Evo da ti ukratko ponovim cijelu bit mojeg razmišljanja:
RBR jače troši gume u odnosu na Ferrari, ako detaljnije čitaš moje postove mogao si pročitat i da sam napisao da ih brine ( ili barem brinulo na početku sezone ) kako će se gume ponašati kad bude jako vruće.
Pokušavam ti objasnit svoje stajalište i nadam se da ćeš ovaj put stvarno pročitat cijeli post i shvatit o čemu pričam.
Citam postove uvijek do kraja, naravno. Netko je decidirano rekao da je RBR grub na gumama i da ih trosi najvise i da im je to problem...neznam vise tko, ali izjava je totalno sra.nje....
Nije li na pocetku sezone bilo najtoplije u Bahrainu? Jesu imali problema? Ne...tako da, cijela prica odmah pada u vodu...tesko da gotovo savrseno izbalansiran bolid moze najvise trositi gume...
A Neweyevi su bolidi poznati po tome...prisjeti se samo Mp4-20-ke i cijele utrke na jednom setu Michelinki...neusporedivo je manje trosio od Renaulta i drugih Michelinaca...da ne govorim bolida na Bridgestone-u...
Puno je to i do setupa, naravno, ali ako vozac pronadje pravi balance nema zime...