Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.302
|
čitano: 5.013.924
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Ja mislim da je Mercedes progutao knedlu kad je vidio RB sidepod. 

Ova glupost oko utjecaja između Maxa i Hamiltona je bezveze. Max, iako trenutno najbolji vozač, nije utjecajan uopće u svijetu. U auto-moto svijetu - svakako, ali u svijetu - ništa. Utjecajan je kao Jokić u košarci. 

Lewis postoji u pop kulturi, koje god da je vaše mišljenje doveo je u pitanje F1 dostupnom raznoj demografiji (ne samo bogatim Nizozemcima), odradio najgledaniji film o utrkivanju (makni F&F iz ovog) i to 3x naspram Ford vs Ferrari (Rush nije prešao ni 100mil$). S prelaskom u Ferrari je dobio više nego besmrtnost. 41mil na Instagramu... Dobio titulu Sir. Prvi crnac prvak (jer to vrijedi nešto). Da osvoji nešto sa Ferrarijem (pa makar i par pobjeda) bio bi spominjan duže nego bilo koji vozač prije njega.

Max je fokusiran na utrkivanje, ne muči ga publicitet i to ga limitira u današnje vrijeme kao influencera. 

Stanisha ploftoi, gag mul pafuft
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2026 14:06 (GranDaddo).
16 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
GranDaddo kaže...

Ova glupost oko utjecaja između Maxa i Hamiltona je bezveze. Max, iako trenutno najbolji vozač, nije utjecajan uopće u svijetu. U auto-moto svijetu - svakako, ali u svijetu - ništa. Utjecajan je kao Jokić u košarci. 

Lewis postoji u pop kulturi, koje god da je vaše mišljenje doveo je u pitanje F1 dostupnom raznoj demografiji (ne samo bogatim Nizozemcima), odradio najgledaniji film o utrkivanju (makni F&F iz ovog) i to 3x nasprav Ford vs Ferrari (Rush nije prešao ni 100mil$). S prelaskom u Ferrari je dobio više nego besmrtnost. 41mil na Instagramu... Dobio titulu Sir. Prvi crnac prvak (jer to vrijedi nešto). Da osvoji nešto sa Ferrarijem (pa makar i par pobjeda) bio bi spominjan duže nego bilo koji vozač prije njega.

Max je fokusiran na utrkivanje, ne muči ga publicitet i to ga limitira u današnje vrijeme kao influencera. 

Ista stvar kao i u mnogim drugim sportovima koji su uz ''profesionalnu aktivnost'' postali i showbiz jer je*iga, 2026. je, viralnost i popularnost na društvenim mrežama je mjerilo uspjeha čak i veće nego sami sportski rezultati.

Primjer, McGregor vs naš Miočić..ovaj je poznat širom svijeta (ne kažem da nije imao uspjeha) i voljen pogotovo od strane light fanova koji pogledaju par borbi godišnje..s druge strane Stajp je obiteljski tip koji je došao u kavez, odradio kaj je bilo na meniju i pokupio se doma, a šira publika to ne je*e i kao jednog od najvećih ga spominje samo uži krug hardcore fanova..

WHITE STONES VARAŽDIN
15 godina
GranDaddo kaže...

Lewis postoji u pop kulturi, koje god da je vaše mišljenje doveo je u pitanje F1 dostupnom raznoj demografiji (ne samo bogatim Nizozemcima), odradio najgledaniji film o utrkivanju (makni F&F iz ovog) i to 3x naspram Ford vs Ferrari (Rush nije prešao ni 100mil$). S prelaskom u Ferrari je dobio više nego besmrtnost. 41mil na Instagramu... Dobio titulu Sir. Prvi crnac prvak (jer to vrijedi nešto). Da osvoji nešto sa Ferrarijem (pa makar i par pobjeda) bio bi spominjan duže nego bilo koji vozač prije njega.

Pa upravo sam to i rekao. Nisam ni spomenuo pop-kulturu.

Meni se iskreno živo yebe koju je reviju Lewis popratio, ili bio na fashion weeku, met gala ili šta.

Pratim utrkivanje, ne preseravanje pop kulture.

Upravo zato i gotivim Maxa jer ima svoj ja i boli ga ona stvar što drugi misle (da bi bilo dobro za njega).

Kao što kažeš "limitira ga u današnje vrijeme kao influencera". Upravo ga boli ona stvar za influence.

Spontanim životom racera itekako ima - influence.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina

RB preskače danas testiranje. Hadjar ga je dobro skršio.

McLaren je na stazi u crnom odijelu. 

Williams je navodno pao 3x crash test i šasija je 11kg (!!!) preteška. 

Cadillac ima probleme. 

Bearman zastao odmah na drugom zavoju. Nema informacija zašto. 

Ova tajnost mi ide na živce. 

11 godina
GranDaddo kaže...

Bmk jel crn ili bijel, jel snimio jedan ili nijedan film, jel ima 100k ili 100 mil pratitelja na tamo nekoj mreži, jel dobio "sir" ili red Danice Hrvatske... to nije njegova domena i ono radi čega je "bitan" u ovome svijetu... staza je jedino mjerilo

17 godina

btk ili ne, ja nisam u krivu. Glavno da je detalj protiv jednog ili drugog, zar ne?!

Napišem da je Max najbolji, ali potvrdim da je Lewis 100x utjecajniji i valjda je sve krivo!

Ja ti isto tako mogu reći da F1 bk za Maxov utjecaj ne bi Zantvoort dobio ni karting, kamoli utrku. Drugo, Spa je trebala ispasti 100x sa kalendara, ali je blizu trenutnoj fan vojsci Maxa. Da Ferrari/Lewis nije utjecajan, misliš da bi bilo Monze?! Sve bi matematika izbacila iz kalendara. 

Staza mjerilo... zato je Perez kupovao godinama sjedalo i vukao VN Mexica. Gdje vi živite?!

Update - 

Aston dovodi popodne auto i probat će ga osposobiti za sutra. 

Audi ne može popraviti hidrauliku (ako se ne varam).

Russell najbrže vrijeme i preko 90 krugova ujutro. 

Lindblad je odradio dosta krugova ali i stao na stazi.

10 godina
miki_the_pirat kaže...
GranDaddo kaže...

Bmk jel crn ili bijel, jel snimio jedan ili nijedan film, jel ima 100k ili 100 mil pratitelja na tamo nekoj mreži, jel dobio "sir" ili red Danice Hrvatske... to nije njegova domena i ono radi čega je "bitan" u ovome svijetu... staza je jedino mjerilo

Max je utjecajan medu vozacima sta je jedino bitno. 
Nikog ne boli ona stvar za followere i ostala sranja.

Sve ove DTS price zanemari 

17 godina

Aston izašao pred sami kraj testiranja van. Lance vozi. Izgleda više za moral nego da nešto naprave od testiranja.

Russell novo najbrže vrijeme 1:16.641 (+5s vs pole position prošle godine)

Cadillac odvozio (barem) nešto. 

15 godina

Iako se FIA maksimalno trudi u suradnji sa organizatorima u Barceloni da testiranje ostane tajna,

ekipa nalazi nove načine.

Heroj je iz Cessne pratio testiranje hahaha

https://x.com/cytrusf1/status/2016895259729416583?s=46&t=eWtGWjkmO8pEtuSyLNVKjg

Vezano za samo testiranje, meni se ova tajnovitost čak i sviđa.

Začinjava malo i ono "zabranjeno" voće je najslađe.

Što se ostvarenih vremena tiče - mislim da ih treba uzeti s ogromnom rezervom.

Staza je ekstremno green, uvjeti su daleko od optimalnih, a i timovi su sigurno štedljivi s bolidima.

Nemamo pojma težine goriva, koji PU režim rada koriste itd.

Bahrain test će mislim biti tek pravi pokazatelj.

Ono što mene veseli je generalno dobra pouzdanost bolida, nije bilo nekih značajnijih drama, zapaljenja, itd itd.

Doduše i tome ide u prilog činjenica da ne znamo ništa o PU modu, koliko agresivni voze itd.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina

I gotovo za sada.

Najbrže vrijeme LH - 1:16.348

Cadillac odvozio 54 kruga.

Fernando u AM 49 kruga. 

Audi (Nico i Gabriel) - 184 kruga zajedno

Današnji rekorder je Gasly sa 160 krugova. Pokoj mu vratu. 

Max odradio 118. 

Ispred nas:

Mercedes prestavljanje 02.02.

Williams predstavljanje 03.02.

Cadillac pokazuje livery 08.02.

AM predstavljanje 09.02.

McLaren predstavljanje 09.02.

Bahrain testiranje 11.02.-13.02.  i onda 18.02.-20.02. 

15 godina

od kad se uz barceloni vozilo 1:11?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice