Ljudi nisam obavijesten,kad su kvalifikacije,ako su vec bile koje pobijedio?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko mi je poznato novi aero paket će biti predstavljen u Španjolskoj a za Kinu imaju samo novo stražnje krilo.
Mislim da je bilo govora i o prednjem, ali nemoj me drzati za rijec, mozda imas pravo. Uglavnom,
to je ta prica... Mislim da stvarno ovo (ova sezona, povratak) MS-u nije trebalo :(((
Ista stvar kao i Jordan (Michael, ne team, lol)...ali znam (pretpostavljam kako je to), prevelika je to zelja...
Ljudi nisam obavijesten,kad su kvalifikacije,ako su vec bile koje pobijedio?
Tko je pobijedio? LOL...mislis tko je uzeo pole...
Stavio ti je lijepo Ivo SS s live timinga....
to je ta prica... Mislim da stvarno ovo (ova sezona, povratak) MS-u nije trebalo :(((
Ista stvar kao i Jordan (Michael, ne team, lol)...ali znam (pretpostavljam kako je to), prevelika je to zelja...
A čuj..sezona je duga i ja se toplo nadam da ćemo vidjeti nešto čarolije:)
Evo malo crnog humora: Chandok dobio kaznu pomicanja 5 mjesta unatrag na startu (a zadnji je i ovako).
na oficijalnoj stranici F1 pise da su kvalifikacije u 14h
ne znam na koju se to vremensku zonu odnosi!?
EDIT:Hvala IVO
A čuj..sezona je duga i ja se toplo nadam da ćemo vidjeti nešto čarolije:)
Evo malo crnog humora: Chandok dobio kaznu pomicanja 5 mjesta unatrag na startu (a zadnji je i ovako).
LOL...jadan, hoce sada startati s 29. mjesta???? Hehehe...
Sto se MS-a tice, bojim se da ne...bar ne jos neko dogledno vrijeme...mozda u Monte Carlu ako padne kisa :))
Postoji tipka Convert to my local time.
LOL...postoji button (ne Jenson :))) koji kaze "Convert to my local time..."
Mislim kako to pratis F1? Kad neznas da je kvali iz Kine ujutro....onako, kampanjac ili sta?? 
skontao...utrka je ujutru u 8h...
tnx i sorry na glupim pitanjima ;)
Mislim kako to pratis F1? Kad neznas da je kvali iz Kine ujutro....onako, kampanjac ili sta?? 
Ma on prati F1 ljeti jednom zimi rjeđe:)
Cisto sumnjam. Bar ne RTL-u nije nista spominjao...navodno su imali novi aerodinamicki paket za Kinu. Prije kvalija se
Rosberg vratio na stari paket, a MS je ostao na novom...tako nesto...ocigledno stari bolje odgovara za Shanghai...
Inace prevelika kocka je baciti sve na kisu, bitan je grid position....pogotovo kad se zna da se smiju raditi izmjene
na bolidu ako utrka sluzbeno bude najavljena kao "wet race"....
Pa MS je mozda ocekivo da se s bilo kakvim postavkama nece plasirat bolje od 6 mjesta, pa se mozda iso kockat s postavkama za kišu. Inace se nakon kvalifikacija u slucaju kise mogu radit samo male preinake, i onaj koji si podesi na kvalifikacijama bolid za kisu sutra ce u utrci ako padne kiša bit u velikoj prednosti.
Šumaher opet debelo iza momcadskog kolege, red bull prvi, ništa novo vidim...
skontao...utrka je ujutru u 8h...
tnx i sorry na glupim pitanjima ;)
LOL, u 9h prijatelju moj...kakav lik.... :))
Vidim da opet ima onih koji su ustali ranije gledati formulu, da nisam jedini pacijent 
Vidim da opet ima onih koji su ustali ranije gledati formulu, da nisam jedini pacijent 
Pod ranije smatraš 4h ili
Nadajmo se da je pred nama jedna uzbudljiva utrka. :)
a ovaj hamilton i alonso stvarno imaju sreće,kad im nejde onda dođe safety car
to je nepošteno;button,kubica,petrov... su imali značajne prednosti i onda safety car sve vrati na početak
Ovaj Alosno je vrhunska seljacina. Odvratan lik...
Inace meni najbolja utrka ove sezone...I ne vidim tu ništa "ne pošteno" sve je to dio i car F1.
McLaren fenomenalan, Renault isto (za svoje najave i kapacitete), Ferrari prosječan (pre prespor za svoje apetite i želje), Mercedes dobar (Rosberg), Schumacher se kako bi rekli njegovi navijači "prilagođava" (valjda će se prilagodit do zadnje utrke), ali je podbacio, svi su ga prošli koji su htjeli. Force India (čitaj Sutil) dobar...
Odlična utrka i Button je opet svih sje sa pravom odlukom kao u Australiji!
za sve ostale pravila vrijede osim za hamiltona i alonsa,ja bih ga kaznio(hamiltona) jer je preticao odmah nakon šta je izašao safety car i izgurao je vettela ili webera
Jedna savršena utrka!!!
Toliko preticanja, toliko uzbuđenja, da je to nevjerovatno
Prije svega, strašna utrka sa "pussy boy-a", a i "gumbić je bio sjajan (prije svega njegova hrabrost da ostane na gumama za suho)
Sedmerostruki prvak je opet razočarao, nije ništa napravio da opravda povratak. S druge strane sjajni Rosberg, koji malo po malo postaje stalan u vrhu!
Ferrari opet podbacio, s tim da je Alonso bio čak 4, ali najviše zbog svoje agresivne vožnje a ne zbog bolida. Massa pomalo postaje prosječan vozač....
Redbull ima najbolji bolid, ali nikako da to iskoriste! A Vettel nam je pokazao da se može utrkivati i po boksu xD
I naravno, žuti dečki su sjajni, i Kubica i Petrov postaju legende ove sezone, sa nekonkurentnim bolidom rade čuda.
Force India pokazuje da ima solidan bolid, ali da moraju još puuuuno napredovati da bi se utrkivali s najboljima
Ostali, ništa kao i prije...
I za kraj, jedna izjava sa današnjeg prijenosa na HRT-u:
Jergović: "sječamo se kako je Vettel odvozio utrku po mokroj kiši"
McLaren fenomenalan, Renault isto (za svoje najave i kapacitete), Ferrari prosječan (pre prespor za svoje apetite i želje), Mercedes dobar (Rosberg), Schumacher se kako bi rekli njegovi navijači "prilagođava" (valjda će se prilagodit do zadnje utrke), ali je podbacio, svi su ga prošli koji su htjeli. Force India (čitaj Sutil) dobar...
Odlična utrka i Button je opet svih sje sa pravom odlukom kao u Australiji!
da nije bio safety car bilo bi to drugačije,sutil bi bio još bolji
navijač sam schumachera ali me totalno razočarava,previše me živcira,kad će se već prilagodit
Zašto za Alonsa pravila ne vrijede kada je kažnjen sa prolaskom kroz boks?! Šta su ga trebali izbacit sa utrke?
Zašto za Alonsa pravila ne vrijede kada je kažnjen sa prolaskom kroz boks?! Šta su ga trebali izbacit sa utrke?
Da, kaznili su ga zbog preranog starta, ali ne i zbog toga što je uletio u boks ispred Masse u "Hamiltonovom zavoju"