje vrijeme, a na treningu sam vidio da mnogi plešu u svojim bolidima)
pomagajte drugovi, TV riknuo, stream bilokakav i da je na kineskom :))))
Možda ovdje bude.
Skini ovo: http://thefreevpn.com/
Spoji se na UK3 free i onda posjeti ovu stranicu:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport/formula_one/default.stm
šta sad? ja se kladio na kvalifikacije na alonsa i za utrku da će bit prvi,kladionica je supersport
dali će se sad utrka i kvalifikacije poništit za alonsa u kladionicama sa koef. 1 ??
Ovo šta je Armor stavio. Uvijek radi. Tamo i uvijek nastavim gledat događanja nakon utrke kada ovi specijalci iz HRT-a uvije žure.. Program mora dalje, program ovo, program ono. Kao da neznaju sve ove godine koliko traje prosječna utrka F1 i popratni sadržaj. *dioti.
Na ovom topicu je već bilo riječi kako pratiti streamove pa malo pročešljaj.
Ukratko, FreeVPN, spoji se na UK free i otvori bbc. SORI, MALO SAM SPOR
Ako alonso uzme drugi bolid za kvale tak i tak bi ga kaznili s nekoliko mjesta jer bi mijenjao motor i hrpu stvari pa pretpostavljam da će monaco njemu poslužiti za testiranje nove šasije, ako kaj ušićari super.
Netko od velikih će definitivno popušiti na kvalifikacijama zbog sporijih vozača (vr, lotus, htv, pardon, hrt)
Evo stavil sam te upute i u prvi post
hvala hvala, ma free vpn mi ubije konekciju skroz trazim klasicni web stream
Ako alonso uzme drugi bolid za kvale tak i tak bi ga kaznili s nekoliko mjesta jer bi mijenjao motor i hrpu stvari pa pretpostavljam da će monaco njemu poslužiti za testiranje nove šasije, ako kaj ušićari super.
Netko od velikih će definitivno popušiti na kvalifikacijama zbog sporijih vozača (vr, lotus, htv, pardon, hrt)
Večinom zbog sporijih vozača popuši Hamilton nadam se da ovaj puta neče hehe.. Po meni Alonso najbolji šofer, a slijede ga Hamilton, Kubica, Vettel (još neiskusan, ali definitivno ogroman talent i mogao bi iznenadit i danas na kvalama..)
Skini ovo: http://thefreevpn.com/
Spoji se na UK3 free i onda posjeti ovu stranicu:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport/formula_one/default.stm
Je li ja nešto pogrešno radim ili treba ovako biti nakon klika na ovu tvoju stranicu?
Večinom zbog sporijih vozača popuši Hamilton nadam se da ovaj puta neče hehe.. Po meni Alonso najbolji šofer, a slijede ga Hamilton, Kubica, Vettel (još neiskusan, ali definitivno ogroman talent i mogao bi iznenadit i danas na kvalama..)
Ja bas mislim da je MS najbolji vozac na gridu, kad se jos malo ufura rasturat ce...
Je li ja nešto pogrešno radim ili treba ovako biti nakon klika na ovu tvoju stranicu?
Nije još počelo pa i ne može raditi :)
Ja bas mislim da je MS najbolji vozac na gridu, kad se jos malo ufura rasturat ce...
MS je sjajan, ali već je izgubio 05/06 od Alonsa, a imao je podjednako dobar ako ne i bolji bolid..
Pa kad je mogao MSC prije 4 godine s 22. mjesta do 4. ili 5. , može onda sutra do bodova i Alonso koji je zasigurno "najbolji šofer".
Mogu mislit LOL-a kad je Baby vidio Alonsov potez...
Pa kad je mogao MSC prije 4 godine s 22. mjesta do 4. ili 5. , može onda sutra do bodova i Alonso koji je zasigurno "najbolji šofer".
Mogu mislit LOL-a kad je Baby vidio Alonsov potez...
MSC fenboju