Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.931
|
čitano: 6.209.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Koja grozna staza…sva srica da je vise nema
AUDIOFIL
16 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Ferrari je sramota od tima, amateri, neznalice. Imaš bolid da se boriš za pobjede, ali to nije bitno. Ono bitnije je da sjebeš utrku svojim vozačima.

Xbox: RENZOR GT 1
15 godina

Eeee moj Gerogy Woody boy.

forecasted for a championship, a ono moraš se maknuti tinejdžeru u njegovoj drugoj sezoni.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
18 godina

Najbolji vozač današnjice se amaterski razbio u prvom krugu, George polako shvata da od titule nema ništa, Lando dere guzove već drugu utrku za redom...

Šteta samo što Mclaren nije malo bolje startao sezonu, prvenstvo bi bilo mnogo zanimljivije.

16 godina
Drago mi je ds ovu stazu nećemo više vidjet
15 godina

Kako toliko ljudi može navijati za ovu skupinu amatera zvanu Ferrari, momčadski ekvivalent nepo babya mi nikad neće biti jasno. 

Još manje su mi jasni prvaci koji svi u skladu s onim "I can fix her" memeom jedan za drugim odlaze tamo, naizgled potpuno nesvjesni što se dogodilo sa N vozača njihovog kalibra prije njih. Doduše Ham je sad s Kim Kardashian, očito mu je to neki veći kompleks u ovoj fazi života.

Dakle, imaš očito bržeg vozača KOJI JE NEKIM ČUDOM DRUGI U PRVENSTVU, koji ima neku rubnu šansu da se bori za prvenstvo do kraja i ti ne znaš kako da priopćiš vozaču da se makne, nakon što brzi vozač izgubi nekoliko krugova trunckajući se iza sporijeg usput si dodatno trošeći gume.

I to od momčadi čija je glavna "odlika" već desetljećima da neće dva put trepnuti prije nego baci jednog od vozača pod bus zbog drugog vozača.. E, ta momčad sada radi svoju interpretaciju "papaya rules", ali retardiranu verziju jer nisu u toj poziciji u kakvoj je bio McLaren.

Faking Paris Hilton među momčadima.

Čak su se i suci ovu utrku sažalili nad Hamiltonom pa su mu odlučili ovu utrku ne nalijepiti neku besmislenu kaznu. 

Inače volim Leclerca, ali ovo mu nije sezona. Pusti si kolegu da se bori za podij. Kakav je ono glupi sucker punch u zadnjem krugu dok se Ham bori za podij? Sjebao njega, sam ništ nije dobio. Dapače, moglo je i ružno završit.

Ross Brawn se okreće u grobu.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:27 (Chronosus).
16 godina
Pa zadnju utrku mu je LEC uzeo 2 boda bezveze jer team nije prelomio da podrži Hamiltona nakon pola sezone koji je trenutno bolji vozač. LEC mu u zadnjim krugovima ušao u 5 sec kazne. Takvim pristupom će osvojit naslov nikad. I to jos protiv dominantnog Mercedesa.
8 godina
Chronosus kaže...

Mislim da se ne okrece u grobu ali vjerojatno u krevetu da :)

15 godina
rampart kaže...
Chronosus kaže...

Mislim da se ne okrece u grobu ali vjerojatno u krevetu da :)

Whoosh

Ok, nije neka šala, but still. :)

Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:17 (Chronosus).
15 godina

Ispada da je još gore - Leclerc je izignorirao poziv u box krug ranije.

Znači egomanijak Russell kojem u ovom slučaju gotovo nitko ne bi zamjerio da se branio od Antonellija  jer je i dalje u igri za naslov,  on posluša naredbu tima a Lec glumi idiota.

Kaže: "I think sometimes I'll be frustrated, sometimes Lewis will be frustrated, but it's the way it is."

Baš pizdunski.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice