Ovo nisam niti shvatio da je ona u f1 zanimaciji VEĆ 2 godine. Pitam se što bi rekli za mene ako pratim od sredine 1990ih.
Ja se nadam sendbeganju Mercova...Bin Russell WDC 2026
a i nebi se bunio kad bi Hulk skocio na vrh podijuma.
Test kao test,neznamo nis,osim kaj je meni malo blesav taj front wing "drs" a i taj overtake mode ,kazu bumo vidjeli animaciju u prijenosu da znamo kad ko pali.
Aston je u problemu,Honda Motor je za sad boljka...
Ma nema apsolutno nikakve šanse da je ovo što sada vidimo apsolutni maksimum svakog od njih. Prevelike se pare vrte u F1 da bi svi odmah sada otkrili sav svoj potencijal.
Ne radi se o novcu nego o tome da treba cijeli bolid optimirati, ispitati, prouciti itd...
Jednostavno, nije moguce i da se svim silama zeli, prvi dan testiranja voziti u full potencijalu.
Ne ide to bas tako... potencijal se s vremenom otkljucava i bolidi s vremenom postaju sve brzi i brzi...
Svi bi oni voljeli da su jucer u jutro mogli odvrnuti sve na max i skidati rekord staze, i da su bili u stanju, radili bi to ali ne ide.
Nema tu po meni nekog prikrivanja brzine namjerno da se mazu oci protivnicima...
Testiranja su kratka i ogranicena i zato koristis sve sto mozes i stisces koliko god mozes da vidis gdje si sta si i kako si..
Naravno, ne voze na maxu non stop jer imaju razlicite stvari i programe testiranja ali da ce svi u nekom trenutku ici na 100%, hoce, moraju.. kada ako ne sada :)
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Svejedno mislim da mečka možda malo sandbaga poradi kompresije i pokušaja utjecanja na odluku ili kompenzaciju odluke... malo ih McL team razotkriva... možda
Pa i sve one godine dok su bili sekundu po krugu brzi tjerali su istu politiku prebacivanja pritiska na druge.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
LEC najbrži prije stanke za ručak 1:34:273
Jučer je u post-live emisiji Sam Collins, tehnički analitičar F1TV-a, izjavio da je prošao kroz boxeve i da nije vidio ni jedno isto tehničko rješenje novih krila i da ga iznenađuje da svi imaju svoj pristup. Baš me zanima koliko će ih idući tjedan biti različito, a koliko tek na prvom paketu nadogradnji u sezoni. Highlight intervjua je bio kad je rekao da je u Mercedesovoj garaži vidio ekipu koja rješava problem s amortizerima čekićem. 
Kakve nade?
Da neće barem biti zadnji dolaskom Cadillaca?
Ili da su briljatno riješili problem otvaranja zadnjeg krila?
Alonso i Honda,classic Love Story.
Fora su ovi zmigavci...