Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.781
|
čitano: 5.657.907
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
Mike Litoris kaže...
cro_blue kaže...

Mosley napao "uvijek elegantnog"! Belji se

Zadnji odlomak bas potvrdjuje jednu u nizu spletki koje sam spominjao vezane uz Ferrari...no neka...

Valjda ljudi ovdje na forumu bolje znaju: pogotovo neki koji ne znaju kad su utrke i kvalifikacije :))))

Gle navijač sam Mclarena no Ferrari je bio i ostao sinonim za formulu1 i normalno da ih FIA mazi godinama i sam Bernie je rekao da su im davali veliki novac kroz godine kako ovi ne bi izašli iz f1. No to se ni meni ne sviđa jer ne volim Ferrari i taj način bavljenja nečim što bi se morao zvati sport, ali sve ovo navedeno ipak ne govori ništa o Michaelu Schumacheru koji i dalje ostaje največi F1 vozač svih vremena.

17 godina
neaktivan
kejbl kaže...
Mike Litoris kaže...
cro_blue kaže...

Mosley napao "uvijek elegantnog"! Belji se

Zadnji odlomak bas potvrdjuje jednu u nizu spletki koje sam spominjao vezane uz Ferrari...no neka...

Valjda ljudi ovdje na forumu bolje znaju: pogotovo neki koji ne znaju kad su utrke i kvalifikacije :))))

Gle navijač sam Mclarena no Ferrari je bio i ostao sinonim za formulu1 i normalno da ih FIA mazi godinama i sam Bernie je rekao da su im davali veliki novac kroz godine kako ovi ne bi izašli iz f1. No to se ni meni ne sviđa jer ne volim Ferrari i taj način bavljenja nečim što bi se morao zvati sport, ali sve ovo navedeno ipak ne govori ništa o Michaelu Schumacheru koji i dalje ostaje največi F1 vozač svih vremena.

To ono, statisticki najveci jel? Eh da...

A zasto FOM i FIA nemogu bez Ferrarija? Jel bi NBA placali iz godine u godinu Celticsima da ostanu u ligi i pomagali im na sve moguce nacine te im dali pravo na veto na nova pravila??? Ne bih rekao..

Kako to da je Todt bas nalijedio Mosleya, a ne Vatanen??? Hehe...pa za vrijeme Tudjmana i Canjuge se nije toliko Croatiji (Dinamu) pomagalo, koliko se Ferrariju ide na ruku...fuj :((

17 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Odlicna vijest. I Pirelli je spreman za uci u pregovore za opremljivanje timova za iducu sezonu.

Odlicno, sada ih je troje...da bar dvoje uspiju o(p)stati.

17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Odlicna vijest. I Pirelli je spreman za uci u pregovore za opremljivanje timova za iducu sezonu.

Nekako mislim da največu šansu ima Michelin. Možda se i Dobra-godina odluči na povratak:)

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Mike Litoris kaže...

Nekako mislim da največu šansu ima Michelin. Možda se i Dobra-godina odluči na povratak:)

Neznam bas. Avon ima sanse...sve ce ovisiti hoce li se sloziti s prelazaskom na 18 inchne felge...

16 godina
neaktivan

Meni nije bitno ko će ući, ali mi je bitno da samo jedan proizvođač guma uđe u f1 jer ne želim da u nijansama između ekipa odlučuju gume..

17 godina
Mike Litoris kaže...
Arnold Šrafncinger kaže...

Gomila gluposti.

Pogotovo zadnja recenica: Rus muku muči sa znatno većim brojem kilograma. Uzevši u obzir kritičan broj kilograma, ne iznenađuje podatak da je Petrov tek u posljednjoj utrci u Shanghaiu uspio stići do cilja s čime se nije mogao pohvaliti u prve tri utrke.

Renaultovi vozaci spadaju u iznad prosjecno visoke vozace i medu najvisima su u F1, s tim da prema sluzbenim podacima RK ima 1,83 i 73 kg, dok VP ima 1,85 i 75 kg ... osim ako se nije poceo nekontrolirano prejedati od stresa koji mu donosi F1, ovo mi izgleda kao glupo novinarsko napuhavanje neke pricice koja je "iscurila" ... inace Petrov je najtezi vozac uz Barichella sa (77 kg), MS-a (75 kg), Webbera (75 kg) i Sutila (75 kg), ali sto je onda s njima ili sa Buttonom koji ima 72 kg, sa Rosbergom od 71 kg, a nizi je 7 cm ...

Bemti, pa tolko kila sam imal u srednjoj... Mogao bi ja uz Blaža bit komentator, kao Prasićko II. Osmijeh

17 godina
Mike Litoris kaže...
F1-IVO kaže...
Mike Litoris kaže...

Neznam bas. Avon ima sanse...sve ce ovisiti hoce li se sloziti s prelazaskom na 18 inchne felge...

Pa kak bu to zgledalo, formula sa niskoprofilkama?

Brawn veli da bi to mogao biti problem za manje momčadi jer će zahtjevati promjenu suspenzija.

Viši bočni dijelovi gume pridonose gripu u zavojima, omogućavaju tvrđi ovjes. Ako se prijeđe na 18 cola suspenzije će morati biti mekše da bi se zadržao grip, a to bi moglo imati utjecaja na brzinu, pitanje je kako će to utjecati na ostale performanse bolida.

13'' koje formula trenutno koristi su nestandardne, a Michelin forsira 18'' jer se takve gume već nalaze na automobilima/bolidima iz ostalih automoto sportova, te tako smanjuju troškove. Pirelli je isto izjavio da bi uletio ako se prijeđe na 18'', ali ne bi htio "rat gumara" sa Michelinom, koji pak to priželjkuje.

Bernie preferira CooperAvon koji bi radio 13'' uz pomoć Bridgestone-ovih inženjera

Evo kako bi to moglo izgledati: http://www.motorsport-total.com/news/images_big/60119.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 9:33 (redrum781).
17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

Evo kako bi to moglo izgledati: http://www.motorsport-total.com/news/images_big/60119.jpg

Gdje je Bubba Sparks da kaže Ugly, kad ga trebaš! Cool

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina
neaktivan

Katastrofa :(((

A da ne spominjem koliko ce timovima biti teze namjestiti suspension i naci balance, uzas :((

18 godina
Mike Litoris kaže... 

A da ne spominjem koliko ce timovima biti teze namjestiti suspension i naci balance, uzas :((

Meni osobno i nije tako ružno.

Baj d vej... Ove McLarenove "nove" felge opasno izgledaju! Namigiva

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
Mike Litoris kaže... 

Meni osobno i nije tako ružno.

Baj d vej... Ove McLarenove "nove" felge opasno izgledaju! Namigiva

Ma daj, kao da smo u AmeriKKKi s nekim od njihovih razmazenih repercica i sad idemo kao vozit Hummera i felge do neba.... :((

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 14:42 (Mike Litoris).
17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Ma daj, kao da smo u AmeriKKKi s nekim od njihovih razmazenih repercica i sad idemo kao vozit Hummera i felge do neba.... :((

I lakat kroz kokpit:)

Za uvodnu muziku neka stave nešto od 50 Centa a može i Berni nešto zarepat.

Kompletan ovjes će trebat redizajnirat da se prilagodi na novu veličinu felgi (ako do toga dođe) što će opet udarit po džepovima timove.

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Mike Litoris kaže...

I lakat kroz kokpit:)

Za uvodnu muziku neka stave nešto od 50 Centa a može i Berni nešto zarepat.

Kompletan ovjes će trebat redizajnirat da se prilagodi na novu veličinu felgi (ako do toga dođe) što će opet udarit po džepovima timove.

Toliko o low budgetu i stednji...LOL

17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Možda da uzmu Kosoricu da im napravi plan:)

17 godina

Namigiva čačić bi mogao vozit pace car.

Ideja Michelina je da bi se sa 18'' uštedilo, ali kako kvragu ako se moraju suspenzije i bog te pitaj kaj sve promijeniti, testirati, homologirati i kaj ti ja znam kaj!

18 godina

Na ove 18-colke bi se dali staviti i neki fini spinneri, da doživljaj bude potpun Cool

18 godina
neaktivan
izith kaže...

Na ove 18-colke bi se dali staviti i neki fini spinneri, da doživljaj bude potpun Cool

Možda i neonka ispod bolida i uvođenje draga i drifta umjesto kvalifikacija... NFS FTW Neodlučan

~~~P*čka, šolja, k*rac~~~
18 godina
gamer2 kaže...

a sto mislite o novim stazama, prvenstvemo o yas marini, meni  je ta staza vrlo losa....

Nije ponudila puno akcije prosle godine, jedino sto izgleda stvarno hebeno....

jedva cekam da vidim kako ce izgledati u koreji...

Meni se Yas Marina sviđa. Mislim da staza ima potencijala za spektakl, trebaju se i neke druge stvari posložit, nije uvijek do staze, a i prva utrka nije uopće bila loša.

Singapur i Valencija su mi katastrofalne.

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Mike Litoris kaže...

Možda da uzmu Kosoricu da im napravi plan:)

Ne bi bas bilo dobro, izbacila bi nam grid girls :((((

17 godina
neaktivan
Schumix kaže...
gamer2 kaže...

a sto mislite o novim stazama, prvenstvemo o yas marini, meni  je ta staza vrlo losa....

Meni se Yas Marina sviđa. Mislim da staza ima potencijala za spektakl, trebaju se i neke druge stvari posložit, nije uvijek do staze, a i prva utrka nije uopće bila loša.

Tilkedromi su katastrofa...Malezija je vec nekako stara staza, navikao sam se...Shanghai je isto ok, Turska je preyebena!!!!

Yas Marina je predivna, no nema karakter, ona ja kao da se stvarno vozis po aerodrimu...Bahrain, Singapur i Valencija katastrofa :(((((((

Spa, Silverstone, Monza, Suzuka, Interlagos...zajamcen spektakl...Monaco i Hungaroring procesije...Albert Park, Montreal, Hockenheim i Barcelona...ah, idi mi dodji mi...

The best one, SPA!!!!

17 godina
Mike Litoris kaže...
Schumix kaže...
gamer2 kaže...

Tilkedromi su katastrofa...Malezija je vec nekako stara staza, navikao sam se...Shanghai je isto ok, Turska je preyebena!!!!

Yas Marina je predivna, no nema karakter, ona ja kao da se stvarno vozis po aerodrimu...Bahrain, Singapur i Valencija katastrofa :(((((((

Spa, Silverstone, Monza, Suzuka, Interlagos...zajamcen spektakl...Monaco i Hungaroring procesije...Albert Park, Montreal, Hockenheim i Barcelona...ah, idi mi dodji mi...

The best one, SPA!!!!

Slažem se za Spa, al nemoj mi dirat Monaco Viče

17 godina
neaktivan

TURBO!!!

Ako to kaže faca iz Ferrarija, vjerovatno je više od glasina!

Sako cera bolje, sako jutre huje!
18 godina
odjavljen
PredatoR kaže...

TURBO!!!

još će se prebacit na vodik pa će se i bakice utrkivat

18 godina
PredatoR kaže...

TURBO!!!

hebiga kad će to biti 1.5ccm trocilindraši s ograničenjem tlaka..

kakve mrtve restrikcije u vrhunskom auto sportu Mršti se

17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
Mike Litoris kaže..

The best one, SPA!!!!

Slažem se za Spa, al nemoj mi dirat Monaco Viče

Ma ok, prestiz, luksuz u sve to, ali kada si gledao "zanimljiv Monaco!?!?"

17 godina
neaktivan
PredatoR kaže...

TURBO!!!

Yep. To je vise manje potvrdjeno. To je bilo za ocekivati, dogadjaji koji su se razvijali u zadnjih nekoliko godina isli su u pravcu toga...pogotovo engine freeze...

18 godina
odjavljen
18 godina

U nedostatku F1 uzbuđenja evo jedan video borbe Vipera CC i Porsche GT3 RS-a na vječnom Nordschleifeu... Nevjerovatno da ga ovaj u osjetno moćnijem Viperu nije uspio preteći svih 20 kilometara do ciljne ravnine... (je da je veliku ulogu igrao i promet na stazi)

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 12:18 (doktor1).
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

U nedostatku F1 uzbuđenja evo jedan video borbe Vipera CC i Porsche GT3 RS-a na vječnom Nordschleifeu... Nevjerovatno da ga ovaj u osjetno moćnijem Viperu nije uspio preteći svih 20 kilometara do ciljne ravnine... (je da je veliku ulogu igrao i promet na stazi)

kad je viper napravljen za vožnju samo ravno

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice