Meni je sezona bila solidna. Očito da F1 ne može imati sezonu bez ogromne dominacije jednog vozača (Hamilton, Vettel, Verstappen, itd.).
Zbog sezone koja je takva kakva je, ja sam se više fokusirao na MotoGP. Tamo je baš jebeno zabavno i nema tolike vozačke dominacije. Ducati dominira, japanci u slobodnom padu (Honda i Yamaha), jedino KTM i Aprilia uspjevaju nešto sitno napasti (pre)dominatni Ducati. Dobra je stvar što pola grida ima Ducati, bilo prošlogodišnji ili aktualni model pa bude baš zanimljivih utrka.
Slažem se, bila je iznenađujuće dobra sezona na kraju, ponajviše jer je Bagnaia nevjerojatno sklon greškama. Na polovici sezone se govorilo o Verstappenu MotoGP-a, a na kraju smo ipak došli do toga da se prvenstvo odlučuje u zadnjoj utrci.
Isto više sreće nego pameti, još mi nije jasno kako je preživio onaj incident u Barceloni bez ozljede. Martin fantastičan u drugom dijelu sezone al na kraju previše pehova, a i sam je nepotrebno failao u trenu kad je preuzeo vodstvo u prvenstvu.
Btw, sprint utrke su fantastične. Za one koji ne prate - sprint je svaki vikend, iste kvalifikacije za sprint i standardnu utrku.

XBOX: RENZOR GT 01