Gle ovakve pobjede mu neće još dugo polaziti za rukom jer dolazi ljeto te suho vrijeme i Lewis će njega rasturati. Ja držim da je Lewis najbolji vozač utrka zasada u ovoj sezoni, a Vettel kvalifikacija.
Čuj, ja držim da je Lewis arogantni smrad kojemu treba najbolji bolid na grid-u da bi došao do postolja...
Ako je suditi po njegovoj potrošnji guma neće mu puno pomoć suho vrijeme... a i u tim će situacijama Red-Bullovi startat i završit 1 i 2 (ako nešto ne krepa).
Sve u svemu čovjek nema šanse osvojit naslov. Više mu nije u momčadi Ron Dennis koji mu udovoljava svakom hiru, Red Bull ima bolji bolid kao i Ferrari. A i za 3 tjedna na sljedećoj utrci će im se poništit prednost onog "RW80" što znači da će svi imat tu prednost na ravnicama.
Inače, što se tiče onog cviljenja iz MkLarena oko sustava podešenja visine bolida... Christian Horner je to ljepo sumirao jučer "who needs ride height controll, eh?"

,da može bit takav nisam vjerovao, a Massa je pi***ca i ne idu mu kišne utrke.Kako mi nedostaju zvuci V10 i V12 motora