Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.648
|
čitano: 5.370.402
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Loše je sve ove sezone.

10 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Jutros mi bilo mrsko izlazit iz kreveta i reko pogledat cu na mobitelu, zena ima voyo. ( inace gledam na adrenalin ili sky f1)

Majko mila sta ova blazicko prica, kafanska razina pracenja i komentiranja sporta.

Ove godine i f1 i rtl f1 totalni flop
16 godina
miki_the_pirat kaže...

O čemu ti? Ferrari se nadmetao ali Newey nije htio seliti u Italiju.

sudy_freak kaže...
Memphis kaže...
Kolko ste samo sralii protiv Ferrarija jer nije htio se nadmetat za neweya. A vidi sad ...

Newey je otišao iz toksične atmosfere RBR-a u još toksičniju i sjebaniju u AMR-u i gdje su ga postavili i namamili u poziciju koja mu nije prirodna.

Ovo što se trenutno događa jako malo ima veze s Neweyem. U Ferrariju bi ga sigurno drugačije percipirali i iskoristili njegov potencijal.

Mislim da brkaš stvari.

Nemate pojma

14 godina

Pratim F1 duže vrijeme, ali ovaj cirkus od ove godine je nešto nevjerojatno. Što su napravili s regulacijama i tim motorima je katastrofa.

Aero stranu su čak i ok napravili, manji su bolidi i bolje se prate, ali da meni jedan vozač mora razmišljati kad će pustiti gas i bojati se da će mu se isprazniti baterija te da neće moći voziti punom snagom je idiotarija.

Ljudi gube po sekundu i više samo na pravcima zbog clippinga...

Rekao bih da se nadam da će se nešto promijeniti i da će FIA tu nešto učiniti, ali preduboko su ušli u to da mislim da je kasno. Slijedi opet 4-5 godina dominacije Mercedesa i Mclarena, eventualno tamo zadnje godine da netko nešto napravi kad se motori izjednače. Ali siguran sam da je Ferrari kojim slučajem da mjestu Mercedesa sada da bi to bio plač i da bi se pravila ekspresno mijenjala, kao što su za start utrke, iako ih je Ferrari upozoravao na to...

Jednostavno mi se počelo gaditi i ako ne vidim neke naznake promjena mislim da ću prestati pratiti i okrenuti se nekoj drugoj franšizi gdje se ljudi zapravo i utrkuju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2026 9:26 (KiX777).
15 godina

imas V8 supercars, indy car, nls i ostali endurancei, wrc...

15 godina

Sve što trebamo znati..

Cenzura, cenzura i cenzura.. A znamo zašto cenzura služi.

Onboard na kojem su maknuli dio kroz 130R, stavljen je Community Note i onda se opravdavaju u komentarima.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
15 godina
RuskeGTT kaže...

imas V8 supercars, indy car, nls i ostali endurancei, wrc...

Džabe krečiš, ja sam probao par puta malo pokrenuti diskusiju i o drugim kategorijama kad su bile pauze od F1. Ne zanima ekipu ništa osim žalit se kak se moraju silit da gledaju F1. 

Al možda bi mogli pokrenuti drugu temu za ostale kategorije?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2026 19:53 (Chronosus).
15 godina
sudy_freak kaže...

Sve što trebamo znati..

Cenzura, cenzura i cenzura.. A znamo zašto cenzura služi.

Onboard na kojem su maknuli dio kroz 130R, stavljen je Community Note i onda se opravdavaju u komentarima.

https://www.reddit.com/r/formula1/comments/1s639yf/telemetry_from_antonellis_pole_lap_froze_at_the/

18 godina

Kad se premotaju kvalifikacije na F1TV, ne da je Antonellijev onboard nepotpun, nego ga uopšte nema do trenutka prolaska kroz cilj. All power to thrusters, valjda.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2026 22:12 (Ivan(4)).
16 godina
Jel to imamo i prvu nesreću uzrokovanu novim pravilnikom?
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
16 godina

Ovo je baš jadno, ali ajde lakše mi je prihvatit kada znam da su prešli na baterije pa je to sada nova eF1. Nema više F1. 

15 godina

Da, prva nesreća prouzrokovana glupim baterijama i regulama. Upravo to. I opet se obistinjuje ono što su svi govorili i upozoravali. Samo je bilo pitanje vremena kad će se dogoditi.
Ovo je opasno! Nije zabavno! I treba nam promjena uskoro!

Čestitke Lil Kimmy. Opravdava ime po kom je dobio.
Russel koji je bio forecasted za pobjedu i vodeću poziciju prvenstva, well ipak ne vodi

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2026 9:11 (sudy_freak).
18 godina

Zašto nije više Brundle sukomentator onom Croftu? Je li možda odbio da bude "shill" za ovu novu jadnu izvještačenu F1?

Button mi se gadi kao komentator i onaj njegov umjetni entuzijazam za ovo novo utrkivanje i kako nas oduševljeno pokušava uvjeriti da je ovo super, kao da nije dovoljno da je jedan takav a drugi da bude kao neki balans...Nakon 11 krugova sam isključio komentatore i "uživao" u čistom zvuku sa staze uz pokoji team radio.

Prešao mi je iz pomalo bezličnog i dosadnog tipa u korporativnog PR ljigavca prodavača. Fuj!

Edit: slika se odnosi na F1, da ne bude zabune, RIP

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2026 13:04 (Schumix).
15 godina

meni se hill gadio na intervjuima nakon trke...ne jer je hill koji mi se inace gadio dok se borio sa schumacherom, nego radi toga sta je pokazao entuzijazma 0 prema vozacima na podiju

15 godina
RuskeGTT kaže...

meni se hill gadio na intervjuima nakon trke...ne jer je hill koji mi se inace gadio dok se borio sa schumacherom, nego radi toga sta je pokazao entuzijazma 0 prema vozacima na podiju

A zato što je morao to odraditi, a nije bilo nikog od Britanaca.

Postavili su ga jer su očekivali da će Georgy boy barem biti na podiju.

Prc milojka

Evo, oglasili su se.

A možda i skuže kad dionice padaju 6 mjeseci uzastopno da neki Bog ne valja

8 godina

Najbolje su situaciju opisali Norris i Alonso: ne pretičeš druge bolide zato što želiš, nego zato što nemaš izbora. Nađeš se u situaciju gdje ti je baterija odjednom puna, bolidu ispred prazna i moraš ga obići. FIA ima sreću što je otkazana Saudijska Arabija, jer ovo što se dogodilo Bearmanu bi tamo izgledalo još gore. 

15 godina
Vandit kaže...

Najbolje su situaciju opisali Norris i Alonso: ne pretičeš druge bolide zato što želiš, nego zato što nemaš izbora. Nađeš se u situaciju gdje ti je baterija odjednom puna, bolidu ispred prazna i moraš ga obići. FIA ima sreću što je otkazana Saudijska Arabija, jer ovo što se dogodilo Bearmanu bi tamo izgledalo još gore. 

Al ne kužim šta je tu drukčije u odnosu na klasični DRS prošlih bolida. Izađete na ravnicu di si ti odmah iza ovog ispred sebe, upališ DRS i toliko si brži da ga moraš zaobić, nemaš druge. Ne znam jesam nešto krivo skužio

15 godina
Hazar kaže...
Vandit kaže...

Al ne kužim šta je tu drukčije u odnosu na klasični DRS prošlih bolida. Izađete na ravnicu di si ti odmah iza ovog ispred sebe, upališ DRS i toliko si brži da ga moraš zaobić, nemaš druge. Ne znam jesam nešto krivo skužio

Ni približno. Razlika DRS-a nikad nije bila 90 km/h!! I DRS je na ravnini, znači na predvidivim dijelovima.

Ovo se dogodilo na ulasku u Spoon, gdje varijacija brzine nije trebala i smjela biti takva.

Colapinto je prilazio neočekivano sporije od onog što je Bearman očekivao. Bearman nije imao gdje i na sreću prošlo je s najmanjim mogućim posljedicama.

Doslovno cijeli paddock, svi su svjesni, ali ne par ljudi misli i zna bolje.

10 godina
Naravno na balkanci znaju najbolje, tu smo broj 1.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
8 godina
Hazar kaže...

Lando Norris: “Honestly some of the racing, I didn't even want to overtake Lewis. It's just that my battery deploys, I don't want it to deploy, but I can't control it...”

Evo u čemu je razlika. Hoćeš - nećeš obilaziti, ako je baterija puna - moraš. 

15 godina
deepshitcro kaže...
Naravno na balkanci znaju najbolje, tu smo broj 1.

Zato što je ovo Formula 1, pa smo broj 1 

itomic009
15 godina
Vandit kaže...
Hazar kaže...

Lando Norris: “Honestly some of the racing, I didn't even want to overtake Lewis. It's just that my battery deploys, I don't want it to deploy, but I can't control it...”

Evo u čemu je razlika. Hoćeš - nećeš obilaziti, ako je baterija puna - moraš. 

Kužim da, overengineered, kao i auti koji se danas proizvode generalno, tako da, ne iznenađuje me :D. Vozio sam se neki dan u oko 20 godina staroj mazdi 3, kako basic i jednostavno, a opet imaš osjećaj da ti ništa ne fali. Mislim da te neke jednostavnosti fali autoindustriji (uklj. F1), al jbg, odo ja na neke druge teme...

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2026 11:28 (Hazar).
17 godina

"Najbolji" dio - Max konačno pretekne Gaslya, da bi ga Gasly preletio nakon toga - a Red Bull mu kaže u stilu - to je bilo dobro, daj nam vremena da ti složimo strategiju za zadnji krug. 

Katastrofa. Jedan Max mora imati instrukcije kako da odvozi krug zavoj po zavoj. Ma mogu ja "mrziti" Maxa, ali je nevjerojatan i da mi ne vidimo ni 1% njegove briljantnosti zbog ovih pravila je sramota. 

Stanisha ploftoi, gag mul pafuft
17 godina

Za par godina očekujem da će bolidi biti bez vozača, upravljat će sa njima na daljinski iz garaže...

Starlink is Skynet!
15 godina

Sve to na stranu - ni nova pravila i uži bolidi nisu uspjeli spasiti utrkivanje na Suzuki. Dapače, većinu utrke je podsjećalo na prijašnje godine - vlakić bez puno akcije, a ova preticanja koja jesu bila su bila iz krivih razloga.

Da bar prebace na Fuji, puno je primjereniji za moderne bolide. Pretpostavljam da Honda inzistira na Suzuki.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2026 15:24 (Chronosus).
11 godina

To već postoji (lidar i AI) i relativno su blizu vremenima ljudskih vozača. Mislim da je Kvyat vozio 10-ak krugova u Abu Dhabiju s hendikepom od 10sec i nije ga stigao. AI je svaki krug bio sve brži... A2RL se zove serija 

15 godina
Adoon kaže...

Za par godina očekujem da će bolidi biti bez vozača, upravljat će sa njima na daljinski iz garaže...

Jedan od klasika, podsjetio na ove regule danas.

2014 Abu Dhabi

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2026 19:44 (sudy_freak).
15 godina

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice