Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.781
|
čitano: 5.674.987
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Sve u svemu dobra utrka. Bilo je akcije šta je najbitnije. Malo čudno da nisu kaznili Hamiltona zbog onolikog mjenjanja pravca kada je Petrov pokušao vratit poziciju. Red Bull mi djeluje pre dominantan, McLaren malo bolji od Ferraria dok Mercedes nije ni blizu forme brawn od prošle godine (a opet Nico Rosberg je tu na vrhu sa bodovima). Force Inida najljepše iznenađenje sezone.

Alguersuari u bodovima - klap klap - (imao je par pretjecajna...)

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 12:20 (doktor1).
18 godina
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
doktor1 kaže...

Ova dvojica danas (komentatori) su premašili sami sebe. Pa to je nevjerovatno koliko gluposti su ovi valjali. "McLaren je brži od Force indie zbog one dihalice" (a možda zbog nečeg o čemu ti nemaš pojma kao ni ja). "Alonso je cijelu utrku imao problema, čujem po zvuku" (možda je, ali kako je onda mogao radit najbrže krugove i stalno se ljepit Buttonu).

Na Hamiltona mora da su si jedan drugom ono lagano. Hamilton je definitivno vozač utrke!? Zašto? Vettel je pobjedio, (je da nije se baš ubio od posla), ali zašto onda i Massa nije u rangu kao Hamilton koji je napredovo jednako kao i on...?

Strašni su, nema šta!

Zbog toga sam danas gledao na RTL-u.

Ako i Švabe baljezgaju, nije bitno, jer ih ionako ne razumijem...Belji se

18 godina
doktor1 kaže...

Ova dvojica danas (komentatori) su premašili sami sebe. Pa to je nevjerovatno koliko gluposti su ovi valjali. "McLaren je brži od Force indie zbog one dihalice" (a možda zbog nečeg o čemu ti nemaš pojma kao ni ja). "Alonso je cijelu utrku imao problema, čujem po zvuku" (možda je, ali kako je onda mogao radit najbrže krugove i stalno se ljepit Buttonu).

Strašni su, nema šta!

baš to.. eto, meni kao laiku i entuzijastu je to alonsovo šaltanje zvučalo ko da nabire okretaje u nižoj brzini, što je u neku ruku i logično, a ovi ga nasrali..

17 godina
neaktivan

kako stojimo ? :)

Volim čitati BUG //// Imaš problem sa LG Cookijem ili pitanje ? Javi na privatnu poruku
16 godina
neaktivan

Nikako nebi rekao da je hamilton vozac utrke, da je sredio i Sutila...ma ni onda, jer reci da je vozac utrke osoba koja je zavrsila 1 mjesto ispred Masse za kojeg svi govore da je odvozio nikakvu utrku...smjesno. Iak oni to nije bitno, najbitnije je da nikad, ali nikad nebi dao epitet vozaca utrke nekome tko onako prekrsi ojedno od najosnovnijih pravila u F1, i ajde da se prekrsi nego glupo pravilo koje je FIA nametnula...ali covjek je danas prekrsio jedno od osnovnih vozackih pravila u F1, jer ovo pravilo o jednoj promjeni smjera to je pravilo iz kojeg stoje svi vozaci. I to vec dugo vremena.

Uglavnom, kako sam imao riječi pohvale za proslu njegovu utrku, sada bas suprotno.

A posebna je prica FIA koja jos uvijek (ne)dijeli kazne kako se njoj svidi.

Inace utrka odlicna, puna uzbudjenja, sve 5

Alonso odlican, pogotovo s tim problemom kod saltanja, stvarno se je culo kad je kamera bila na njegovom bolidu koliko ima svako malo problema kod saltanja na nize, sto nije toliko bitno kod same voznje, nego to mora najvise smetat kod namjestanja za preticanje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 12:31 (miki1981).
18 godina

Dobra utrka.

I, naravno, Lewis vozač utrke, kao i uvijek...Izlanuo seBelji se

Mislim, situacija kad je pretekao Petrova, koji LOL!

Šta sve Lewisu prolazi na stazi i kako se pravi glup...

Strašno!

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 12:38 (Schumix).
16 godina
neaktivan

Gledao sam utrku...ali ne znam sto se to Petrov pravi glup, i sta mu je to sve proslo na stazi?

18 godina

Ma bili su to malo čudni zvukovi, ali onda kažeš vjerovatno ima probleme, tko zna dali je tako svaki krug iid, a ne pun sebe komentirat. pogotovo ono od Novaka kako je baš zbog one "dihalice" McLaren brži od Force Indie. Pa kaže se da mu vjerovatno i ta dihalica omogućuje nešto veću brzinu osim bolje aerodinamike, bla, bla... I ono svršavanje na Hamiltonova pretjecanja. Pa i Alguersuari je imo fenomenalna pretjecanja (i ne samo on) pa nisu štrcnuli!

A Blažićko je toliko bezobrazan da se svima "malo lošijima" smije.

Kao njihovi komentari kada je Massa bio iza Buttona - Massa nemože preći Buttona, a kada je Alonso bio iza - Alonso ima probleme sa gumama pa nemože preć Buttona (nakon boksova kada su bili na mekšim gumama)

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 12:42 (doktor1).
18 godina

Meni se čini da je Alonso "manualno" dokrajčil svoj bolid, tj. "strgal mu getribu" kod onog junačkog pothvataCool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan

Solidna utrka. Vettel napokon pobijedio, sad je sto posto sigurno da Red Bull ove godine (barem zasada) ima najbrzi bolid. Zao mi je Alonsa, ali mi je drago da je isao na sve ili nista, borben covjek, to volim kod vozaca. A ne Massa, bas vozi kao beba, sto netko rece. Dugo, dugo se premislja hoce li krenuti u pretjecanje...

A najgore sto se moglo dogoditi Alonsu, to se dogodilo - Massa bio ispred njega nakon starta. Da je samo Alonso bio ispred Masse, davno bi on zaobisao Buttona (cini mi se da je on bio ispred, nisam siguran). A ovako Massa usporavao Alonsa, a on ne moze zaobici momcadskog kolegu, i opet mu Massa zeznio stvari na pocetku.

Hamilton? Pa, s ovim sto je danas napravio, pokazao je samo da je spreman na pretjecanja, to volim, ali da je vozac utrke i da je nesto potvrdio? Nema pojma. Pa sve ove koje je zaobilazio su imali slabije bolide u usporedbu na njegov, to je bilo bez problema za zaobici. Cak se jos mucio s Petrovom, kojeg je isto mogao bez problema zaobici, tako da, nikako ja ne bih rekao da je Hamilton neki jako dobar vozac, solidan, kao i vecina, ima jak bolid pa mu naravno zato i nije bilo problem napraviti tolika pretjecanja kad su svi ovi losiji i bili otraga.

E onda ide pitanje - a zasto Massa i Alonso nisu to isto napravili? Kao sto vec napisah, zato jer Massa stvarno vozi kao prosjecan vozac, i jos je kocio Alonsa i ispade tako kako jeste.

Ako nista drugo, Red Bull je napokon dosao do zasluzene pobjede, i moje prognoze su da bi Red Bull ove godine mogao raditi ono sto je Brawn GP radio prosle godine. Premda je sad jos uvijek gusto na poretku, mislim da ce se Red Bullovi vozaci poceti polako odvajati prema vrhu kako utrke budu prolazile.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
18 godina
miki1981 kaže...

Gledao sam utrku...ali ne znam sto se to Petrov pravi glup, i sta mu je to sve proslo na stazi?

Evo, malo sam uredio post, je li ti sad jasnije?

16 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Ma bili su to malo čudni zvukovi, ali onda kažeš vjerovatno ima probleme, tko zna dali je tako svaki krug iid, a ne pun sebe komentirat. pogotovo ono od Novaka kako je baš zbog one "dihalice" McLaren brži od Force Indie. Pa kaže se da mu vjerovatno i ta dihalica omogućuje nešto veću brzinu osim bolje aerodinamike, bla, bla... I ono svršavanje na Hamiltonova pretjecanja. Pa i Alguersuri je imo fenomenalna pretjecanja (i ne samo on) pa nisu štrcnuli!

A Blažićko je toliko bezobrazan da se svima "malo lošijima" smije.

Kao njihovi komentari kada je Massa bio iza Buttona - Massa nemože preći Buttona, a kada je Alonso bio iza - Alonso ima probleme sa gumama pa nemože preć Buttona (nakon boksova kada su bili na mekšim gumama)

Ne znam sta ti pizid*s ali Blazicku su svi kometari bili na mjestu!

Na Alonsovom bolidu se jasno culo da nesto i nije kako bi trebalo da bude

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 12:43 (dado8).
16 godina
neaktivan
Schumix kaže...
miki1981 kaže...

Evo, malo sam uredio post, je li ti sad jasnije?

E tako sad vec to i ima smisla.

18 godina

Schumachera je više bilo na reklamama do sada nego u utrci Osmijeh

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan

koji je poredak ? :)

SRETAN USKRS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17 godina
neaktivan

Ovo je ukupni poredak dosad u sezoni:

1. F. Massa Brazilac Ferrari 39

2. F. Alonso Španjolac Ferrari 37

3. S. Vettel Nijemac Red Bull-Renault 37

4. J. Button Englez McLaren-Mercedes 35

5. N. Rosberg Nijemac Mercedes 35

6. L. Hamilton Englez McLaren-Mercedes 31

7. R. Kubica Poljak Renault 30

8. M. Webber Australac Red Bull-Renault 24

9. A. Sutil Nijemac Force India-Mercedes 10

10. M. Schumacher Nijemac Mercedes 9

11. V. Liuzzi Talijan Force India-Mercedes 8

12. R. Barrichello Brazilac Williams-Cosworth 5

13. J. Alguersuari Španjolac STR-Ferrari 2

14. N. Hulkenberg Nijemac Williams-Cosworth 1

15. S. Buemi Švicarac STR-Ferrari 0

16. P. de la Rosa Španjolac BMW Sauber-Ferrari 0

17. H. Kovalainen Finac Lotus-Cosworth 0

18. K. Chandhok Indijac HRT-Cosworth 0

19. L. di Grassi Brazilac Virgin-Cosworth 0

20. B. Senna Brazilac HRT-Cosworth 0

21. J. Trulli Talijan Lotus-Cosworth 0

22. K. Kobayashi Japanac BMW Sauber-Ferrari 0

23. T. Glock Nijemac Virgin-Cosworth 0

24. V. Petrov Rus Renault 0

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 13:04 (Prison Breaker).
17 godina
neaktivan

Hvala

ajde da i massu vidimo na čelnoj poziciji.

Ferrari još uvijek prvi :)

SRETAN USKRS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18 godina

Zna (ima li) možda neko dobre slike/wallse (1680/1050+) od Montoye u BMW-u, po mogućnosti u nekom okršaju s Ferrariom?

Bil bi zahvalan

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 14:11 (explorer 4).
18 godina

Na dobrom si putu i hvala ali tražim nekaj za desk, znači moralo bi biti ljepše, konkretnije...

No i ova slika našla je svoje mjesto na hardu.

Izmjenih si avatar (nakon godina - lol), kaj mislite?

18 godina
neaktivan
Armor kaže...

Meni se čini da je Alonso "manualno" dokrajčil svoj bolid, tj. "strgal mu getribu" kod onog junačkog pothvataCool

Ma definitivno... nije slučajnost što mu je "otkazao" nakon onog "Takuma Sato" poteza u prvi zavoj. Jer što se radi kad tako pretičeš? kočiš kasnije i pokušavaš kompenzirat brže zaustavljanje "motorom", tj više pati mjenjač.

A oni "zvukovi" ono se meni činilo kao da nešto nije bilo uredu sa selektorom ili samim zupčanicima jer je baš zvučalo "grubo", a tako nešto se obično čuje kad je neki veći problem kod rotirajućih dijelova mjenjača, a ne neke hidraulike ili tako nešto.

If It's Not Broke, It Doesn't Have Enough Features
16 godina
protjeran
Armor kaže...

Na dobrom si putu i hvala ali tražim nekaj za desk, znači moralo bi biti ljepše, konkretnije...

No i ova slika našla je svoje mjesto na hardu.

Izmjenih si avatar (nakon godina - lol), kaj mislite?

Nego evo jednog pitanje za tebe, ti ces sigurno znat: sta je bilo s Montoyom? gdje je taj zavrsio, da li se vratio ovalu, ako je da li ima kakvu zapazeniju ulogu ili je jos  jedan od onih sta samo kruze? Da li uopce jos vozi ili se vratio u Kolubiju i (znas vec sta) Smijeh

Bio mi je jedan od drazih vozaca a onda je samo ispario, stetaMršti se

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 14:08 (dado8).
18 godina

Kolko ja znam vozi NACSAR ali to me ne zanima pa ne znam više od toga.

Znam samo da ga oću opet vidjeti u F1, BMW bolidu

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
17 godina
nixass kaže...

baš to.. eto, meni kao laiku i entuzijastu je to alonsovo šaltanje zvučalo ko da nabire okretaje u nižoj brzini, što je u neku ruku i logično, a ovi ga nasrali..

Nije ti to morocross ili rally. S nestrpeljenjem očekujem novosti jer me baš zanima što je bilo.

Inaće dobra trka. Hamilton je trebao dobit kaznu i o tome nebi smjelo biti nikakve rasprave. Tvrdnje da je Masaa kočio Alonsa nisu baš točne jer nakon nekoliko početnih krugova između Masse i Alonsa stvorila se jedna rupa/odstojanje, tako da sigurno nije bilo kočenja od strane Masse (vjerojatno je već tada Alonso upao u probleme). Drago mi je za kubicu, opet dobra pozicija, a ove zime sam pomislio da je debelo popu*io. Na kraju čestitke Vettelu!

E da, naši komentatori nisu tako loši kao što ih prikazujete ovdje. Komentirati više sportova u jednom vikendu nije lako i naši komentatori (Blaž, za Novaka neznam) nemogu biti toliko spremni ni udubljeni u taj posao kao što su oni s BBCa koji provedu oko 5 dana na samoj stazi i moraju se brinut samo o F1.

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 21:03 (BlackM).
16 godina
neaktivan

Ma Hamilton je govno,da je netko onako njega blokirao pri pretjecanju napravio bi kaos nakon utrke ili bi ga suci kaznili za vrijeme utrke

ali kad on nekoga tako blokira nikome ništa....

nekako bih i progutao da ga je zatvorio 2 puta,ali on se valjao lijevo-desno kroz cijelu ravninu

slika govori više od riječi

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 14:28 (patch123).
17 godina
neaktivan

Toliko sam bio sretan sto je Alonso umisljeni ulickani lik ispao 2 kruga prije kraja. Ahhh sweet Alonso tears, taste sooo good Smijeh

18 godina
Armor kaže...

Zna (ima li) možda neko dobre slike/wallse (1680/1050+) od Montoye u BMW-u, po mogućnosti u nekom okršaju s Ferrariom?

Bil bi zahvalan

Imam ti ja neku galeriju wallova od Montoye (1680x1050) pa ako nemaš mogu uploadat slike... evo neke...

Btw.. Alonso:

"Stvari su otpočetka pošle po krivu," rekao je Alonso. "U krugu zagrijavanja pokvario mi se mjenjač i ostao sam bez kvačila tijekom utrke, stoga sam morao kočiti na neobičan način.
Najprije sam morao promijeniti u nižu brzinu i zatim snažno dati gas da bi se stupanj prijenosa promijenio.
Stoga, u pogledu vožnje, ovo je vjerojatno bila moja najteža utrka u životu, jer sam morao improvizirati u svakom zavoju. Ali, usprkos tome, bili smo na putu za osvajanje nekoliko bodova, što naposljetku nije bilo moguće zbog motora.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 14:52 (doktor1).
17 godina
neaktivan

Sretan Uskrs svima!!!!

Ogorman smajl na mom licu, Red Bull 1-2, Vettel P1...svaka cast....

Utrka nista zanimljivija od bilo koje druge (osim Bahraina, LOL)...izvrsna voznja Alonsa, Vettela...dobro

drzanje Sutila. Petrovu svaka cast. MS se nikada nije trebao vracati. Rosberg postaje novi Heidfeld, to je sve jasnije...ono,

necu drzati pace s Red Bullom, samo da ostanem ispred Kubice...ok, covjek je prehladjen, imao je proljev i bolestan je...

Napokon je Red Bull izdrzao do kraja i da su dobili Mercedesov motor, jao si ga ostalima...

Alonso u problemimam cijelu utrku, majstorski odvezeno, svaka cast, kapa do poda...ostaje mu jos 5 motora do kraja sezone,

gaaadna situacija...

Button i Massa prosjek kao i uvijek, osim sto je Massa uspio skinuti Buttona (evidentno zbog potrosenih britancevih guma i wet setupa Macca-e).

Hamilton opet puno buke nizasto, zaglavio iza Sutila i ni mrdac...vjerojatno opet zrtva krive strategije McLarena (wet setup) - koja vec lagano zabrinjava---

Kubica vuce Renault, Rosberg Mercedes (ovo je zalosno)...

Utrka odlucena u prvom zavoju, svaka cast Vettelu i Webberu i valjda ce im se napokon i Fortuna pridruziti...

Uzivajte i opustite se na Uskrs, svima ciji puleni nisu dobro zavrsili danas zelim puno srece iduci puta....

Over and out :)

17 godina
neaktivan

Seb iskrene čestitke. Ovaj ti je rez trebao. Također i Klokan je odlično odvozio ali utrku izgubio na startu. Nico me iznenađuje pa čestitam i njemu. Ajme (Jaime) je također odlično odvozio kao i Kubica koji izvlači maximum iz Renaulta. Da Alonso ima problema sa mjenjačem čulo se negdje oko 20-og kruga a sad čitam da je od starta imao problema. Nije mi jasno zašto su imali toliko problema da preteknu STR? Pussycat boy je opet odvozio (moram priznati) odlično i borbeno. Petrov se pokazao kao tvrd orah i nije mu bilo lako. Što se tiče blokiranja mislim (po mom sudu) da se Lewis micao s jedne na drugu stranu samo da Petrovu onemogući da uđe u njegovu zavjetrinu. Druga stvar bi bila da je Petrov išao u stranu a onda se Lewis maknuo da ga zatvori. Ok, krivudanje i nije baš za pohvalu ali što je tu je. I Sutil je solidno odvozio a i Dugmić. Namučio je Babyja a bome i Alonsa.

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378
16 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Sretan Uskrs svima!!!!

Ogorman smajl na mom licu, Red Bull 1-2, Vettel P1...svaka cast....

Utrka nista zanimljivija od bilo koje druge (osim Bahraina, LOL)...izvrsna voznja Alonsa, Vettela...dobro

drzanje Sutila. Petrovu svaka cast. MS se nikada nije trebao vracati. Rosberg postaje novi Heidfeld, to je sve jasnije...ono,

necu drzati pace s Red Bullom, samo da ostanem ispred Kubice...ok, covjek je prehladjen, imao je proljev i bolestan je...

Napokon je Red Bull izdrzao do kraja i da su dobili Mercedesov motor, jao si ga ostalima...

Alonso u problemimam cijelu utrku, majstorski odvezeno, svaka cast, kapa do poda...ostaje mu jos 5 motora do kraja sezone,

gaaadna situacija...

Button i Massa prosjek kao i uvijek, osim sto je Massa uspio skinuti Buttona (evidentno zbog potrosenih britancevih guma i wet setupa Macca-e).

Hamilton opet puno buke nizasto, zaglavio iza Sutila i ni mrdac...vjerojatno opet zrtva krive strategije McLarena (wet setup) - koja vec lagano zabrinjava---

Kubica vuce Renault, Rosberg Mercedes (ovo je zalosno)...

Utrka odlucena u prvom zavoju, svaka cast Vettelu i Webberu i valjda ce im se napokon i Fortuna pridruziti...

Uzivajte i opustite se na Uskrs, svima ciji puleni nisu dobro zavrsili danas zelim puno srece iduci puta....

Over and out :)

ma daj molim te o čemu ti.

zašto se nije trebao vratiti pa odusto je radi bolida danas.

jbg. čovjek nije imao sreće danas a dobro je vozio dok nije odustao.

i po čemu je to danas alonso tako majstorki vozio ?

Je da je vozio dobro s obzirom da je imao kvar ali...

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice