Evo jedna prognoza za dns:
1.Webber
2.Hamilton
3.Vettel
prije bi rekao:
1.Vettel
2.Hamilton
3.Webber
Evo jedna prognoza za dns:
1.Webber
2.Hamilton
3.Vettel
prije bi rekao:
1.Vettel
2.Hamilton
3.Webber
Ide mu ovaj vikend, jucer je valjda imao krug blizu teoretski savrsenog. odlicno je to odvozio.
Ali ova prednost koju ima RBR pred drugima...ocito se jos povecala...sta su oni mijenjali na bolidu u ovoj stanci? Jer ako su svi se amlo pojacai, oni su jos malo vise od svih. Ili im mozda samo ova staza pase vise nego inace...Bit ce zanimljiva trka svejedno, barem sta se tice onih par bolida iza njih, a i zanima me kako ce proci situacija sa potrosnjom guma.
Drago mi je da je Sauber opet malo zivnuo, nadam se da ce sada tako i nastaviti, oni su mi oduvijek bili fraga momcad, onako nekako don kihotovska...
Isto mi je tako nekao drago da je Lotus dosta poboljsao svoja vremena, tj svoj bolid, barem se tako cini, iako to mi jos vise iz sentimentalnih razloga...1985, 6, 7 godina...dok je On vozio za njih.
Dobra usporedba xD
Inaće se nadam da će Hamilton u prvom zavoju proći Vettela jer bi u tom slučaju Alonso bio lud xD
Bikove može spasiti samo kiša.
Mislim da će sad, sa sve većim temperaturama njihove gume previše trpiti.
Vidjeli smo već da im je to glavni i jedini problem.
Ak bude sad sunčano i nekih 30c, Bikovi bi mogli plesati po boksevima jedanput više od ostalih...
Ide mu ovaj vikend, jucer je valjda imao krug blizu teoretski savrsenog. odlicno je to odvozio.
Ali ova prednost koju ima RBR pred drugima...ocito se jos povecala...sta su oni mijenjali na bolidu u ovoj stanci? Jer ako su svi se amlo pojacai, oni su jos malo vise od svih. Ili im mozda samo ova staza pase vise nego inace...Bit ce zanimljiva trka svejedno, barem sta se tice onih par bolida iza njih, a i zanima me kako ce proci situacija sa potrosnjom guma.
Drago mi je da je Sauber opet malo zivnuo, nadam se da ce sada tako i nastaviti, oni su mi oduvijek bili fraga momcad, onako nekako don kihotovska...
Isto mi je tako nekao drago da je Lotus dosta poboljsao svoja vremena, tj svoj bolid, barem se tako cini, iako to mi jos vise iz sentimentalnih razloga...1985, 6, 7 godina...dok je On vozio za njih.
meni je cudno recimo to da su Mercedes GP-ovi išli u petak na drugom treningu išli 1.20:757, a Redbull je i tada išao ispod 1:20 tocnije 1:19:965, a jucer u kvalifikacijama je Mercedes iso jedva 1:21:294, dok je redbull opet išao 1:19:995. Ocito u Redbull-u nemoraju ništa brzine žrtvovat da bi im bolid bio dobar na duge staze. Dok recimo druge momcadi moraju žrtvovat brzinu u kvalifikacijama da bi u utrci bili konkurentni. Mercedes GP je očito žrtvovo oko pola sekunde. Jer da je MS jucer odvozio 1:20:757 kao što je išao u petak na drugom treningu bez problema bi bio treci.

Istina, zato i kazem da me zanima kako ce se to razviti, jer, ako idu u box jednom vise od drugih opet imaju dosta veliku prednost pred drugima sto se tice vremena, barem ako sudimo pa kvalama. I ako uspiju odjuriti naprijed sami mogu lako napraviti dovoljnu prednost, pogotovo ako ovi iza budu zaokupljeni medjusobnom borbom...
A opet pitanje je i sta ce drugi raditi sa gumama jer ako bude vruce a svi planiraju samo 1 ulazak, morat ce tvrdje gume izdrzati skoro cijelu utrku, jer zelene izgleda nece moci nego samo par krugova...i onda opet ona razlika ako RBR-ovi odjure na pocetku oni ce samo nizati krugove a ako se ostali budu borili medjusobno...znamo koliko to povecava potrosnju guma. Tako da bi u tom slucaju ti problemi sa gumama mogli biti manje osjetni
A sve je to nagadjanje, zato jedva cekam utrku, pa da vidimo kako ce se sve to razvijati.
Ak bude sad sunčano i nekih 30c, Bikovi bi mogli plesati po boksevima jedanput više od ostalih...
??????? O cemu ti to?
Vettel je rekao da se boji vremena, da...ali kise...i ja se bojim kise s pogleda Red Bulla...malo si pobrkao loncice....
Red Bull poznat po tome da je njezan s gumama, kao i svaki Neweyev bolid...ako ostane suho, leti Red Bull naprijed...
??????? O cemu ti to?
Vettel je rekao da se boji vremena, da...ali kise...i ja se bojim kise s pogleda Red Bulla...malo si pobrkao loncice....
Red Bull poznat po tome da je njezan s gumama, kao i svaki Neweyev bolid...ako ostane suho, leti Red Bull naprijed...
ne nego bas kontra, malo se informiraj... redbull je najagresivniji prema gumama, dok je ferrari najnjezniji
??????? O cemu ti to?
ne nego bas kontra, malo se informiraj... redbull je najagresivniji prema gumama, dok je ferrari najnjezniji
LOL...pa odakle izvlacis? Jel bilo problema u Bahrainu? Jel bilo u Maleziji??? Osim ako se nesto promjenilo od tada...svasta...
Samo im je kisa problem...a evo sada gridwalk i vidim da kise nema...
Ja odo sad k susedu gledat na Braviu, da vidim kak F1 tamo "gleda" 
pozz i nadajmo se super trci
alonso će startat na crveno i bit prvi LOL
hamilton je dobar starter,mogao bi preć nekog od redbula
pretpostavlja se da je red bull nešto agresivniji prema gumama
LOL...pa odakle izvlacis? Jel bilo problema u Bahrainu? Jel bilo u Maleziji??? Osim ako se nesto promjenilo od tada...svasta...
Mike vidim znas dosta o F1, ali shvati, RBR ima problema sa trosenjem guma, nisu to neki extra veliki problemi, ali činjenica je da jedu gume vise od ostalih
Mike vidim znas dosta o F1, ali shvati, RBR ima problema sa trosenjem guma, nisu to neki extra veliki problemi, ali činjenica je da jedu gume vise od ostalih
Pa vi ste ludi...Ferrari ima problema za zagrijavanjem guma, to ne znaci nuzno da ih najmanje trosi...Red Bull je Neweyev auto, trebali bi znati...
No dobro, dajte mi izvor te informacije.
Ovo ce danas biti opet procesija.... :(((
Polijevanje staze!!
nemože alonso pratit ovu trojicu
bit će ovo izgleda dosadna utrka
TOOOOOOO SHUMI,šteta kaj nema konkurentan bolid
TOOOOOOO SHUMI,šteta kaj nema konkurentan bolid
Da je njemu RB-ov bolid.HEHE.Mercedesov je jako spor,Još se divim Shumiju kaj uspijeva zadržati Buton-a,koji je vidno brži od njega.
Ma neče on starog dedeka dobit samo tako.GO SHUMI GO
Moja prognoza je bila točna (za sad) 1.Webber
2.Hamilton
3.Vettel
Polako ti pada prognoza...jedan po jedan...
Aj mozda vettel ipak uspije izdrzat pa zavrsi 3.
LOL ipak sam bio blizu...
Super je Schumi odvozio, držao je Buttona cijelu trku iza. Tragedija za Hamiltona, 2 kruga prije kraja mu guma ''otišla''. Vettel ostao bez kočnica prije kraja, ali unatoč tome je riskirao i vozio brzo. Dobra utrka
Cak dobra utrka po suhom..... drago mi zbog fernanda na domacem terenu a i posebno mi je drago zbog Hamiltona :) svaka cast weberu odlicno je odvozio
Jako dobra utrka, kad se uzme u obzir da je to ipak Catalunya, a bila suha i utrka i kvalifikacije.
Lewis i Schu su bili strašni.
Pa vi ste ludi...Ferrari ima problema za zagrijavanjem guma, to ne znaci nuzno da ih najmanje trosi...Red Bull je Neweyev auto, trebali bi znati...
No dobro, dajte mi izvor te informacije.
Danasnja utrka ti je izvor informacije!!! Pogledaj malo da na kraju utrke u redbull-u nisu mogli vozit brzo kao sto su to vozili Alonso i Hamilton. to znaci da su gume na Ferrariju bile u boljem stanju nego na Redbull-u.
kaj nije to sa red bull-om bilo zbog kočnica?
kaj nije to sa red bull-om bilo zbog kočnica?
probleme s kočnicama je imo samo Vettel. weber nije imo problema s kočnicama
za podešavanje raznih sitnica na bolidu (smjesa goriva, balans kočnica, mapiranje motora, pomicanje prednjeg krila itd...)