Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.334
|
čitano: 5.094.763
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Ovo nisam niti shvatio da je ona u f1 zanimaciji VEĆ 2 godine. Pitam se što bi rekli za mene ako pratim od sredine 1990ih. 

8 godina

Ja se nadam sendbeganju Mercova...Bin Russell WDC 2026  a i nebi se bunio kad bi Hulk skocio na vrh podijuma.

Test kao test,neznamo nis,osim kaj je meni malo blesav taj front wing "drs" a i taj overtake mode ,kazu bumo vidjeli animaciju u prijenosu da znamo kad ko pali. 

Aston je u problemu,Honda Motor je za sad boljka...

8 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

Ma nema apsolutno nikakve šanse da je ovo što sada vidimo apsolutni maksimum svakog od njih. Prevelike se pare vrte u F1 da bi svi odmah sada otkrili sav svoj potencijal.

8 godina

Ne radi se o novcu nego o tome da treba cijeli bolid optimirati, ispitati, prouciti itd...

Jednostavno, nije moguce i da se svim silama zeli, prvi dan testiranja voziti u full potencijalu.

Ne ide to bas tako... potencijal se s vremenom otkljucava i bolidi s vremenom postaju sve brzi i brzi...

Svi bi oni voljeli da su jucer u jutro mogli odvrnuti sve na max i skidati rekord staze, i da su bili u stanju, radili bi to ali ne ide.

Nema tu po meni nekog prikrivanja brzine namjerno da se mazu oci protivnicima...

Testiranja su kratka i ogranicena i zato koristis sve sto mozes i stisces koliko god mozes da vidis gdje si sta si i kako si..

Naravno, ne voze na maxu non stop jer imaju razlicite stvari i programe testiranja ali da ce svi u nekom trenutku ici na 100%, hoce, moraju.. kada ako ne sada :)

10 godina
Svi osim mog Ferraria, oni ce nakon cetiri utrke objavit da krecu u razvoj bolida za 2031g da budu onda spremni kao sto govore vec cca 10 godina. :D
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
11 godina

Svejedno mislim da mečka možda malo sandbaga poradi kompresije i pokušaja utjecanja na odluku ili kompenzaciju odluke... malo ih McL team razotkriva... možda

10 godina
Nije mozda nego je tako. :)
Pa i sve one godine dok su bili sekundu po krugu brzi tjerali su istu politiku prebacivanja pritiska na druge.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
11 godina

LEC najbrži prije stanke za ručak 1:34:273

Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:01 (miki_the_pirat).
13 godina
Hajde konačno moja Alpina (Renault) pokazuje da ima nade....
14 godina

Jučer je u post-live emisiji Sam Collins, tehnički analitičar F1TV-a, izjavio da je prošao kroz boxeve i da nije vidio ni jedno isto tehničko rješenje novih krila i da ga iznenađuje da svi imaju svoj pristup. Baš me zanima koliko će ih idući tjedan biti različito, a koliko tek na prvom paketu nadogradnji u sezoni. Highlight intervjua je bio kad je rekao da je u Mercedesovoj garaži vidio ekipu koja rješava problem s amortizerima čekićem. 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 13:08 (mjaneci3).
15 godina
Darko150 kaže...
Hajde konačno moja Alpina (Renault) pokazuje da ima nade....

Kakve nade?

Da neće barem biti zadnji dolaskom Cadillaca?

Ili da su briljatno riješili problem otvaranja zadnjeg krila?

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
8 godina

Alonso i Honda,classic Love Story.

Fora su ovi zmigavci... 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 17:00 (PCNjubara).
13 godina
Konačno imaju dobar motor... sve drugo buju riješili :-)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice