Ekipa, da ne bi bilo plakanja, utrka u Azeru će biti u SUBOTU u 13,00 sati. NE U NEDJELJU, jer imaju dan žalosti i sjećanja na taj dan.
Jeste znali da je Blažićko radio intervju sa Coultardom? Ako niste, pogledajte F1 Baku utrku, spominje to svaka dva kruga.
Gledam Adrenalin Srbija nakon što mi je za jednu trku RTL digao tlak s reklamama.
kod svakog boljeg kabelskog providera ili IPTV
Imam EON koji je najbolji pa nema
Memphis, pošto ne smijemo govoriti o nekim temama, onda ću reći da živimo na Balkanu i da nije sve strogo by the book.
eon najbolji 

eon najbolji 

Reci mi ti bolji u HR?
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Mercedes doveo veliki paket. Vrlo demotivirajuće.
I još imaju ADUO u džepu.
S obzirom na Maxa i zadnju utrku, još se nekako mogu ponadati bljeskovima, ali ako se McLaren, Ferrari ili RB podrobe na početku utrke, mislim da ću lagano pakirati pažnju na iduću godinu.
Mercedes doveo veliki paket. Vrlo demotivirajuće.
I još imaju ADUO u džepu.
S obzirom na Maxa i zadnju utrku, još se nekako mogu ponadati bljeskovima, ali ako se McLaren, Ferrari ili RB podrobe na početku utrke, mislim da ću lagano pakirati pažnju na iduću godinu.
Ajmo se nadati da će ostatak vikenda biti kao i FP1 i ogroman deg kakav Mercedes inače ima u ovakvim vrućim uvjetima.
A možda se i neki monsun ukaže.
Jučer su pitali Bradleya Lorda koliko očekuju da bi im novi "zero-look-a-like sidepod" mogao donijetil oni govore o dvije do tri desetinke.
Nije baš lijepo to čuti za nas ostale.
Vjv više nikada nećemo dobiti F1 po kiši.
Xbox: RENZOR GT 1
Čekaju da se staza skroz osuši..
Što je sljedeće, otkazivanje utrke čim radar pokaže kišni oblak?
Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
eon najbolji 

Reci mi ti bolji u HR?
sky sport
Konačno!
Koji shitshow od utrke. Prva od puno Maxovih i Fordovih pobjeda zajedno nadam se.
Svi priželjkuju vidjeti kako se ovi bolidi ponašaju na full wet- FIA nema muda pustiti utrkivanje u takvim uvjetima.
EDIT: FIA se izjasnila što je bio problem. OTA software upgrade zapeo u kiši
You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
EDIT: FIA se izjasnila što je bio problem. OTA software upgrade zapeo u kiši

Imam priliku gledati F1 u Teksasu. Što vi mislite otići ili ne? Odustao sam od F1 već par godina. Vidio sam F1 par puta uživo u Austriji i Italiji(prošlo je već par godina) I otišao bi ponovo ali ne vuče me baš nešto. Radije bi otišao na kakav dobar BBQ(Franklins/Interstellar)
Imam priliku gledati F1 u Teksasu. Što vi mislite otići ili ne? Odustao sam od F1 već par godina. Vidio sam F1 par puta uživo u Austriji i Italiji(prošlo je već par godina) I otišao bi ponovo ali ne vuče me baš nešto. Radije bi otišao na kakav dobar BBQ(Franklins/Interstellar)
Ako išta od USA utrkivanja valja, to je COTA. Mislim da ti je to no brainer ako želiš doživjeti F1 na Murica način.
Što misliš što ćemo ti reći hahah
You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Kao i većina ove sezone. Možda F1 više nije za mene (kao recimo Marvel prije par godina).