Ja došel sa vuzmenke oko 3 ali neda mi mira ovo moje F1 srce 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
On je stvarno bio i jest dobar vozač ali nisam skužio što ga je natjeralo da opet uđe u formulu 1? Ne pušim one fore radi želje za formulom.
počinje utrka
go schumi
ni ja massu ne kužim katastrofa
weber i vettel odlično voze bravo momci :)
neće bit kiše =(
evo schumi na reklami ^^
ode alonso u zadnjem krugu 
ode alonso u zadnjem krugu 
šta je bilo jbm propustija sam zadnjih 7 krugova
Ova dvojica danas (komentatori) su premašili sami sebe. Pa to je nevjerovatno koliko gluposti su ovi valjali. "McLaren je brži od Force indie zbog one dihalice" (a možda zbog nečeg o čemu ti nemaš pojma kao ni ja). "Alonso je cijelu utrku imao problema, čujem po zvuku" (možda je, ali kako je onda mogao radit najbrže krugove i stalno se ljepit Buttonu).
Na Hamiltona mora da su si jedan drugom ono lagano. Hamilton je definitivno vozač utrke!? Zašto? Vettel je pobjedio, (je da nije se baš ubio od posla), ali zašto onda i Massa nije u rangu kao Hamilton koji je napredovo jednako kao i on...?
Strašni su, nema šta!
Po meni je Petrov vozac utrke xD
Nekuzim koji k... je ono trebalo Alonsu?
Al nema veze, Massa prvi u ukupnom poretku, Senna zavrsio...
Ne vidim kako je danas Massa bio na nivou Masse, jesi gledao start? Očigledno Massina vožnja je presterilna da bi privukao moje simpatije. Jedini je imao potez kad je Buttona prestigao, zahvaljujući novijim gumama.
Ne vidim kako je danas Massa bio na nivou Masse, jesi gledao start? Očigledno Massina vožnja je presterilna da bi privukao moje simpatije. Jedini je imao potez kad je Buttona prestigao, zahvaljujući novijim gumama.
Massa i Button su prosjecni vozaci TOCKA.
Sve čestitke Vettelu i normalno sjajnom Hamiltonu koji je vozio fantastično i drugu utrku zaredom po meni vozač utrke. Netko je gore napisao zašto Lewisa ističu komentatori kao najboljeg na utrci pa zato jer je on za razliku od Masse koji je odradio jedno preticanje napravio jedno četiri preticanjai završio mjesto ispred. Evo imam osjećaj da je Red Bull i dalje najbrži u jednom krugu, ali da su Ferrari i Mclaren u utrci izjednačeni s njima. U Kini pobjeđuje Hamilton jer mu ta staza paše i bolid će biti još bolji, a vrijeme je da pobjedi
.
Da. Massa je starto fenomenalno kao i Hamilton...
Dobra utrka. Petrov i Hamilton dobro pretjecanje. Ali Blazicko sa ''upgasao je'' LOL. Ja cu popiz.it...
Ma ovi naši komentatori su cilli u *urcu
a je*emu alonso ispa u zadnjen krugu tj. predzadnjen jbg i onda žuta zastava nema prilaženja i vettel je pobjedia vec onda... hbg nisan gleda cilu jer san bia na misi a otac je gleda jer ja on isa na raniju misu samo da može gledat utrku kaže da je napet bia start .... evo mislimo ic na velku nagradu mađarske pa neki dojmovi i savjeti bi dobro dosli ;)) islo bi nas oko 10 ...3 familije samo starci(očevi) i sinovi(prekul tipovi ukljucujuci mene normalno xD )
Solidna utrka... definitivno zabavnija za gledat od Australije, iako moram napomenut da se meni Malezija kao staza nikad nije sviđala.
Vettel KONAČNO prvi... trebala je bit i treća pobjeda za redom, ali ajde... ako imaš brz bolid često se desi da je i nepouzdan. Drago mi je za Red Bull jer mi ostavljaju dojam "najzajebantskije" F1 momčadi... nekako su najležerniji od svih.
Steta za Schumija... ali bolje da je bolid krep'o nego da se vozio u nekom mediokritetu na 5, 6-om mjestu do kraja utrke.
Alonso fenomenalan danas :D :D kako volim gledat kad je ili na nekom lošem položaju na stazi ili mu krepa bolid. Problem je što navijam za Ferrari, ali barem je Massa napravio nešto danas.
Petrov legenda... bori se on, ali džabe mu kad je McLaren nekih 3-4 sec. po krugu brzi. Iako ono lijevo-desno-lijevo-desno od Hamiltona nije baš bilo... korektno. I onda će se nać ljudi koji pi*de po Schumacherovim startovima... sta je onda ovo bilo?? Volio bih nekog licemjernog hamiltonovog navijača vidjet kako prigovara schumijevim "metodama"
Ponovo dobra utrka, Red Bull napokon uzeo kaj ga ide!
Hamilton opravdava status praovg šofera i jako mi se dopada njegov pristup.
Mislim da bi ipak mogel nastaviti navijati za Kubicu, iako više nije u BMW-u
a je*emu alonso ispa u zadnjen krugu tj. predzadnjen jbg i onda žuta zastava nema prilaženja i vettel je pobjedia vec onda... hbg nisan gleda cilu jer san bia na misi a otac je gleda jer ja on isa na raniju misu samo da može gledat utrku kaže da je napet bia start .... evo mislimo ic na velku nagradu mađarske pa neki dojmovi i savjeti bi dobro dosli ;)) islo bi nas oko 10 ...3 familije samo starci(očevi) i sinovi(prekul tipovi ukljucujuci mene normalno xD )
Odite radje u Monzu, tu dosadu od Madjarske samo jednom u deset godina moze spasit kisa, ostatak sezona je koma
EDIT: Hamilton odlican vozac ali gnjida od covjeka
hamilton vozač trke iako je trebao sutila prestići :S