Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.155.586
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
Prince zaboravio si rec da svi dobiju i autopilota, istog.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina

Hehe, Prince pa ako zelis gledat Cup utrke...pa odi gledaj, imas ih masu...iak otreba bit posten pa rec da cak ni kup utrke iako p opravilima bi trebale bit nisu bas sve tako potpuno izjednacene, ali to je najizjednacenije sta se moze dobit. Kao npr cak i kod na bila Skoda fabia junor kup jedno vrijeme, ali takvih utrka imas koliko hoces samo treba malo potraziti. Ali F1 je osnovana na jednom skroz drugom principu...najjaci, najbolji, najinventivniji, najbrzi, najtalent...kako nitko ne moze imat sve to u stvarnosti, onda je jasno da najoptimalniji paket pobjedjuje...naravno ne treba ni govorit da iz svega toga, ili iza svega toga stoji i najbogatiji, to je neminovno, ako nije trenutno postat ce, ako je postat ce jos vise. medjutim F1 je i nastala zbog toga. Pa ti decki su u vrijeme dok su vozili karting i kasnije formule razne pokazivali svoj talent ( npr formula ford ili opel ili renault itd...i sa svakim su napredovanjem zasluzili nesto vise, a to nesto vise je tim koji ima love, koji je bolji od nekih drugih itd.

Pa to vam je kao i u umjetnosti... Piccaso i Monet i ostali, svi su se oni morali dokazati kao slikari naive ili kojeg vec podrucja, uglavnom pricam o "normalnim" slikama, i portretima itd, sve su slike morale biti "normalne", i kad su dokazali svoj talent u tom podrucju tek su tada razne njihove skrabotine/bljuvotine postale multimiljunske slike...(no dissrespect nikome kad kazem bljuvotine, ja osobno u tome ne vidim nista extra, ali sasvim sam otvoren da je to nekima stvarno nesto vrhunsko, onima koji se valjda u to razumiju)

Takav je princip...tak osu i Alonso i Shumi i Sermilton i svi oni poceli sa vise manje sa jednakim bolidima ( kartinzima ) pa isli po malo gore, opet u jednake strojeve i tako dok polako nisu dosli do razreda gdje se ti rezultati vrednuju i onda po njima dobiju mjesto u momcadi koje su bolje ili losije... naravno uvijek tu ima i neki kiks, ili iznimka koja potvrdjuje pravilo...kao npr HH Frentzen koji je svojedobno bio brzi i od MSc-a i masu drugih ali jednostavno nije uspio doci bas do pravog bolida i onda je "zapeo" u razvoju...

Uglavnom Formula 1 jednostavno mora biti bas to FORMULA 1, vrh svijeta u tom segmentu auto utrka, neki bi cak i rekli u cijelom svijetu auto utrkivanja.

16 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Potpisujem sve sto si rekao, od impresionizma do HH Frentzena. Pa on je razbijao

MS-a :)) Onda mu je ovaj ukrao zenu, a kasnije i slavu...

F1 je F1 i tocka...znam da svi zale za vremenima Piqueta, Mansella i Senne, ali to se jos dugo (vjerojatno nikada)

nece vidjeti opet u F1.

Bilo kako bilo, treba se adaptirati pravilima i uzivati dalje. True formula 1 fanu to ne bi trebalo smetati, niit mi smeta :))

Prebrodili smo i 2005. kada se na jednom setu vozila cijela utrka pa je bilo svakakvih kritika...ako se pokaze losima, pravila ce

se mijenjati i to je to...nemoze se suditi na temelju jedne utrke...

Eto...

15 godina

Pa to je to, kako sam vec i rekao u nekom od prethodnih postova - kakva god da bila utrka ili sezona ja i dalje jedva cekam sljedecu utrku i/ili sezonu i dalje pratim sve, i necu, ako se mene, pita propustit nijednu ni u sljdecih 20 ili vise godina, kao sto nisam ni u proslih 20ak godina.

Eh da, i Mike - evo iznenadjenje za tebe SRETAN TI RODJENDAN !!!         Smijeh Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 5:55 (miki1981).
15 godina
protjeran
miki1981 kaže...

Pa to je to, kako sam vec i rekao u nekom od prethodnih postova - kakva god da bila utrka ili sezona ja i dalje jedva cekam sljedecu utrku i/ili sezonu i dalje pratim sve, i necu, ako se mene, pita propustit nijednu ni u sljdecih 20 ili vise godina, kao sto nisam ni u proslih 20ak godina.

Eh da, i Mike - evo iznenadjenje za tebe  SRETAN TI RODJENDAN !!!                  Smijeh  Smijeh

meni bi bas sad dobro sjela jedna utrka formule1 - nikako da zaspim

pridruzujem se cestitkama, dobro se oblokajNamigiva

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
17 godina
neaktivan

Da se vratim na temu da bi gradske utrke trebale biti zanimljivije.

Članak je o SBK, gdje su i na sporim stazama pretjecanja normalna stvar. Ako vrijedi za njih, kamo neće za F1...

Sako cera bolje, sako jutre huje!
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Prince zaboravio si rec da svi dobiju i autopilota, istog.

je cuj, zaboravio sam

sta cemo sad

15 godina
PredatoR kaže...

Da se vratim na temu da bi gradske utrke trebale biti zanimljivije.

Članak je o SBK, gdje su i na sporim stazama pretjecanja normalna stvar. Ako vrijedi za njih, kamo neće za F1...

Ma ne mozes nikako uspoređivati motore sa F1, kod njih sta god da naprave uvijek se kolju i uvijek preticu, oni su uski, staze su siroke, moze u jednom redu preticat njih 15 jedan drugoga...to se u F1 nemoze dogotditi nikako. Znas kakav utjecaj ima vrtlozenje zraka iza F1 na bolid koji je slijedi, a kakav iza SBK ili bilo kojeg drugog motora...neusporedivo.

17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Ma ne mozes nikako uspoređivati motore sa F1, kod njih sta god da naprave uvijek se kolju i uvijek preticu, 1. oni su uski, staze su siroke, moze u jednom redu preticat njih 15 jedan drugoga...to se u F1 nemoze dogotditi nikako. 2. Znas kakav utjecaj ima vrtlozenje zraka iza F1 na bolid koji je slijedi, a kakav iza SBK ili bilo kojeg drugog motora...neusporedivo.

1. Stoji, ali poanta u onom članku je da čak i njima koji su "uski" pogoduju duge ravnice za pretjecanje.

2. Gubljenje downforce-a? Nekad je to prouzročilo nemogućnost kontrole u zavoju, ali i puno veću krajnju brzinu na ravnom, jer bolid ne troši snagu na svladavanje zraka, kao da ima "flat" spojlere. Kako je sa ovim novim difuzorima, kako bacaju zrak iza sebe, stvarno nemam pojma.

Sako cera bolje, sako jutre huje!
17 godina
PredatoR kaže...
miki1981 kaže...

Ma ne mozes nikako uspoređivati motore sa F1, kod njih sta god da naprave uvijek se kolju i uvijek preticu, 1. oni su uski, staze su siroke, moze u jednom redu preticat njih 15 jedan drugoga...to se u F1 nemoze dogotditi nikako. 2. Znas kakav utjecaj ima vrtlozenje zraka iza F1 na bolid koji je slijedi, a kakav iza SBK ili bilo kojeg drugog motora...neusporedivo.

1. Stoji, ali poanta u onom članku je da čak i njima koji su "uski" pogoduju duge ravnice za pretjecanje.

2. Gubljenje downforce-a? Nekad je to prouzročilo nemogućnost kontrole u zavoju, ali i puno veću krajnju brzinu na ravnom, jer bolid ne troši snagu na svladavanje zraka, kao da ima "flat" spojlere. Kako je sa ovim novim difuzorima, kako bacaju zrak iza sebe, stvarno nemam pojma.

Da znaš ovo bio bi u marnellu, a ne na forumu xD

http://www.e-castig.com/index.php?r=Fikv
15 godina

Pa kad ne pratis...zadnjih godina imaju hrpe problema kad su sljepljeni nekome na rep jer gube downforce totalno i nemogu ni pratit nekog izbliza a da ne izlete u zavoju, i naravno nema hladjenja itd. Dakle zbog aerodinamike i ostaloga je pretjecanje gotovo potpuno onemoguceno, da se sad vrate bolidi iz npr 1991, iako je i onda naravno bil oaerodinamike i svega ostaloga, br pretjecanja bi se povecao za 30 puta, kao i broj mjesta na stazi na kojima je moguce pretjecanje, pa da jos uvedu i stari Hungi...uf sta bi to bilo...

Naravno da je bolid zbog same svoje konstrukcije i dimenzija takav da radi cudesa za zrakom iza sebe ali neka od pravila u vezi aerodinamike i prednjih i sraznih krila i spojlera su to pogorsala za nekoliko puta.

15 godina
protjeran
miki1981 kaže...

Pa kad ne pratis...zadnjih godina imaju hrpe problema kad su sljepljeni nekome na rep jer gube downforce totalno i nemogu ni pratit nekog izbliza a da ne izlete u zavoju, i naravno nema hladjenja itd. Dakle zbog aerodinamike i ostaloga je pretjecanje gotovo potpuno onemoguceno, da se sad vrate bolidi iz npr 1991, iako je i onda naravno bil oaerodinamike i svega ostaloga, br pretjecanja bi se povecao za 30 puta, kao i broj mjesta na stazi na kojima je moguce pretjecanje, pa da jos uvedu i stari Hungi...uf sta bi to bilo...

Naravno da je bolid zbog same svoje konstrukcije i dimenzija takav da radi cudesa za zrakom iza sebe ali neka od pravila u vezi aerodinamike i prednjih i sraznih krila i spojlera su to pogorsala za nekoliko puta.

Najbolje od svega je sto su pravila iz sadasnje perspektive ultra zanimljivih 2007 i 2008 mijenjana s ciljem da se smanje troskovi i poglavito poveca atraktivnost natjecanja.

Da smanje troskovi izbacili su KERS, zabranili razvoj sveg i svaceg, smanjili broj testiranja, broj motora za jednu sezonu... a redukcijom aerodinamickih elemenata planirali su smanjiti turbulencije iza bolida i time automatski povecati broj pretjecanja.

Sta su dobili? vodeci trose prakticki jednako kao i prije, novim momcadima fali testiranja, veliki tvornicari su poceli bjezat iz formule, vise no ikad vecina love se doslovno baca na razvoj beskorisne aerodinamike, dopustili su dvostruki difuzor a sad Mclarenu i ono sranje s dihalicom tako da unatoc svim onim restrikcijama aerodinamckih elemata (koje su btw samo unakazile bolide) oni stvaraju prljavog zraka vise nego prije a sama zanimljivost utrka pomalo ulazi u klasu operebox   

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
17 godina
neaktivan

e da, govore nam da su nove mjere tu zbog sigurnsoti (ukidanje ground effecta, podizanje bolida, više aerodinamike), ali odavno nema više "close racinga" zbog toga, za razliku od npr indycara koji po meni ima bolji set pravila/ograničenja i bolidi su im sposobniji za pretjecanje

ali F1 je ipak F1, treba im dati priliku, još par utrka, mislim da mi nikad VN u bahreinu ni nije bila nešto posebno

ostaje barem moto GP za utjehu, oni rijetko razočaraju

17 godina

Moje osobno mišljenje je da je formula 1 postala dosadna one sezone kad su Mansell i Patrese u Williamsu osvojili prvenstvo. Na svakoj utrci su bili toliko moćni (izuzev Monte Carla), dvije godine ispred svih, toliko moćan nije bio ni Ferrari sa MSC-om u najboljim danima. Te sezone je Honda otišla iz McLarena, koji je vozio na Peugeotovim motorima (WTF!?). Čini mi se da je i tad ukinuto korištenje turbo motora. Od onda su utrke tak-tak, stalno se nešto pokušava učiniti da se jake momčadi "obuzda", koliko-toliko izjednači s ostalima. Ne znam što bi točno trebalo učiniti da utrke postanu zanimljivije (da znam vjerojatno ni ja ne bih bio na forumu Bogataš).

Ipak, u vrijeme kad traje sezona vikendi se organiziraju prema terminima kvalifikacija i utrka, kad se pale zelena svjetla, odnosno kad se gase crvena, krv kola brže, osjećam miris benzina, palim jednu za drugom...

I ja se nadam da će ova sezona biti bolja u smislu pretjecanja i vozačkih nadmudrivanja, ali znam da ću i bez tih finesa svejedno nedjeljom biti pred televizorom u transu, dok žena viče "jel paziš malog".

16 godina
neaktivan
dado8 kaže...

sta kako tako?!?   KATASTROFA

Cijela ovogodisnja filozofija je totalno pogresna, napravili su od formule1 endurance natjecanje

U cijeloj utrci ni jedno pretjecanje(osim na samom startu) - pretjecanje po 3 sec brzog bolida nije pretjecanje vec zaobilazenje dok je sam dojam donekle spasio mehanicki kvar na vettelovom bolidu

Najbolje je cijelu situaciju opisao iskren komentar voditeljskog dvojca - odradili smo zaustavljanja, nazalost nadoljevanja goriva vise nema, majko mila jos 21 krug do kraja Smijeh

Nije stvar samo u zabrani doljevanja goriva več i ovo sa gumama.Nema više tog vozača koji neče pazit na gume,a što direktno znači manje agresivne vožnje.

Kad tome dodaš difuzore koji ometaju airodinamiku bolidu iza+ puni tank na startu= ranje kočenje u zavoju dobiš praktički nemogučnost preticanja.

Mislim da se gledanje F1 svelo na gledanje prvih par krugova(da vidim kak se bolidi rasporede) i gledanje kraja da se vidi konačni poredak.Mislim ak gotovo nije bilo preticanja na poprilično brzoj stazi što če tek piti na sporijim stazama?

Istina je oko nas,a laž još više.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 21:30 (microman).
15 godina
protjeran
microman kaže...
dado8 kaže...

sta kako tako?!?   KATASTROFA

Cijela ovogodisnja filozofija je totalno pogresna, napravili su od formule1 endurance natjecanje

U cijeloj utrci ni jedno pretjecanje(osim na samom startu) - pretjecanje po 3 sec brzog bolida nije pretjecanje vec zaobilazenje dok je sam dojam donekle spasio mehanicki kvar na vettelovom bolidu

Najbolje je cijelu situaciju opisao iskren komentar voditeljskog dvojca - odradili smo zaustavljanja, nazalost nadoljevanja goriva vise nema, majko mila jos 21 krug do kraja  Smijeh

Nije stvar samo u zabrani doljevanja goriva več i ovo sa gumama.Nema više tog vozača koji neče pazit na gume,a što direktno znači manje agresivne vožnje.

Kad tome dodaš difuzore koji ometaju airodinamiku bolidu iza+ puni tank na startu= ranje kočenje u zavoju dobiš praktički nemogučnost preticanja.

Mislim da se gledanje F1 svelo na gledanje prvih par krugova(da vidim kak se bolidi rasporede) i gledanje kraja da se vidi konačni poredak.Mislim ak gotovo nije bilo preticanja na poprilično brzoj stazi što če tek piti na sporijim stazama?

zaboravio si na kvalifikacije, pogledas q3 start utrke i to je to - mozes ic radit nesto drugo

16 godina
neaktivan
dado8 kaže...

zaboravio si na kvalifikacije, pogledas q3 start utrke i to je to - mozes ic radit nesto drugo

Ma da i to.Zapravo jedino pozitivno u novom pravilniku vidim malo bolji način bodovanja(veča razlika)

Uglavnom ošla su ona ljepa vremena kada se je moglo zavalit u fotelju(Sa kokicama naravno) i uživat u prijenosu F1.Plač

16 godina
neaktivan
microman kaže...
dado8 kaže...

Ma da i to.Zapravo jedino pozitivno u novom pravilniku vidim malo bolji način bodovanja(veča razlika)

Uglavnom ošla su ona ljepa vremena kada se je moglo zavalit u fotelju(Sa kokicama naravno) i uživat u prijenosu F1.Plač

Ma novi sustav bodovanja nikako nije pozitivna stvar. Padaju u zaborav sve silne pobjede i bodovi koji su ostvareni prije ove glupe

promjene. Prije ti je trebalo 20 pobjeda da natuces 200 bodova, sada ni vise ni manje nego....osam :(((

Jadno. I uvijek je krivi pristup FIA-e koja misli da ce promjenom sustava bodovanja donijeti vise utrkivanja i pretjecanja na stazi..ROLFMAO...

Nonsense...

15 godina

Bodovanje samo po sebi im nije losa ideja, jer ak oce netko morat stizat zaostatak kroz sezonu morat ce napadat i grist ko vuk, ali roblem je sta su to napadanje i akciju onemogucili s svim ostalim potezima kroz zadnjih nekoliko godina.

Uostalom sta je falilo kad su najjaci bili daleko ispred, uvijek smo imali 1-3 momcadi u vrhu( znaci 2-6, ajde nekad i do 8 vozaca) koji su se medjusobno klali, ali i 2-5 momcadi u sredini/dnu  znaci jos hrpa vozaca koji se kolju medjusobno )a sad imamo opet 1-3/4 momcadi slicne ali i 0 vozaca koji se medjusobno kolju...znaci opet nis. Ma zasrali su sa tim silnim pravilima, ogranicavanjima i sl. Sad koliko god ferrari i redbul bili jaki ( ili bilo tko drugi ) imamo povorku od pocetka do kraja, a sva pretjecanja su na startu ili kad netko pretekne Lotusa...( zaobilazi ).

Ma i u vrijeme najvece dominacije ikada jedne momcadi ( Kad je McLaren pobijedio na 15 od 16 utrka ) je bilo zanimljive nego sad jer je bilo preticanja i izmedju njih dvoje ali i izmedju ostatka vozaca na stazi...a sad jednostavno nema preticanja...pa mi se veselimo kad vidimo trku sa 5 pretjecanja...JADNO.

Ali opet ostaje činjenica...ne propustam ni jednu utrku...al jadno je svejedno...

16 godina
neaktivan

Dobro babe jedne!!!

kokodačete prek 3 stranice... Smijeh

Bila je jedna utrka koja je bila relatvno dosadna (meni nije bila dosadna, nezanimljiva da ali dosadna jok), ujedno je bila i prva nakon novih pravila u koju su svi ušli sa dozom rezerve. I sad odmah potapate sve brodove, kunete se u prošlost i preklinjete budućnost?? Vjerojatno su i očekivanja nove sezone bila previsoka pa smo svi razočarani. Čekajte malo par utrka pa onda možemo suditi gdje smo i kako smo..

Jedino sa čime se slažem da je promjena sistema bodovanja budalaština (klitač mislim da je spomenul), a za sve ostalo je još prerano.

Australija here we come!!!

Nema bombe do napalm bombe
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 8:30 (Dodi NAPALMIKUS).
15 godina
protjeran
Dodi NAPALMIKUS kaže...

Dobro babe jedne!!!

Bila je jedna utrka koja je bila relatvno dosadna (meni nije bila dosadna, nezanimljiva da ali dosadna jok), ujedno je bila i prva nakon novih pravila u koju su svi ušli sa dozom rezerve. I sad odmah potapate sve brodove, kunete se u prošlost i preklinjete budućnost?? Vjerojatno su i očekivanja nove sezone bila previsoka pa smo svi razočarani. Čekajte malo par utrka pa onda možemo suditi gdje smo i kako smo..

Jedino sa čime se slažem da je promjena sistema bodovanja budalaština (klitač mislim da je spomenul), a za sve ostalo je još prerano.

Promjena bodava je najmanje problem u biti cak ce umjetno kolko tolko spasit sezonu jer da je ostalo po starom vise od 10bodova bi osvajali samo 4 momcadi

samo smrk moze spasit formulu1Smijeh

17 godina

Ma Dodi je u pravu. Tak i tak ćemo svi gledat tu vražju formulu, pa makar to bilo 19 utrka na hungaroringu...

16 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

Ma Dodi je u pravu. Tak i tak ćemo svi gledat tu vražju formulu, pa makar to bilo 19 utrka na hungaroringu...

Sve bi on to napalmom zapalio... Cool

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
16 godina
neaktivan
Dodi NAPALMIKUS kaže...

Dobro babe jedne!!!

Staza u Bahreinu je jedna od bržih staza sa tri odlična dijela za preticanje,a ako je na toj stazi bilo najviše preticanja na startu(tu i tamo u samo trci) onda ne očekujem da če na drugim(nekim daleko sporijim) stazama biti bolje.Uostalom ovu sezonu je prava umijetnost uopšte pokušati preticati pošto svaki bolid ima dva difuzora koja mažu zrak iza tog bolida te tako onemogučuju bolidu iza da koristi njegovu airodinamiku.Još veča prepreka su gume.Nekada su vozači vozili po rubovima kako bi što brže prošli zavoj,a danas si to nemogu dozvoliti jer rubovi doslovce žderu gume,a požderana guma znači prijevremeni boks,a prijevremeni(ili pak nepotrebni) boks znači gubitak dragocijenog vremena(prosijek 20sek od ulaza do izlaza).Tkođer na početku probleme radi puni tank.Hamilton je izjavio da sa punim tankom ima osiječaj koda da vozi kamion,a ne bolid te da te bolid tijera da prije koćiš nego što bi kočio sa prošlogodišnjim tankom.Sve velike momčadi(Red bull,Ferari,Mclaren,Mercedes-GP) če se koncetrirati da naprave bolid koji če biti kao stvoren za kvalifikacije kako bi osvojile što bilju startnu poziciju,dok če utrku stavit u drugi plan.

16 godina
neaktivan
microman kaže...
Dodi NAPALMIKUS kaže...

Dobro babe jedne!!!

Staza u Bahreinu je jedna od bržih staza sa tri odlična dijela za preticanje,a ako je na toj stazi bilo najviše preticanja na startu(tu i tamo u samo trci) onda ne očekujem da če na drugim(nekim daleko sporijim) stazama biti bolje.Uostalom ovu sezonu je prava umijetnost uopšte pokušati preticati pošto svaki bolid ima dva difuzora koja mažu zrak iza tog bolida te tako onemogučuju bolidu iza da koristi njegovu airodinamiku.Još veča prepreka su gume.Nekada su vozači vozili po rubovima kako bi što brže prošli zavoj,a danas si to nemogu dozvoliti jer rubovi doslovce žderu gume,a požderana guma znači prijevremeni boks,a prijevremeni(ili pak nepotrebni) boks znači gubitak dragocijenog vremena(prosijek 20sek od ulaza do izlaza).Tkođer na početku probleme radi puni tank.Hamilton je izjavio da sa punim tankom ima osiječaj koda da vozi kamion,a ne bolid te da te bolid tijera da prije koćiš nego što bi kočio sa prošlogodišnjim tankom.Sve velike momčadi(Red bull,Ferari,Mclaren,Mercedes-GP) če se koncetrirati da naprave bolid koji če biti kao stvoren za kvalifikacije kako bi osvojile što bilju startnu poziciju,dok če utrku stavit u drugi plan.

Zamisli samo sto ce bit tek u Monte Carlu... Mršti se

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

nemoj mi hungaroring dirat on često ispadne zanimljiviji nego pola utrka u toj sezoni

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina
mtopol kaže...
microman kaže...
Dodi NAPALMIKUS kaže...

Dobro babe jedne!!!

Zamisli samo sto ce bit tek u Monte Carlu... Mršti se

Smijeh

explorer 4 kaže...
redrum781 kaže...

nemoj mi hungaroring dirat on često ispadne zanimljiviji nego pola utrka u toj sezoni

Sigurno Berni tam ima ljubavnicu kad je tak dugo u kalendaru...

15 godina

Nisu ovo reakcije na ovu jednu utrku, da procitas cijele zadnje 3-4 stranice vidio bi da su to reakcije na cjelokupnu situaciju u zadnjih nekoliko godina...

15 godina
protjeran
explorer 4 kaže...
redrum781 kaže...

je kad lije ko iz kabla, po suhom mi dodje da prebacim na šeksa i sjednicu sabora  Smijeh

16 godina
neaktivan
dado8 kaže...
explorer 4 kaže...
redrum781 kaže...

je kad lije ko iz kabla, po suhom mi dodje da prebacim na šeksa i sjednicu sabora Smijeh

LOL...

Nije uopce relevantno govoriti o Hungaroroingu kad neznamo sto ce biti do tada. Mozda se vec u Australiji okrenu stvari i bude akcije na stazi.

Suti, Hungaroring bar ne otvara toliko mogucnosti da prodjes nekaznjeno ako pogrijesis, uhvatit ces neki pjesak ili ogradu...a ne na ovom beskarakternom

Tilkedromu koji je sirok kao aerodrom i ima izletne zone kao Tiananmen...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice