- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
red flag
joj šta mrzim ove sa HTV-a
radi njihova programa se nadaju da neće biti preduga odgoda
jbt ako prenosiš nešto prenosi sve
za nogomet i druge sportove mogu, a za F1 nikad nemaju vrimena
Koji je konačni startni poredak?
(tek sam sada izbauljo iz kreveta
)
Schumacher VS Rosberg +1 sec hahaha
al mu prosjecan vozac nabija komplekse
Mogla bi sutra biti velika utrka, samo da ne bude jake kiše!
Vidite kaj ona donosi, a za utrku da i ne govorim...
Lagani pljusak, dva donose sve kaj treba za fenomenalnu utrku, jaka kiša donosi samo prekid i nula uživancije!
bit će hebenica sutra
to se NE SMIJE propustit
ako bude kise ludnica, ako bude mokro odlicna utrka, ako bude suho dobra utrka
jako čudan odabir guma kod ferrarija
odabrali gume za suho,a bila lagana kiša :O
Jel netko vidio Ferrarije i McLaren? Ah da...daleko su iza:)
Ako ne bude kiša sutra teško da će puno napravit. Red bullovci odlični ali mislim da se pribojavaju tehničkih problema. Ako se ne varam Webber je bio na intermedijima a ostali na full wet. (Q3)
Mislim da bi
(bar naslov i refren) dobro opisala današnje kvalifikacije. Ferrari i McLaren u prikrajku, monsunska kiša, Vitalijev knockout monitora i brdo izvrtanja...
Nema šta, sutra nas očekuje izvrsna utrka. Fantastična četvorka (ALO, MAS, BUT, HAM) će se boriti za bolje pozicije, ovakva kiša malo pada, malo prestane, možda bude i sunca...
Moja prognoza za sutra je pobjeda Sutila ili Webbera. Sutil stvarno ima ogroman potencijal, a Force India je napokon postala konkurentna. Pitanje je vremena kad će Sutil pobijediti.
Što se tiče Schumija, mislim da je napravio ogromnu grešku povukavši se iz formule. A vratio se u najnezgodnije doba, s puno mladih i ambicioznih vozača. Sve manje i manje vjerujem da će mu krenuti, no još uvijek postoji nada.
nisam mogao gledat,zašto su ham,mas i alo. tako slabi? šta su stavili krive gume ili šta?
sutra će bit na nož između njih trojice na 19.,20. i 21 mjestu LOL
Mislim da bi
(bar naslov i refren) dobro opisala današnje kvalifikacije. Ferrari i McLaren u prikrajku, monsunska kiša, Vitalijev knockout monitora i brdo izvrtanja...
Nema šta, sutra nas očekuje izvrsna utrka. Fantastična četvorka (ALO, MAS, BUT, HAM) će se boriti za bolje pozicije, ovakva kiša malo pada, malo prestane, možda bude i sunca...
Moja prognoza za sutra je pobjeda Sutila ili Webbera. Sutil stvarno ima ogroman potencijal, a Force India je napokon postala konkurentna. Pitanje je vremena kad će Sutil pobijediti.
Što se tiče Schumija, mislim da je napravio ogromnu grešku povukavši se iz formule. A vratio se u najnezgodnije doba, s puno mladih i ambicioznih vozača. Sve manje i manje vjerujem da će mu krenuti, no još uvijek postoji nada.
kriva pjesma kriva prognoza
svirat ce
1 Vettel - treca sreca
2 Rosberg
3 Kubica
nazalost reko bi da je sad vrijeme da na Weberovom Red bullu ode nesto
alonso, hamilton, massa.. a ispred njih trulli 
ma toliko "ego velicina" na tako maloj udaljenosti i jos toliko otpozadi plus jos najvjerojatnije kisa=krs i lom, bit ce dobro ako se se samo jedan uspije probit naprijed
Lude kvalifikacije...
Prvi put ove sezone sam razočaran Schumacherovim nastupom, mada, sve je moguće sutra, dugo je 300 km u Maleziji...
Lude kvalifikacije...
Prvi put ove sezone sam razočaran Schumacherovim nastupom, mada, sve je moguće sutra, dugo je 300 km u Maleziji...
MS se zahebo u procjeni, prvi krug je odvozio previse sigurno tek toliko da zabiljezi neko vrijeme, a drugi krug je namjeravo odvozit maximalno brzo, ali staza se pocela sve vise susiti i njegove fullwet gume su se pregrijale i nije mogao odvoziti drugi krug brzo kako je namjeravao. Webber je isao na intermediat gumama ,a posto se staza brzo susila, uspio je odvozit najbrze vrijeme. Sutra je moguce svasta ako bude kise. Moguce je i da Alonso,Massa ili Hamilton pobjede. Jedva cekam sutra... :)
Ako će sutra padati lagana kiša moguć je dobar plasman za Schumija jer sam gledao sektore u Q2 i Schumi je vozio ravnopravno RedBullu te u trećem sektoru usporio vjerovatno zbog toga jer je imao saznanje da je prošao, ali ne bi otpisao ni Alonsa i Hamiltona koji bi uz kišno vrijeme mogli napraviti jako dobar posao, a od Masse ne očekujem puno jer lik nezna pretjecat te Button isto no pametan je pa bi mogao ponovo iznenad, ali mu neće dugo još ti krumpovi prolaziti kao pobjeda u Australiji
.
Ma ne kuzim sta svi govore da je netko u zadnjem krugu usprio jer je vidio da je prosao ili tak onesto...ma nije on nista usporio jer skuzio da je prosao, pa sta niste gledali, SVI kojima je bilo stopano vrijeme na ekranu, u zadnjih minutu cca, znaci zadnjih krug ili max 2, su u zadnjem sektoru izgubili po par sekundi na vremenu. Sto moze samo znaciti da su se uvijeti u zadnjem sektoru pogorsali u zadnjih minutu.
treba njega vozit na ovome
o_O
McLaren i Ferrari su popušili s čekanjem u boksu, umjesto poboljšanja vrijeme se pogoršalo (Vakulama otkaz!!).
Taman sam se ponadao da će Šumi bit prvi, al je izgorio u zadnjem klrugu...
McLareni i Ferrariji će sigurno bit u bodovima, kao i Mercedes, RBR ako im se ne crkne gefufna, cincilator ili što već.
Kubica bi mogao bit prvi...
U svakom slučaju, a i obziorm na prognozu sutra će bit genijalno.
McLaren i Ferrari su popušili s čekanjem u boksu, umjesto poboljšanja vrijeme se pogoršalo (Vakulama otkaz!!).
Taman sam se ponadao da će Šumi bit prvi, al je izgorio u zadnjem klrugu...
McLareni i Ferrariji će sigurno bit u bodovima, kao i Mercedes, RBR ako im se ne crkne gefufna, cincilator ili što već.
Kubica bi mogao bit prvi...
U svakom slučaju, a i obziorm na prognozu sutra će bit genijalno.
alonso i pogotovo hamilton su jako dobri vozači po kiši,tako da bi trebali uzet bodove
Što se tiče Schumija, mislim da je napravio ogromnu grešku povukavši se iz formule.
Ne, nego je napravio ogromnu gresku vrativsi se...zanimljivo je kako za vrijeme prijenosa uopce ne
pokazuju interes za njega, ono, kao da vozi Trulli...
Mirovina i cao drugariii....kakva sad navikavanja...Lauda je nakon pauze od dvoje godine odmah "rasturao"...
Po tome se vidi kada nosi bolid, a kada vozac...
Ne, nego je napravio ogromnu gresku vrativsi se...zanimljivo je kako za vrijeme prijenosa uopce ne
pokazuju interes za njega, ono, kao da vozi Trulli...
Mirovina i cao drugariii....kakva sad navikavanja...Lauda je nakon pauze od dvoje godine odmah "rasturao"...
Po tome se vidi kada nosi bolid, a kada vozac...
2 godine nisu 3 godine, a da ne govorim da oni bolidi nisu ovi bolidi, i najvaznije od svega, razlike koje su se dogodile u pravilima i bolidima u one 2 Laudine godine i ove 3 sta MSC-a nije bilo su kao nebo i zemlja. Isto tako i razlika u potrebnoj fizickoj spremi i njihovim godinama. Kao naravno i relativne mogucnosti bolida u kojem su se vratili jedan i drugi. To ne da nije usporedivo nego je nezamislivo za nekoga tko nije jako upucen u danasnju F1 da uopce pojmi kolike su to razlike.
I opet napominjem, ne nisam MSC fan, niti sam ikad bio, cak mi je jedno vrijeme bio jedna od najomrazenijih osoba u F1, sada je moj stav prema njemu puno blazi, medjutim nit navijam za njega nit mi je drag. Ali ne volim kad se blati nekoga bez osnove, a pogotovo kad ga se blati po vozackoj bazi a on je stvarno vrhunski vozac.