Nije ovo Maxu prvi put da radi tako nešto na ovaj način u prvom zavoj u Monzi. Uopće sam zaboravio, ali napravio je identičnu stvar 2017. Massi, i tad se penjao po rubnicima i pokušao prestići van staze. Naravno i to je završilo sudarom (ne velikim, letjeli su djelovi), ali obojica su nastavili.
Za prvi krug se slažem s tobom, tu je Max trebao biti kažnjen i tu nema dileme nikakve.
Ne kažem da Max nije zaje..., zaje... je jako, ali i Lewis je zaje... na Silverstonu, izbacio čovjeka iz utrke te pobjedio, dobio kaznu koju nije ni osjetio,
mogli su i njemu dat tri mjesta na sljedećoj utrci kako su sada dali Maxu, Max iz ovoga nije izvukao nikakvu korist dok je Lewis izvukao korist itekako na Silverstonu,
Max je sje.. i sebe samoga i ne kužim izjave tipa ispala su dva bolida iz utrke, a na Silverstonu je ispao samo jedan.
Po meni ne, njegovo branjenje u prvom krugu je jako agresivno ali mislim da korektno.
Kažnjavati vozača u skroz drugoj utrci dok imaš priliku 'uvesti pravdu' u utrci koja još traje je po meni debilno, a niti se ikad prakticiralo. A sad dal je tih 10 sekundi ikad bila dobra/odgovarajuća kazna...To je drugi problem, ali mislim da u većini slučajeva nije. No incident iz Silverstonea je bio u prvom krugu, i to se uzima u obzir zbog veće razine kaosa na startu.
Masi je izjavio da bi Max dobio tih 10 sekundi da je mogao nastaviti: "You need to look at it on the basis of, if they had continued, it would have been the time penalty in the race."

. Ja sam evo hejter ferrarija nemogu ih smislit na stazi i guštam u zadnjih 12-13 godina formule kako se gazi po vama crvenima.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.