Ali opet...dosta sporo za Mercedes.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ali opet...dosta sporo za Mercedes.
Mclaren je očigledno teži od ostalih pa je zato i sporiji očigledno da imaju drugačiji pristup u monacu...
Mclaren je očigledno teži od ostalih pa je zato i sporiji očigledno da imaju drugačiji pristup u monacu...
lol... ajd daj neki izvor informacije gdje si cuo da je Mclaren ocito teži od ostalih... U Monacu je najbitnije se dobro kvalificirati zato sada Redbull i Ferrari testiraju s lakšim bolidima (to na prijašnjim utrkama nije bio slučaj nego su Ferrari i Redbull u petak testirali s više goriva) ,a Mclaren je uvjek u petak testiro kvalifikacije. Moje je mišljenje da i sada Mclaren testira kvalifikacije,ali ocito nemaju brzinu Ferrarija, Redbull-a, Renaulta koji ima najkraci međuosovinski razmak što pogoduje stazi u Monacu.
lol... ajd daj neki izvor informacije gdje si cuo da je Mclaren ocito teži od ostalih... U Monacu je najbitnije se dobro kvalificirati zato sada Redbull i Ferrari testiraju s lakšim bolidima (to na prijašnjim utrkama nije bio slučaj nego su Ferrari i Redbull u petak testirali s više goriva) ,a Mclaren je uvjek u petak testiro kvalifikacije. Moje je mišljenje da i sada Mclaren testira kvalifikacije,ali ocito nemaju brzinu Ferrarija, Redbull-a, Renaulta koji ima najkraci međuosovinski razmak što pogoduje stazi u Monacu.
Potpis!
Moje je mišljenje da i sada Mclaren testira kvalifikacije,ali ocito nemaju brzinu Ferrarija, Redbull-a, Renaulta koji ima najkraci međuosovinski razmakšto pogoduje stazi u Monacu.
Ako netko ima informacije koliki međuosovinski razmak imaju ovogodišnji bolidi bio bih zahvalan da ga podijeli s forumašima! 
Zanimljivi treninzi danas...
Bas se vidi da Ferrariju puno vise odgovaraju alokacija guma iz Bahraina s pocetka sezone, pokazuju zavidan pace...
Kubici svaka cast, covjek grize i ne odustaje, odlican je!! Samo naprijed... Renault se sjajno snalazi, cak imaju i najveci speed trap
(i Kubica i Petrov) tako da to jos vise pokazuje koliko je bolid konkurentan....
MS se koprcao gadno, nemoze covjek Nouvelle sikanu pogoditi...a najjaci mi je Rosberg...nema ga nema ga i onda bum.....drugo vrijeme sessiona!!
Bit ce zanimjivo i velika guzva u subotu...
Pozz
Bome prvih par se tjesno naguralo. Jedino tužno izgledaju ovi zaostaci ekipe sa kraja poretka. Bit će sutra pakleno u kvalifikacijama.
Bome prvih par se tjesno naguralo. Jedino tužno izgledaju ovi zaostaci ekipe sa kraja poretka. Bit će sutra pakleno u kvalifikacijama.
Prekosutra....navika jel?? :))
Stvarno sam u k...u. Pala kiše, meni tlak i banana.
Pretpostavljam da je i kejbl iznio svoje mišljenje, a ti ga odma njaške...
Jedan zanimljiv podatak:
Pastor Maldonado (GP2) na 2-om treningu je imao brže (1:20;476) vrijeme od Bruna Senne koji je odvozio 1:22;148 a i od trojice na prvom (di Grassi, Senna, Chandhok)
Jedan zanimljiv podatak:
Pastor Maldonado (GP2) na 2-om treningu je imao brže (1:20;476) vrijeme od Bruna Senne koji je odvozio 1:22;148 a i od trojice na prvom (di Grassi, Senna, Chandhok)
Taj Bruno Senna nije ni S od velikod A.Senne
Ma kako nije, pa nećak mu je.
Ma kako nije, pa nećak mu je.
To je bar 25% :)
Znači S je sigurno još i dio E :)
Jedan zanimljiv podatak:
Ma je...decko je bio strasan kao
...samo eto, kasno je dosao u F1, prestar je...da ne govorimo o uvjetima kakve ima...
Cekaj ako ga kroz koju godinu ugrabi neki bolji tim...
Najbrži krug: M. Schumacher - 1:14:439 (2004, Ferrari) Monte Carlo
Ferrari F-duct, e baš ću reći dihalica da ta banalna izreka živcira neke članove ovdje...
Zrak u F-duct sustav ulazi kroz otvor na poklopcu motora, a zatim se kanalima spušta do kokpita, uz čiju lijevu stranu prolazi.
Kada je sustav otvoren, zrak ulazi u kokpit, prilikom čega hladi vozača. No, kada vozač rukom zatvori sustav, zrak se kanalima usmjerava prema stražnjem krilu, gdje reducira otpor i downforce u korist veće brzine.
Ferrari F-duct, e baš ću reći dihalica da ta banalna izreka živcira neke članove ovdje...
Zrak u F-duct sustav ulazi kroz otvor na poklopcu motora, a zatim se kanalima spušta do kokpita, uz čiju lijevu stranu prolazi.
Kada je sustav otvoren, zrak ulazi u kokpit, prilikom čega hladi vozača. No, kada vozač rukom zatvori sustav, zrak se kanalima usmjerava prema stražnjem krilu, gdje reducira otpor i downforce u korist veće brzine.
Da ali u Monacu to nece bit od nikakve koristi...
Lijepo vas molim kolege forumaši da se međusobno ne podbadate, vrijeđate itd.
Danas sam dobre volje pa neću bit peder i govno te podijeliti kartone.
Ako si izjavljujete ljubav molim da za to koristite privatne poruke ili se nađite na pivi.
Također molim koristite opciju za višestruko citiranje i isto tako kratite citate.
Hvala lijepo!
Lijepo vas molim kolege forumaši da se međusobno ne podbadate, vrijeđate itd.
Danas sam dobre volje pa neću bit peder i govno te podijeliti kartone.
Ako si izjavljujete ljubav molim da za to koristite privatne poruke ili se nađite na pivi.
Također molim koristite opciju za višestruko citiranje i isto tako kratite citate.
Hvala lijepo!
To nije razlog da brises postove.
Pogledaj malo sta se radi na ostalim dijelovima foruma. Ne budi prezategnut. Kao Miro neki dan koji mi je spicio zuti jer sam pitao u jednom postu "Jel prati netko DTM". Mislim stvarno...
Ako budes sudac koji ce svaki cas suditi faul, a ne pustiti musku igru onda ce thread biti jadan....
Treba malo rasprave, ucenja, poducavanja, trzavica, to je elementarni i neizbjezni dio "interneta" kakvog poznajemo, pogotovo u formi useneta ili foruma... Pusti nas...nikom nismo nazao...
/back to reality...
Evo jedne zanimljive vijesti...Mark Webber mogao bi se naci u redovima Ferrarija iduce godine umjesto Massima....
Pozz...
Zna ko do mogu gledati live stream 3 slobodnog treninga...
Zna ko do mogu gledati live stream 3 slobodnog treninga...
Kubica vozi izvanredno..
Kako bi htjel da Kubica ovdje pobjedi.
Ne znam zakaj ali to mi bi uljepšalo dan, sezonu i bilo bi fer prema njemu.
Sad mu je šansa
Ferrari ce prvi red! I nakon toga slijedi dvostruka pobjeda!