Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.679.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Što mislite kada će Ferrariju doći u njihove male mozgove da bez oštrog šefa i odabranog prvog vozača neće nikada osvojiti naslov ?

Sainza trebaju što prije spustiti na zemlju i staviti mu plakat od Sergia, Rubensa i Valterija u sobu. Toliko da zna koja je njegova uloga i koja su očekivanja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2022 13:47 (Korny1603987).
14 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
E sad zasto nisu pozvali Leclerca u box..
AUDIOFIL
16 godina

Sad samo otići u box kasnije za 10-15 krugova. I Ferrari ima 1 i 2.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
10 godina
Zapalise se Ferrari! Pa kada ce vise poboljsati tu pouzdanost... Idemo Charles privedi bar ti jedan bolid kraju.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2022 16:14 (deepshitcro).
12 godina

Koja šteta za Ferrari...

15 godina

Koja šteta za Sainza baš mi ga žao.. ali nisam ocekival ovak brz Ferrari danas.

Hamilton opet niti krivi ni dužan na postolju, a ostatak grida koda vozi kosilice.

twice the pride double the fall
16 godina

Leclerc je očitao najboljem kako se vozi.

10 godina
Po meni Mick driver of the day, fenomenalan danas i jucer, zasluzeni bodovi.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2022 16:25 (deepshitcro).
16 godina

Svi znamo tko će sanjati Leclerca večeras. 3 puta zaredom pretinca ti najboljeg i to sa kojom lakoćom. Šteta za Sainza, moglo je biti 1 i 2.

16 godina
x18x05x kaže...

Svi znamo tko će sanjati Leclerca večeras. 

mah 38 bodova prednosti, sumnjam da se previše brine s obzirom na pouzdanost Ferrarija

14 godina
Odlicna utrka,steta za Sainza..moglo je bit nikad lakse 1-2..
Valjda do godine bude sredili malo bolje tu pouzdanost!
I Perez ke opet out..
AUDIOFIL
3 godine
protjeran

Ferrari je stvarno potencijalno super bolid, ali problemi s pouzdanošću, a i strategijom ga stavljaju poprilično iza Red Bulla. Kad bi to poboljšali Max ne bi mirno spavao. Ovako... ne vjerujem da će se do kraja sezone išta promijenit. Nadam se da griješim. Nevjerojatno je da se iz sigurne, prelagane 1-2 trke iznjedri ova agonija koja mi je mirisala na double DNF. Ne znam da li im je potrebno pojačati QC, ali ovako ispadaju smiješni. Kad su strategiju čudom odradili besprijekorno morao se desiti ovaj shit s pouzdanošću. Baš suosjećam sa Sainzom. Lewis je ni kriv ni dužan na podiju, ali opet zasluženo. Utrka bez greške ne računajući probleme kod pit stopa.

Baš tužno! Baš tužno!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2022 17:00 (Mariner).
14 godina
Ham se izborio za postolje i lagano nalazi formu,doduse i sam Merc se iz utrke i utrku dize!
AUDIOFIL
16 godina
x18x05x kaže...

Uf kak smo pametni. Pa dok bolid ne radi možeš se slikati. Ajde nek se i vi malo veselite nakon 3 mjeseca suše.

16 godina
SolidSnakeCRO kaže...
x18x05x kaže...

Uf kak smo pametni. Pa dok bolid ne radi možeš se slikati. Ajde nek se i vi malo veselite nakon 3 mjeseca suše.

Moraš malo, došlo i naših dvije utrke zaredom.

3 godine
protjeran

Max ništa nije mogao protiv LeClerca. Ipak svi oni ovise o tome koliko im bolid može dati.

16 godina

samo cu rec sramota za suce kojima je trebalo neznam valjda 20 sekundi da dodu sainzu pomoc, a vidi se da covjek je htio izletiti iz te vatre, a nije mogao jer mu bolid bjezao unatrag

dzabe svi protokoli prema kojima suci trebaju cekat naredbu direktora utrke da podu asistirati, kada pred tvojim ocima jadan covjek pokusava ne biti progutan vatrom, a istovremeno pokusava sprijeciti bolid da se ne otkotrlja na stazu i da tamo ne napravi jos jedan veci kaos ili u najboljem slucaju prekine utrku

ja bi na njegovom mjestu promptno letio pomoc sainzu, a ne iza ograde cekao - stvarno ne kuzim kako covjekov razum fukncionira, ali tako se ne radi taj posao

18 godina
volegradele kaže...
Ham se izborio za postolje i lagano nalazi formu,doduse i sam Merc se iz utrke i utrku dize!

Nebi on vidio postolja da mu Russel nije pomogo Perezu da razbacije šljunak i da se Saintzu nije zapalio bolid... Još da su se nekako uspjeli skucat Max i Leclerc pa bi bilo da je maestralnom vožnjom izborio pobjedu a u nekom trenutku ga i Mick bio obišo.

10 godina
Tocno to, sramota kud uzdizu prosjecne vozace.
16 godina
deepshitcro kaže...
Tocno to, sramota kud uzdizu prosjecne vozace.

bolje prosječan vozač nego biti ovakav toksični talog u društvu kao vas dvojica 

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2022 21:23 (loky4i4).
3 godine
protjeran

A nemoj tako. Znam da to ne misliš već vadiš pojedincima mast.

15 godina
RuskeGTT kaže...

Sainz je u dobroj namjeri htio pomoći Leclercu i popeo se na brdo čim bliže mjestu da ga mogu maknuti sa staze, mogao je stati i negdje u četvrtom zavoju uz stazu, ali onda bi sigurno sigurnosni auto izašao na stazu, a Max dobio veliku priliku da slomi Leclerca i uzme prvo mjesto. Da je stao u zavoju uz stazu sigurno auto ne bi bježao.

No Fear. No Excuses. No Limits. :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2022 5:36 (Valentin17).
18 godina
Valentin17 kaže...
RuskeGTT kaže...

Sainz je u dobroj namjeri htio pomoći Leclercu i popeo se na brdo čim bliže mjestu da ga mogu maknuti sa staze, mogao je stati i negdje u četvrtom zavoju uz stazu, ali onda bi sigurno sigurnosni auto izašao na stazu, a Max dobio veliku priliku da slomi Leclerca i uzme prvo mjesto. Da je stao u zavoju uz stazu sigurno auto ne bi bježao.

Da, bila bi tragedija da se ponovila Rusija 2019 kad je Lec izgubio pobjedu jer je Vet odustao i izazvao u najgorem mogućem trenutku VSC koji je dao Mercedesu 1-2 nakon što su bili 3-4.

8 godina
RuskeGTT kaže...

samo cu rec sramota za suce kojima je trebalo neznam valjda 20 sekundi da dodu sainzu pomoc, a vidi se da covjek je htio izletiti iz te vatre, a nije mogao jer mu bolid bjezao unatrag

dzabe svi protokoli prema kojima suci trebaju cekat naredbu direktora utrke da podu asistirati, kada pred tvojim ocima jadan covjek pokusava ne biti progutan vatrom, a istovremeno pokusava sprijeciti bolid da se ne otkotrlja na stazu i da tamo ne napravi jos jedan veci kaos ili u najboljem slucaju prekine utrku

ja bi na njegovom mjestu promptno letio pomoc sainzu, a ne iza ograde cekao - stvarno ne kuzim kako covjekov razum fukncionira, ali tako se ne radi taj posao

Koliko sam čitao sudac/redar ne smije gasiti požar na bolidu dok je bolid u pokretu; zatim redar ne smije dirati bolid dok se ne potvrdi da isti nije pod naponom. Uglavnom, djelovalo je nezgodno ali je redar napravio najviše koliko je smio/mogao u tom trenutku. 

Što se tiče utrke - savršenstvo. Jedino se bojim za prvenstvo. RB ide rutinirano dok Ferrari ide do maksimuma. No jedno ili dva odustajnja Verstappena (za koje iskreno ne vidim kako bi se mogla dogoditi) mogu opet vratiti Ferrari u igru. 

16 godina

pa sve ok, ne smije se gasit dok je u pokretu, ali generalno su kasnili u osiguravanju bolida, da mogu zapocet gasiti

imao sam slicnu situaciju na jednom rallyu i neznam, meni ovo djeluje FUL sporo, kad ti se tako nesto desi pred ocima, adrenalin pocne pucat i ne razmisljas 2x

mislim da je kolega marshall mogao slobodno ostat doma gledat utrku i pustit nekog drugog entuzijasta da radi

18 godina

Problem koji ja vidim je da i Max gadno zezne 2-3 tekme u komadu LEC sigurno nebi kapitalizirao s 3 pobjede.

16 godina

Koliko je Leclerc blizu uz sve probleme koje ima..

18 godina
x18x05x kaže...

pa i Max i Leclerc imaju po 2 odustajanja... :)

18 godina

Samo što je Max kada nije odustao bio po pravilu prvi. LEC je imao šarenije rezultate i njegova odustajanja su bila u najgore vrijeme. LEC voli odustati kada vodi trku i Ferrari voli zeznuti strategiju kada vode trku.

16 godina
Gnjavator kaže...
x18x05x kaže...

pa i Max i Leclerc imaju po 2 odustajanja... :)

Jep. Al Lec ima nesposobne ljude koji rade strategije. I unište te tako da je ovo milina gdje je sad.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice