Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.862
|
čitano: 4.210.465
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
Ige kaže...

Atraktivnije su, ili bi barem trebale biti...

Ne. Pretjecanja su (mislim) 90% na kočenju. Kod brzih staza, sa dugim pravcima, low downforceom i velikim krajnjim brzinama, putevi kočenja su astronomski dugi (za F1) i veća je mogućnost za pretjecanje. Kod sporih staza, obrnuto.

Atraktivnije bi trebale biti zbog mogućnosti izletanja u zidNevinašce i sl., ali i to je rijetkost.

Sako cera bolje, sako jutre huje!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 16:04 (PredatoR).
16 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Garantiram da cete biti na rubu stolica gledajuci SPA ili Silverstone, bit ce

svega, akcije na stazi...jos ako se umijesa i faktor vremena, mikroklime, ma ludilo.

Monaco je trebao ostati jedina street circuit i tocka. Zanimljivo je da su se pocetkom devedestih

rijesavali street staza...Phoenix, Adelaide i slicne....i sada kenjkaju opet...nema tu cari, nema pretjecanja,

dosadno je za gledati, a da ne govorim da su staze cista debilana, pogotovo Valencia...ajde, Singapore jos tu i tamo,

ono, nocna utrka, ali Valencija je blagi zasu...

17 godina
neaktivan

Ma ja bi mogao non stop Spa gledati. Staza ima sve potrebno za pravi spektakl.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
15 godina
Sve sto mi treba je utrka na Spa i duel Shumija i Alonsa.
17 godina
x18x05x kaže...
Sve sto mi treba je utrka na Spa i duel Shumija i Coultharda.

evo popravljeno Namigiva

15 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Ma ja bi mogao non stop Spa gledati. Staza ima sve potrebno za pravi spektakl.

X ko kuca

nemaju te gradske trke ni krvi ni mesa samo kosti, jos kad se sjetim da su poceli lobirat da izleti monza a uleti Rim odmah me glavobolja capiva

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 0:06 (dado8).
16 godina
neaktivan

Ove godine idem na Spa (vjerojatno)... opet Cool

Nema bombe do napalm bombe
16 godina
neaktivan
Steta sto se Slavica rastala od malog patuljka, jer, tko zna mozda bi za koju godinu gledali 'Malu' Nagradu Grobnik/Rijeka :D
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan

Na žalost kad je ta ideja bila aktualna pokazali smo da smo sebične "seljačine" koje gledaju što prije što više love strpat u đep... Odjednom je Grobnik imao 5 vlasnika, HAK je počeo dobivati sve više odgovornih birokrata i Bernie je odustao od svega. Da mu je data koncesija na 10 (ili 15 godina nis siguran) koliko je tražil u jednom od pregovora, a bilo ih je dosta, danas bi imali moderan autodrom u "našem" vlasništvu te bi F1 bila samo jedna od i naravno najveća atrakcija... Ali sve je to otišlo u PM još devedesetih... Sve zbog privatnih interesa lokalnih idiota i tadašnjih glavonja te atraktivne birokracije koja je i danas prisutna.

17 godina
moderator

Brawn je car! Kako dobra priprema - svoje prave tajne adute čuvao je za kraj! Belji se

http://www.vecernji.hr/sport/formula1/schumi-rosberg-zadnji-cas-dobili-novi-bolid-clanak-108517

Njemačka momčad u Formuli 1, za koju će u subotu u Bahrainu novu sezonu početi povratnik Michael Schumacher i Nico Rosberg, opredijelila se za drastično mijenjanje bolida samo desetak dana prije prve utrke sezone zbog osrednjih rezultata koje su Schumacher i Rosberg postizali tijekom testiranja od početka godine.

Ross Brawn je na bolidu tako konstruirao sasvim nova prednja krilca te totalno izmijenio podvozje, koje sad na kraju bolida završava sasvim novim superdifuzorom, koji bi trebao pridonijeti daleko boljem prianjanju kotača o stazu i time povećati njegovu brzinu, pogotovo u zavojima.

Bild piše da je dorađeni bolid već tajno testiran, i to na jednoj privatnoj zračnoj luci u Engleskoj.

Schumacher i Rosberg će, međutim, imati doslovno samo tri slobodna treninga na stazi u Bahrainu u novom automobilu. Bild stoga njihove izglede za uspjeh smatra minimalnima u usporedbi s Ferrarijem, McLarenom ili Red Bull Racingom.

- Ono što moramo učiniti jest omogućiti Michaelu Schumacheru automobil u kojem će do izražaja doći sav njegov vozački talent – rekao je Ross Brawn, a u Bildu su zaključili da bi to trebao biti taj novi bolid.

17 godina
neaktivan
Miro kaže...

Brawn je car! Kako dobra priprema - svoje prave tajne adute čuvao je za kraj! Belji se

U tog čovjeka nikad nisam sumljao. Jednostavno je genij.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan
Miro kaže...

Bild piše da je dorađeni bolid već tajno testiran, i to na jednoj privatnoj zračnoj luci u Engleskoj.

Top gear hangar/staza.. kladim se u miljon Cool

Kockaju se? Ne vjerujem da idu na sve ili ništa.. Brown je opet nekaj zahuhal, samo da nebude brdo prigovora, žalbi.. bla bla

Još 2 dana!

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 14:41 (Dodi NAPALMIKUS).
17 godina
neaktivan

Ranije sam to citao za Brawn, reko je Brawn  da su u stanju staviti nove djelove na auto bez testiranja.

BTW auti su u bahreinu, jel to potvrdeno ili sportel pise BS...

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 14:48 (Zoidberg).
17 godina
Miro kaže...

http://www.vecernji.hr/sport/formula1/schumi-rosberg-zadnji-cas-dobili-novi-bolid-clanak-108517

Jao! Prejadno. Koje "novinarstvo"!

Je li itko primjetio sliku prošlogodišnjeg BGP-a u članku, kojeg je "novinar" nazvao:"Starija verzija bolida"?

Pa mislim, stvarno...

Loše preveden, neshvaćen ili namjerno pogrešno interpretiran tekst in nekog drugog izdanja?

Rekao bih, sve navedeno.

17 godina
Miro kaže...

Je li itko primjetio sliku prošlogodišnjeg BGP-a u članku, kojeg je "novinar" nazvao:"Starija verzija bolida"?

Pa mislim, stvarno...

Loše preveden, neshvaćen ili namjerno pogrešno interpretiran tekst in nekog drugog izdanja?

Rekao bih, sve navedeno.

17 godina
Schumix kaže...

Pa mislim, stvarno...

Rekao bih, sve navedeno.

Plus onaj dio o tajnom testiranju...  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan

Ovdje je originalan tekst i slika.

17 godina
neaktivan
Schumix kaže...

Pa mislim, stvarno...

Rekao bih, sve navedeno.

Je*eš novinara, ja sam 2 stranice prije upozorio da Brawn nešto sprema! Smijeh

A zar ovaj široki pod nije prošle godine, već McLaren izumio?!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
16 godina
neaktivan

Ajme na sta se vi pozivate...

Pa to je Bild!!!!!! LOL

Index su za njih CNN...

17 godina

Dali mi se čini ili su ove sezone veće razlike u širini prednjih i zadnjih guma?

(prednje dosta uže, podsjeća na sredinu 90ih, prije zabrane slickova)

16 godina
neaktivan

Malo prouci pravila. Isle su s 270 na 245 mm.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 15:28 (Mike Litoris).
16 godina
neaktivan

kolega klitač.. :)

Ko je prvi obijavil vijest i 100% sigurnost o povratku Schoo-a na stazu?

Znam da su žuta štampa u stilu 24 sata/index ali glede F1 nakon Schoo potvrde moju pažnju imaju. A i brown je najavljival novi difuzor. makar se držim one stare kaj ne vidim, ne verujem.

17 godina
moderator

Dečki - malo ste smiješni s tim ismijavanjem svih i svakoga, kao i s nadmetanjem "ja sam prvi to naslutio, dok još nitko ništa nije objavio"! Pri tome skoro svi pišete Brown, a čovjek se zove - Brawn!

Svrha foruma, pa i ovog topica trebali bi biti u razmjeni mišljenja, davanju kompetentnih komentara (koliko si mi amateri to možemo priuštiti Osmijeh), te u razmjeni novih i korisnih informacije.

Zadržimo se na toj razini komunikacije kako bi nam svima bilo ugodno (i korisno) javno razgovarati na ovom mjestu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 16:40 (Miro).
16 godina
neaktivan

Nema problema Miro.

Postoje doduse neki koji se ukljucuju u razgovor, a nemaju bas neko osnovno znanje o F1...no nema veze,

demokratska zemlja, freedom of speech i ostale finte.

Nije bas neki izvor informacija ovaj topic, ali ugodno je tu i tamo malo sudjelovati i razmijeniti misljenja.

Jos dva dana!!!!!

Keep racing :)

17 godina
neaktivan
Miro kaže...

Dečki - malo ste smiješni s tim ismijavanjem svih i svakoga, kao i s nadmetanjem "ja sam prvi to naslutio, dok još nitko ništa nije objavio"! Pri tome skoro svi pišete Brown, a čovjek se zove - Brawn!

Svrha foruma, pa i ovog topica trebali bi biti u razmjeni mišljenja, davanju kompetentnih komentara (koliko si mi amateri to možemo priuštiti Osmijeh), te u razmjeni novih i korisnih informacije.

Zadržimo se na toj razini komunikacije kako bi nam svima bilo ugodno (i korisno) javno razgovarati na ovom mjestu.

Ja sam sam napisao sto sam citao na AS - intervju sa Brawnom...

Nego jel postoji sansa da vi iz BUG-a(znam da ima IL-2 fanatika medu vama) nagovorite Olega Maddoxa da plat iMercedes GP-u i McLarenu da nose reklame za nadolazecu igru: Storm of War: Battle of Britan. Cool

Nadalje... jel moze netko naci slike iz Bahreina...

ja samo par i njedna od Mercedes GP-a

edit: Evo jedna:

http://uk.eurosport.yahoo.com/10032010/2/photo/mercedes-formula-driver-michael-schumacher-germany-helped-members-team.html

sam ja nist ne vidim

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 18:20 (Zoidberg).
16 godina
neaktivan
15 godina
protjeran

Uopce ne znam sta se svi skupa toliko uzbudjujemo i napaljujemo kad nas je jasno da nas ceka jos jedna uspavanka zacinjena Novakovim blebetanjima o bokobranima i rubnim kamenovimaSmijeh

Za sve mladje   (te one opcinjene Schumacherom i slicnim krepalinama)

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
dado8 kaže...

Uopce ne znam sta se svi skupa toliko uzbudjujemo i napaljujemo kad nas je jasno da nas ceka jos jedna uspavanka zacinjena Novakovim blebetanjima o bokobranima i rubnim kamenovimaSmijeh

E prijatelju moj, nista od takvih fightova vise...to su bila vremena...

16 godina
neaktivan

Lijepo molim da se suzdržiš pametnih epiteta...

Tih nekoliko krugova čini sve ono kaj volimo u F1.. još je i kiša trebala početi padat.. onda bi to bilo to :)

15 godina
protjeran
Mike Litoris kaže...
dado8 kaže...

E prijatelju moj, nista od takvih fightova vise...to su bila vremena...

opet tko zna, mozda jednog dana, NADA je (znate sta)  Namigiva

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice