Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.526
|
čitano: 5.217.753
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

Evo tko sve prenosi...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Najbolji su mi ljudi koji konstantno ne znaju kada je utrka ili kada su kvalifikacije. Živimo u dobu kada se može na google kalendar staviti cijeli raspored formule 1. Živimo u dobu kada na stranici F1 možete vidjeti u svojoj vremenskoj zoni kada su treninzi, kvalifikacije ili utrka.... A ljudi će opet reći "zaspao sam", "nisam znao kada je utrka, mislio sam da je kasnije".

15 godina
Korny1603987 kaže...

Najbolji su mi ljudi koji konstantno ne znaju kada je utrka ili kada su kvalifikacije. Živimo u dobu kada se može na google kalendar staviti cijeli raspored formule 1. Živimo u dobu kada na stranici F1 možete vidjeti u svojoj vremenskoj zoni kada su treninzi, kvalifikacije ili utrka.... A ljudi će opet reći "zaspao sam", "nisam znao kada je utrka, mislio sam da je kasnije".

I to sve oni koji se zaklinju da neće gledati na RTL-u, a zadnjih par stranica 85% poruka o RTL/Voyu 

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
15 godina
I Arena Adrenalin isto prenosi. Ne vidim ju na popisu iznad.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina

Ja sam očekivao Show. Dobio nešto što je gluplje od Formule E. 

14 godina
x18x05x kaže...

Ja sam očekivao Show. Dobio nešto što je gluplje od Formule E. 

Di ćeš bolji show? Max s problemom na bolidu s kojim je i super prošao, Bortoleto koji je ušao u Q3 i stao 100m prije ulaska u box i Ferrari koji se po ne znam koji puta ukakao u Q3. 

15 godina
Uffff. Čak i prije analize Alexa Brundlea je bilo jasno da onakvu grešku vozač Maxovog kalibra ne bi napravio. Dogodilo mu se nešto slično kao Sainzu prošle godine u formacijskom krugu kad je imao veliki power spike, samo što je Maxu MGU-K lockao zadnju osovinu.
Dobro je prošlo ako mu je sve ok s rukama.

Kvalifikacije jako čudne.

Mercedes je rocketship
You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
10 godina
Mercedes ultra dominantan, steta jedino sto antonelli nije imao vremena za setup bolida za stazu, bilo bi zanimljivije.
Vjerujem da ce to i pokazat iducu utrku.

Upalio RTL na Q1, poslusao par gluposti od blazicka i vratio na adrenalin.

Jedna od najboljih stvari je povratak f1 na javnu televiziju, jedna od najgorih stvari povratak blazicka.

Steta da to ne vodi Vetma sa jos nekim kolegom
14 godina
Jedva čekam sutra vidjeti što Max radi sa začelja. To će biti super pokazatelj svih novosti oko bolida... U kombinaciji s dobrom strategijom, mogao bi to biti dobar rezultat.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2026 8:33 (mjaneci3).
15 godina

Mečka predominantna, treba se sad naviknuti da će Russell bit često pobjednik.  Ekipa ih možda sustigne, rano je, ali prednost je baš očita. Već mi ide na živce kad voziš puni gas, i prije nego si došao do šikane, auto sam krene kočit lagano i "regenerirati" se.  Preloše, utrkivanje u što manjem clipingu. 

itomic009
15 godina
itomic009 kaže...

Mečka predominantna, treba se sad naviknuti da će Russell bit često pobjednik.  Ekipa ih možda sustigne, rano je, ali prednost je baš očita. Već mi ide na živce kad voziš puni gas, i prije nego si došao do šikane, auto sam krene kočit lagano i "regenerirati" se.  Preloše, utrkivanje u što manjem clipingu. 

Budemo vidjeli ali da Mečka ide ko svemirski brod, Hadjar jako dobar ali i moj dragi Ferrari nije loš mada svi izgledaju loše naspram mečke :D

Čim sam vidio ovu facu znao samo koliko je sati 

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2026 9:45 (dad0r).
15 godina

Nisam gledao kvalifikacije ali viđenim na treningu nisam oduševljen baš s ničim. Auti su radi noviteta i izmišljanja tople vode 3+ sekunde sporiji nego prošle godine. Ubit će ovaj sport a radi čega. 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
10 godina
vrinho kaže...

Nisam gledao kvalifikacije ali viđenim na treningu nisam oduševljen baš s ničim. Auti su radi noviteta i izmišljanja tople vode 3+ sekunde sporiji nego prošle godine. Ubit će ovaj sport a radi čega. 

Isto je bilo sa proslim tehnickim pravilnikom.
Kroz sezonu-dvije to dode na svoje.

Zapravo proizvodaci motora zele ovakve previlnike jer rade R&D za civilnu upotrebu

15 godina

Jasno ali meni te baterije i ostale gluposti koje trpaju u bolide nemaju nikakvog smisla u ovom sportu, za 5-10 god. će motore izbaciti, staviti veliku bateriju i imat ćemo eF1, jebeš to. 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
10 godina
Nije isto kao i prijasnjih godina/sezona... Otkako su ameri kupili motogp i F1 polako sve ode na gore...
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
8 godina
itomic009 kaže...

Vidjet ćemo kako će to funkcionirati u Kini s onom ogromnom ravnom dionicom. :)

15 godina
sporttest kaže...
Mercedes ultra dominantan, steta jedino sto antonelli nije imao vremena za setup bolida za stazu, bilo bi zanimljivije.
Vjerujem da ce to i pokazat iducu utrku.

Upalio RTL na Q1, poslusao par gluposti od blazicka i vratio na adrenalin.

Jedna od najboljih stvari je povratak f1 na javnu televiziju, jedna od najgorih stvari povratak blazicka.

Steta da to ne vodi Vetma sa jos nekim kolegom

Jedan voditeljski par su Vetma/Kecman, drugi Novak/Blažičko.

Izmjenjivat će se od vikenda do vikenda.

15 godina

Ako nekome slučajno nije jasno i zašto su samo floskule da želimo biti NetZero2030

15 godina
Vandit kaže...
itomic009 kaže...

Vidjet ćemo kako će to funkcionirati u Kini s onom ogromnom ravnom dionicom. :)

Kina je dobra za harvesting, ali što će biti u Monzi ili Bakuu, Vegasu?

nek nam barem iz režije ne pokazuju Live Speed grafiku da ne moramo gledat taj super clipping od 50-60 Km/h pod punim gasom.

Znalo se da će biti loše, Maxa su proklinjali kad je već 2023. govorio kakva će 2026. biti, ali jebi ga. Nije Britanac pa je nebitno što govori

8 godina

Ovo je samo prvi Quali al neka se tak nastavi. Bin Russell WDC 2026 

16 godina

Tko će biti prvak na kraju sezone?

Kad sezona završi vratit se na stranicu 1050 pa da vidimo koliko je ljudi pogodilo. 

15 George Russell
2 Kimi Antonelli
3 Lewis Hamilton
6 Charles Leclerc
6 Max Verstappen
0 Isak Hadjar
2 Lando Norris
0 Oscar Piastri
15 godina

Mislim da Mercovi ove godine će biti jebeni. Zanimljivo, zanimljivo.

Znao sam ja da su ovi "meklarenovi" vozači golrificirani Instagram/Tiktok modeli.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2026 14:41 (dj_renny).
15 godina

Okej, nije još niti krenulo ali već je spicy!

Let's gooo!

14 godina
Zak totalno hladnokrvan u komentiranju Oscara.
15 godina
sudy_freak kaže...

Okej, nije još niti krenulo ali već je spicy!

Let's gooo!

Mercovi prvi pa prate Ferrari, i Maxonja ganja Landu.

EDIT: LOL Cadilac se raspada...

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 5:54 (dj_renny).
15 godina

Ovaj straigth mode je sprdnja u odnosu na DRS.

Solidna utrka za početak, 3/5, prvi dio super, drugi snooze fest.

Činjenica da su obišli sve do Maxa na 6. mjestu govori sve što trebamo znati (ok, dva pita i to izvan VSC windowa).

Odlična utrka za Lindblada, respect.

Šteta za Hadjara.
Ferrari opet i opet i opet klasično se izklaunizirali

Ali s onakvim startom, Ferrari će zakuhati sve buduće startove (dok ostali ne uhvate eliksir starta)

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 6:32 (sudy_freak).
15 godina

So it begins...

Audi ima potencijal tj. solidan bolid. Svakako se slažem za Lindblada. Ocon isto vrlo solidno.

Meni je fascinatno da su držali gume toliko na njima. 46 kruga...

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 6:40 (dj_renny).
17 godina

Solidna utrka, pogotovo do prvih ulazaka u boksove. Kasnije se malo razvodnilo.

Ne znam je li vam zasmetalo, ali meni je itekako... Očajna režija. Prvih deset krugova prikazivalo se samo prvu trojicu (nije baš da se iza njih ništa nije događalo). Start utrke repriziran tek u sedmom krugu. Previše su koristili PIP (picture in picture) u kojemu se nije vidjelo ništa. Onih par škakljivijih situacija između vozača nisu niti prikazane (samo je kratko reprizirana situacija između Ocona i Gaslyja, i to jednom, iz jednog kuta kamere koji nije otkrio ništa).

Mercedes očekivano na vrhu... Ferrari, po meni, mogao je bolje, ali ni ovo nije loše (s obzirom na što smo od njih naviknuti). Max, standardno dobar. Čestitke Audiju - nije mala stvar krenuti s motorom od nule i već na prvoj utrci osvojiti bodove. Alpine očajan... Ne znam što su cijelu prošlu godinu radili ako su na početku ove ostali tamo gdje su i ranije bili.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina

Za nekog je ovo show. Za mene dosada, vidi se da je umjetno previše. Svake sekunde neko nekog pretiče, ali to nije ono pravo preticanje za poziciju nego baterija.

Baš me zanima ako ovako bude kaos koliko dugo će ovaj novi način eF1 izdržati?! Previše oštećenja a dijelovi su skupi. 

10 godina
U utrci Mercedes nije bio tako dominantan kao u kvalifikacijama. Ferrari se dobro držao sve dok nisu ponovo prokockali sve kroz strategiju. U Kini cemo znat dali ce to biti jos jedna dosadna sezone u dominaciji mercedesa ili ce se u borbu umjesati ferrari ili jos netko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice