Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.688.433
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Evo moje mišljenje je da će se ove sezone za naslov izdvojiti Alonso i Hamilton i da bi to mogla biti njihova sezona jer Vettel već sada mora nadomjestiti puno bodova, a tu još dolazi neiskustvo i nepouzdanost bolida pa zato mislim da za njega ništa ni ove sezone. Treba paziti na Buttona i Massu, ali budimo realni Massa je lošiji od Alonsa, a Button od Hamiltona. Još samo da Mclaren nadoknadi zaostatak u kvalifikacijama i bit će to jedna odlična sezona jer mislim da je trenutačno Mclarenov bolid najbolji u uvjetima utrke.

18 godina

Ja mislim da nema smisla govorit da je Mclaren najbolji u utrkama jer prije dva tjedna nije moga stići Ferrari na stazi, (Massa je bio u laganim problemima i Hamilton ga nije moga stići). Red Bull je definitivno najbrži, ali to im ne vrijedi ama baš ništa jer se ovakve stvari nesmiju događat momčadi koja cilja jako, jako visoko, (Vettel najdominantniji i u prvoj i u drugoj utrci, ali od svega toga šipak).

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan

Ufffff to se zove utrka... Svi su grizli i vozili ko manijaci.. Webber, Alonso, Hamilton, Vettel, Massa, Kubica.. kakva katastrofa za Schooa, odma kreš u prvom zavoju, vjerujem da bi imal odličnu utrku da ga ovaj nando nije zakačil, nakon toga je samo mogel vući bolid po začelju (bil je oštećen za one koji se odma žeste na njega) .. na kraju sve ili ništa preticanje i dobivanje dvije pozicije, bomba!!
Vozač utrke mi je definitivno Hamilton, srčano i bez zadrške - tak treba.. to su potezi kakve volim vidjeti i gledati. Bravo i za Massu kaj je izdržal alonsove nalete i nije mu pustil poziciju. Kakav peh za Vettela, definitivno ima kimmi sindrom, nadam se ne zadugo.
Ako bude kiše u Maleziji a zasad je 90% da bude čeka nas još jedan spektakl. I love this game.. oujeah

Nema bombe do napalm bombe
16 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
doktor1 kaže...

Ja mislim da nema smisla govorit da je Mclaren najbolji u utrkama jer prije dva tjedna nije moga stići Ferrari na stazi, (Massa je bio u laganim problemima i Hamilton ga nije moga stići). Red Bull je definitivno najbrži, ali to im ne vrijedi ama baš ništa jer se ovakve stvari nesmiju događat momčadi koja cilja jako, jako visoko, (Vettel najdominantniji i u prvoj i u drugoj utrci, ali od svega toga šipak).

Prva utrka momčadske naredbe i nema razloga za riskirati treče mjesto..

18 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Fantastična utrka! Formulu 1 pratim još od 1994. i od tada do danas pamtim jako malo ovako dobrih i sadržajnih utrka.

Ferrari: Massa je pokazao Alonsu da na propuštanja ne može računati, makar to koštalo momčad boljeg plasmana. S druge strane, Alonso je strpljivo pokušavao dočekati nekakvu Massinu grešku. Bilo ih je dosta, ali niti jedna nije bila toliko velika da promijeni poredak u utrci. Ferrari kao momčad mislim da je danas pokazala dovoljno. Zaostaju u brzini za McLarenom i pogotovo Red Bullom ali nisu daleko.

Pa onda stvarno nisi gledao sve utrke od '94 pa do sad... da jesi onda bi ti ovo bila jedna od normalnijih. Ja ovako "odokativno" mogu izbrojit 5-6 zanimljivijih utrka SAMO u '94 godini... ali ajde... vjerojatno ostao dojam Bahraina.

A za ovo drugo mislim da se varaš... svi sad misle kako je McLaren taj koji ima bolji bolid, ali meni se samo čini da su se poklopili uvijeti na stazi... sumnjam da će bit tako bolji u sljedećim utrkama. Red Bull je definitivno najbrži posebno u kvalifikacijama (ako McLaren ne počne cvilit kod FIA-e da mjenja pravila), a odmah iza njih je po meni Ferrari, McLaren malo iza njih, a daleko iza Mercedes i Renault (ovisno o tipu staze naravno).

Što se Ferrarija tiče... ja sam u crvenom od kad znam za sebe, ali što se mene tiče ove sezone vozi samo JEDAN ferrari... jednostavno mi se gadi što je DiMontezemolo napravio od današnje momčadi Ferrari... ovo je prva godina u 20-ak godina koliko pratim F1 da nema jedne osobe u toj momčadi koja mi je OK.  Još kad sam pročitao da je Schumi izjavio da ga je Montezemolo potjerao (istina nije neka novost, ali barem je konačno to rekao javno)

doktor1 kaže...

Baš me zanima dali će i danas biti ova dvojica na slici ovako nasmješena i "prijateljski" raspoložena (sa Alonsove strane).

Hahaha... ja se iskreno nadam da će Massa razvalit Alonsa... što ga više iziritira na i van staze, to će Alonso lošije vozit... a opet, Massa nema zašto popuštat, i on se bori za poziciju, i onog trenutka kad ga pitaju iz boxa da se "makne" , onda će se automatski svrstat na poziciju broj 2. A to si on po meni ne smije dozvolit. Bolje da oboje izlete nego da propusti Alonsa.

If It's Not Broke, It Doesn't Have Enough Features
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 10:56 (Lightning).
18 godina
Dodi NAPALMIKUS kaže...

Ufffff to se zove utrka... Svi su grizli i vozili ko manijaci.. Webber, Alonso, Hamilton, Vettel, Massa, Kubica.. kakva katastrofa za Schooa, odma kreš u prvom zavoju, vjerujem da bi imal odličnu utrku da ga ovaj nando nije zakačil, nakon toga je samo mogel vući bolid po začelju (bil je oštećen za one koji se odma žeste na njega) .. na kraju sve ili ništa preticanje i dobivanje dvije pozicije, bomba!!
Vozač utrke mi je definitivno Hamilton, srčano i bez zadrške - tak treba.. to su potezi kakve volim vidjeti i gledati. Bravo i za Massu kaj je izdržal alonsove nalete i nije mu pustil poziciju. Kakav peh za Vettela, definitivno ima kimmi sindrom, nadam se ne zadugo.
Ako bude kiše u Maleziji a zasad je 90% da bude čeka nas još jedan spektakl. I love this game.. oujeah

Ne prolazi mi da je Šumiu bolid bio oštećen i da se vuko po začelju jer je isto tako i Alonso pao na kraj poretka pa se je borio za postolje. Njemu je odmah promjenjeno prednje krilo, a sada dali je bilo nekih drugih oštećenja tko zna (mogu reći da je, da malo ublaže loš plasman Šumia i njegovu nemogućnost prelaženja Aquersuaria tokom utrke). Mercedes jednostavno nije dobar kao Ferrari, McLaren i Red Bull, a Rosberg izvlači maksimum iz tog bolida.

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
ja00022 kaže...

ovaj hamilton mi se gadi.....ja bi ga kaznio sta je ucinio weberu tak bi svako znao preci.....al sta mi je drago sta je Alonzo iza masse....(ne volim ferari ali.....massa je car)

Strašno, kako li je samo mogao dozvolit da Webber prebrzo doleti u zavoj i pogodi ga u zadnji kraj bolida. Shame on you Hamilton *sarkazam*

ne kazem to vec je hamilton pre kasno kocio i izbaci webera s staze.....on je siroko usao u zavoj al nije ga hamilton morao izbaciti s staze

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Alonso poludio zbog lošeg starta pa krenuo u suprotnom smjeru, ("ćete vi mene zayebavat") Smijeh

hahah...ova ti je jaka pravo ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
18 godina
neaktivan
ja00022 kaže...
doktor1 kaže...
ja00022 kaže...

ovaj hamilton mi se gadi.....ja bi ga kaznio sta je ucinio weberu tak bi svako znao preci.....al sta mi je drago sta je Alonzo iza masse....(ne volim ferari ali.....massa je car)

Strašno, kako li je samo mogao dozvolit da Webber prebrzo doleti u zavoj i pogodi ga u zadnji kraj bolida. Shame on you Hamilton *sarkazam*

ne kazem to vec je hamilton pre kasno kocio i izbaci webera s staze.....on je siroko usao u zavoj al nije ga hamilton morao izbaciti s staze

OK, ja stvarno, ali stvarno ne volim Hamiltona (preciznije bi bilo reć mrzim), ali kako si ti iz onog vidio da je Hamilton kriv ja stvarno nemam pojma??

Da si rekao "djubre od Alonza je krivo što je prekasno kočio pa je Hamilton otišao široko i Webber ga kresnuo" ajde, to bi bilo još koliko toliko točno, ali ovo je tako jasno bila Webberova pogrešna procjena da mislim da ćeš to i sam pročitat nakon što objave komentare vozača poslije utrke

18 godina
neaktivan

Ja sam samo razočaran zbog dviju stvari:

- Schumi ne vozi Ferrari

- Schumi nije prvi

I ne toliko jer obožavam Schumija koliko zato što on neke živcira. :)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

- Schumi ne vozi Ferrari

- Schumi nije prvi

Ah...ta crvena vremena:(

Seba mi je najviše žao. Greške na početku sezone (ne njegovom krivicom) kasnije skupo koštaju.

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
18 godina

Napravio sam jednu prigodnu... Smijeh

ššššš - možda su u šumi
18 godina
doktor1 kaže...

Haha... Dobra! Smijeh

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
18 godina
doktor1 kaže...

U ovu drugu umjesto smješka stavi Snickers Cool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ubaci Mihi zubalo i napiši da ga smeta dok vozi:)

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
18 godina

No comment...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 11:46 (doktor1).
18 godina
Mike Litoris kaže...

Neznam sto svi imate protiv Vettela i po cemu vam on ima "los karakter". Niti radi sranja na stazi kao MS,

niti sere van staze kao Alonso. Niti je ikada bio u nekakvoj aferi. Decko vozi savrseno i izvlaci maksimum iz

materijala pogotovo u jednom krugu (kvali ili kvale LOOOOL). Pobijedio je u Monzi prije dvije godine s Torro Rossom...

Zanimljiv je, ima cudan racerski pristup i meni se svidja...

No, ukusi su razliciti, ofc...

Najavljuju kisu navodno u drugoj polovici utrke (vise pred kraj)...bit ce karambola :)))

Sretno svim navijacima i njihovim vozacima!!!

Možda više ti se... po forumu nego Alonso van staze i MS po stazi.

A što se Vettela tiče, evo već kad pitaš, po meni je fantastičan vozač, možda trenutno najbrži, ali mi je odvratan, ne zna se ponašati, jučer sam mu se smijao poslije kvala kako je bio pre... nešto. Uglavnom kao "pokazat ćemo im..." , kralju sačekaj kraj utrke...

A prošle godine mi se najviše ogadio, ne zbog hrpe grešaka na stazi, ipak je mlad, nego zbog načina na koji je komentirao x puta kad nije mogao proći pored auta s KERS-om ili kad je od istih izgubio poziciju na startu, nešto kao "and then he pushed his special button" uz onaj pogled i podsmijeh prema dotičnom kao da je netko varao... Prejadno!

Čovjek je meni jednostavno nula karakter, i puno će Neretva govan@ pronijeti prije nego što se to promijeni.

Unatoč tome, ne bih imao ništa protiv da baš Vettel osvoji prvenstvo, jer prije svega, ja volim F1 i motorsport općenito i bilo bi dobro da najbrži pobijedi, da se ne ponovi 2005 kad je najbrži bolid na stazi (Kimijev McLaren) na kraju završio iza najpouzdanijeg, Alonsovog Renaulta.

18 godina
neaktivan

Bitan dio je i pouzdanost.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan

Kamui kamikazaaaaaaaaa, al ih je pokosio sreca da nije bilo nista ozbiljno,

ugl. nisam pozalio da se ustanem ranije svakako puno bolja utrka od bahreina

Nije ni losa Force India sutil je bio dobar, a Liuzzi je vec drugu utrku zaredom u bodovima, drago mi je vidjeti da i oni napreduju, a za ferrari sam zadovoljan posto za njih navijam, ali nije jos to onaj najvisi nivo previse se gresaka radi te jos sudar alonsa na startu-da nije pao na zacelje tko zna koji bi bio al osim tog s 18. mjesta na 4. je odlicno

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

- Schumi ne vozi Ferrari

- Schumi nije prvi

Ja sam sretan zbog dvije stavri:

-Schumi je u Mercedesu

-Hamilton je fantasticno vozio

Ja sam samo razočaran zbog jedne stvari:

-Schumi nije prvi

Vrhunska trka danasOsmijeh

addicted to HD :)
18 godina
naxeem kaže...

Misliš?Cool

18 godina
neaktivan
Schumix kaže...
naxeem kaže...

Misliš?Cool

Naravno. Svatko može napraviti brz bolid, ali taj bolid treba i preživjeti utrku. Postoji puno solucija koje bi dale ubrzanje i donijele prednost, ali bi motor eksplodirao i zapalio se valjda.

17 godina
neaktivan
Schumix kaže...

Možda više ti se... po forumu nego Alonso van staze i MS po stazi.

Come again? Kako to mislis?

18 godina
neaktivan

Kubica! Kubica! Kubica!

:D Čovjek je genijalac..

18 godina

"Na račun nesreće McLarenovog i Red Bullovog vozača, Fernando Alonso uspio je ciljem proći kao četvrtoplasirani ispred Nice Rosberga. Nakon šestoplasiranog Hamiltona završio je Vitantonio Liuzzi, kojega prati Rubens Barrichello. Posljedni bod osvojio je Michael Schumacher."

-F1.hr-

Nisam neki obožavatelj Alonsa, ali čemu ovakve pi*darije pisat. "Na račun nesreće..." Alonos je uspio završit četvrti (kao da je bio iza njih u trenutku nesreće pa mu je to pomoglo da ih pređe). Ko kaže da bi ga Hamilton i Weber uopće prošli do kraja. Pa držo je Hamiltona pet krugova iza sebe iako je ovaj bio brži. Možda bi mu to uspjelo i ostala dva do kraja. Mislim, too much bulshit on that web page

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 13:07 (doktor1).
17 godina
neaktivan

Moram se slozit s tobom, s tim sto ja navijam za Alonsa. A navijam za njega upravo zbog ovoga što je pokazao u jutrosnjoj utrci. Covjek zna izvuci maksimum iz bolida, zna voziti, Hamilton krenuo sve preticati e kad je dosao do Alonsa, ne ide, upravo zato jer je to Alonso, po meni trenutno, ali kazem tretnutno najbolji vozac od ovih koji se natjecu ove sezone. Dobro, dodao bih  tu jos neke, prije svega Vettela, i on je pokazao da je izvrstan vozac, da ga bolid nije zeznuo on bi dosad imao maksimalno bodova i bio prvi.

No samo hocu reci da mi je drago zbog Alonsa i da je on svoje mjesto zasluzio, borio se, nije dao da ga Hamilton zaobide premda je bilo gusto, cak je pokazao da je brzi od Masse, a imaju identican bolid, e to se zove vozac za mene. Samo jbg, Massa ga je ovaj puta zeznuo, nije htio pustiti, dobro, i ja da sam Massa isto ga sigurno ne bi pustio, radije bih i ja zavrsio na trecem mjestu da malo vidim postolje :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
18 godina
naxeem kaže...
Schumix kaže...
naxeem kaže...

Misliš?Cool

Naravno. Svatko može napraviti brz bolid, ali taj bolid treba i preživjeti utrku. Postoji puno solucija koje bi dale ubrzanje i donijele prednost, ali bi motor eksplodirao i zapalio se valjda.

LOL

18 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Eh... vi mladi i vaši "smajlići" :D

Schumix kaže...

A što se Vettela tiče, evo već kad pitaš, po meni je fantastičan vozač, možda trenutno najbrži, ali mi je odvratan, ne zna se ponašati, jučer sam mu se smijao poslije kvala kako je bio pre... nešto. Uglavnom kao "pokazat ćemo im..." , kralju sačekaj kraj utrke...

A prošle godine mi se najviše ogadio, ne zbog hrpe grešaka na stazi, ipak je mlad, nego zbog načina na koji je komentirao x puta kad nije mogao proći pored auta s KERS-om ili kad je od istih izgubio poziciju na startu, nešto kao "and then he pushed his special button" uz onaj pogled i podsmijeh prema dotičnom kao da je netko varao... Prejadno!

Čovjek je meni jednostavno nula karakter, i puno će Neretva govan@ pronijeti prije nego što se to promijeni.

Unatoč tome, ne bih imao ništa protiv da baš Vettel osvoji prvenstvo, jer prije svega, ja volim F1 i motorsport općenito i bilo bi dobro da najbrži pobijedi, da se ne ponovi 2005 kad je najbrži bolid na stazi (Kimijev McLaren) na kraju završio iza najpouzdanijeg, Alonsovog Renaulta.

Totalno te NE razumijem... mene isto tako iritiraju Hamilton, Alonso i Button (trenutno u F1), ali ne pada mi na pamet reć da bi "rado da osvoje prvenstvo"... prije bi rekao nešto tipa "rado bi da se zabiju u ogradu pri 280km/h"

Meni je Vettel bio zamjena za Schumija kad je ovaj otisao, pa sam sad u dilemi... zamjena ili "the real thing" :D

U svakom slučaju volim to što se tip apsolutno UVIJEK zaje**va... sa novinarima, na intervjuima... dobih i autogram u Monzi prosle godine :)  definitivno iz prve ruke sam vidio da je lik zaje*ant :)  a to volim kod ljudi.

Smisao za humor, a ne neke robote tipa Kimi, Kubica, Mika. kad dođu na pressicu i počnu pričat osjećam neku pospanost od izjava "yes team waz gud, car waz gud, race waz gud"

18 godina
Lightning kaže...
doktor1 kaže...

Eh... vi mladi i vaši "smajlići" :D

Stvarno ne kužim šta ovo znači....???

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Moram se slozit s tobom, s tim sto ja navijam za Alonsa. A navijam za njega upravo zbog ovoga što je pokazao u jutrosnjoj utrci. Covjek zna izvuci maksimum iz bolida, zna voziti, Hamilton krenuo sve preticati e kad je dosao do Alonsa, ne ide, upravo zato jer je to Alonso, po meni trenutno, ali kazem tretnutno najbolji vozac od ovih koji se natjecu ove sezone. Dobro, dodao bih  tu jos neke, prije svega Vettela, i on je pokazao da je izvrstan vozac, da ga bolid nije zeznuo on bi dosad imao maksimalno bodova i bio prvi.

No samo hocu reci da mi je drago zbog Alonsa i da je on svoje mjesto zasluzio, borio se, nije dao da ga Hamilton zaobide premda je bilo gusto, cak je pokazao da je brzi od Masse, a imaju identican bolid, e to se zove vozac za mene. Samo jbg, Massa ga je ovaj puta zeznuo, nije htio pustiti, dobro, i ja da sam Massa isto ga sigurno ne bi pustio, radije bih i ja zavrsio na trecem mjestu da malo vidim postolje :)

Navijam za Hamiltona, ali i ja kažem da je Alonso najkompletniji vozač no ima i on svoje mane no neću sada o njima jer svi ih imaju. Držim do toga da će ove godine borba za naslov biti između njih dvojice, a realnije su šanse da će ga Alonso osvojiti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice