Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.758
|
čitano: 5.636.699
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
rooswelt1991 kaže...

Evo jedna prognoza za dns:

1.Webber

2.Hamilton

3.Vettel

prije bi rekao:

1.Vettel

2.Hamilton

3.Webber

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
miki1981 kaže...

Ide mu ovaj vikend, jucer je valjda imao krug blizu teoretski savrsenog. odlicno je to odvozio.

Ali ova prednost koju ima RBR pred drugima...ocito se jos povecala...sta su oni mijenjali na bolidu u ovoj stanci? Jer ako su svi se amlo pojacai, oni su jos malo vise od svih. Ili im mozda samo ova staza pase vise nego inace...Bit ce zanimljiva trka svejedno, barem sta se tice onih par bolida iza njih, a i zanima me kako ce proci situacija sa potrosnjom guma.

Drago mi je da je Sauber opet malo zivnuo, nadam se da ce sada tako i nastaviti, oni su mi oduvijek bili fraga momcad, onako nekako don kihotovska...

Isto mi je tako nekao drago da je Lotus dosta poboljsao svoja vremena, tj svoj bolid, barem se tako cini, iako to mi jos vise iz sentimentalnih razloga...1985, 6, 7 godina...dok je On vozio za njih.

Dobra usporedba xD

Inaće se nadam da će Hamilton u prvom zavoju proći Vettela jer bi u tom slučaju Alonso bio lud xD

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
18 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Bikove može spasiti samo kiša.

Mislim da će sad, sa sve većim temperaturama njihove gume previše trpiti.

Vidjeli smo već da im je to glavni i jedini problem.

Ak bude sad sunčano i nekih 30c, Bikovi bi mogli plesati po boksevima jedanput više od ostalih...

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Ide mu ovaj vikend, jucer je valjda imao krug blizu teoretski savrsenog. odlicno je to odvozio.

Ali ova prednost koju ima RBR pred drugima...ocito se jos povecala...sta su oni mijenjali na bolidu u ovoj stanci? Jer ako su svi se amlo pojacai, oni su jos malo vise od svih. Ili im mozda samo ova staza pase vise nego inace...Bit ce zanimljiva trka svejedno, barem sta se tice onih par bolida iza njih, a i zanima me kako ce proci situacija sa potrosnjom guma.

Drago mi je da je Sauber opet malo zivnuo, nadam se da ce sada tako i nastaviti, oni su mi oduvijek bili fraga momcad, onako nekako don kihotovska...

Isto mi je tako nekao drago da je Lotus dosta poboljsao svoja vremena, tj svoj bolid, barem se tako cini, iako to mi jos vise iz sentimentalnih razloga...1985, 6, 7 godina...dok je On vozio za njih.

meni je cudno recimo to da su Mercedes GP-ovi išli u petak na drugom treningu išli 1.20:757, a Redbull je i tada išao ispod 1:20 tocnije 1:19:965, a jucer u kvalifikacijama je Mercedes iso jedva 1:21:294, dok je redbull opet išao 1:19:995. Ocito u Redbull-u nemoraju ništa brzine žrtvovat da bi im bolid bio dobar na duge staze. Dok recimo druge momcadi moraju žrtvovat brzinu u kvalifikacijama da bi u utrci bili konkurentni. Mercedes GP je očito žrtvovo oko pola sekunde. Jer da je MS jucer odvozio 1:20:757 kao što je išao u petak na drugom treningu bez problema bi bio treci.

17 godina
miki1981 kaže...

Osmijeh

16 godina

Istina, zato i kazem da me zanima kako ce se to razviti, jer, ako idu u box jednom vise od drugih opet imaju dosta veliku prednost pred drugima sto se tice vremena, barem ako sudimo pa kvalama. I ako uspiju odjuriti naprijed sami mogu lako napraviti dovoljnu prednost, pogotovo ako ovi iza budu zaokupljeni medjusobnom borbom...

A opet pitanje je i sta ce drugi raditi sa gumama jer ako bude vruce a svi planiraju samo 1 ulazak, morat ce tvrdje gume izdrzati skoro cijelu utrku, jer zelene izgleda nece moci nego samo par krugova...i onda opet ona razlika ako RBR-ovi odjure na pocetku oni ce samo nizati krugove a ako se ostali budu borili medjusobno...znamo koliko to povecava potrosnju guma. Tako da bi u tom slucaju ti problemi sa gumama mogli biti manje osjetni

A sve je to nagadjanje, zato jedva cekam utrku, pa da vidimo kako ce se sve to razvijati.

18 godina

Još da se ostvari ova prognoza....

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ak bude sad sunčano i nekih 30c, Bikovi bi mogli plesati po boksevima jedanput više od ostalih...

??????? O cemu ti to?

Vettel je rekao da se boji vremena, da...ali kise...i ja se bojim kise s pogleda Red Bulla...malo si pobrkao loncice....

Red Bull poznat po tome da je njezan s gumama, kao i svaki Neweyev bolid...ako ostane suho, leti Red Bull naprijed...

17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...
Armor kaže...

??????? O cemu ti to?

Vettel je rekao da se boji vremena, da...ali kise...i ja se bojim kise s pogleda Red Bulla...malo si pobrkao loncice....

Red Bull poznat po tome da je njezan s gumama, kao i svaki Neweyev bolid...ako ostane suho, leti Red Bull naprijed...

ne nego bas kontra, malo se informiraj... redbull je najagresivniji prema gumama, dok je ferrari najnjezniji

17 godina
neaktivan
mtopol kaže...
Mike Litoris kaže...
Armor kaže...

??????? O cemu ti to?

ne nego bas kontra, malo se informiraj... redbull je najagresivniji prema gumama, dok je ferrari najnjezniji

LOL...pa odakle izvlacis? Jel bilo problema u Bahrainu? Jel bilo u Maleziji??? Osim ako se nesto promjenilo od tada...svasta...

Samo im je kisa problem...a evo sada gridwalk i vidim da kise nema...

18 godina

Ja odo sad k susedu gledat na Braviu, da vidim kak F1 tamo "gleda" Cool

pozz i nadajmo se super trci

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
18 godina
odjavljen

alonso će startat na crveno i bit prvi LOL

hamilton je dobar starter,mogao bi preć nekog od redbula

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 13:59 (M4X).
18 godina
odjavljen
Mike Litoris kaže...
Armor kaže...
.

pretpostavlja se da je red bull nešto agresivniji prema gumama

16 godina
Mike Litoris kaže...

LOL...pa odakle izvlacis? Jel bilo problema u Bahrainu? Jel bilo u Maleziji??? Osim ako se nesto promjenilo od tada...svasta...

Mike vidim znas dosta o F1, ali shvati, RBR ima problema sa trosenjem guma, nisu to neki extra veliki problemi, ali činjenica je da jedu gume vise od ostalih

17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
Mike Litoris kaže...

Mike vidim znas dosta o F1, ali shvati, RBR ima problema sa trosenjem guma, nisu to neki extra veliki problemi, ali činjenica je da jedu gume vise od ostalih

Pa vi ste ludi...Ferrari ima problema za zagrijavanjem guma, to ne znaci nuzno da ih najmanje trosi...Red Bull je Neweyev auto, trebali bi znati...

No dobro, dajte mi izvor te informacije.

17 godina
neaktivan

Ovo ce danas biti opet procesija.... :(((

Polijevanje staze!!

18 godina
odjavljen

nemože alonso pratit ovu trojicu

bit će ovo izgleda dosadna utrka

TOOOOOOO SHUMI,šteta kaj nema konkurentan bolid

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 14:28 (M4X).
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

TOOOOOOO SHUMI,šteta kaj nema konkurentan bolid

Da je njemu RB-ov bolid.HEHE.Mercedesov je jako spor,Još se divim Shumiju kaj uspijeva zadržati Buton-a,koji je vidno brži od njega.

Ma neče on starog dedeka dobit samo tako.GO SHUMI GOSmijeh

I'll be back
17 godina

Moja prognoza je bila točna (za sad) 1.Webber

2.Hamilton

3.Vettel

16 godina

Polako ti pada prognoza...jedan po jedan...

Aj mozda vettel ipak uspije izdrzat pa zavrsi 3.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 15:38 (miki1981).
17 godina

LOL ipak sam bio blizu...

17 godina
neaktivan

Super je Schumi odvozio, držao je Buttona cijelu trku iza. Tragedija za Hamiltona, 2 kruga prije kraja mu guma ''otišla''. Vettel ostao bez kočnica prije kraja, ali unatoč tome je riskirao i vozio brzo. Dobra utrka

Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
18 godina
neaktivan
Zao mi je Hamiltona..Schumi svaka cast :)

Sve u svemu dobra trka!
addicted to HD :)
16 godina
neaktivan

Cak dobra utrka po suhom..... drago mi zbog fernanda na domacem terenu a i posebno mi je drago zbog Hamiltona :) svaka cast weberu odlicno je odvozio

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
18 godina

Jako dobra utrka, kad se uzme u obzir da je to ipak Catalunya, a bila suha i utrka i kvalifikacije.

Lewis i Schu su bili strašni.Cool

17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...
miki1981 kaže...
Mike Litoris kaže...

Pa vi ste ludi...Ferrari ima problema za zagrijavanjem guma, to ne znaci nuzno da ih najmanje trosi...Red Bull je Neweyev auto, trebali bi znati...

No dobro, dajte mi izvor te informacije.

Danasnja utrka ti je izvor informacije!!! Pogledaj malo da  na kraju utrke u redbull-u nisu mogli vozit brzo kao sto su to vozili Alonso i Hamilton. to znaci da su gume na Ferrariju bile u boljem stanju nego na Redbull-u.

18 godina

kaj nije to sa red bull-om bilo zbog kočnica?

17 godina
neaktivan
nixass kaže...

kaj nije to sa red bull-om bilo zbog kočnica?

probleme s kočnicama je imo samo Vettel. weber nije imo problema s kočnicama

17 godina
neaktivan
Jedno pitanje nevezano za utrku:
Zašto vozači imaju onoliko puno botuna/dugmića/gumbadi/tipki na volanu? Čemu im svi služe?
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Jedno pitanje nevezano za utrku:
Zašto vozači imaju onoliko puno botuna/dugmića/gumbadi/tipki na volanu? Čemu im svi služe?

za podešavanje raznih sitnica na bolidu (smjesa goriva, balans kočnica, mapiranje motora, pomicanje prednjeg krila itd...)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice