Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.785
|
čitano: 5.695.019
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Znaci nista od USF1 kako smo i mislili...

Jergovic i Windsor, epic FAIL!!!

18 godina

Evo (moguce) najave jos jedne legende i jednog dvoboja iz snova!

Chuck Norris twita na facebook_u xD
16 godina

Eh kak sam nestrpljiv...

Treba još dosta čekat da opet veliki cirkus započne...

18 godina

Dobar tekst. KLIK

A i slažem se da je to postao prevelik cirkus. Ono, za takav jedan elitni sport dvadeset dana prije početka se nezna tko će biti na gridu, pa ove nove momčadi koje će kružit stazom, pa mogućnost uključivanja na polovici sezone... NULA BODOVA

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
doktor1 kaže...

Dobar tekst. KLIK

A i slažem se da je to postao prevelik cirkus. Ono, za takav jedan elitni sport dvadeset dana prije početka se nezna tko će biti na gridu, pa ove nove momčadi koje će kružit stazom, pa mogućnost uključivanja na polovici sezone... NULA BODOVA

dobro su i rekli!

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
neaktivan

Završio prvi dan zadnje serije testova.

Barcelona 25.02.

Sako cera bolje, sako jutre huje!
17 godina
neaktivan

Red Bull on the top!!

Izvrsne vijesti, Adrian Newey genijalac!!!!!

Samo da ne bude fragilan bolid, ostalo je history..

Go Vettel Go...

P.S. Ispricavam se svima zbog naleta euforije... :))

17 godina

Eto da se i ja uključim.

Biti će sigurno zanimljivije sad kad se Schumi vratio.

Red Bull pokazuje da je sposoban za iznenađenje, i treba vidjeti što će button napraviti u McLarenu.

Onaj Alonso mi pomalo ide na živce, još samo da vozi za Sauber i to je to.

Ako me sječanje dobro služi on se bio žalio da je Renault slabiji od Ferrarija i McLarena pa da ih zato teže stiže. Eto čovjek je loše vozio u Mclarenu sad ga treba vidjet i u ferrariju.

Mislim da će opet slijedit neke izlike. Svaka čast na 2 naslova ali mi se po izjavama ne čini baš da ima neki sportski duh ili da je spreman na timski rad.

18 godina
wyks kaže...

Eto da se i ja uključim.

Red Bull pokazuje da je sposoban za iznenađenje, i treba vidjeti što će button napraviti u McLarenu.

Ako me sječanje dobro služi on se bio žalio da je Renault slabiji od Ferrarija i McLarena pa da ih zato teže stiže. Eto čovjek je loše vozio u Mclarenu sad ga treba vidjet i u ferrariju.

Mislim da će opet slijedit neke izlike. Svaka čast na 2 naslova ali mi se po izjavama ne čini baš da ima neki sportski duh ili da je spreman na timski rad.

Kakvo iznenađenje?! Pa prošle su sezone bili najbolja momčad (u drugom djelu sezone)! Nema tu nikakvog iznenađenja.

ššššš - možda su u šumi
17 godina
doktor1 kaže...
wyks kaže...

Eto da se i ja uključim.

Kakvo iznenađenje?! Pa prošle su sezone bili najbolja momčad (u drugom djelu sezone)! Nema tu nikakvog iznenađenja.

Mislio sam ono kaou u ferraijevim danima. dvostruka kruna. da vettel i webber budu prvak i viceprvak.

Ono da rasturaju

17 godina
neaktivan

13:52 Hamilton must have finished his pudding, he's out for the first time this afternoon.

Cool

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 15:10 (Smooth Operator).
17 godina
neaktivan

Zgodna slikica. Prva ova iz Brazila 2008.

Pitanje: Koja je procedura s liveryem za utrku ako se razlikuje od timskog kolege, tj., kako to da

su dva bolida istog tima s razlicitim liveryima na gridu ako pravila jasno kazu da moraju biti jednako

"obojani".

Teams must run their two cars with essentially the same race livery throughout the season and must seek prior approval for any major changes.

U biti svaka promjena mora biti najavljena unaprijed. Da su bar mastovitiji danas kao sto je nekada bio Jordan...ili Red Bull

17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Pitanje: Koja je procedura s liveryem za utrku ako se razlikuje od timskog kolege, tj., kako to da

su dva bolida istog tima s razlicitim liveryima na gridu ako pravila jasno kazu da moraju biti jednako

"obojani".

Teams must run their two cars with essentially the same race livery throughout the season and must seek prior approval for any major changes.

U biti svaka promjena mora biti najavljena unaprijed. Da su bar mastovitiji danas kao sto je nekada bio Jordan...ili Red Bull

Coulthard i Red Bull su dobili posebno odobrenje da mogu promjeniti boje zato jer se radilo o dobrotvornoj akciji. Inače, da, moraju biti isti. Kad je BAR ulazio u F1, htjeli su imati različito obojane bolide (Lucky Strike i 555). FIA nije dopustila i imali smo jedan od najapstraktnijih bolida (vidi sliku).

PS. Danas rookie najbrži!

PPS. I Ferrari ima "shark fin".

EDIT:

@mike - Tek sad vidim bolje tvoju prvu sliku. Pogledajte samo taj zanos i zaintresiranost finaca za slikanje!Belji se

Pol tića, pol miša! Pol tića, pol miša!
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 17:24 (PredatoR).
17 godina
neaktivan

M.Schumaher danas nije vozio letece krugove nego samo duge stintove. Ako uzmemo u obzir da za vodecim kasni samo 1sec i da je brzi od Hamlitona u Mclarenu koji je bio danas na istom programu , mozemo zakljuciti da je Mercedes GP u dobroj formu, sutra i prekosutra ce vjerojatno i oni ganjat najbrza vremena.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan
PredatoR kaže...
Mike Litoris kaže...

"obojani".

Coulthard i Red Bull su dobili posebno odobrenje da mogu promjeniti boje zato jer se radilo o dobrotvornoj akciji. Inače, da, moraju biti isti. Kad je BAR ulazio u F1, htjeli su imati različito obojane bolide (Lucky Strike i 555). FIA nije dopustila i imali smo jedan od najapstraktnijih bolida (vidi sliku).

PS. Danas rookie najbrži!

PPS. I Ferrari ima "shark fin".

EDIT:

@mike - Tek sad vidim bolje tvoju prvu sliku. Pogledajte samo taj zanos i zaintresiranost finaca za slikanje!Belji se

Ma znam to sve, samo sam malo htio da zivne tema...BAR je bilo tada jedino rjesenje, i bio je lud livery...

Ah, Finci, boli njih kita... nego gdje je Piquet, nije mu Flab dao da se slika...

18 godina

Novi Safety Car... Mercedes SLS AMG

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 19:23 (doktor1).
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

osobno, meni se ne svidja :D

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
18 godina
dmanz kaže...
doktor1 kaže...

osobno, meni se ne svidja :D

Ni meni se ne sviđa kao Safety, ja bih ga u garaži xD

http://hr.test-iq.com/#513741
17 godina
neaktivan

Kao sto sam i predpostavljo, danas je Mercedes GP projurio. Svo vrijeme su bili skoncetrirani da voznju dugih stintova, danas je Rosberg odvozio par letecih krugova i odmah se pokazala brzina. sutra su zadnja predsezonska testiranja. polako ce se karte pocet otkrivat, al najbolje cemo viditi za dva tjedna na kvalifikacijama

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
18 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Sta da kazem, jedva cekam prvi Safety Car na stazi :)

PREdobro izgleda!

addicted to HD :)
18 godina
neaktivan

17 godina
neaktivan

LOL, pa ownali su McLarenovi mehanicari, ismijavali im se, a ne Ferrarijevi...lol..

18 godina
Mike Litoris kaže...

LOL, pa ownali su McLarenovi mehanicari, ismijavali im se, a ne Ferrarijevi...lol..

tocno, i neka su, a sta se ovi talijani boje da ce im oni pogledom oteti dizajn?

http://hr.test-iq.com/#513741
18 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Mike Litoris kaže...

tocno, i neka su, a sta se ovi talijani boje da ce im oni pogledom oteti dizajn?

Pogled malo desno, oni crni paneli koji sakrivaju pola zgrade, McLaren se ne boji pogleda?

17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
PredatoR kaže...

Očekivano. Petrov i tako to...

Definitivno kraj za USF1...

Totalno neocekivano :))

Dvije negativne stvari izlaze iz toga...jedan tim manje i Jergovic opet na HRT-u...nije da meni smeta,

ali zao mi ljudi :))

17 godina

Dvije negativne stvari izlaze iz toga...jedan tim manje i Jergovic opet na HRT-u...nije da meni smeta,

ali zao mi ljudi :))

Možda, ali možda i ne: USF1 nadomjesti Stefan GP (uvijek se sjetim onog stefana odnosno stevea urkela:-) ), a Jergo se ne pojavi radi srama.

Neznam kakav je plan sa Studo F1 budući da nema Jerga. One emisije koje su išle prije trke su im uvijek bile super, one poslije totalno nepotrebne.

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 23:33 (BlackM).
18 godina

Kome se ne da čitati na engleskom, evo i "naša" verzija. U principu, nije mi nimalo žao zbog USF1... Zapravo, drago mi je što FIA-ini us***i pokušaji da se infiltriraju na američko tržište propadaju jedan za drugim. Nikako da shvate da Ameri nisu za F1 niti je F1 za Amera!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan

Službeno: Campos Meta postala Hispania Racing

17 godina
neaktivan
PredatoR kaže...

Službeno: Campos Meta postala Hispania Racing

Ili toncije Hispania Racing Team F1 ili HRT F1, hehe...

check out this simulator

Ludilo...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice