Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.689.548
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Ivo,mogao bi nam dati i rezultate ukupnog poretka igraca i konstruktora :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
18 godina

Button zasluženo pobjedio, prava odluka u pravo vrijeme i vožnja bez greške, Red Bull se mora ozbiljno zapitat šta se to događa sa njihovim bolidom jer bi mogli vrlo lako već prije polovice sezone izgubit bitku ako ovako nastave. Kako mi je samo drago šta Baby nije propustio umišljenog Španjolca ispred sebe, a Šumi... nekako mlako sa obzirom da su i on i Alonso krenuli sa začelja.... Cijelu utrku se borit sa Aquersuariom u Toro Rosu...neznam baš...

ššššš - možda su u šumi
18 godina
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
ja00022 kaže...

ovaj hamilton mi se gadi.....ja bi ga kaznio sta je ucinio weberu tak bi svako znao preci.....al sta mi je drago sta je Alonzo iza masse....(ne volim ferari ali.....massa je car)

Ma stvarno si u pravu, ono na karju utrke je bila čista pogreška Hamiltona -_-" (sarkazam)

Inače, drago mi je da se mclaren vratio, i čestitam "gumbiću" na pobjedi.

Ferrari me se nije dojmio, ali ono šta Alonso izvlači iz bolida je strašno, isto tako i Kubica.

Imao sam neki osjećaj da će biti dobra utrka, ali ovo nisam očekivao.

www.skripte.co.cc stranica za skripte
16 godina

Malo si razmisljam kako mora bit ovom Chandhok-u...pa njega je danas sto preslo sto zaobislo ja mislim ukupno barem 50ak bolida...tj 50ak puta, a vjerojatno i vise, mora da je grozan osjecaj...a opet zavrsio je utrku...bravo za taj dio.

16 godina
neaktivan

Evo

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
18 godina

Fenomenalna utrka!

Bil sam kod TV-a od 7:25 pa do 10 bez prestanka.

Ne znam kak ovo ukratko opisati, bilo je previše toga dobrog.

Kolko god malo žalim kaj nije bila dvostruka pobjeda McLarena, tolko mi je drago zbog Kubice, a isto tak i kad vidim na postolju 3 boje - to je F1

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan

Ivo jel objavljeno novo odbrojavanje za iduću utrku

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Evo

hvala :)Namigiva

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
18 godina
ja00022 kaže...

ovaj hamilton mi se gadi.....ja bi ga kaznio sta je ucinio weberu tak bi svako znao preci.....al sta mi je drago sta je Alonzo iza masse....(ne volim ferari ali.....massa je car)

Strašno, kako li je samo mogao dozvolit da Webber prebrzo doleti u zavoj i pogodi ga u zadnji kraj bolida. Shame on you Hamilton *sarkazam*

ššššš - možda su u šumi
18 godina
neaktivan

Evo za Miru i ostale koji čitaju preko mob....

1 1 Jenson Button McLaren-Mercedes 58 Winner 4 25

2 11 Robert Kubica Renault 58 +12.0 secs 9 18

3 7 Felipe Massa Ferrari 58 +14.4 secs 5 15

4 8 Fernando Alonso Ferrari 58 +16.3 secs 3 12

5 4 Nico Rosberg Mercedes GP 58 +16.6 secs 6 10

6 2 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 58 +29.8 secs 11 8

7 15 Vitantonio Liuzzi Force India-Mercedes 58 +59.8 secs 13 6

8 9 Rubens Barrichello Williams-Cosworth 58 +60.5 secs 8 4

9 6 Mark Webber RBR-Renault 58 +67.3 secs 2 2

10 3 Michael Schumacher Mercedes GP 58 +69.3 secs 7 1

11 17 Jaime Alguersuari STR-Ferrari 58 +71.3 secs 17

12 22 Pedro de la Rosa BMW Sauber-Ferrari 58 +74.0 secs 14

13 19 Heikki Kovalainen Lotus-Cosworth 56 +2 Laps 19

14 20 Karun Chandhok HRT-Cosworth 53 +5 Laps 22

Ret 24 Timo Glock Virgin-Cosworth 41 +17 Laps 23

Ret 25 Lucas di Grassi Virgin-Cosworth 31 +32 Laps 24

Ret 5 Sebastian Vettel RBR-Renault 25 +33 Laps 1

Ret 14 Adrian Sutil Force India-Mercedes 9 +49 Laps 10

Ret 12 Vitaly Petrov Renault 9 +49 Laps 18

Ret 21 Bruno Senna HRT-Cosworth 4 +54 Laps 21

Ret 16 Sebastien Buemi STR-Ferrari 0 +58 Laps 12

Ret 10 Nico Hulkenberg Williams-Cosworth 0 +58 Laps 15

Ret 23 Kamui Kobayashi BMW Sauber-Ferrari 0 +58 Laps 16

Ret 18 Jarno Trulli Lotus-Cosworth 0 +58 Laps 20

The blue screen of death is the best game I've ever played.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 10:11 (kemal_r).
17 godina
neaktivan

Iduca utrka za tjedan dana, na uskrs, VN Malezija, sve mi se cini da bi i to mogla biti dosta zanimljiva utrka.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
neaktivan

Jooooooooooj gledao sam ufc-ov turnir i nakon završetka malo prilegao i navinuo budilicu u 7.15, a zatim se probudio deset krugova prije kraja. Uključim telku i neznam što se to događa pa me zanima zakaj je Alonso bio tako spor dok ga je Lewis napadao i zašto je Lewis bio ljutit radi neke promjene guma. Vjerovatno je moja mama isključila budilicu da me ne budi neznajući da je F1Viče.

16 godina

Svaka čast Kubici na voznji, izdrzao je sve napade, isto tako i Alonsu, cuda je readio na ovoj utrci, cak mislim da je uspio proc Massu da bi iKubicu sredio, isto tako svaka cast i Hamiltonu, stvarno je letio al preko Alonsa se bas i ne ide lako, cak ni sa novijim gumama. Samo da ne bi netko krivo shvaio ovu pohvalu, Hamiltonu bi ja najradije cupao nokte, malo po malo, pa ga počastio metodom 1000 rezova i tako dalje...ali vozio je stvarno dobro danas. Webbera m ižao, domaća trka, dobro je isao, jako dobro u nekim djelovima, steta sta je onako pogrijesio na kraju, trebao je boje reagirati na situaciju ispred sebe.

18 godina
kejbl kaže...

Jooooooooooj gledao sam ufc-ov turnir i nakon završetka malo prilegao i navinuo budilicu u 7.15, a zatim se probudio deset krugova prije kraja. Uključim telku i neznam što se to događa pa me zanima zakaj je Alonso bio tako spor dok ga je Lewis napadao i zašto je Lewis bio ljutit radi neke promjene guma. Vjerovatno je moja mama isključila budilicu da me ne budi neznajući da je F1Viče.

aauuuu  šefe što si ti propustio xD

17 godina
neaktivan
kejbl kaže...

Ban za mamu.Cool

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

18 godina

Doživotni xD

18 godina
P4k1 kaže...
P4k1 kaže...

ne

17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Evo ovdje prati stanje. Još nije objavljeno.

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
16 godina

Zaboravio sam na Jensona bravo Jenson, njegov omiljen nacin pobjedjivanja, nakon malo strke na pocetku odvoziti koliko god treba krugova u istom ritmu i istim tempom.

A tom odlukom za slickove me podsjetio na najveceg covjeka i vozaca svih vremena...kad se samo sjetim koliko je puta usred suhe utrke pogledao u nebo i otisao u box po gume za mokro i nakon 5 sekundi evo pocne padat kisa...uvijek se najezim kad ga se sjetim, moj istinski idol.

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
P4k1 kaže...

Evo ovdje prati stanje. Još nije objavljeno.

Pa i pratim tu

18 godina

Alonso poludio zbog lošeg starta pa krenuo u suprotnom smjeru, ("ćete vi mene zayebavat") Smijeh

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan

Zakaj sve toliko nervira Hamilton za razliku od svih ovih uštogljivca voli osvajati pozicije i uvijek riskira pa takve vozače treba cijeniti, a ne ih pljuvati. Možda su mediji krivi za takvu reputaciju koja ga prati, a ja ga nikada nisam vidio bahatog poslije utrke na konferenciji i recimo sada u Australiji priča tamo s novinarima najnormalnije čak se i smije i nemože vjerovati za propušteno...

18 godina
kejbl kaže...

Zakaj sve toliko nervira Hamilton za razliku od svih ovih uštogljivca voli osvajati pozicije i uvijek riskira pa takve vozače treba cijeniti, a ne ih pljuvati. Možda su mediji krivi za takvu reputaciju koja ga prati, a ja ga nikada nisam vidio bahatog poslije utrke na konferenciji i recimo sada u Australiji priča tamo s novinarima najnormalnije čak se i smije i nemože vjerovati za propušteno...

Ne znam, valjda su pobornici baleta i klasične glazbe!

Za mene je on veliki šofer

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
kejbl kaže...

Ban za mamu.Cool

Ma doživotni, a kada me vidla koliko sam ljut sve je negirala..Osmijeh

18 godina
neaktivan

Uff... sve što je moglo krenut krivo... dogodilo se :D

Alonso je danas uspio prestić Hamiltona i uspet se na Broj 2. moje liste "Vozači koje bi rado odalamio po glavi sjekirom ili baseball palicom."

Recimo da je utrka bila 10^9 zanimljivija od one hrpe pijeska zvane Bahrain... malo kiše uvijek pomogne. Samo mi je žao što Newey uvijek projektira bolide koji su odlični, ali obično traju pola utrke. Još jedna stvar koju sam primjetio je da koliko god Mercedes voli pričat kako su u "Top 4", oni samo predvode onaj "best of the rest" skup momčadi... prve 3 su daleko ispred njih.

Solidna utrka od strane Buttona, smijali su mu se komentatori kad je izletio na gumama za suho, ali kako ide ona, tko se zadnji smije...?

Schumi loš... ali nakon onoliko zaustavljanja u boxu nije ni čudno... jedini dio utrke koji me je nevjerojatno veselio su svi oni krugovi kad je Alonso bio iza Masse :D

Nekako sam na press konferenciji od Masse dobio takav dojam da bi on bio presretan da je predzadnji, dok god je Alonso jedno mjesto iza :D

Webber... ma mislim stvarno, lik je apsolutna legenda ali ono što je on napravio je i gore on "incidenta" sa Vettelom pred 3 godine. Stvarno amaterska vožnja i vidjelo se da se previše trudi.

Naši komentatori? wow... sad mi je jasno zašto gledam utrke na BBC-u, koliko god oni bili pristrani ovi naši... izjave tipa "da, Hamilton vjerojatno taktički kalkulira kad kaže preko radija da su mu gume gotove da sje*e Webbera" su materijal koji može smislit samo posebna vrsta debila. Da svakako, vozi se 320km/h, konstantno namješta prednji spojler i brake-balance a uz sve to još ima vremena igrat šah, smišljat strategiju i vršit složene matematičke proračune... mislim barem ako je sudit po našim super inteligentnim komentatorima.

If It's Not Broke, It Doesn't Have Enough Features
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
kejbl kaže...

Ban za mamu.Cool

Hehe... vidiš kako se stara brine o njemu... da se naspava kako treba, a ti tako... tsk, tsk, tsk.

:D :D čuj, jedino što si propustio je bio prvi krug... sve ostalo zanimljivo si uspio pohvatat ako si se uključio u zadnjih 10...

If It's Not Broke, It Doesn't Have Enough Features
17 godina
neaktivan
Lightning kaže...
...Da svakako, vozi se 320km/h, konstantno namješta prednji spojler i brake-balance a uz sve to još ima vremena igrat šah, smišljat strategiju i vršit složene matematičke proračune... mislim barem ako je sudit po našim super inteligentnim komentatorima.

Kako je Miha jednom rekao kad su ga pitali zašto toliko prčka po dugmićima na volanu a on im je odgovorio da kuha espresso:)

18 godina

Fantastična utrka! Formulu 1 pratim još od 1994. i od tada do danas pamtim jako malo ovako dobrih i sadržajnih utrka.

McLaren: Fantastičan nastup Buttona! Iskreno, od njega nisam očekivao onakav potez (promjena guma) u onoj fazi utrke. Ispalo je da to bješe ključni trenutak. Hamilton je bio žrtva loše strategije (promjena guma u sred utrke), ali i vlastitog temperamenta koji ga je koštao sudara s Webberom. McLaren se čini dosta jakim, pogotovo u uvjetima gdje temperatura staze nije previše visoka. Vjerujem da ćemo ih ove sezone često viđati u ovakvim izdanjima.

Renault: Bravko Kubica!!! Ovaj mi je čovjek uljepšao dan. Fantastičan start i još bolje strateški odvezena utrka do zasluženog podija. Petrov... Posebna priča. Vidi se da u tom Rusu ima potencijala, pogotovo za utrke. Jedino što još malo mora poraditi na kvalifikacijskim krugovima. Usporediti njega i npr. Piqueta je bespredmetno. Renault... Imaju jako solidan bolid. Realno, ne treba očekivati svaku utrku ovakav rezultat ali se sigurno mogu boriti za 5. ili 6. u utrkama. Po do sada pokazanom, Mercedes GP nije mnogo brži od njih.

Ferrari: Massa je pokazao Alonsu da na propuštanja ne može računati, makar to koštalo momčad boljeg plasmana. S druge strane, Alonso je strpljivo pokušavao dočekati nekakvu Massinu grešku. Bilo ih je dosta, ali niti jedna nije bila toliko velika da promijeni poredak u utrci. Ferrari kao momčad mislim da je danas pokazala dovoljno. Zaostaju u brzini za McLarenom i pogotovo Red Bullom ali nisu daleko.

Mercedes GP: Solidna utrka za Rosberga. Zbog nedostatka brzine nije mogao prijeći Kubicu, a nakon odlaska u bokseve na sredini utrke malo se izgubio od očiju kamera. Schumacher polagano pokazuje da ne može pratiti tempo ostalih. Istina, imao je problem s dodirom u prvom krugu ali ga to ne amnestira zbog prosječnog nastupa na VN Australije. Mercedes GP sam po sebi pokazao je danas brojne nedostatke na bolidu. Nisu dovoljno brzi da bi se mogli suprotstaviti Red Bullu, McLarenu i Ferrariju. Čak mislim da im je Renault bliži nego što su oni ovoj trojci prethodno nabrojanih.

Force India: Polako ali sigurno stasaju u respektabilnu ekipu. Osim što osvajaju bodove, pokazuju i dosta brzine. Uz malo sreće, ne bi se smjeli čuditi ako neki od njihovih bolida osvoji poneki podij ove sezone.

Red Bull: Definitivno najveći tragičari ove utrke! Vettela su uništile kočnice, a Webbera njegov temperament. S obzirom kako su krenule prve dvije utrke, čini se da će pouzdanost bolida na kraju sezone biti najpresudniji faktor, čak ispred njegove brzine. Red Bull je do sada doslovno ispustio dvije sigurne pobjede koje bi im se na kraju mogle obiti o glavu.

Ostali: Među ostalima svakako treba pohvaliti HRT koji je s Chandokom uspjeo završiti utrku i taj rezultat za njih je ravan pobjedi. Williams se pokazao jako brzim i pouzdanim. Uz malo sreće, mogu redovito osvajati bodove. Sauber Ferrari je priča za sebe. Kobayashi je autor najspektakularnijeg sudara, a De La Rosa je na kraju izgorio od želje da osvoji bod. Lotus je opet završio utrku i s pravom se mogu radovati činjenici da su među novajlijama najbolji. Virgin, kako i sami znamo, nema potencijala završiti utrku zbog rezervoara, a najveći mi je misterij Torro Rosso kojeg su kamere jako malo prikazivale. Čini se da Alguersuari polagano počinje predstavljati razloge zašto je doveden u društvo najboljih vozača dok Buemi polagano tone. 

Eto... Za sad sam zadovoljan početkom sezone! Nadam se da će ubuduće biti još ovakvih utrka jer ovakve utrke su upravo ono zbog čega je Formula 1 kraljica motorsporta. 

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 10:34 (cro_blue).
18 godina
Lightning kaže...
.... Još jedna stvar koju sam primjetio je da koliko god Mercedes voli pričat kako su u "Top 4", oni samo predvode onaj "best of the rest" skup momčadi... prve 3 su daleko ispred njih....

Ovo definitivno, Mercedes nije ni u sličnoj formi kao prošlogodišnji Brawn GP (sjetimo se samo one dominacije u prvim utrkama).

Baš me zanima dali će i danas biti ova dvojica na slici ovako nasmješena i "prijateljski" raspoložena (sa Alonsove strane).

ššššš - možda su u šumi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice